The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonPapa
ott van az

Max nem jó helyen kerested: X:\Program Files\Ubisoft\Funatics\The Settlers - 10th Anniversary - Demo\bin\

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Ombika

Ott maszkalnak a felhuzasra varo zaszlonal!!

csak nem talaltam exet
ezer kössz

köszi

Muki100
felülírod a demo exéjét

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hello
sracok meg mondaná valki mit kell csinalni unlockerel csomagolás után?

Ombika
Okes estere meglesz,mert most elkell mennem!!

Csináljál már néhány screenshotot, mert én még ilyen hibával nem találkoztam. (pedig a régival rengetegetr játszottam, az újjal is sokat)

Ombika
VAn 1 erzesem,hogy kurva nagy bug de mar felbax!!! 😞

Fenrir
Isten ments, azért játszottam annyit az eredeti S2-vel, hogy ne kelljen az oktatórészt végignéznem 😊

A halál csupán a kezdet...

Ombika
Tutorialt nyomtok vagy mi?

Fenrir
Nekem eddig minden felépült aminek kellett volna, a nyersanyagáramlás is folyamatos.

nekem is jelentkezett ez a bug😊 a 2 ben és az új ban is

Ombika
1. Mar irtam mind a 4 reszt vegignyomtam es ilyen problemaval tisztaban lennek,hogy nincs deszka!
2. Elso hazat sem epite fel honnet szuljek neki fat! 😊
3. Szerintem bug lesz,masnak volt ilyen problemaja?

Ability
😄 Sûrûn szoktam raktárt építeni, hogy gyors legyen mindig a szállítás, meg ne legyenek terhelve az utak. Na most a lényegre térve: a kutya nem ment/vitt arra semmi 😄 Tuti bug :S
a_n_d_r_e_w
lehet hogy bug, de lehet még esetleg hogy az út terhelve volt, és a deszkánál nagyobb prioritású dolgokat cipeltek. ilyenkor át kell állítani a prioritási sort
s2 tele volt buggal, azért remélem nem vették át õket hagyományõrzés céljából 😊)

One Vision. One Purpose.

Ability
Szerintem nem ennyire amatõr. 😊 Egyébként én is találkoztam hasonló problémával. Egyszerûen nem akartak felhúzni egy házat, amikor már gecinagy volt a birodalmam. Volt deszka, kõ meg minden bõséggel, közelbe volt is egy raktár. Ki is ment az épízõ csávó, és várt.. várt.. és várt. Aztán nagy nehezen kivittek oda egy adag deszkát, aztán soha többet. 😄 próbálkoztam mindennel, hogy újracsinálom az utat, és hasonlók, de ez egy szép kis játékhiba volt. ^^
a_n_d_r_e_w
ha nincs deszka, nem kezdi el építeni
ezért építs a legelején minimum 1 sawmillt és egywoodcuttert

One Vision. One Purpose.

Ombika
Azert ennyire lama nemvagyok!!

Mondom mar emberke kinntvan de nem az aki egyengetne a foldet,szerintem eza baj csak ott koroz a zaszlo korul! <#levele>

Axon
Végre sikerült kipróbálnom. Eszméletlenül jó, csak sajnos gyenge hozzá a melóhelyemen levõ gép, amin kipróbáltam. Erõsen szaggatott. Na majd az otthonin nyúzom.

Valaki említette, hogy megvan neki a régi 2. rész magyarul. Engem is érdekelne honnan lehet beszerezni. Privátban is szívesen venném a letöltési helyet.

Faterx
A bejárati zászlót kösd össze!
Ombika
Vagyis javitok csak epito emberke megy ki es nem az ami kellene! :S

Ombika
Mindegyik Settlerset vegignyomtam de itt vmiert nem vergodok zold agra!

MEgepitem utat mondjuk 1 ortoronynak ,el is billeg a teruletet megsikalni de csak a zaszlo korul jarkal szart se csinal a pali,ez mitol van?

korea

angol
nem tuc a germán helyet r
átonli egy angol logot ? 😄 mert a többi jó 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

angolt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jó akkor csináljtátok meg

szavazzuk meg xD

a_n_d_r_e_w
szerintem is angolt

One Vision. One Purpose.

