The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor jelenik ez meg? Baszki hogy errol en nem tudtam!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Pont kapóra jött, még nem telt le nálam a 90 perc, de biztos tovább fogom nyomni. 😛 Egyébként PM nekem is a régi verzió elérhetõségével pls. Köszi 😊
A halál csupán a kezdet...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Minimális rendszerigény
* Windows XP
* 1,4Ghz-es processzor (3Ghz ajánlott)
* 512Mb RAM (1Gb ajánlott)
* DirectX 9.0c-kompatibilis videókártya 64Mb RAM-mal (128Mb ajánlott)
* DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
csak 256 Mb-os RAM-om van 😞((
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Kimásoltam a /bin összes fájlját az S2 fõkönyvtárába, majd és ott írtam felül az exe -t. Így elindult. Idõ még ott van, remélem az már nem számít semmit se.
DonPapa!
Biztos, hogy elindul XPn is a régi S2. Nálam ment (arra tisztán emléxem, hogy én is sokat legeltem a képernyõ elõtt míg sikerült elérnem), és asszem DosBox volt a gyógyír rá. Ha eltûnik a kép, próbáld meg full screenrõl ablakos üzemmódba tenni, hátha sikerül. Ha lesz egy kis idõm + kedvem, megpróbálom elindítani a régit. Amiben biztos vagyok: létezik egy non-official frissítés a régi S2höz, s ezzel nemes egyszerûséggel el tudod indítani xp alatt. Bibi, hogy német a lelkem, és kicsit még béta.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
levettem a felbontást 800x600 / 60 Hertz -re de igy sem megy
no kép
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
rapidshare -n van.
csak 1 filet lehet felülírni vele. (bin folderban van, S2DNG.exe)
International demo exejét kell felülírni?
müxik ez is csak elbambultam az elöbb
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
try it!
Sajnos ez a 90 perc nagyon kevés, nem tudtam elsõre egy jó gazdaságot összehozni 😊
A házak építését nagyon eltalálták, az ösvények is nagyon jól mûködnek, hogy két címer között viszi egy hapsi, és a címereknél lerakják, meg késõbb a fõhadiszállástól kifele az utakon szamarak segítenek... engem ez megfogott!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valaki tudja hogy az újban miket csinálnak a teherhordók?
A régiben emlélkszek volt olvasás, rágó, ugrálókötél...olyan röhejes volt 😄
Sztem a régi meg megy dosboxxal de mintha nekem olyan lenne ami megy xp alatt is, majd holnap megnézem.
ui.: ugynazaok a páláyk lesznek felturbózva + még pár ??? vagy telejs új ?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az istenért nem akar elindulni a régi játék
<#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
1ébként úgy bírom benne az építést meg az inteligenciát 😄 vadász elindul elmegy 2 õziek mellet és a 3. -at levadássz azt is úgy hogy lándzát eldobja az áldozat áá tovûább a vadász meg odamegy kotorászik õzike eltûnik és egy sonka lesz ott xD