Formula One 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
576-ban tegnap elõtt láttam. már lehet venni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nem érdeklõdtem meg, a honlapjukon volt
az õszi katalógusban van

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Mikortól kapni, ha már így megérdeklõdted?
az 576ban 11,9 lesz
azt nemtom van-e már, de ez jó ár érte
fog tetszeni, én még megtartom hozzá a 05-öt
de kétség kívül a 06 olyanabb 😊 egészen TV-s hangulat stb.

Ballor, hol kapni a game-t?
nincs, és nem is lesz
sõt PC-n sem

xbox-on nincs??

Csak ps2-õn van???

Help! Help! Help! Most voltam a Media Marktban és nem volt a polcokon a game. Hol tudom megvenni? Elöre is köszi.
urbijoe
formula one 06
a 60,és a 62-es file-hoz nem jo a kód,de azokat én is torrent-röl szedem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ami nagyon bejön az a sebesség, õszintén még egy játékban sem tapasztaltam ekkora sebességet! Viszont van egy dolog ami jobb is lehetett volna, olyan életszerûbb lenne, hirtelen ez jut eszembe: minden versenyen legalább egyszer elfolyik a pályán valakinek az olaja, majd nyomtalanul eltûnik. ha már ennyiszer elõfordul lehetett volna hogy fehér port szórnak rá. egyébként nagyon baba a játék!

oké köszi!
Akkor csak split screen-ben nincs visszajátszás.
DoNorBi
1.van visszajátszás!játék közbe pause és a menûbe kiválasztod a replayt..
2.azt az option menûbe ki lehet venni hogy ne rakjon be,most nemtom a kifejezést majd megnézem...

Haverok, Buli, Fight Club!

Hi!

Valaki próbálta már HDD-rõl indítani? Megy-e?
Szerintem jó kis gém bár 1-2 hülyeség van benne.
1. Nincs visszajátszás. (Toltam a játékot és elõttem baleset volt. Én olyan 2 kilóval mentem elöl leszakadt egy kerék és eltalálta a verdát én teljesen kipördültem. Ezt azért visszanéztem volna!)
2. Amikor kicsúszol automatikusan irányba állít.
Hello!

Letöltöttem a F1 2006-ot PS2-re, amikor ki akarom csomagolni, akkor azt írja ki hogy az all-f06p.r25-ös fájl CRC hibás! Ha vki feltudná tenni ezt az egy fájlt, vagy esetleg az egész játékot az nagyon megköszönném!
THX!
Jól sikerült szerintem, nyomjátok minél hamarabb!

Thx ;-)
Sland
Egy torrent oldalról.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sorry, Sland-et akartam írni...
Ha még benézel, írd meg plz honnan töltöd le...
Slad. Honnan töltöd le?
Még vmi.Akinek megvan.A igaz h két fajta carrier mód van?
Sland
Én most töltöm. Majd írok...

Akinek megvan ez a játék az légyszi irja le a tapasztalatait PLs.És h milyen
screenshotok vannak itt

Melyik kocsit csinálták a legerõsebre?Mert nekem az nem tetszett a 05-ben hogy tavaly a Ferrarinak semmi köze nem volt az elsõ helyekhez ,de a játékban mégis ott volt.Ballor nem tudsz fölrakni egy sckreenshotot?
még valami
szerintem jelentõsen javítottak a betöltési idõkön, így nem kell várni olyan sokat, mint eddig

Hogy próbáltad ki? Megvetted? A borító milyen?Csak mert még a neten sehol sem sem találtam. Nehézség? Ja és a dobogón fejlesztettek? Majd ahogy játszol a tapasztalataidat várom. Bõ két hét múlva meglesz, oszt' akkor majd nyomjuk.
kipróbáltam
kicsit szebb a menü, valamivel szebb a játék (nem volt baj a 05-tel sem, így sokat nem lehetett fejleszteni ezen), talán egy kicsit nehezebb lett (jobban törik - hamarabb, jobban kopik a gumi), ami elsõre feltûnt, hoyg kivették a jobb sarokból azt a nagy fordulátszámmérõt, így kicsit puritánabb, de meg lehet szokni 3 kör után

nem csak virtual racing line-t tudsz kirakatni, hanem míg tanulod a pályát egy ún. BTA Markers cuccokat is (fékezési-gyorsítási pontok)

csak quick racingot futottam, a karrier elõtt jobban körbenézek benne

jó lett, de szerintem nem akkora ugrás, mint a 04 rõl a 05 (nekem valamiért a 04 gyenge volt, megvettem, de el is adtam)

Na, megjelent már? Én holnap megyek nyaralni, úgyhogy már csak nyaralás után tudnék játszani vele, így hát majd csak akkor fogom beszerezni. Ha megvan valakinek, akkor jöhet minden infó!

