1366
-
dolce2 #1006 TLOZS!FORGASD ODA A AZT A KOSFEJT ÉS AZ BETÖRI NEKED MAJD MEHETSZ BE.
A CSAJ FEJÉHEZ FORDITSD.
NEKEM IS HELP KÉNE UTÁNA AMIKOR KINYIROM AZ EGYIK CSAJT UTÁNA KELL VEREKEDNEM EGY MÁSIKAL KINT A KARDON ,AZ IS MEGVAN UTÁNA UJRA KELL HARCOLNI A CSAJAL AKINÉL TUDOK UGRÁLGATNI JOBBRA BALRA A LÁNCOK SEGITSÉGÉVEL.HOGYAN KELL MEGÖLNI ÖKET MERT NEM SIKERÜL VAGY CSSAK SOKÁIG KELL MERT KB 15 PERCIG NEM SIKERÜLT .HELP
SOS
-
#1005 Hát akkor megvárom még lejebb megy az ára, mert 15E FT-ot nem fogok kiadni 3-4 napért, tudom hogy jó játék de ennyi az összes zsebpénzem :) -
#1004 Hát nem olyan hosszú mint ahogy ígérték, kb mint az első rész, ~12 óra így elsőre -
dolce2 #1003 SZIASZTOK HELP KELENE.NEM TUDOM MIT KELL CSINÁLNI MIUTÁN MEGKÜZDÖTEM A POLIP VAGY MIVEL UTÁNA A MADÁRAL ELREPÜLŐK,MAJD A HARANGOS HELYEN VAGYOK.MMIT KEL IT CSINÁLNI.MELYIKET KEL ELÖBB VAGY LASITANI KELL VAGY MI.PS2 ÖN NYOMOM,SOS -
tlozs #1002 Sziasztok!Elkelne egy kis segítség.Annál a résznél vagyok amikor a harangokat kell megkongatni.A kosfejű farönkkel megkongatom az egyiket akkor nyomok egy időlassítót,átugrok a másik haranghoz azt meg kézzel kongatom meg.Akkor elkezd a szobor feje omlani,de utánna akárhányszor csinálom nem történik semmi.Előre is köszi a segítséget.
-
#1001 Sziasztok!
Milyen hosszú a game? Most toltam végig az 1-et és nagyon tetszett, az nem volt drága de a 2 az az lesz még eleinte, azért kérdezem hogy megéri-e megjelenéskor megvenni? -
#1000 Nalam nem javult meg, se a Checkpointolás utan; sem mentett allas betöltésnél..Söt ujra is kedztem a te lemezeddel...De hat sajna nem... :-| De szerencsere most elsöre ment; huh... naggggyonszép a game+naonallat... :-P Ha meg ezzel a mostani franko lemezzel akadnek el valahol; cserelgethetem a 3 lemezt, hatha vmelyik meg késöbb okés... -
#999 Képzeld, mivel ki kellett írnom újra magamnak , nekem is produkálta ugyanezt, viszont egy load last checkpoint után megjavult. Amit neked küldtem azzal viszont semmi problémám nem volt , 2x is végigvittem -
#998 Kösz MÉGEGYSZER Tlozs, szereztel nekem 1 qrvajo napot!!! :-D -
#997 Kellett jönnöm meloba, de alig tudtam elindulni... :-D A hegyekben tolom, épp "kiszabaditottam" Prometheus-t... -
#996 Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!! Mégegyszer és millioszor!!!! Yes-yes-yes!!! Az altalad ajanlott verzio bevalt!!! El sem hittem, 3. probalkozasra csak bevalt a RIP! Remelem késöbb sem lesz elakadas; de sikerrel tovabb tudtam vinni a game-et...amugy eleg erdekes hibat produkalt nalam 2 verzio; leirom hogy mi volt pontosan:
Anno nalam a kolosszus szajabol valo kiugras utan; mikor lepotyog a pancel, nem gyengült meg a kari(nem allt neki vonszolni magat), és Zeusz megjelenese utan is full iranyithattam a karit(elötte, amikor visszakapjuk az iranyitast; pl. csak 1 idö utan jött be a "Zeusz leszáll sas képében sceen")... Utana pedig, miutan lement a Gaia-s movie, akkor visszarakott a Zeusszal valo fight-olos sceen-hez, és nem tudtam mozogni..magyaran mondva; nekem total nem jött be utana a pokol a kezekkel; hanem visszatett az elözö palyara; és egyhelyben alldogalas lett a dolog vége...nem fagyott; stb. ...csak nem kaptam meg a köv. palyarészt... -
#995 Aki előrendelte a God of War 2-t azt már visszahívták?
