256
-
#96 Kösz! -
#95 crackeld -
#94 "A required security module can not be activated.This program can not be executed(7000)." -
#93 Hello!
Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
Légyszíves valaki segítsen,hogy mit kell ilyenkor csinálni???Előre is Kösz! -
#92 Valahogy én is így vagyok vele csak én állandóan nyomogatom a home billt. ...
LOL -
Dexantreal #91 irányítás: valami eszméletlen szar...sztem...elindulolok a lökött agyúval és akkor az egérrel követni...lehetetlen...és teljesen abszurd kamera formákat vesz fel..LOL...majd,ha a filmet megnéztem,lehet,h szenvedek azért vele -
Crazy Mate #90 Lehet ebben más karaktert is irányítani?Nem mintha nem tetszene a mókuska,de... -
#89 Utána egy olyan rész jön amikor a jégtáblákon kell ugrálni és 20 makkot kell összegyűjteni utána meg a kiindulópontból kell egy messzebi makkot felszedni utána nem toom mi jön mert nem tudtam megcsinálni...
:-) -
#88 Megvan. Csak nem vettem észre hogy a falon fel lehet mászni, és össze vissza járkáltam, de mikor harmadjára töltöttem be jobbrafordultam és láttam hogy egy csíkban egyforma mintájú a fal és felmásztam , aztán jött az a pingvines teke. Kösz mindenkineka aki segíteni próbált. Most etettem meg azt a nagy micsodát akinek alma kellett -
targonca #87 Tudom, hogy melyik az a rész, de már nem emlékszem arra, hogy mit kell csinálni! Én is ott szöszöltem vagy fél órát, mire megtaláltam a megoldást. Nincs ott egy fal, amin fel kell mászni???? -
#86 Te már láttad a filmet? -
#85 Pffúú nem ugrik be melyik az a pálya mesélj még sok mindent róla!
Mindent mondj el róla... -
#84 Azon a pályán nincs pingvin, csak a hely neve valami pingvin hegy. Az 5 water ground vagy mi. Azt tudom hogy a mentés neve valami water... 5 -
#83 Csak 100, én most ott tartok ahol a jégtáblákon kel ugrálni 20 makkért aztán ha megvan egy dió vagy mi a feneért kell menni de még nem sikerült... -
lámadémon #82 hmm... abszolute nem ugrik be...
pingvin...
egy pingvines részre emlékszem, amikor tekézni kellett...
ott az a lényeg, hogy elérj egy bizonyos pontszámot...
de má nemtom mennyit...
200? 1000? nemtom télleg...
-
#81 Ja meg az elején a nagy jégtábla közepén van egy kis tábla és azt mondja hogy "Ez itt a Penguin Mountain és csak a mesterek juthatnak fel a legtetejére akik képesek használni a képességeiket. Vagy valami ilyesmi -
#80 Nem, a kezdésnél ott van két jegesmedve, aztán mikor megyek tovább akkor fel kell ugrálni egy sziklaperemre ahol bogarak vannak, aztán felmászok a falon ott megint végigmegyek, és átbújok egy lyikon aztán elérek valami táblához elolvasom a feliratot és leszakad egy jégtömb. -
lámadémon #79 az melyik rész?
a kuglis?
bizonyos pontszámot kell elérni, ha egyáltalán ott vagy...
-
#78 A Penguin Mountaines résznél mit kell csinálni. -
#77 Ja és Scrat farka nagyon jól néz ki, majdnem olyan mint a filmben -
#76 Alapjaiban véve nem olyan roszz játék, de sajnos semmi újat nem mutat, csak egy sima filmfeldolgozás, ahol semmi különöset nem kell csinálni, csak végigugrálni a pályán és mogyorót gyűjteni. Még nagyon az elején vagyok, de szerintem nem lesz túl sok változás a feladatokban -
FTom #75 kisfigi!! Köszönjük a segítséget! Sikerült meglelni a maradék két diót!! -
#74 na,most fejeztem be,elég jó kis game volt! -
#73 Asszem ott kell a shift-tel szaglászni és valamelyik bokorban van a dió...
De ez egyáltalán nem biztos...
Én már jóval túlhaladtam... -
FTom #71 Jó estét szervusztok! Valaki aki végigjátszotta, illetve túlhaladt ezen a pályán legyen olyan szíves segíteni!Közvetlenül azután vagyunk ( a pici lányommal) amikor Diegónál kellett tettetni a halottat miközben gyűjtjük a diót! Nos ezután van egy pálya ahol négy diót kell összeszedi, van egy a Zöld óriás lajhárnál egy pedig egy magaslaton ahol orrszarvúbogarak dobálóznak makkal. nos itt nem találjuk a megoldást, mert a másik két diót nem találjuk!! Segítségeteket előre is Köszönöm. -
#70 Gondolom közepes lehet... -
#69 Hoszzú játék, vagy olyan mint a Shrek, hogy 3 óra alatt végig lehet vinni? -
targonca #68 Szerintem nem mentél oda a táblához, így nem olvastad el az utasítást. Egyébként az 1 almát maga az orrszarvú fogja leverni. A levert almát kell azzal a nagy döggel megetetni. Az orrszarvút felhergeled, és nekimegy a fának, leveri az almát... -
Repist #67 Köszi a segítséget, de hol van a fa és az orrszarvú? -
targonca #66 Lámadémon!
Mielőtt felmászol a falra a kék tűznél Y-nal gyútsd meg a farkad. Égő farokkal kell felmászni, majd a szobor alját meggyújtani!
Egyébként tegnap fejeztem be a játékot. Sajnos a vége elég gyengére sikerült! -
#65 a fáról!úgy kell hogy van egy orrszarvú a fa közelében és azt megdobod kővel úgy hogy a fa alatt állsz,erre ő elkezd feléd rohanni és te előle elugrassz aztán leesik az alma...[asszem 4 kell neki] -
Repist #64 Honnan kell az almát leszedni? -
#63 SPOILER!*[húzd be az egérrel]
arról beszélsz mikor van egy kék lajhár kifestve és mutogat a kőlajhár felé fel akinek a hasán van egy arany dió vagy mi?mert akkor úgy kell hogy ott a lajhár előtt van egy grillező vagy mi ráugrasz jobb klikk begyullad a farkad és sprint felfele.ott a szobor előtti gödörbe kell belemenni a nyil is mutatja.a lajhár mögötti falon fel lehet menni! -
lámadémon #62 üdv...
ott akadtam el, ahol a lajhárok már javában készülnek valami tűzistenséges ünnepségre...
asszem 4 aranyszart kell összeharácsolni és az egyik fent van a hegy tetején lévő kőlajhár pocakja felé...
de hogy szedem le? lelőni nem lehet, felmészni sem. át tok tarzanozni a szemben lévő sziklára, de ott meg semmi se nincsen...
vki?
előre is kössz... -
#61 kösz mert mentem már oda hozá de nem mögé...
:D -
#60 mert ha igen akkor jól lakik.és van egy videó ahogy manny-ék végigrohannak a képen.na utána az a szörnyike felmegy a sziklára és rá kell állni a háta mögött lévő kis sziklákra és akció gombot nyomni,a többire rájössz... -
#59 leszedted az almákat neki? -
#58 Igen akkor ezt mond meg hogy itt mit kell az almaszedésen kívül csinálni!!
PLS HELP! -
lámadémon #57 jah... eddig eccer kellett a lajhárral lenni, az is kis átvbezető csúszdázás volt... -
#56 Legtöbbet azzal a mókussal leszünk?