Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi
thx meg van. de azon amelyiket elsönek linkelted be a new grey... tudod na azt letöltöttem. azt csak ki kell tömöriteni a játték mappájába.
és ez csak egy ruha amit ha felveszek ugy nézek ki vagy pedig rögtön az elején választható faj mint a kjatiih vagy mi elf meg ilyenek?
és thx mégeszer.
thx meg van. de azon amelyiket elsönek linkelted be a new grey... tudod na azt letöltöttem. azt csak ki kell tömöriteni a játték mappájába.
és ez csak egy ruha amit ha felveszek ugy nézek ki vagy pedig rögtön az elején választható faj mint a kjatiih vagy mi elf meg ilyenek?
és thx mégeszer.
Hello!
Azon a képen a NEW GREY VERSION OF LYCANTHROPY BODYSUIT van ez az eredeti Lycanthropy mod egy áttextúrázott változata. Létezik még egy Lycanthropy V2 amit nem próbáltam ki de a képek alapján tûrhetõnek tûnik.
Valamint létezik még a #1228 –ba linkelt Lycan Bodysuit.
Ezeket ismerem.
A dolgokhoz reggelni(ingyenes) kell a http://www.tessource.net -en.
Azon a képen a NEW GREY VERSION OF LYCANTHROPY BODYSUIT van ez az eredeti Lycanthropy mod egy áttextúrázott változata. Létezik még egy Lycanthropy V2 amit nem próbáltam ki de a képek alapján tûrhetõnek tûnik.
Valamint létezik még a #1228 –ba linkelt Lycan Bodysuit.
Ezeket ismerem.
A dolgokhoz reggelni(ingyenes) kell a http://www.tessource.net -en.
Nem nem az... Csak regisztrálni kell
lol ez fizetõs?
egyébként thx
egyébként thx
hi all
megtudná mondani valaki hogy az #1169 es hozzá szoláson mijen mod van használva hogy olyan karaktert lehessen csinálni. nem az hogy egy állaton ül hanem a kari érdekel pls valaki help
ha mod megtudná mondani valaki azt is hogy honnan lehet le szedni pls.
elöre is köszi
megtudná mondani valaki hogy az #1169 es hozzá szoláson mijen mod van használva hogy olyan karaktert lehessen csinálni. nem az hogy egy állaton ül hanem a kari érdekel pls valaki help
ha mod megtudná mondani valaki azt is hogy honnan lehet le szedni pls.
elöre is köszi
http://tessource.com/files/file.php?id=4431
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Am ilyesmire gondoltam igen.
Csak ami nekem volt ott asszem egy új fajhoz tudtam csak használni...de nem tudom hogy meikhez
Csak ami nekem volt ott asszem egy új fajhoz tudtam csak használni...de nem tudom hogy meikhez
És ez honnan tölthetõ le??
Am nekem régebben volt ilyen mod-om csak ennek nem ilyen volt a neve ...vami más volt
Am nekem régebben volt ilyen mod-om csak ennek nem ilyen volt a neve ...vami más volt
De, biztos hogy arra gondol ;]
Szerintem te a Ren's Beuty Pack-ra gondolsz (nem biztos)
Ehhh thanx 74 oldal(1 oldal vagy 20 mod)😄 jó lesz megtalálni.
esetleg a mod nevét meg tudod mondani??
esetleg a mod nevét meg tudod mondani??
Lehet hogy már régebben kérdeztem és asszem kaptam is rá választ de most nem találtam a fórumban.
Honnan lehet letölteni elf/Dark Elf mod-ot a játékhoz??
vagy lehet nem is az volt de jó hosszú hajú karakterem volt régen.
Pls Hlp!
Honnan lehet letölteni elf/Dark Elf mod-ot a játékhoz??
vagy lehet nem is az volt de jó hosszú hajú karakterem volt régen.
Pls Hlp!
Hol lehet ilyen macsekot örökbefogadni? Jól mutatna a 2 fejû kutyám mellett...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Szépek
cép