Mert én 10 napja renedltem meg és még nem hvtak fel... -
#994 Ohhh köszi szépen a szemet meg a piros cuccost már felvettem de a többi segítséget nagyon szépen köszike! -
#993 ki lehet ütni jobb és baloldalon a falat(enyhe képzavar,mert kör alakú a terem ^^, de érthető asszem).Jobb oldalon berakod a sodrásba a hullát, megvárod amíg átér a másik oldalra,felkapod,rárakod a gombra, külső gombra ráállsz, befutsz,bőven lesz rá időd. Ja és jobbra fennt nyilazd le a növényt, fel tudsz kapaszkodni kis piros cuccosért meg asszem egy gorgon szemért -
#992 A bal oldalon sikerült nekem is!:)
De most már megint akadóhoz értem...
Van az a rész (3-4 pályával odéb az elözőtől a dzsungeles részen) amikor egyszerre két gombra kellene ráálni és ugy kéne kinyitni egy vaskaput
találtam egy hullát az egyik oldal nyilásban azt rátettem az egyik gombra de csak az egyikre birtam ami a tér közepén van mert a másikra nem tudtam mert ott ugyanis van egy kis kiálló rész a lenyitott vaskapuból ami még kilóg a földből és oda nem tudok a hullával átmászni! A kérdés az volna, hogyan tudom kinyitni a vaskaput?
Ja és már az idő megállító kővet sem tudom használni a feladat megoldásához! Pls. segítsetek! -
#991 Menj pause menübe és load last checkpoint....nekem a poklos résznél összejött.
És próbáld vízszintes és függőben is.... -
#990 madj visszaolvasok, elvégre már minden pályát kitárgyaltatok -
#989 majd mond ha esetleg elakadnál, segítünk :) -
#988 god of war 2 megjelenése EU-ban ;) -
Crazy Mate #987 Mi lesz akkor? -
#986 Nemsokára eljön a megváltás napja! (május2) -
tlozs #985 Melyik oldalon próbálkozol feljutni a szoborhoz?Nekem a bal oldalon sikerült rögtön.
-
#984 O.K. Köszi szépen! -
tlozs #983 Igen. -
#982 igy probáltam mindvégig!:( De akkor probálkoznom kell mert legalább megtudtam, hogy biztos ez az egy módja van a feljutásnak! Neked amugy igy sikerült igaz? -
tlozs #981 Próbáld meg,hogy az x-et megnyomod egyszer,mikor a levegőben van rányomsz mégegyet az x-re,és megnyújtja az ugrást. -
#980 Azzal tisztában vagyok, hogy ezt kéne csinálni de mikor az alsó szinten vagyok kezemben az idő lassítóval rálépek a kőgombra feljönnek kőlépcsők felugrálok egyikről a másikra ez megy de a második kőröl a legnagyobbról nem tudok átugrani a falra nem is kapaszkodik meg rajta, hogy visszamennyek a kezes szoborhoz! Tehát nem tudok átugrani a legnagyobb kőröl az emeletre itt a gond!:( -
tlozs #979 Rá állsz a kőgombra kiemelkednek a földből a kövek akkor nyomsz egy időlassítót és fel ugrálsz a szoborig.Majd vissza felé futsz,és asszem ott fent is van egy kőgomb.Rá állsz a kéz lejön nyomsz egy időlassítót és oda futsz a kézhez,és felmászol rá.És jön egy videó. -
#978 Helló! Segítségre volna szükségem ugyanis elakadtam a játékban! :(
Van az a rész amikor egy ilyen szobor lenyitja a kezét és nekünk belekell állni, hogy felvigyen a fején villogó tárgyhoz, hogy megszerezzük! Eddig ok de mivel egy gombnyomásával lehet ezt elérni ezért le kell ugranom az alattam lévő szintre egy ilyen idő megállító kőért! eddig stim leugrok elhúzom a virágot ami megnyit egy víz alatti alagútatt és átúszok a kőért a másik terembe amit csak így tudok megközelíteni ugyanis levan zárva egy vasfügönnyel! megvan a kő vissza úszok de fel az emeletre már nem tudok visszamenni mert ott is ilyen gombos megoldással van megcsinálva az, hogy felmennyek a kezes szoborhoz!:( (Ugy probáltam eddig feljutni, hogy rááltam a "kőgombra" ekkor felemelkettek az ok a kövek amikből jobb és ball oldalt is található egyaránt két két db ekkor benyomtam az L1-et és az R2-öt egyszerre ekkor használtam az időmegállított lassan felugráltam a kövekre de a második (a nagyobb) köről már nem tudtam felugrani az emeletre a kezes szoborhoz! ), hogyan tudnák visszajutni a szoborhoz ez volna a kérdésem! Előre is köszi!
