Formula One 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na végre! majd írj róla, melyiket tudod bearanyozni (Time Session)?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

A Media Marktban 11990 Ft. Megvettem, kõkemény, nem csalódtam.
izé, de néhányat beszerzek azért eredetiben, nekem egy Killt pont megérne 😄
nekem nem annyira borzasztó ez a játék amúgy, de a 18 az tényleg sok

mohus
nem chippes a géped?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

én a Killzone-omat elcserélnám rá 😄

mohus
felét sem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Annyit nem ér a játék...

Azta, vannak árak! 😞

ma láttam a MM-ben: 17.990 Ft, elég pocsék ár, mintha mennének feljebb a gammák árai

Hogy álltok a Time Sessionökkel? Nektek mennyi arany?

hát ja, közük nem volt akkor a játékhoz
így már én is teszteltem a GT5-öt! 😄

mohus
nem arról van szó hogy ki mire értékeli

tényekrõl

Dzson 10 sort szajkózza hogy online igy meg ugy😊 oszt nincs is benne😊

vagy Csipi emlékezetes GT4 Prologue tesztje....nincsenek benne ellenfelek...szerinte....csak egy menüpontban be kellett állítani és kész...

hát milyen tesztelés az ilyen???

Nekem tetszik a game. Írtam a Konzol stúdiónak, ahol azt kaptam válaszként, hogy náluk már lehet kapni 9990 Ft-os áron.
de egyébként mit szólsz hozzá?

Ja és csak Barcelona és Nürburgring van benne.
576-ban kaptam ingyen egy demót. Az összes autóval lehet menni, de csak Gyors versenyt, ami mindössze 3 körös. A kocsi nem törik, mert a driving aids-t csak korlátozottan leht állítani.
szerintem nem lett rossz azért
a teszetek meg tényleg annyit érnek, akár kilobyte, akár nem
az embernek magának kell megtapasztalnia és kész
ha nem jön be, dícsérhetik és fordítva

mohus
a terméket addig húzzátok le a netrõl😊

szerintem nem ér tizenezret....online sincs benne, pedig ugy reklámozták és Dzson is úgy tesztelte LOL😊)))))) ennyit érnek a kilóbájt tesztek😊

nem nagyon értem az ilyesféle üzletpolitikát
ha megvan egy termék, akkor miért nincs?

Voltam a Pólus 576-ban és ott azt mondták hogy hogy szeptember-október körül lesz a polcokon. Na most akkor mi van. A doboza ott volt a polcon de az üres volt és az elõrendelés reklámozására szolgált. Akkor most mi van?
Voltam a Pólus 576-ban és ott azt mondták hogy hogy szeptember-október körül lesz a polcokon. Na most akkor mi van. A doboza ott volt a polcon de az üres volt és az elõrendelés reklámozására szolgált. Akkor most mi van?
bubu13
Ott vannak a rajtfelállások és akko kiválasztod magad és hogy honnan akarsz indulni!

EEE 1899

Europark 576ban árulják

hát én nem találtam ilyet...
mohus
no most olvastam bele pár cikkbe

NINCS online benne...nem tudom Dzson mit tesztelt?😊

eurogémer pl
"This also seems to have been the reason the online mode was cut completely and seemingly without telling anyone. "

gameplay
"Not up to last years effort, updated cars and tracks, but suffers from some bugs and lack of online mode as promised. - 6.5/10 . Stay with 05 for online"

bubu13
Ahol kiirja a rajthelyeket ott lehet változtatni a pocizión asszem!

EEE 1899

sziasztok!split screenben hogy lehet megoldani hogy teljes gp hétvégét csináljunk végig?mert csak verseny van és mindketten uccsó helyrõl indulunk.jó lenne az idõmérõt is végigcsinálni.köszi elõre is a segitséget.
mohus
eladótól kérted?

De tudtommal nagyon nagy törések vannak benne.

pénzt nem érdemes kiani érte aniyra nem nagy szám

ALien

Hi. Már ketten nem találjuk sehol a játékot boltban, legyetek szívesek tájékoztatni, hogy hol lehet megvásárolni a játékot.Köszzzzzzzz
Támogatja

Sziasztok!Tudja valaki,hogy támogatja-e a játék a logitech driving force kormányt?
mohus
aki mégse venné meg egybõl, hanem elõbb kipróbálná...

nézze meg mit tölt le...mert van a Cheap által mutatott REVIEW verzió és a végleges is a neten

"Update : Contrairement à ce qui est mentionné dans le test, le jeu ne dispose aucunement d'un mode Online, comme cela était prévu de longue date. Cet article a été réalisé à partir d'une version "review", envoyée par l'éditeur dans laquelle apparaît pourtant le mode multijoueur en ligne. Or, dans la version retail disponible dans les commerces, ce n'est pas le cas. Il semblerait donc que Sony ait étonnamment décidé de le supprimer au dernier moment sans nous en avertir."

ez annyit kb. tesz hogy a REVIEW verzióban még nincs benne pl az ONLINE mode...

én a REVIEW val rendelkezem, az biztos megy HDD-rõl

mohus
állítólag 11.900HUF

Hi rég nem jártam .
Mennyi az ára mostanság ???

mohus
megy HDD-rõl, aki kérdezte (patched HDloader 0.8/b alól)

-a grafikát nem ecsetelem (ennyire futotta), de a PS2-tõl derék hogy ennyi autót legalább kezel és nem ráadásul nem 100% sínautó effekt

csao, honnan van meg nektek a játék ? mert én bármerre kerestem nem találom eggyik boltban sem..
Igen mert én minden futamot 100%-on játsztom. Na meg kicsit az irányitása miatt sem tetszik annyira. Mert pl mindent defaultnál hagyom és pl amit a 2005ben rendesen kanyarodik akkor itt szépen amikor kanyarodnék akkor kimegyek a kavicsóságyba....

ennyiért nem bukhat... 😉
gondolj bele, a GT4-ben meg a 24 órásnál sem lehet menteni, attól már az bukna? nem hiszem

100%-os futam közben akartál menteni?

1 negatív miatt bukik nálam a játék.Még pedig azért hogy nem lehet benne futam közben az aktuális állást elmenteni amit a 2005ben el lehetett. Vagyis el lehet menteni de utána közvetlenül kilép.

bubu13
Marha jó játék ma kaptam meg.A legjobb az idõmérõ és hogy tör benne a kocsi!!!

EEE 1899

Hol vetted meg? A múlt héten hajkurásztam, de nem találtam.
Na nekem is megvan a játék! Még csak 10percet gameltem vele...Igyekszek majd többet is... Na nekem kicsit fúrcsa volt a 2005höz. Úgy érzem picit Joyyal nehezebb irányitani a kocsikat.Amúgy semmi gond nincs vele,tetszik hogy törnek a kocsik

www.dox.uw.hu ról szetem le

ALien

császtok mikor jelenik meg mert az kéne nekem is csak remélem a 07-el nem várnak annit mint erre mert rikonnen átmegy jövõre a ferrarihoz és az jó lesz!!!!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sland
kézzelfogható...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én is láttam ott, de én csak a plakátját és azt, hogy elõrendelés. Ezek szerint te láttad kézzelfogható formában is? Ha még bárki látta polcon az feltétlenül szóljon.
Sland
Pólus Center 15. kerület

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Melyik 576-ban?