The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max nem jó helyen kerested: X:\Program Files\Ubisoft\Funatics\The Settlers - 10th Anniversary - Demo\bin\
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ezer kössz
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
sracok meg mondaná valki mit kell csinalni unlockerel csomagolás után?
A halál csupán a kezdet...
2. Elso hazat sem epite fel honnet szuljek neki fat! 😊
3. Szerintem bug lesz,masnak volt ilyen problemaja?
s2 tele volt buggal, azért remélem nem vették át õket hagyományõrzés céljából 😊)
One Vision. One Purpose.
ezért építs a legelején minimum 1 sawmillt és egywoodcuttert
One Vision. One Purpose.
Mondom mar emberke kinntvan de nem az aki egyengetne a foldet,szerintem eza baj csak ott koroz a zaszlo korul! <#levele>#levele>
Valaki említette, hogy megvan neki a régi 2. rész magyarul. Engem is érdekelne honnan lehet beszerezni. Privátban is szívesen venném a letöltési helyet.
MEgepitem utat mondjuk 1 ortoronynak ,el is billeg a teruletet megsikalni de csak a zaszlo korul jarkal szart se csinal a pali,ez mitol van?
átonli egy angol logot ? 😄 mert a többi jó 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ha ezek megvannak akkor megjelenik a fõhadiszállásodon vagy a közeli raktárodban. Az épületekben nem lehet beállítani külön, hogy mit gyártsanak, csak kikapcsolni és bekapcsolni lehet. Max a prioritást állítgathatod.
Hajót tudtam csinálni most is, de kikötõépület építésére ahol be lehetett pakolni a hajókba nincs lehetõség ebben a demóban.
A barakban lehet szabályozni a létszámot, csak a végére, ha már sok az õrtorony elfogynak a katonák a raktárban és nem tudtam szaporítani õket. Az új õrtornyokat úgy tudtam elfoglalni, hogy levettem a belsõ területeken a létszámot és az onnan kijött katonák foglaták el az új épületeket.
A priorítást szabályozását ismerem, csak azt hiszem a III.-ban volt olyan, hogy a fegyvermûhelyben le lehetett állítani a pl. a kardgyártást és csak nyilat gyártott vagy dárdát.
Biztos keverem a II.-õt a III.-al pláne a IV.-el
2. A 2. részben ilyen nem volt.
4. A fõmenüben van a szerzámok prioritása.
Kérdéseim:
1. Úgy látom, a demóban kikötõt nem lehet építeni, hajót pedig lehet.
2. Nincs a demóban lakóépület ahol lehet szaporítani a settlereket?
3. Az alapverzióbanúgy emlékszem lehetett katonákat toborozni valamelyik épületbe?
4.Nem tudtam beállítani hogy milyen fegyvereket és szerszámokat gyártson vagy ne gyártson.
Az is lehet, hogy ezek a funkciók nem mûködtek az alap Settlers II.-ben sem csak a III.-ban, már nem emlékszem rá.
Az eredeti exe megy, de az ugye idõkorlátos. 😞
Amúgy kezdésnél a bal oldali hegyben van iron.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mikor kene megjelenyen ?😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"