-
#977 Köszi, megprobalom ezt a verziot... :-P TDk lemezem van, remelem azon is müxik... -
tlozs #976 Igen letöltöttem azt is,de nem volt nekem jó.6 féle verziót töltöttem le és nekem csak ez jött be.DVD 9 eket is,de azt nem nagyon vágtam,hogy lehet patchelni.Én csak annyit mondok nem feltétlen lehet egy verzió rossz,nagyon sok múlik egy jó lemezen,de ezt szerintem ti is vágjátok. -
Samanoske #975 Már írtam 1 párszor hogy a dvd hursty a jó verzió és hogy hol van! -
tlozs #974 Sziasztok!Én is sokat szenvedtem az új GOW 2-vel.Azt hittem,hogy a verziók rosszak,pedig visszagondolva nem is biztos.A barátomtól kaptam ezt a linket http://www.gamestorrents.com/ps2-game-god-of-war-2-english-dvd5-english-descargar-torrent-2657.html Letöltöttem,igaz nem valami gyorsan jött,de azért letöltöttem.Alcohollal kiírtam,nem mint image fájl írása hanem,beolvastam daemon toolsba és úgy írtam ki.Nem jártam így sem szerencsével.Már majdnem feladtam amikor rábukkantam egy Fuji DVD-r 8x-osan írható üres lemezemre.NEC dvd íróm van 2x-esen kiírtam,és lőn csoda tökéletesen fut a játék.Igaz fel kell állítanom a gépet,de meg sem akad.Fasza!!!!15 lemezt csesztem el eddig.Pedig tdk lemezekre írtam,és nem voltak jók.Szerintem,ha tudtok venni még ezt a fuji lemezt 4x vagy 8x.Próbáljátok ki.Nekem bejött.Ja és onnan töltsétek le amelyik linket megadtam. -
#973 Köszi a helpet...Tehat töltéskor mozgassam; ne miutan kiakadt? Elöre jelzem, hogy nem fagyas gondom van; hanem a script nem "kapcsolodik" be valahogy... Sztem megvarok masik verziot, vagy pihentetem a game-et... -
Ronin1350 #972 Már egyszer be linkeltem ezt az oldalt itt részletes leírást és videót találtok (majdnem ) minden pályáról. tessék -
#971 Úgy, hogy letöltöd a DL dvd9-es verziójut..... -
#970 Nálam néha segített a vizszintes és függőleges mozgatás....
amikor mentesz és tölt a gép akkor állítsd fel és utána vissza... -
Szuperkaraj #969 szerintem DVD5-ös verzió ha elakad akkor már mindegy hogy mit próbálsz :( -
#968 Valaki tud vmi modszert, hogy mit probalhatnek game-közben; hatha bejön? fedél felnyitas/gép függölegesbe tétele és egyebek; sürü imadkozas kozepette? -
Crazy Mate #967 Ha leszedsz másik verziót,ami neked van,szeritnem nekem is az van,és az tökéletes,minden benne van,2 db dvd5-re kell kiírni,és akkor cseréled a lemezt,amikor layert vált.