1366
  • Seth
    Pápa ^^ De Veszprémben van a központi üzlet
    honlap
  • ballor
    hol is vagy te? milyen bolt? a 13 jó ár
    az MMben 17eFt
  • Seth
    nem érdekel annyira, nem sietem el, a ps2 is másfél éve van meg. ja meg egy hd tv-re is be kéne újítani addíg,azon az igaz ^^
  • Prince of Máté
    2-3 évre jön a GOW3 Csak PS3-ra, és annyi idő alatt a PS3 ára is szépen lemegy majd.
    El tudom képzelni, hogy a PS3 70ezerbe fog kerülni, és részletre 10*7 ezer ft nem nagy ár!
  • megalodon
    hercules!
    Rátesznek az elsö részre egy pár lapáttal! Vedd meg nyugodtan!!
  • Seth
    "GOW3 előkészétés szagú " mert az is ( hogy szakadjanak meg, nem egyhamar fogok én gow3-azni,mert talán 5-6 év múlva be tudok már ruházni egy ps3-ra, de addígra valszeg ki is növöm a játékmániámat ^^), ja és ugyanaz a vége mindíg
  • baddeni
    Üdv! Tegnap végre kiakasztottam a GOW2-t hát elég furi a vége.... aki kiakasztotta esetleg több nehézségi fokazaton is segíthetne hogy esetleg változik e a vége mert ez így olyan félbehagyott vagy csak GOW3 előkészétés szagú :D :D :D :D :D
  • dinomano
    Hozza az elsö rész feelingjét, söt még többet is... :-P Az árát megéri, de vegulis te döntöd el hogy chippelsz vagy megveszed originalban...
  • Seth
    nálunk is 12900, ennyire eltérő lenne az árazás???
  • Ioles
    A platinumshopban 12900Ft, de ahogy nézegetem az üzleteket mindenhol 16990. Akkor várok még vele még lemegy az ára vagy csippelés lesz belőle
  • Prince of Máté
    17 ezer, és alap gém
  • Ioles
    Sziasztok!
    Most gondolkodom hogy meg kéne venni a játékot csak soknak tartom ezt a 13-14E FT-ot. Megéri kiadni rá ennyi pénzt? Ennyi az összes pénzem, ennyiért becsippelik a PS2-t :), de ha nagyon jó és hozza az 1. rész feelingjét meg még rá is tesz egy lapáttal akkor lehet megvenném.
  • Gábor
    Tetszik, ahogy önmagadank nyújtasz online support szolgáltatást!
  • Prince of Máté
    megoldottam :D
  • Seth
    majd megoldod
  • Prince of Máté
    ááh elakadtam, ott vagyok hogy berepültem a titánba, és rámjön egy csomó denevér, közben át kéne mászni a falakon de nem megy...
  • Prince of Máté
    jól van megoldottam többet nem kérezek
  • Prince of Máté
    Hogyan tovább?
    ott világít a kék szeme a szobor fejének.
  • Prince of Máté
    megöltem Perseust :D
  • Prince of Máté
    áhh hogy lehettem ilyen balek..
    Rá kellett állni egy gombra és kijött az út.
  • Prince of Máté
    Mostmeg vmi olyat írt ki hogy Gaia Has given you oppor***-t would you like to save?
  • Prince of Máté
    Srácok help kellene, már 2 napja nem találom merre kell menni!
    A pálya neve: The Edge of Creation
    úgy kezdődik, hogy át kell lendülni 3 "láncbeakasztóson" aztán jön rám 4 ellenség, és ott kész, nem tudom merre kell menni:(
    Van még ott egy Időlassító szuobor is de nem tudom mit kezdjek ele!
    Valaki segitsen Légyszíves!
  • Solidus
    Kapcsold ki a widescreent és úgy töltsd be a mentésed,márha sima dvd-és verziód van.
  • gerychef
    Akkor ugy látszik ráb.....m, keresek egy másikat verziot
  • dinomano
    Hmmm... Nekem most nincs idöm tolni a game-et; de egy olyan résznél hagytam abba; ahol egy griffmadarbol kell kihuzni egy vilagito landzsat, ami utana specko fegyverünk lesz... Itt idöbelassitassal lehet bemenni egy ajton; ahol 3 treasure chest van...Kinyirtam Lukreciat, vagy kit; a ronda kövér hydrat... Nah, a tavolban én is latok egy mentesi pontot, egy hidszerüségen... Nahszoval; hogyan tovabb, majd ha hetek mulva tolom a game-et?
  • Seth
    rossz verziód van
  • gerychef
    Sziasztok! Kéne egy kis segitség a game-be ott akadtam el ahol oszlopokon kell ugrálni utána egy barlangba vagyok ahol kinyirok mindenki kijövök a barlangbol és egy hidra megyek ahol van mentési pont de elfogyott a hid és nem tudok menni semerre.A tuloldalon távolba láttok egy mentési pontot de oda képtelenség átmenni.Ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszöném
  • Prince of Máté
    Na elkezdtem 3-kor játszani, és most hagytam abba:)
    Alig tudom letenni a kontrollert...
    Odáig jutottam hogy kinyírtam a medúza királynőt.
  • Ioles
    Nekem is nagyon tetszett az 1. rész, most van 12E FT-om, nemtom hogy megvegyem-e a 2. részt, vagy inkább becsippeltessem a PS2-t
  • dinomano
    Én is megvennem (ennel a game-nel gondolkodtam el igazan, hogy megérdemelné)...az ams kerdes, h. sajna nem engedhetem meg magamnak; sok kiadasom van mostanaban; és game-re tellik a legkevesbe...
  • Prince of Máté
    576-ban még csak most jelent meg, de meglett!!!
    Most hozták ki!!
  • Seth
    Én meg leemelném szívesen a 2 méterre lévő konzolbolt polcáról ha lenne rá most pénzem ^^ (már tegnap kint volt)
  • Prince of Máté
    Ma jelent meg!
    És ma hozzák ki nekem
  • Seth
    Már megjelent
  • ballor
    mikor is jelenik meg ez hazánkban?
  • Szuperkaraj
    én is, mert elég izgalmasan lett vége :D
  • dpetya73
    Remélem nem kell éveket várni a folytatásra
  • Seth
    igen, vége :(
  • dpetya73
    köszi a segítséget,létezik,hogy ezután vége a játéknak? Úgy fejeződik be ,hogy a földanyán elindul zeusz felé? Olyan mintha nem lenne vége, csak félbemaradna a játék.
  • Afe
    igen ott exrta módon kell püffölni, az Rage of the Titans(R3+L3) használatával.