Ez azt jelenti hogy túl vagy terhelve. Dobj el néhány dolgot.
Nekem mindig kiírja játékközben a bal felsõ sarokban hogy You are over-encumbered. és ilyenkor nem tudok megmozdulni, mit jelent ez vagy mit tudok csinálni hogy ne írja ezt ki?
köszi
Két mod kell hozzá: Pegasus set és Town Ceremonial Armor Elõbbi egy pajzsot, sisakot és fegyvereket tartalmaz, utõbbi pedig minden városhoz 1-1 speciális armor set-et
királyok a képek,honnan szereszted a cuccokat?
Állatira OFF(bocsy):
Ahoy!
Egy PiszkosFreddy nevû srácot már úgyis lemolesztáltam miattad, mert azt hittem te vagy 😊
Ha esetleg a Magellan szerverre jössz és érdekel Guild, akkor szeretettel várunk a hun_sailors ba.
Addig is egy kis kedvcsináló
Ahoy!
Egy PiszkosFreddy nevû srácot már úgyis lemolesztáltam miattad, mert azt hittem te vagy 😊
Ha esetleg a Magellan szerverre jössz és érdekel Guild, akkor szeretettel várunk a hun_sailors ba.
Addig is egy kis kedvcsináló
OFF
Ahogy meglepem a 70et vegre a wowban, tengerre szallok en is. Addig viszont nem mertem, mert ismerem magam, es rovid uton hanyagolva lenne a wow. De mar csak 1-2 het, es nyugodt szivvel vaghatok bele a kalandokba. Ha pedig megjon a Pirates Online, hat nemtudom mi lesz... elore felek, mert annyi ido vilagon nem lesz, amennyit en akarnek eltolteni a tengeren. ;]
Ahogy meglepem a 70et vegre a wowban, tengerre szallok en is. Addig viszont nem mertem, mert ismerem magam, es rovid uton hanyagolva lenne a wow. De mar csak 1-2 het, es nyugodt szivvel vaghatok bele a kalandokba. Ha pedig megjon a Pirates Online, hat nemtudom mi lesz... elore felek, mert annyi ido vilagon nem lesz, amennyit en akarnek eltolteni a tengeren. ;]
Hali!
OFF:
Szorry de lassan 3honapja nem láttam semmit(játékok, infók, MODok sõt egyáltalán semmit) a VoyageCenturyn kívül, még a PS2t is szó szerint belepte a por, olyan szinten sikerült beleõrülnöm abba a játékba. Lassan mar nem is tudom létezik e élet a tengereken kívül.
ON:
A gépem egy DFI NF2Ultra lap, 3000Barton, 1GbRam, 6600GT(-100mhz downgrade a GPUn), el tudok vele Oblizni, de azért távol áll a tökéletestõl. A tied azé érezhetõen jobb proci gondolom ez sokat segíthet.
OFF:
Szorry de lassan 3honapja nem láttam semmit(játékok, infók, MODok sõt egyáltalán semmit) a VoyageCenturyn kívül, még a PS2t is szó szerint belepte a por, olyan szinten sikerült beleõrülnöm abba a játékba. Lassan mar nem is tudom létezik e élet a tengereken kívül.
ON:
A gépem egy DFI NF2Ultra lap, 3000Barton, 1GbRam, 6600GT(-100mhz downgrade a GPUn), el tudok vele Oblizni, de azért távol áll a tökéletestõl. A tied azé érezhetõen jobb proci gondolom ez sokat segíthet.
Azt láttam, hogy 6600Gt de azt nem lehet belõle kivenni hogy milyen CPU Mem és Alaplap van benne.
Cs@ neked milyen géped van??
Csak azért kérdem mert javítás alatt van a Leadtek 6600GT-m és kivi vok mit tudok belõle majd kihozni??
Csak azért kérdem mert javítás alatt van a Leadtek 6600GT-m és kivi vok mit tudok belõle majd kihozni??
Eladod egy orgazdának, majd megveszed pénzért 😊 Tisztára mosod 😊
http://www.kettlebelledzes.hu/
dark elf - nightblade

Ha még nem próbáltad ki az enhanced watert, tedd meg mert eddig sztem ez a legjobb "vízszépítõ" mod... Mondjuk mellé érdemes bekapcsolni az oblivion.ini fájl-ban az összes víz tükrözõdést... Ha az alap víz (maxra állítva) nem akasztja ki a gépét az embernek, akkor ez sem fogja...
Elõre szólok mindenkinek. hogy ne tegye fel azt a modot, ami láthatóvá teszi a nyilakat a játékos hátán lovalglás közben (asszem vmi showing quivers). Mert ugyan screenshot készítésre jó, de ha fennt van, rajtad kívûl az összes karakter képtelen használni a nyilakat...
ok de en arra lennek kivancsi hogy nincs e vmi modszer esetleg csit hogy a lopott cuccokrol eltuntessem a kis piros kezet..........
A páncél neve heavy braided armor, benne van az ooo-ban és a Francesco modban is . A pajzs nem hozzávaló. ooo-ban az Anvil környéki ayleid romokban lehet találni. A Molag Balt követõ Sylvan elfek használják, elég kemény ellenfelek. Francescoban nem tudom ott még nem találtam , de a képeken ott is van, tehát valahol lennie kell.
de a csempeszen kivul nincs vmi azdasagosabb modszer vegso esteben akar egy csít is megteszi....
Eladod a cuccot egy csempésznek és utána visszavásárolod tõle duplaannyiért 😄 Bár nekem már elõfordult olyan is, hogy csak úgy simán kigórtam egy tárgyat az inventory-ból és utána mikor visszaszedtem eltûnt a piros kéz jele, tehát többé már nem számított lopott cuccnak.
Because cheese...
Nemt tudja valaki hogy el lehet e tuntretni a lopott targyat jelzo piros kis kezet valahogy mert kiraboltam IC osszes kereskedojet es van par jjo cucc amit akarnek hasznalni....
mi a páncél neve?Vagy mod?és hol lehet engedélyezni a modokat?
feltettem ezt a módot.Hol van az az indítókonzol?
Õ lenne az sztem egész tûrhetõ pofit sikerült összehoznom....

cs, próbálkozzál a Fraps-all. Az a tuti <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Hali nemtudtok valami jo keplopo progit ami free mert csinaltam egy turheto karit es kivancsi vagyok a véleményekre de a ps nem mukszik oblivionban 😄 elore is köszi!