1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#1202 #1171 -
#1201 Hmm jó sokan járnak ide mostanság... -
#1200 Cs@ neked milyen géped van??
Csak azért kérdem mert javítás alatt van a Leadtek 6600GT-m és kivi vok mit tudok belőle majd kihozni?? -
stern #1199 Eladod egy orgazdának, majd megveszed pénzért :) Tisztára mosod :) -
mike369 #1198 dark elf - nightblade
-
#1197 Ha még nem próbáltad ki az enhanced watert, tedd meg mert eddig sztem ez a legjobb "vízszépítő" mod... Mondjuk mellé érdemes bekapcsolni az oblivion.ini fájl-ban az összes víz tükröződést... Ha az alap víz (maxra állítva) nem akasztja ki a gépét az embernek, akkor ez sem fogja... -
#1196 Előre szólok mindenkinek. hogy ne tegye fel azt a modot, ami láthatóvá teszi a nyilakat a játékos hátán lovalglás közben (asszem vmi showing quivers). Mert ugyan screenshot készítésre jó, de ha fennt van, rajtad kívűl az összes karakter képtelen használni a nyilakat... -
#1195 Niiincs! -
HentmaN #1194 ok de en arra lennek kivancsi hogy nincs e vmi modszer esetleg csit hogy a lopott cuccokrol eltuntessem a kis piros kezet.......... -
ashead #1193 A páncél neve heavy braided armor, benne van az ooo-ban és a Francesco modban is . A pajzs nem hozzávaló. ooo-ban az Anvil környéki ayleid romokban lehet találni. A Molag Balt követő Sylvan elfek használják, elég kemény ellenfelek. Francescoban nem tudom ott még nem találtam , de a képeken ott is van, tehát valahol lennie kell. -
HentmaN #1192 de a csempeszen kivul nincs vmi azdasagosabb modszer vegso esteben akar egy csít is megteszi.... -
#1191 Úgyemléxem, hogy valamelyik ayleid-romból valóak. -
#1190 Eladod a cuccot egy csempésznek és utána visszavásárolod tőle duplaannyiért :D Bár nekem már előfordult olyan is, hogy csak úgy simán kigórtam egy tárgyat az inventory-ból és utána mikor visszaszedtem eltűnt a piros kéz jele, tehát többé már nem számított lopott cuccnak. -
HentmaN #1189 Nemt tudja valaki hogy el lehet e tuntretni a lopott targyat jelzo piros kis kezet valahogy mert kiraboltam IC osszes kereskedojet es van par jjo cucc amit akarnek hasznalni.... -
Darth Vader123 #1188 mi a páncél neve?Vagy mod?és hol lehet engedélyezni a modokat? -
Darth Vader123 #1187 feltettem ezt a módot.Hol van az az indítókonzol? -
HentmaN #1186 Ő lenne az sztem egész tűrhető pofit sikerült összehoznom....
-
c3124c #1185 cs, próbálkozzál a Fraps-all. Az a tuti
-
HentmaN #1184 Hali nemtudtok valami jo keplopo progit ami free mert csinaltam egy turheto karit es kivancsi vagyok a véleményekre de a ps nem mukszik oblivionban :D elore is köszi! -
#1183 Hivatalos modok fizetosek, www.obliviondownloads.com-rol le tudod oket rantani, par dolcsiert darabjat. A peccs pedig ingyenes, az www.elderscrolls.com-rol le tudod tolteni. -
HentmaN #1182 Hali! Nem tudja valaki honnan tuidom letolteni a hivatalos modokat, patcheket, pluginokat oblivionhoz en talatam egy oldalt elvileg ez az de nem vagyok biztos benne: http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patches.htm
ha nem ez lenne az akkor valaki meg tudna osztani velem az oldal cimet? -
#1181 Itt a kerdes nem dolog gyakorisagan van, hanem az erkolcsi reszen ;] -
#1180 A frizurát (és esetleg a hajszínt) sokan változtatják, de mondjuk szemszínt, meg arcot már viszonylag kevesen. ;) -
#1179 Hat te is jarsz fodraszhoz, nem? Megvaltoztatni az arcot, szemet, hajat, egyszoval a kinezetet, az miert csalas?
Mar nem tudom melyik pontosan, vagy vagy /enableracemenu vagy /showracemenu paranccsal lehet. Arra vigyazni kell, hogy fajt es nemet ne valtoztass, mert akkor elszallhat a program - ekkor ugyanis valtoznak a faji/nemi kezodertekek is. -
#1178 csak csíttel lehet -
Code92 #1177 húú nehéz dolgba fogtál tudod-e???játék közben máér nem lehet megváltoztatni a kinézetét max v.mi spéci prrogrammal editorral de nem nagyon ismerek ilyeneket. -
Bubbax #1176 Játék közben meg szeretném változtatni a karakterem kinézetét. Hogy csináljam? -
#1175 Rájöttem, hogy nálam a ren mod ütkozik az egyik hairfix moddal és azért nem olyan szép a haj. Majd intézkedem. -
Hoz_Hun #1174 Ren mod. Iszonyat jó hajakat lehet választani. -
#1173 Na és az utolsó képeden hogy lett a csajnak ilyen élethű haja? A HDR effekt, vagy valami mod? Nekem ha az anti-aliast 6x-osra felveszem, még akkor sem ilyen szép. -
#1172 Megnézem. -
#1171 A videókártyám messze áll a csibészségtől, mert csak egy 6600GT, Látványjavítónak a NaturalEnvironments nevű MODot használom, bár mostanában szemezgetek a EnhancedWater –el is, mert a képek meggyőzőek, de ezt még nem próbáltam. -
#1170 A videókártyád ilyen csibész, vagy ez valami mod, hogy ilyen szép átlátszó a víz? -
-
#1168 Talán :( -
haxoror #1167 Elvileg alapból beadja az emberi fajoknak, lehet hogy nálad ütközik ez a funkció valami másik moddal. -
#1166 És hogyan lehet beállítani? mert nekem csak a mistic elfeknek jelennek meg a ren-es hajak. -
haxoror #1165 Az is a Ren mod. -
#1164 Melyik az a mod, amivel a bretonoknak is olyan hajstílusaik lesznek, mint a mistic elfeknek a Ren mod használatával? -
#1163 Itt van az oldal a gamek tesztelésére.
Ha még aktuális.