Nein, az eredeti is német, maradjunk ennél <:-)

inkább angol logo xD

Banner?

Láma! Fenrir Ok. <#fejvakaras>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Fenrir
Katonákhoz kard, pajzs és sör kell!

Ha ezek megvannak akkor megjelenik a fõhadiszállásodon vagy a közeli raktárodban. Az épületekben nem lehet beállítani külön, hogy mit gyártsanak, csak kikapcsolni és bekapcsolni lehet. Max a prioritást állítgathatod.

Láma!
igen kevered😊

Köszike.

Hajót tudtam csinálni most is, de kikötõépület építésére ahol be lehetett pakolni a hajókba nincs lehetõség ebben a demóban.

A barakban lehet szabályozni a létszámot, csak a végére, ha már sok az õrtorony elfogynak a katonák a raktárban és nem tudtam szaporítani õket. Az új õrtornyokat úgy tudtam elfoglalni, hogy levettem a belsõ területeken a létszámot és az onnan kijött katonák foglaták el az új épületeket.

A priorítást szabályozását ismerem, csak azt hiszem a III.-ban volt olyan, hogy a fegyvermûhelyben le lehetett állítani a pl. a kardgyártást és csak nyilat gyártott vagy dárdát.

Biztos keverem a II.-õt a III.-al pláne a IV.-el

3. Szerintem csak az ellenség közelségétõl függõen lehjet beállítani a katonák számát a barrackban. (De a késõbbi settlersekben biztosan voltilyen funkció)

1. Gyár csinál hajókat. És a vízen rakja össze. Tutorialt megnézzed meg! (van Hafen)
2. A 2. részben ilyen nem volt.
4. A fõmenüben van a szerzámok prioritása.

Végignyomtam a feltört demót, elfoglalva az egész terület, alapjában véve tetszik, valamikor Settlers fan voltam.
Kérdéseim:
1. Úgy látom, a demóban kikötõt nem lehet építeni, hajót pedig lehet.
2. Nincs a demóban lakóépület ahol lehet szaporítani a settlereket?
3. Az alapverzióbanúgy emlékszem lehetett katonákat toborozni valamelyik épületbe?
4.Nem tudtam beállítani hogy milyen fegyvereket és szerszámokat gyártson vagy ne gyártson.

Az is lehet, hogy ezek a funkciók nem mûködtek az alap Settlers II.-ben sem csak a III.-ban, már nem emlékszem rá.

Másnak nem dob hibát a #230-ban belinkelt exe? Nekem dob egy hibát, aztán nem indul el.
Az eredeti exe megy, de az ugye idõkorlátos. 😞
és amint kimmenek és találnak vmit töröld majd a zászlót mert foglalja a helyet és nem tucc bányát építeni a körzetáében 😉

Ability
Ahhhaaaaa. Ok, köszi! 😊
Fenrir
Most is van. Kiraksz egy zászlót, összekötöd úttal majd újra katt a zászlóra és utolsó elõtti menüpont (send geologist)

Amúgy kezdésnél a bal oldali hegyben van iron.

Ability
Lehet én vagyok béna, de egyszerûen nem találok Iron bányának almkalmas helyet a demo pályán. Már ki vagyok, valaki mutathana egyet. Vagy valami infó, hogy mirõl lehet felisrmi, hogy alkalmas-e a hely stb. Régen volt geológus a játékban, most csak én nem találkoztam ilyennel?
Bucser
<#nemtudom><#confused><#szomoru1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Ehh...csak... hogy a turoba adnak ki demot oszt a megjelenes 3 honap?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
szeptember 7

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Szal a demot csak egy bizonyos idejig lehet jaccani es azzal a cuccal kiszeded a limitet? De nekem nam a demo kell 😄

Mikor kene megjelenyen ?😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
#191 angol demo

#230 timelimit feloldása