GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Egyetértek!
Talán a Gears of War ami a mostani játékok közül lefoglalna egy kicsit, de az is csak egy agyatlan lövöldözgetés az egész....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Végre sikerült játszanom (véleményem szerint) minden idõk legjobb játékával! Már az elsõ rész is lenyûgözött de ez a második valami eszméletlen!!! Nem hinném, hogy ennél jobb játék létezik a piacon és bármelyik platformot is beleérthetjük köztük a nextgeneket is! Nem hinném, hogy bárkinek is be kéne mutatnom ezért nem fényezem tovább!
Még annyit, hogy én a játék fejlesztõit a legrangosabb díjjal jutalmaznám, hiszen tisztán látszik ,hogy minden kreatívitásukat és tudásukat belefektették!
Minden elismerésem az övéké!!!
Szenzácios és egyben eszméletelen! Gyönyörû!
Nagyon Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bordy
mikor a repekdõst leütüd és zõd fényt nyomatmagából akkor betudod lassítani az idõt. akkor oda mész és puffölöd.

Sziasztok!
Segítsetek légyszi mert inhüvelygyulladásom lesz.
A vége felé járok hard-ban.

Van 2 csajszi, az egyik bezárva a tükörbe a másik repked. Órákig püfölöm mindkettõt de vért izzadok mert semmi sem történik. Bekéne törni a tükröt, de milyen módszerrel? Aki emléxik rá hogyan nyiffantotta ki a tükrös picsát kérem ossza meg velem!!
Köszönet!
Prince of Máté
Ez mi?
God of War-ra hajaz?

Seth
hát ennél többre számítottam, és egy újabb számlálóhoz jutottam 😊 Mondjuk jól el van dugva a továbbjutásos link

PSN ID.: Beegabor

bordy
na, már él a http://www.islandofrhodes.org/index.html link.

Csacsi
Remélem, de azért aznap reggel rájuk telefonálok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Prince of Máté
Ez kérdés akart lenni

Prince of Máté
Május 2-re szállítják ki

Mássz fel a falon és verd le a jégcsapokat hogy beszûrõdjön a fény,utána amit elöször felolvasztottál fal mögül húzd ki a szobrot.
Húzd az egyik beszûrõdõ fényhez ami megint felolvaszt 1 falat,ezután 1 másik
fényhez ami leirányítja a fényt a madárhoz,ilyenkor kell a karokat tekerni,hogy
az egyik körbe(amelyikre a fény esik)kirajzolódjon az arany színû kör embléma!
Csacsi
Nem tudom kapok-e pólót. Az annyira nem érdekel, mint a játék 😄

Csak jönne már el a szállítás ideje. Úgy utálom ezt a warezba, hogy mindig késõbb érnek el hozzám a cuccok, õedig én rendes vagyok.

Nah mind1. Nem maradok le semmirõl....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Prince of Máté
Mind1, énis elõrendeltem

Prince of Máté
és kapsz Pólót, mert ha igen akkor énis elõrendelem

tomy8614
Hidden HD Mode Gameplay HD
Apr 12, 2007

Press and hold L1, L2, L3, Square and Circle as you boot up the game to play the hidden HD mode that includes sharper graphics.

http://www.gametrailers.com/player.php?type=mov&id=18545

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Ahonnan már nem tudsz tovább elõre menni,ott ugorj visszafelé a magasabb sziklára,és utánna a másikra ahol energiát tudsz tölteni
Sziasztok,megint elakadtam, egy palitól elveszem a szárnyát,majd berepülök egy barlangba ahol megküzdök egy kõszörnyel/itt már kaptam segítséget/,majd a sziget tartója felnyom a felszinre ahol pilléreken kellene ugrálni a szárny segítségével. A 3. ugrás után a pillérõl nem tudok tovább jutni.Van 2 lehetõség az egyik balra a másik sréhen elõre, de mind a kettõ magasabban van így nem tudok felkapaszkodni.
Elõre is köszönöm a segítséget, az elõzõt is

Sziasztok.Elakadtam,ott ahol egy kör teremben vagyok,és az ajtók le vannak fagyva.Van egy sas a terem közepén egy szintel lejjebb.Lemegyek,meghúzom a kart és felolvasztja az egyik ajtót amiben van egy számomra biztos valami,csak nem tom mit kezdjek vele.Ja és még van 3 kar is amit ha forgatok,a kõfalba vésett jeleket tudom elforgatni.Elõre is köszi a Helpet.
Csacsi
Már elõ is rendeltem....már csak pár hét...és végre én is tolhatom.

