GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 2db dvd5 van az 1., ill. a 2. réteg külön-külön! Meglehet azt csinálni, hogy 1 dvd9-en legyen az egész mûködõképesen?
Seth
nem úgy logikus, hogy 2 db dvd5?? mi értelme lenne 2 dvd9-re írni?

PSN ID.: Beegabor

Nekem megvan a dvd9-es darabolva 2db dvd5 imagefile-ra. Hogyan lehet ezt megírni, hogy mûködjön? Dual layer vagy csak 2db dvd5-ös lemez? Ha dl akkor hogy egyesítem?
Seth
szóval amikor még óriási? akkor a sziréneket a gomblenyomásos mozdulattal kell megölni, ilyenkor egy lökéshullámot gerjesztenek. Na 3-4 ilyen után Zeus nagyjából középre csap egyet,félregurulsz, vagy felugrassz hogy ne sebezzen, ilyenkor gyorsnak kell lenni és megsorozni a kezét. Ezt 3-4 eljátszod, aztán emberi méretében kell megküzdeni vele, ilyenkor semmi különösebb trükkje nincs, cvsak kiismerni a támadásait. Majd lesz 1-2 ilyen sorba gombnyomkodós rész, de nem vészes

Mi a baj?Nem találod el,vagy nem megy le az élete ha ütöd?

Hat senkinem tud nekem segiten?<#szomoru1>
Hellosztok! Segitsetek nekem, el akadtam ott amikor Zeus-al kell verekedni egy lebego fold darabon, hogy tudom az oreg nagy szakalut meg sebezni? Koszike elore is a segitseget.
dinomano
igeeeen... :-P szögény gyerök vagyok én; hááá' tehetek én róóóla? :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
warezhuszár

dinomano
" de neeeem"

Csacsi
Vedd meg eredetibe. Nekem is jön már 2-án, vagy 3-án.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
Eh, azota sikerült szereznem még1 DVD5ös verziót; ami ugyszint leáll Zeusz általi lebökés(szobor kinyirasa utan); ill. pokolbol visszamaszas utan...Egyszerüen nem tudok mozogni, csak a pause(a menü) billentyüje aktiv+ a hatterben fightolnak a harcosok...szoval vm script gond...Valakinek van ötlete? Vártam is kb.5percet, hatha eszhez tér a game, de nem...

Hellosztok! Segitsetek nekem, el akadtam ott amikor Zeus-al kell verekedni egy lebego fold darabon, hogy tudom az oreg nagy szakalut meg sebezni? Koszike elore is a segitseget.
Afe
eltünteted a tüskéket, lelassítod az idõt, odaszaladsz körbetekered a tekerõt(persze elõtte már leszedted a hullát), lelassítod az idõt, továbbszaladsz átugrálva a gödröt.

Köszi, de 1 órája próbálom , de nem akar összejönni.A kar gyorsabb forgatására nincs valami trükk mert mindig éppen hogy lemaradok.
Jo a meglatasod, es jol csinalod, forgasd el a kart, es akkor lassitd le az idot jo erzek kell hozza de meg lehet csinalni.<#vigyor4>
Sziasztok,segítség kellene mert elakadtam. Ott vagyok ahol egy terembe belépek és ember magasságú karók állnak ki a padlóból. Meghúzom a kart, lemennek , szétütöm a falat, mögötte a szobor aminek a segítségével lelassítom az idõt,majd egy másik kart kell körbrforgatni.Amint hozzáérek a karhoz a idõlassítás leáll. Vagy én vagyok túl lassú v. nem így kell de mire körbeforgatom mindig feljönnek a karók és meghalok.
Gyakoroljak még vagy van más megoldás.
Hello az lenne a kérdésem hogy a dual layares GOW2 ki lehet írni 2 dvd re is ,van valami daraboló progi vagy vegyek dual layert és ha meg patch-eltem akkor jónak kell lenni.Mert letöltöttem a 24 et is és kiírtam Dual lemezre ment is es darabig de kb felénél lefagyott ,vagy azt is kellett volna patchelni?
elõre is kösz a segítséget
A dual Layereset patchelni kell és akkor nem fagy le,DVD5-bõl pedig
a Hursty verzió jó csak a videók pixelesek.
bitsoup.org
dinomano
ha 6.62 giga, akkor az jo, rippeletlen verzio..vagyis dual-layeres DVD verzio... Ha van duallayer lemezed, és ki tudod irni+PS2-öd tamogatja akkor töltsd le ezt...Amennyiben DVD5ös verziot keresel, akkor kérdezz tovabb; azok rippelt verziok; és sok hibas van köztük..nekem is egy ilyen hibas verzio van/volt, amit netröl töltöttem; és kb.masfel orat tudtam tolni a game.-et, mielött leállt...

