Formula One 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az õszi katalógusban van
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
azt nemtom van-e már, de ez jó ár érte
fog tetszeni, én még megtartom hozzá a 05-öt
de kétség kívül a 06 olyanabb 😊 egészen TV-s hangulat stb.
sõt PC-n sem
a 60,és a 62-es file-hoz nem jo a kód,de azokat én is torrent-röl szedem
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Akkor csak split screen-ben nincs visszajátszás.
2.azt az option menûbe ki lehet venni hogy ne rakjon be,most nemtom a kifejezést majd megnézem...
Haverok, Buli, Fight Club!
Valaki próbálta már HDD-rõl indítani? Megy-e?
Szerintem jó kis gém bár 1-2 hülyeség van benne.
1. Nincs visszajátszás. (Toltam a játékot és elõttem baleset volt. Én olyan 2 kilóval mentem elöl leszakadt egy kerék és eltalálta a verdát én teljesen kipördültem. Ezt azért visszanéztem volna!)
2. Amikor kicsúszol automatikusan irányba állít.
Letöltöttem a F1 2006-ot PS2-re, amikor ki akarom csomagolni, akkor azt írja ki hogy az all-f06p.r25-ös fájl CRC hibás! Ha vki feltudná tenni ezt az egy fájlt, vagy esetleg az egész játékot az nagyon megköszönném!
THX!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha még benézel, írd meg plz honnan töltöd le...
szerintem jelentõsen javítottak a betöltési idõkön, így nem kell várni olyan sokat, mint eddig
kicsit szebb a menü, valamivel szebb a játék (nem volt baj a 05-tel sem, így sokat nem lehetett fejleszteni ezen), talán egy kicsit nehezebb lett (jobban törik - hamarabb, jobban kopik a gumi), ami elsõre feltûnt, hoyg kivették a jobb sarokból azt a nagy fordulátszámmérõt, így kicsit puritánabb, de meg lehet szokni 3 kör után
nem csak virtual racing line-t tudsz kirakatni, hanem míg tanulod a pályát egy ún. BTA Markers cuccokat is (fékezési-gyorsítási pontok)
csak quick racingot futottam, a karrier elõtt jobban körbenézek benne
jó lett, de szerintem nem akkora ugrás, mint a 04 rõl a 05 (nekem valamiért a 04 gyenge volt, megvettem, de el is adtam)
N.
a google segíteni szokott
azt hiszem az time sessionokat nem csinálom, majd a 06nál 😄
most nem volt sok idõm rá, mert írok egy fórumot és elveszi az idõmet
Miért nem állítod a nehézséget eggyel magasabb fokozatra?
Most mi a bajnokságod állása?
Idõmérõk mennek már?
te minden extrát megnyertél? sisak, pálya, kocsi?
az utóbbi bajonságban mindet megnyertem, és most a pirosban ülök, de már nem vagyok annyira motivált 😞 pedig tényleg nincs messze a 600 pont
lehet azt megcsinálom és ennyi9 lesz
ráállok valami komolyabb fokozatra
most próbáltam a ringet hardon, a kvalifi az nem lett jó, de megnyertem a versenyt, 1,5 mp-vel, 30% hosszon
a GT4ben kb. 700 kocsi, kb. 50x2 pálya, ezekkel sokkal nagyon lehetõségek vannak, mint a 05-ben, ott ugye kevés kocsi, igazán nagy különbségek nincsenek, és nem is sok a pálya (meg csak egy irány van), de ott még elférne egy ilyesmi dolog; át kell gondolni a dolgot, és lehet belõle valami: egy reg után a user feltölti a pályarekordját és kész (a többit a rendszer megcsinálja: sorrend, meg a kiírások)
nézd meg ott a Licence bajnokságot, olyasmi is lehetne
tehát a 100% vagyis a végigjátszás a 600. pontot jelenti (ezt milyen fokozatban? hardban nyomtad?)? Nem olyan nagy ajándékok azok a sisakok 😊 a GT4ben jobban díjazzák, ha nyerünk, jöjjönmá'anullahat!
a köridõt akkor indítanám, ha lenne rá érdeklõdõ, mármint rajtunk kívül, egy oldal összehozása nem 5 perc, de gyere a gt4-re, ott mindig van verseny (csak ott olyan komoly emberek vannak, hogy nem sok esélyem van, de ez nem baj)
Ui: az autószimulátorozás ezen ágában nem tervezel köridõ-bajnokságot indítani?😄DD