Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ahhh, lenyultad a designom 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Igen, de csak a faj+nem választást, vagyis csak a külalakot, mint a játék legelején a börtönben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Az nem ketseges hogy ujra fogom kezdeni, de nem a karaktert, hanem a jatekot egy mas beallitottsagu karakterrel 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Es ez kajak felhozza ugyanazt a menut, amivel az elejen lehetett szorakozni?

Akkor megyek is haza es atplasztikazom a szerencsetlen arcat! *_*
Na jo meg nem, de majd este ha hazaertem...

Halas koszonet!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Hát nekem is ráment egy este mire meglett a mágusom ;] De az elsõ karaktert én is gyors összedobtam, aztán majd csak a végleges/mostani-ra szántam rá a több órás plasztikát.

MerlinW
Ma is tanultunk valamit😊 Ezt Morroban sem tudtam, mondjuk ott is ugyanigy alapos voltam már az elején😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én is türelmetlen voltam, de tekintve hogy tudtam párszáz órányi játékidõt rejt a doboz, ill azt hogy ha már elkezdtem nem fogom elölrõl kezdeni, így elsõ nekifutásban olyan karaktert akartam összehozni akivel szivesen kalandozom végig😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Oh, emiatt egy percig se fájjon a fejed.

ShowRaceMenu konzolparancs "izjorfrend" ;] Már morrowindben is megvolt a lehetõség, hogy skin, face és hair modoknál ne kelljen új karaktert csinálni. Szóval hajrá, most hogy nem kell rohanni, tedd széppé a karakteredet ;]

MrStokes
Azota a nap ota minden nap ezt erzem, amikor a melohelyen vagyok...
Kicsit se teszi fuggove az embert. Aaaa, dehogy. 😄

MrStokes
Az en turlemetlensegem valoszinuleg annak tudhato be, hogy mire hazaertem kiprobalni, mar orakat allt a melohelyen az asztalomon a jatek a szep CE dobozaban, es mar alig vartam, hogy elmerulhessek a vilagban. 😄

MerlinW
15-20 percet eltököltem vele😊

[merlinw.org]

JuanG
szép 😊

én is csináltam egy woodelf csajszit, majd este teszek fel képet róla...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MrStokes
Vazz, neki is nagyon jol sikerult arca van. Mennyit kellett tokolni, mire ilyen "normalisra" tudtad formalni?

Kezdem banni, hogy nem forditottam eleg idot es turelmet a sajatomra, olyan semmilyen az arca. Most mar biztos nem fogom feltenni a kepeit :/

MrStokes
Hmm, hmmm, ez negyon szepre sikeredett. Impreial a draga?

MerlinW
Kicsilányom:

[merlinw.org]

JuanG
na'on baba 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A wrist irons-t van értelme megtartani? Lehet enchantolni?

Jagi
Biztos valami nagy party van odalenn... underground "diccso"

mer miben kene az elejen amig nicnsi semmim?😊 leathert meg steelt nem fogok felvenni magusomra.

Kandurex
Nagyestélyiben dungeont loot -olni <#zavart2><#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Jó pénzért mindent. Nem egy könyvet olvastam már 😊 Szóval: Jó pénzért mindent!

a kezdet:

preda kereses:

MrStokes
Ooo ize, nem neked akartam, hanem Haxorornak.. 😄

MrStokes
Koszi, jo tudni, hogy mikor csinalok feminine es mikor masculine karikat 😄D

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Jagi
Õõõ... CE. De nem az én verziómban van a hiba, csak simán benéztem. Gomen nasai <#worship>

Mayday
Azert, mert meg nincs meg a 250 hozzaszolas 😊
SG-bug.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

McHaals
roppant érdekes, hogy ennek a fórumnak az elejét nem látom... nem lehet visszalapozni az elsõ oldalra... nálatok is ez van?

MadWolf#11626

Zsolo007
Talált már valaki Daedra sisakot meg bracert? Egyszerûen nem találok, pedig kellenének a gyûjteményembe 😄.

Ha azok meglennének teljes lehetne a Zsolo szettem 😄

Hmuda
Csak fej.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JuanG
a testfelépítést ugye nem lehet állítgatni? csak a fejet/arcot ugye??

disorder14
upppsz... még egyszer:

disorder14
Jaja az elég mókás lenne 😊
Egyébként épp most néztem:

Esrohnoil
Na majd a TES V-ben...
Elképzelem h. mindenki milyen szomorú lesz h. pont az õ méretére nem lehet kapni páncélt. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
Hát nem a klasszikus DnD törpék, se nem a Tolkien féle, de kétségtelen, hogy sok hasonlóságot mutat velük. Érdeklõdési körük, "méretük", speciális lakóhelyük, makacsságuk, technika és az elme iránti szenvedélyük stb stb. alapján amolyan goblin+törpe+elf torz keveréke ;]

disorder14
Még azért annyira nem élethû ez a játék hogy méretre készitsék a páncélokat😊

Esrohnoil
😄
Állj ki egy törpe elé és kérd meg h. csináljon egy ork ismerõsödnek páncélt. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

disorder14
Ez csak azért van rajtam mert eddig ez a legjobb páncél amit meg tudtam szerezni.
Ha lenne egy ork vagy egy daedric páncélom, hidd azt venném fel.(hábár nem tudom az ork mennyivel jobb ennél)

Kandurex
üzletrõl még nem hallottál?

Esrohnoil
De akkor direkt olyan páncélokat kovácsoltak a törpék h. rámenjen egy orkra? 😄

disorder14
Elõször én is dwemert akartam irni😊
De aztán megláttam hogy az oblivionban már dwarwennek hijják

Hmuda
Tényleg. Mindegy, akkor nem keverik, de a TES világ törpéi nem azok a klasszikus értelembe vett törpék. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

disorder14
A morrowindban tényleg dwemer volt...
de ha megnézed ezt a képet akkor rájössz hogy jól irtam:

Hmuda
Azért keverik mert hasonlóan kell leírni õket. A TES-ben a Dwemerek felelnek meg a legjobban más világok Dwarf-jainak, de nem teljesen mert a Dwemer egy "Mer", vagyis elf faj. Csak annyi a kunszt, hogy föld alatt éltek és gépekkel foglalkoztak.

Esrohnoil
És miért keverik? A kettõnek elvileg köze nincs egymáshoz...
Hogy is menne fel a törpe cucc egy orkra? 😄D

Hmuda
Nincs, azok már rég..."kihaltak". Csak a cuccaik maradtak hátra.

Nem törpék igazából, mert akkor tényleg Dwarven lenne, csak sokan keverik a Dwemer-ekkel.

Esrohnoil
Törpe faj is van a játékban?

disorder14

Ez a Karim.(nem tudjátok véletlenül hogy hol lehetne egy dwarwen sisakot szerezni?)

PiszkosFred
Heh, és tényleg. Thx, mostmár ez is tiszta legalább 😄

Hmuda
Azt felénk az Age csúszka buherálja...milyen verziód is van? <#idiota>