És 6.62 giga...??
Ez jó verzió: God Of War II NTSC...??
DoNorBi
"Európa megint megjárja a szokásos kis körútját: amennyiben PAL PS2-d van és PAL God of War II-vel játszol, le kell mondanod az USA NTSC verzióban megtalálható HD opcióról. A Sony-s Hugo Bastillos állítása szerint az európai kiadás nem élvezheti a fényesebb, nagyobb felbontású textúrás változatot. Az indok: az extra hely, amely szükséges lett volna a HD információkhoz, nem áll rendelkezésre a lemezen, mégpedig a lokalizált idegennyelvû szinkronok miatt.Franciák,olaszok,spanyolok: köszönjük." 576Konzol
Na ezt megkaptuk!!:S

Haverok, Buli, Fight Club!

köszi szépen.. este neki is ülök .
DarkSector
Na nekem a "pegazussal továbbmehettek" résznél fagyot le véglegessen a játék...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

már 3x végigvittem de nemtudok betelni vele óriási a játék
Seth
az újonnan kapott képességeddel (L3+R3), átváltozol és kitöröd azt az ajtót ahol bejöttél erre a területre. Vissza kell menni egészen pegazusig és átváltozva Typhon újjait megütögetni, és majd felemeli a kezét és pegazus szabad, mehettek tovább

visszamentem és le is lõttem prometheust. De nekem nem tünt fel hogy más irányba is lehet menni 😞
igen
DarkSector
Jah vágom...
Akkó Zeus köcsög vót aki a kardot döfte belém??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Az nem Zeus hanem Prometheus,aki ellopta a tüzet az istenektõl ezért örök idõkig kellett volna szenvednie, ha nem jön Kratos és szabadítja meg ettõl az átoktól

DarkSector
Zeus-ra gondolsz a tûz felett?

Jaja én kb egy órát próbálkoztam de aztán rájöttem hogy kikell menni a barlangból és lekell lõni az ijjal a láncon lógó csókát és akkor tudsz továbbmenni!
Seth
nem arra kell menni ^^ engem is megszívatott, ellenkezõ irányba

DarkSector
Akkor célozz és lõj a magasban lévõ dobozokra ha van mert kiszabadíthatsz amolyan kapaszkodópontokat....asszem..

igen..
DarkSector
Az íj nálad van már?

szasztok! Én is elakadtam ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném. Az elején vagyok. Ahol egy nagy kõ fej fúj szelet felém és át kéne ugrálni egy hídon ahol hatalmas lyukak vannak de az elsõ sem tudok. Nem is a szél miatt hanem mert át sem tudok ugrni olyan messze van a következõ épp része a hídnak.
jahhhhh akkkor igen eléggé az elején😊))
dinomano
pontosan...sethnél a pont... :-D

Seth
még az elején van,amikor zeusz jól átver azzal a karddal

Be kell valljam, hogy hard fokozaton a barbi királynál elakadtam vagy másfél hete. Faq sem segít sokat. Úgy látszik öregszem, hogy ennyire béna vagyok 😊

Pedig már a finisben vagy😊
dinomano
..Nem lett jó...3szor töltöttem vissza checkpointot, de egyszer sem lett jo...sztem totalrossz a verziom...

DarkSector
Igen nekem is ez volt....
Ilyenkor állítsd fel a gépet, vagy fektesd vissza és nyomj Load Last Checkpoint-ot...
És mikor vissza tölti akkor jó lesz...
Nekem a ló kiszabadítása után adta be a kulcsot...
De itt már véglegessen...

dinomano
Eh, én szüneteltetem, elakadtam; ill. hibas DVD5 verziomvan... Script gondok vannak az oriasi szobor kinyirasa utan; nehezen adja be a következö jelenetet; amikor Zeusszal kell kardozni...Sokaig csak allnak 1 helyben a harcosok a hatterban..utana; a video beindulasa utan végleg lefagy a karakterem...

Seth
fhm meg a játékértékelõk? jaj

kerdezd meg az FHM jatekkritikusat errol! 3 csillagot adott ra az 5-bol.amikor meglattam elsapadtam. ekkora barmot! <#mf2>
DarkSector
Persze hogy nem rosz, de akkor is csak esztelen lövölde, mint a RESISTANCE.....
Ismerõs a mondat?...😄D

tejföl
Nem oly rossz a Gears of War. Az XBOX Live toplistát hónapok óta vezeti. Talán próbáld ki!

BAD Boys