Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Öreg-fiatal

Hmuda
Complexion: én eddig csak redguarddal bénáztam vele, de félig meddig tényleg azt állíthatja, hogy mennyire legyen nõies/férfias a megjelenése. Redguardoknál emellett még azt is megpiszkálja, hogy mennyire sötét/világos a bõrszín.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja azért hozzáteszem hogy a vonásokon tényleg javít de a skin tone-t általában elbassza mert balra sötétebb, markánsabb lesz, jobbra meg világosabb, finomabb de egy csomószor túlvilágosítja az arcot és kékesfehér StarTrek bõr lesz az eredmény.

Ha csaj karaktert csináltok akkor már az elején megéri jobbrább tolni.

😄

A bal szélsõ a férfiasabb, a jobb szélsõ a nõiesebb megjelenés, a két nemre jellemzõ vonásokkal játszik 😊

Nézd meg, ha egy nõi karaktert teljesen jobbos Complexionnal megcsinálsz (mármint tényleg nõi és nem vmi NDK súlylökõbajnok) szal ha utána teljesen ballra húzod akkor megkapod a csaj férfi ikertestvérét 😊

Szerintem azt jelenti mennyire hozza ki az arc formáit,szineit, mennyire lesz karakteres az arc.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

MrStokes
De en pont ugy vettem eszre, hogy amikor teljesen bal oldalt van a csuszka, akkor normalis az arc kinezete, jobbra huzva meg fokozatosan romlik, nekem legalabb is elegge elxarta a kinezetet ilyenkor.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Csak tipp. De amikor össze vissza szabod az arcot, ezzel lehet picit finomítani a vonalakon. Legalábbis nekem mindig szebbé teszi az arcot, ha egy picit mozdítok rajta. Jobb magyarázatot én sem találtam rá 😄

És persze szebbé teszi a bõrt is, amolyan kozmetikus módra ;] (de ez is csak amolyan tipp, lehet én "látom bele" a dologba ezt)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Rajott mar vki, hogy a lenti kepen is lathato Complexion milyen modon befolyasolja a kinezetet?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nincs boszorkány kaszt, gyártott 😊
A másik assassin.

MrStokes
R billentyut nyomva kell tartani (vagy az egergorgot, de ezt nem probaltam, ezt csak itt olvastam korabban) es ekkor nem a karaktered fog mozogni, hanem a kamera o korulotte.

McHaals
hopp na még1x

MadWolf#11626

McHaals
http://youareincombat.dox.hu/backstab.jpg

MadWolf#11626

grebber
Hogy lehet game közben körbeforgatni a kamerát mert nekem eddig nem jött össze pedig szembõl is csinálnék képet??

Next PC upgrade: 2022

MrStokes
Letezik elore elkeszitett kaszt, amit Witch-nek hivnak, vagy ez sajat gyartmany? 😊

CS@
Fuuu Sorgin nagyon tetszik ! Grat!

hmmm 😄 második a tipikus boszorkánmy xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nah mégegyszer.

Ha ugyanaz a videókártyád, akkor lehet driver is mivel én még egy régi, control center nélküli verziót használok.

Zsolo007
Nekem van AA és AF is és mégis megy az a skrínshot 😊

A szépség

és a szörnyeteg karaktereim <#eplus2>

Amúgy ha még nem jött rá senki, hogy néha miért nem csinál screenshotot, itt egy lehetséges válasz.
Nálam, 9600Pro kártyával ha bekapcsolom az AA-t, nem hajlandó már screenshotot csinálni. Másnál is talán emiatt nem megy.

Zsolo007
Nem, de ha enchantolsz lehet neki új nevet adni...

MrStokes
Sajat fegyvereket is lehet kesziteni?

Rage47
uristen ez naon állat😊
Zsolo007
Kis frissítés, fõkarakterem még szebb lett 😊

hmm nekem is ugyanilyen gépem van ,de még nem tudtam kiprobálni ,de ez nem valami jo hír:/
Hmuda
"Hát köztünk legyen szólva...annak az ork bigének akkora s*gge volt..."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Angol fórumon olvastam hogy a bethesdás arcszerkesztõ programba valami hasonló külsõs progiból ("FaceGen" a neve) be lehet emelni képeket, vagy valami ilyesmi trükk.
Próbálta már valaki?

PiszkosFred

Ha már annyira divatos ez a beállás, akkor én is má' ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vagy ki tud híres embereket élethûbben összebarkácsolni, lehet hogy majd megpróbálok egy Chuck Norrist összedobni <#idiota>

Tojesz

cenobite
"Mit néze'? Ne nézzé'! Legyaklak! Unnnngggrrrr!!!!"

(Barátságos o'kocka <#vigyor>)

gamertag: kenobita

na gyerünk 😛 leveszem minre a Grafikot ( hú de menõ vok 😄 amúgy is mindne min en van és midnek ki van kapcsolva 😄 és így is akad ) és nyertem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zsolo007
A gond az, hogy a szépség relatív 😄

b-type
viszont rondát nem kunszt csinálni, viszont szépet igen. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

az nem oan élvezetes 😛 😄

Esrohnoil
Inkább olyan verseny legyen h. ki tud szebb arcot kreálni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MrStokes
Szted? 😄

Lehetne rendezni egy ki tud rondabb karaktert krealni versenyt 😄D

bûn ronda 😄 direkt ien ? 😄

Rage47
looool😄D
Jagi
thx

Crokin
Tényleg nincs.

Repatarurgyán

Ne! <#ejnye1>😊

Jagi
A képességek szintjérõl beszéltam, nem a lvlupról. A minortól tényleg nincs lvlup?

Laza
A Majortol megy a szintlepes, de mindegyik fejlodik (csak a lvl up-hoz kell a major)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jagi
a minortól sem?

off
Csak Major tol megy a szint...szerintem.
/off
Jagi
Mindegyiknél megy a szint, úgyanúgy csak a Majort magasabb szinten kezded mint a atöbbit

Mayday
Oke, oke, tenyleg meg egy utolso, ok? 😊
(Szegyenlem magam, tudom, hogy wrong topic 😞 )
Akkor tkp a major es minor kozott csak annyi a kulonbseg, hogy ha majort fejlesztek, megy a szint is? De ugyanugy felturbozhatom magam 1-2 minorbol is?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jagi
Ja te fix kaszttal kezdtél! 😊
Jó nálam egyértelmû volt, hogy kiválasztod mindíg úgy csináltam (custmize 😊 )

DE rossz helyre irkálunk ez a karakteres topik 😊
Úgyhogy SRY 😊

Mayday
Na varj csak, most en nem emlexem, vagy mi, de volt ilyen, hogy skilleket valasztani? 😊
Azt nem a kaszt adta?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...