1366
-
dpetya73 #1046 Segítség kellenne, úgylátszik itt nagyon leragadtam, a szakálas istennel küzdök a felhők felett egy kis szigeten, 2-3 szor legyőzőm , de miután az oszloppal leütöm utánna elveszi a kardot körülötte fények villognak és nem nagyon tudom megsebezni, Valami extra módon kell püfőlni vagy ennyire béna vagyok? -
#1045 csütörtökön meglesz -
#1044 God of War II teszt -
#1043 addig püföld a csajokat amíg a körrel el nem tudod kapni őket.
a halálsikoly sebzi Zeuszt. -
dpetya73 #1042 Sikerült megint elakadnom, a szakállas isten felvitt egy szigetre ahol folyamatossan jönnek elő a kigyótestű nők az isten meg üti a földet.
irtom őket rendületlenül de sohe nem akarnak elfogyni.
Az istenben pedig nem tudok kárt tenni. Nem vagyok elég kitartó vagy esetleg a kigyótestű nők kiirtásán kivül mást is kell csinálni?
köszi az elöbbi segítséget is -
#1041 Nagyon egyszerű, mert ha nem tudod kiírni a lemezt, akkor az íródat vidd vissza az üzletbe, ha meg ki tudod írni úgy hogy a lemezre írás után a gép azt írja ki, hogy sikeres volt a rögzítés és így sem megy akkor a PS2-őd nem játsza le a dupladvd-ket...
Ilyen egyszerű.... -
#1040 pörgesd vissza az időt ameddíg csak lehet, aztán majd időre gyorsan fel kell futni és beleugrani a tükörbe -
#1039 lassíts időt, szaladj fel a tökörhöz, majd ugorj bele. -
dpetya73 #1038 Sziasztok,segítség kellene mert elakadtam,Van a polipszerű lény, utánna a tűzmadárral beszálok a nagy kőmadárba , majd egy dagadt "nőszerű"/he,he/ lényt megölök.Felette van egy tükör és több csigát lehet mozgatni amikkel a tükör betörik,de az egyikkel a történetet játszom le, megjelenik egy homokóra, az ídő pörög visszafelé, de nem jövök rá mit kellene csinálni.
-
Szuperkaraj #1037 OFF
jó persze, az világos nekem is ugye a körökre osztottság, a varázslatok/mágiák, a segítségül hívható szörnyek ( GF-ek/Aeon-ok/akármik ) megidézése és ezeknek lehetőségei, de speciel arra gondoltam hogy a "vadon élő" szörnyek úgy jönnének mint a GoW2-ben, nem pedig átváltana a képernyő, és nemcsak simán támadni lehetne a fegyverrel hanem sokkal fontosabb szerepet töltene be, esetleg fejleszteni is lehetne.De inkább privátban beszéljük meg, mert nemakarok offolni :)
ON
jó kis játék, a végén járok, zeusznál...egyébként úgy vettem észre hogy a csaták nem olyan kemények mint az első részben, hanem a logikai dolgok lettek kicsit nehezebbek...legalábbis én így vettem észre
-
rahstah #1036 szisaztok, vki tudna segíteni, h hogyna tudok működőképes formában megírni egy dupla dvd-t a ps2 höz, a god of war 2 őt szeretném, de már 2 db 1000 ft os lemez ment a lecsóba. Aki tud, legyen oly kedves és segítsen nekem! Előre is köszönöm!
[email protected] vagy privi -
#1035 és ha nyersz a lottón:) -
#1034 Lehet ha:
-megveszed a GoW2 NTSC változatát amiben benne van a HD támogatás
-veszel egy NTSC-s PS2-t
-veszel egy jó TV-t és egy jó kábelt
Semmi sem lehetetlen :) -
#1033 Miért nem lehet ilyen a kép PS2-n :( -
SERg #1032 OK!Má rájöttem :D -
SERg #1031 Sziasztok!Légyszi segítsetek!
A híd túloldalán vagyok az épületben ott kinyírok mindenkit meg minden,de amikor kiérek a nagy teraszra,(van két szobor közte egy kar meg időlasító)nemtom mit kell csinálni. -
#1030 Most szabaditottam meg szenvedeseitöl Prometheust...Überjo a game!!! :-P -
Ronin1350 #1029 Le nyomod a„repkedő csajt”miko latol egy aurát körülötte le állítod az időt és akko lehet püfölni a tükrös bigét. -
#1028 A harcrendszer a Final-ban jócskán összetettebb mint a God of War-ban.
Legalábbis a X. részig eszt éreztem... -
Editi #1027 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Annál a résznél ahol van három tukör és kettőből kibújkál a nő meg egy allandóan támad. nemtudom mit csináljak. -
Szuperkaraj #1026 off
mehekkora is lenne egy final játék olyan harcrendszerrel mint a gow....:O ázzztáá, nyálcsuri
on -
tsabigo #1025 Keress meg privátban.Tudok megoldást dvd9-re.Ketté lehet szedni 2 dvd5 lemezre. -
#1024 Jah mihez képest rövid??????????
Egy 2órás Resident-hez vagy egy 200órás Final-hoz képest??? -
dolce2 #1023 hello sikerült végigvini
de most kezdem is elöről,normálról hardon.nagyon tutti a játék csak kár hogy rövid. -
#1022 ok-ok -
GOW2 #1021 OK! Rajta vagyok a teman. -
#1020 God.of.War.2.Multi5.PAL.PS2DVD-NextLevel
vótmá? :O ha igen, sry -
#1019 #974 nezd meg ezt a hozzaszolast ebben a topicban; TLOZS által ajanlott verzio nekem total bejött... -
GOW2 #1018 Akkor megprobalom leszedni a dvd5 verziot hatha az mukszik. -
#1017 pedig tudtommal nincs más -
#1016 Az a 12 óra ne hogy azt hidd, hogy a mostani játékoknál kevés időnek számít!!!!!!!!
Nyugodtan megveheted... -
GOW2 #1015 Koszi a toxikot Sheth, azt mar probaltam de az sz... se er. -
Gábor #1014 -
dolce2 #1013 köszönöm a válaszod Seth. -
#1012 Nem az ^^ -
Gábor #1011 HDD patch, oké, hülye voltam :D -
#1010 Leszeded EZT, elindítod, betallózod a gow2 image fájlt, okézod, ennyi -
Gábor #1009 Patch?? -
GOW2 #1008 Hali!
Valaki le tudna irni a gow2 patchelesenek menetet?
koszi -
#1007 Először is caps lock-ot nyomd ki
Ha sokat ütöd az ide oda repkedő csajt, akkor lezuhan a földre, ilyenkor látszódik az a zöld fény amivel időt lassíthatsz. Lelassítod, ekkor vmelyik tükörben ott kell lennie a hugicának, na azt ütöd amíg bírod. Ezt kell ismételgetni. Csata legvégén meg szétütöd a tükröt középen