Prince of Máté
Seth
szembe meg lehet mászni a falat (kamera rá is közelít egy pillanatra ha jól emlékszem)Ekkor majd köveket fog feléd dobálni, ide -oda kell csak ugrálni. Aztán majd lejjebb megy a láva megint és folytathatod a puhítását (jó sokat kell, mire szétrobban).

használd a szárnyakat...gondolom 😄

Sziasztok

Elakadtam ott ahol egy szárnyas embertõl elvettem a szárnyait, majd késöbb bementem egy barlangba ahol egy kõszörnyel küzdök és közben elsülyed a sziget amin vagyunk. Mit kell csinálni mert meghalok amint a lávába belemerülök.

köszi
Alien!
ahhh...örök hála....

thnx!!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Seth
"liftre" rátolod a szobrot, meghúzod a kart, te is felmész vele, aztán a szélére tolod a szobrot és jól elrúgod, így nagyívben elrepül a perem felett

Alien!
sziasztok!

Segítségre lenne szükségem,mert elakadtam ott,ahol a egy nõi szobor szeme kéken világít,és elé kéne húzni 2 darab kis szobrot,a baloldalit sikerül,de a jobboldalit nem,mert van egy perem ami miatt nem megy.És jobboldalon van egy liftszerûség...

Köszi!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Shader & Samanoske: Köszönöm, mûködik! 😊

Április vége.
Prince of Máté
eu megjelenés?

Jó a DVD9es csak patchelni kell!
Toxic patches verziot keressetek!!! az a tokeletes!
Ezek szerint az én dvd9-es echelon verzióm sem jó? Az is ugyanott akad el mint tlosz-nak.

Érdemes benézni ide is. Vigyázat spoiler veszély!!

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Bitsoup.org és a Hursty jó verzió!
God of War 2 USA PS2DVD5 PROPER-KuDoS itt

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

igen de nemigen fogsz találni vagyis lehet fogsz de azoknak igénytelen szar a videóik mert levannak butítva
Köszi!Most kereshetek egy másik verziót!FAQ
Seth
szar verziód van

sziasztok!Ott tartok ahol egy hosszú hídon kellene átmennem,csak épp le van szakadva.a túlsó oldalon van egy mentési lehetõség,de nincs semmi,hogy át tudjak jutni.most nem tom,hogy a játékban van-e a hiba,vagy én vaok olyan sík,hogy nem tom hogy kell átjutni.
bordy
esküszöm probáltam azt is, de semmi, mind1, probálkozok. aztem levágja majd.

senki nem tudj honnan lehet a mûködõ verziót letölteni?
Afe
megpaskolod a karját és gyorsan ráengeded a tüskét.

bordy
az istenit neki, megint sikerült elakadnom.
nõvérek után van egy ilyen sok kezes gusztustalan valmai és ott körbe kell tolizni valamit. az egyik kezét bezártam egy ajtóba azt a izékét arréb vonszoltam 1x és ott vége. valami szív alak szerû dolgot letudok engedni ami kb 5 másodpecig van lent, na hogy ott mit kell csinálni azzal vagy hogyan tovább elképzelésem sincs.

DarkSector
Videók kiszedve....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és ezt a verziót honnan tudom letölteni nem tudnátok megmondani,mert nagyon kellene.
De ez csak 2,98 giga az nem kevés...??
dante3
Igen az!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Én úgy hallottam, hogy ez a jó a DVD5-ek közül..:

God Of War 2 Ntsc Ps2dvd5 hursty

valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudom leszedni a jó lemezt?