GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodtan megveheted...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Valaki le tudna irni a gow2 patchelesenek menetet?
koszi
Ha sokat ütöd az ide oda repkedõ csajt, akkor lezuhan a földre, ilyenkor látszódik az a zöld fény amivel idõt lassíthatsz. Lelassítod, ekkor vmelyik tükörben ott kell lennie a hugicának, na azt ütöd amíg bírod. Ezt kell ismételgetni. Csata legvégén meg szétütöd a tükröt középen
A CSAJ FEJÉHEZ FORDITSD.
NEKEM IS HELP KÉNE UTÁNA AMIKOR KINYIROM AZ EGYIK CSAJT UTÁNA KELL VEREKEDNEM EGY MÁSIKAL KINT A KARDON ,AZ IS MEGVAN UTÁNA UJRA KELL HARCOLNI A CSAJAL AKINÉL TUDOK UGRÁLGATNI JOBBRA BALRA A LÁNCOK SEGITSÉGÉVEL.HOGYAN KELL MEGÖLNI ÖKET MERT NEM SIKERÜL VAGY CSSAK SOKÁIG KELL MERT KB 15 PERCIG NEM SIKERÜLT .HELP
SOS
Milyen hosszú a game? Most toltam végig az 1-et és nagyon tetszett, az nem volt drága de a 2 az az lesz még eleinte, azért kérdezem hogy megéri-e megjelenéskor megvenni?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Anno nalam a kolosszus szajabol valo kiugras utan; mikor lepotyog a pancel, nem gyengült meg a kari(nem allt neki vonszolni magat), és Zeusz megjelenese utan is full iranyithattam a karit(elötte, amikor visszakapjuk az iranyitast; pl. csak 1 idö utan jött be a "Zeusz leszáll sas képében sceen")... Utana pedig, miutan lement a Gaia-s movie, akkor visszarakott a Zeusszal valo fight-olos sceen-hez, és nem tudtam mozogni..magyaran mondva; nekem total nem jött be utana a pokol a kezekkel; hanem visszatett az elözö palyara; és egyhelyben alldogalas lett a dolog vége...nem fagyott; stb. ...csak nem kaptam meg a köv. palyarészt...
Mert én 10 napja renedltem meg és még nem hvtak fel...
De most már megint akadóhoz értem...
Van az a rész (3-4 pályával odéb az elözõtõl a dzsungeles részen) amikor egyszerre két gombra kellene ráálni és ugy kéne kinyitni egy vaskaput
találtam egy hullát az egyik oldal nyilásban azt rátettem az egyik gombra de csak az egyikre birtam ami a tér közepén van mert a másikra nem tudtam mert ott ugyanis van egy kis kiálló rész a lenyitott vaskapuból ami még kilóg a földbõl és oda nem tudok a hullával átmászni! A kérdés az volna, hogyan tudom kinyitni a vaskaput? <#nemtudom>#nemtudom>
Ja és már az idõ megállító kõvet sem tudom használni a feladat megoldásához!<#rinya>#rinya> Pls. segítsetek!
És próbáld vízszintes és függõben is....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van az a rész amikor egy ilyen szobor lenyitja a kezét és nekünk belekell állni, hogy felvigyen a fején villogó tárgyhoz, hogy megszerezzük! Eddig ok de mivel egy gombnyomásával lehet ezt elérni ezért le kell ugranom az alattam lévõ szintre egy ilyen idõ megállító kõért! eddig stim leugrok elhúzom a virágot ami megnyit egy víz alatti alagútatt és átúszok a kõért a másik terembe amit csak így tudok megközelíteni ugyanis levan zárva egy vasfügönnyel! megvan a kõ vissza úszok de fel az emeletre már nem tudok visszamenni mert ott is ilyen gombos megoldással van megcsinálva az, hogy felmennyek a kezes szoborhoz!😞 (Ugy probáltam eddig feljutni, hogy rááltam a "kõgombra" ekkor felemelkettek az ok a kövek amikbõl jobb és ball oldalt is található egyaránt két két db ekkor benyomtam az L1-et és az R2-öt egyszerre ekkor használtam az idõmegállított lassan felugráltam a kövekre de a második (a nagyobb) körõl már nem tudtam felugrani az emeletre a kezes szoborhoz! <#szomoru1>#szomoru1>), hogyan tudnák visszajutni a szoborhoz ez volna a kérdésem! Elõre is köszi!<#worship>#worship>
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
amikor mentesz és tölt a gép akkor állítsd fel és utána vissza...