1366
  • dpetya73
    Segítség kellenne, úgylátszik itt nagyon leragadtam, a szakálas istennel küzdök a felhők felett egy kis szigeten, 2-3 szor legyőzőm , de miután az oszloppal leütöm utánna elveszi a kardot körülötte fények villognak és nem nagyon tudom megsebezni, Valami extra módon kell püfőlni vagy ennyire béna vagyok?
  • Prince of Máté
    csütörtökön meglesz
  • Super DANTE
    God of War II teszt
  • Afe
    addig püföld a csajokat amíg a körrel el nem tudod kapni őket.
    a halálsikoly sebzi Zeuszt.
  • dpetya73
    Sikerült megint elakadnom, a szakállas isten felvitt egy szigetre ahol folyamatossan jönnek elő a kigyótestű nők az isten meg üti a földet.
    irtom őket rendületlenül de sohe nem akarnak elfogyni.
    Az istenben pedig nem tudok kárt tenni. Nem vagyok elég kitartó vagy esetleg a kigyótestű nők kiirtásán kivül mást is kell csinálni?
    köszi az elöbbi segítséget is
  • DarkSector
    Nagyon egyszerű, mert ha nem tudod kiírni a lemezt, akkor az íródat vidd vissza az üzletbe, ha meg ki tudod írni úgy hogy a lemezre írás után a gép azt írja ki, hogy sikeres volt a rögzítés és így sem megy akkor a PS2-őd nem játsza le a dupladvd-ket...
    Ilyen egyszerű....
  • Seth
    pörgesd vissza az időt ameddíg csak lehet, aztán majd időre gyorsan fel kell futni és beleugrani a tükörbe
  • Afe
    lassíts időt, szaladj fel a tökörhöz, majd ugorj bele.
  • dpetya73
    Sziasztok,segítség kellene mert elakadtam,Van a polipszerű lény, utánna a tűzmadárral beszálok a nagy kőmadárba , majd egy dagadt "nőszerű"/he,he/ lényt megölök.Felette van egy tükör és több csigát lehet mozgatni amikkel a tükör betörik,de az egyikkel a történetet játszom le, megjelenik egy homokóra, az ídő pörög visszafelé, de nem jövök rá mit kellene csinálni.
  • Szuperkaraj
    OFF

jó persze, az világos nekem is ugye a körökre osztottság, a varázslatok/mágiák, a segítségül hívható szörnyek ( GF-ek/Aeon-ok/akármik ) megidézése és ezeknek lehetőségei, de speciel arra gondoltam hogy a "vadon élő" szörnyek úgy jönnének mint a GoW2-ben, nem pedig átváltana a képernyő, és nemcsak simán támadni lehetne a fegyverrel hanem sokkal fontosabb szerepet töltene be, esetleg fejleszteni is lehetne.De inkább privátban beszéljük meg, mert nemakarok offolni :)

ON

jó kis játék, a végén járok, zeusznál...egyébként úgy vettem észre hogy a csaták nem olyan kemények mint az első részben, hanem a logikai dolgok lettek kicsit nehezebbek...legalábbis én így vettem észre
  • rahstah
    szisaztok, vki tudna segíteni, h hogyna tudok működőképes formában megírni egy dupla dvd-t a ps2 höz, a god of war 2 őt szeretném, de már 2 db 1000 ft os lemez ment a lecsóba. Aki tud, legyen oly kedves és segítsen nekem! Előre is köszönöm!

[email protected] vagy privi
  • Prince of Máté
    és ha nyersz a lottón:)
  • Ioles
    Lehet ha:
    -megveszed a GoW2 NTSC változatát amiben benne van a HD támogatás
    -veszel egy NTSC-s PS2-t
    -veszel egy jó TV-t és egy jó kábelt
    Semmi sem lehetetlen :)
  • Prince of Máté
    Miért nem lehet ilyen a kép PS2-n :(
  • SERg
    OK!Má rájöttem :D
  • SERg
    Sziasztok!Légyszi segítsetek!
    A híd túloldalán vagyok az épületben ott kinyírok mindenkit meg minden,de amikor kiérek a nagy teraszra,(van két szobor közte egy kar meg időlasító)nemtom mit kell csinálni.
  • dinomano
    Most szabaditottam meg szenvedeseitöl Prometheust...Überjo a game!!! :-P
  • Ronin1350
    Le nyomod a„repkedő csajt”miko latol egy aurát körülötte le állítod az időt és akko lehet püfölni a tükrös bigét.
  • DarkSector
    A harcrendszer a Final-ban jócskán összetettebb mint a God of War-ban.
    Legalábbis a X. részig eszt éreztem...
  • Editi
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Annál a résznél ahol van három tukör és kettőből kibújkál a nő meg egy allandóan támad. nemtudom mit csináljak.
  • Szuperkaraj
    off

mehekkora is lenne egy final játék olyan harcrendszerrel mint a gow....:O ázzztáá, nyálcsuri

on
  • tsabigo
    Keress meg privátban.Tudok megoldást dvd9-re.Ketté lehet szedni 2 dvd5 lemezre.
  • DarkSector
    Jah mihez képest rövid??????????
    Egy 2órás Resident-hez vagy egy 200órás Final-hoz képest???
  • dolce2
    hello sikerült végigvini
    de most kezdem is elöről,normálról hardon.nagyon tutti a játék csak kár hogy rövid.
  • dinomano
    ok-ok
  • GOW2
    OK! Rajta vagyok a teman.
  • Laky
    God.of.War.2.Multi5.PAL.PS2DVD-NextLevel

vótmá? :O ha igen, sry
  • dinomano
    #974 nezd meg ezt a hozzaszolast ebben a topicban; TLOZS által ajanlott verzio nekem total bejött...
  • GOW2
    Akkor megprobalom leszedni a dvd5 verziot hatha az mukszik.
  • Seth
    pedig tudtommal nincs más
  • DarkSector
    Az a 12 óra ne hogy azt hidd, hogy a mostani játékoknál kevés időnek számít!!!!!!!!
    Nyugodtan megveheted...
  • GOW2
    Koszi a toxikot Sheth, azt mar probaltam de az sz... se er.
  • Gábor
  • dolce2
    köszönöm a válaszod Seth.
  • Seth
    Nem az ^^
  • Gábor
    HDD patch, oké, hülye voltam :D
  • Seth
    Leszeded EZT, elindítod, betallózod a gow2 image fájlt, okézod, ennyi
  • Gábor
    Patch??
  • GOW2
    Hali!
    Valaki le tudna irni a gow2 patchelesenek menetet?
    koszi
  • Seth
    Először is caps lock-ot nyomd ki

Ha sokat ütöd az ide oda repkedő csajt, akkor lezuhan a földre, ilyenkor látszódik az a zöld fény amivel időt lassíthatsz. Lelassítod, ekkor vmelyik tükörben ott kell lennie a hugicának, na azt ütöd amíg bírod. Ezt kell ismételgetni. Csata legvégén meg szétütöd a tükröt középen