1366
-
#1086 Pápa ^^ De Veszprémben van a központi üzlet
honlap -
ballor #1085 hol is vagy te? milyen bolt? a 13 jó ár
az MMben 17eFt -
#1084 nem érdekel annyira, nem sietem el, a ps2 is másfél éve van meg. ja meg egy hd tv-re is be kéne újítani addíg,azon az igaz ^^ -
#1083 2-3 évre jön a GOW3 Csak PS3-ra, és annyi idő alatt a PS3 ára is szépen lemegy majd.
El tudom képzelni, hogy a PS3 70ezerbe fog kerülni, és részletre 10*7 ezer ft nem nagy ár! -
megalodon #1082 hercules!
Rátesznek az elsö részre egy pár lapáttal! Vedd meg nyugodtan!! -
#1081 "GOW3 előkészétés szagú " mert az is ( hogy szakadjanak meg, nem egyhamar fogok én gow3-azni,mert talán 5-6 év múlva be tudok már ruházni egy ps3-ra, de addígra valszeg ki is növöm a játékmániámat ^^), ja és ugyanaz a vége mindíg -
baddeni #1080 Üdv! Tegnap végre kiakasztottam a GOW2-t hát elég furi a vége.... aki kiakasztotta esetleg több nehézségi fokazaton is segíthetne hogy esetleg változik e a vége mert ez így olyan félbehagyott vagy csak GOW3 előkészétés szagú :D :D :D :D :D -
#1079 Hozza az elsö rész feelingjét, söt még többet is... :-P Az árát megéri, de vegulis te döntöd el hogy chippelsz vagy megveszed originalban... -
#1078 nálunk is 12900, ennyire eltérő lenne az árazás??? -
#1077 A platinumshopban 12900Ft, de ahogy nézegetem az üzleteket mindenhol 16990. Akkor várok még vele még lemegy az ára vagy csippelés lesz belőle -
#1076 17 ezer, és alap gém -
#1075 Sziasztok!
Most gondolkodom hogy meg kéne venni a játékot csak soknak tartom ezt a 13-14E FT-ot. Megéri kiadni rá ennyi pénzt? Ennyi az összes pénzem, ennyiért becsippelik a PS2-t :), de ha nagyon jó és hozza az 1. rész feelingjét meg még rá is tesz egy lapáttal akkor lehet megvenném. -
Gábor #1074 Tetszik, ahogy önmagadank nyújtasz online support szolgáltatást! -
#1073 megoldottam :D -
#1072 majd megoldod -
#1071 ááh elakadtam, ott vagyok hogy berepültem a titánba, és rámjön egy csomó denevér, közben át kéne mászni a falakon de nem megy... -
#1070 jól van megoldottam többet nem kérezek -
#1069 Hogyan tovább?
ott világít a kék szeme a szobor fejének. -
#1068 megöltem Perseust :D -
#1067 áhh hogy lehettem ilyen balek..
Rá kellett állni egy gombra és kijött az út. -
#1066 Mostmeg vmi olyat írt ki hogy Gaia Has given you oppor***-t would you like to save?
-
#1065 Srácok help kellene, már 2 napja nem találom merre kell menni!
A pálya neve: The Edge of Creation
úgy kezdődik, hogy át kell lendülni 3 "láncbeakasztóson" aztán jön rám 4 ellenség, és ott kész, nem tudom merre kell menni:(
Van még ott egy Időlassító szuobor is de nem tudom mit kezdjek ele!
Valaki segitsen Légyszíves! -
#1064 Kapcsold ki a widescreent és úgy töltsd be a mentésed,márha sima dvd-és verziód van. -
gerychef #1063 Akkor ugy látszik ráb.....m, keresek egy másikat verziot -
#1062 Hmmm... Nekem most nincs idöm tolni a game-et; de egy olyan résznél hagytam abba; ahol egy griffmadarbol kell kihuzni egy vilagito landzsat, ami utana specko fegyverünk lesz... Itt idöbelassitassal lehet bemenni egy ajton; ahol 3 treasure chest van...Kinyirtam Lukreciat, vagy kit; a ronda kövér hydrat... Nah, a tavolban én is latok egy mentesi pontot, egy hidszerüségen... Nahszoval; hogyan tovabb, majd ha hetek mulva tolom a game-et? -
#1061 rossz verziód van -
gerychef #1060 Sziasztok! Kéne egy kis segitség a game-be ott akadtam el ahol oszlopokon kell ugrálni utána egy barlangba vagyok ahol kinyirok mindenki kijövök a barlangbol és egy hidra megyek ahol van mentési pont de elfogyott a hid és nem tudok menni semerre.A tuloldalon távolba láttok egy mentési pontot de oda képtelenség átmenni.Ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszöném -
#1059 Na elkezdtem 3-kor játszani, és most hagytam abba:)
Alig tudom letenni a kontrollert...
Odáig jutottam hogy kinyírtam a medúza királynőt. -
#1058 Nekem is nagyon tetszett az 1. rész, most van 12E FT-om, nemtom hogy megvegyem-e a 2. részt, vagy inkább becsippeltessem a PS2-t -
#1057 Én is megvennem (ennel a game-nel gondolkodtam el igazan, hogy megérdemelné)...az ams kerdes, h. sajna nem engedhetem meg magamnak; sok kiadasom van mostanaban; és game-re tellik a legkevesbe... -
#1056 576-ban még csak most jelent meg, de meglett!!!
Most hozták ki!! -
#1055 Én meg leemelném szívesen a 2 méterre lévő konzolbolt polcáról ha lenne rá most pénzem ^^ (már tegnap kint volt) -
#1054 Ma jelent meg!
És ma hozzák ki nekem -
#1053 Már megjelent -
ballor #1052 mikor is jelenik meg ez hazánkban? -
Szuperkaraj #1051 én is, mert elég izgalmasan lett vége :D -
dpetya73 #1050 Remélem nem kell éveket várni a folytatásra -
#1049 igen, vége :( -
dpetya73 #1048 köszi a segítséget,létezik,hogy ezután vége a játéknak? Úgy fejeződik be ,hogy a földanyán elindul zeusz felé? Olyan mintha nem lenne vége, csak félbemaradna a játék. -
#1047 igen ott exrta módon kell püffölni, az Rage of the Titans(R3+L3) használatával.