N.
a net nyitott, ilyenekbe nem mennék bele
a google segíteni szokott

Remélem tényleg megjelenik holnap.Már nagyon várom.Amúgy arról a torrentrõl hogy lehet letölteni?SMS?Vagy hogy?
Remélem tényleg megjelenik holnap.Már nagyon várom.Amúgy arról a torrentrõl hogy lehet letölteni?SMS?Vagy hogy?
bajnokságban is lehet állítani? ezt nem piszkáltam eddig
azt hiszem az time sessionokat nem csinálom, majd a 06nál 😄

most nem volt sok idõm rá, mert írok egy fórumot és elveszi az idõmet

A sisakok közül minden megvan, a kocsik közül csak kettõ. Az amelyik az elsõ futamgyõzelemért jár, illetve a világbajnokság megnyeréséért. A tesztpályát azt akkor kapod meg, hogy ha a Timed test session-ban az összes pályán arany idõt érsz el. Ehhez idáig lusta voltam😊)

Miért nem állítod a nehézséget eggyel magasabb fokozatra?
Most mi a bajnokságod állása?
Idõmérõk mennek már?
eléggé leült a lelkesedésem, amelyik fokozaton elkezdtem, az már nekem kicsi: sokkal nyerek és szinte unalmasak a versenyek, de lehet megcsinálom a 600 pontot (olyan 500 körül vagyok)

te minden extrát megnyertél? sisak, pálya, kocsi?

Nos uram, mennyi a pulzusa a megjelenési dátum közeledésének jelen állásában?😊) Apropó itt a tûkön ülések közepette hogy állsz a 05-tel?
a netes már végleges szerintem

És ez sztetek mennyben marad el a teljes verziótol?Van aki már leszedte?Remélem pénteken meglesz a rendes is!
torrenten már ott van a 06, tehát várhatjuk, mert hamarosan érkezik

igen, a tiedet láttam, ezért is nem erre kérdeztem

Manuális én válltok magamnak
a váltó nálad AT vagy MT?

Én már nagyon árom a 06-ot.A 05 már annyira nem motivál,mert kormánnyal játszok én fékezek,és én válltok és egy 100 százalékos versenyen HARDON egy kört attam a másodiknak,
Én Normalon toltam végig a Világbajnokségot Alonsoval és a vicc az volt hogy a Renaultval normál módban mindig az idõmérõedzésen 20.hely körül voltam,de amikor verseny van akkor mindig 1 boxkiállással ott vagyok a dobogon.Szal ez nem tetszett a 05ben ,hogy beállítom realisztikusra rendesen lehúztam a 60-70köröket és pl 1 box kiálással,full teli tankkal is úgyanazt a sebeséget nyomom mintha 3kiálással mennék.

hardban azért gondolom van küzdés
az utóbbi bajonságban mindet megnyertem, és most a pirosban ülök, de már nem vagyok annyira motivált 😞 pedig tényleg nincs messze a 600 pont
lehet azt megcsinálom és ennyi9 lesz

ráállok valami komolyabb fokozatra
most próbáltam a ringet hardon, a kvalifi az nem lett jó, de megnyertem a versenyt, 1,5 mp-vel, 30% hosszon

Én Hardban nyomtam. Amúgy én is tolom a Gt4-et, úgyhogy egyetértek a díjazásbeli különbségekben😊) A 600. pontot bármely szinten elérheted. Hogy állsz a bajnokságban?
a köridõhöz:
a GT4ben kb. 700 kocsi, kb. 50x2 pálya, ezekkel sokkal nagyon lehetõségek vannak, mint a 05-ben, ott ugye kevés kocsi, igazán nagy különbségek nincsenek, és nem is sok a pálya (meg csak egy irány van), de ott még elférne egy ilyesmi dolog; át kell gondolni a dolgot, és lehet belõle valami: egy reg után a user feltölti a pályarekordját és kész (a többit a rendszer megcsinálja: sorrend, meg a kiírások)
nézd meg ott a Licence bajnokságot, olyasmi is lehetne

tehát a 100% vagyis a végigjátszás a 600. pontot jelenti (ezt milyen fokozatban? hardban nyomtad?)? Nem olyan nagy ajándékok azok a sisakok 😊 a GT4ben jobban díjazzák, ha nyerünk, jöjjönmá'anullahat!

okés, ezeket kipróbálom

a köridõt akkor indítanám, ha lenne rá érdeklõdõ, mármint rajtunk kívül, egy oldal összehozása nem 5 perc, de gyere a gt4-re, ott mindig van verseny (csak ott olyan komoly emberek vannak, hogy nem sok esélyem van, de ez nem baj)

Kérlek szépen, nekem az elsõ karrier elhozta a 600.pontomat. A második karrierben már nem kaptam ajándékot, hiszen megvolt már az elõzõben az összes és ezért az elsõ számú ajándékkal a pilótám fején versenyezhettem a második karrierben. Figyu, fogadj el egy jó tanácsot: az elsõ idõmérõn a szinte száraztankos autóval taposs bele kíméletlenül. Ha ott megvered a másodikat mondjuk egy másodperccel, akkor kezdhetsz taktikázni a vasárnap reggeli második idõmérõre(hiszen annyi elõnnyel már lehet valamit kezdeni). Én nagyon sokszor a második idõmérõre is könnyû autóval mentem ki, ezáltal nem küszködtem a lassú kanyarokban az alulkormányozottsággal,(Szerintem nálad ez is egy probléma lehet.)így aztán a Pole-ban landoltam. Sokszor választottam például a puhábbik gumikeveréket. A kevés üzemanyagod miatt korábban kell majd kijönnöd, mint riválisodnak de a könnyebb autónak köszönhetõen a verseny elején 100%-os esélyed van elhúzni. Nálam nagyon sokszor ez volt a sikerhez vezetõ út. Amúgy ne fáraszd magad a 7 VB címmel, hiszen mindjárt itt a 06 és akkor majd belecsapunk a V8-asokba.
Ui: az autószimulátorozás ezen ágában nem tervezel köridõ-bajnokságot indítani?😄DD