GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
a balfelsõ sarokban lévõ logót illene leszedni

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
találtam egy tûrhetõ bannert a játékhoz:

Prince of Máté
ok megfogadom a tanácsod <#alien>
u.i. majd holnap kipróbálom

alkess
ha egyszerre kongattad, akkor most vágd pofán a kossal a szobrot

Seth

Prince of Máté
ott vok, h van két harang, mindekettõt egyszerre megkongattam és megrepedt a fej.
Utána mit kell tenni?

Prince of Máté
ok megvan kinyírtam

alkess
annak a dögnek a képéhez repülj, és csapkodd meg
ott tudod sebezni

Prince of Máté
én ott tartok, h a palace of the fates-ben a térre odajött egy "medúza" és ki akar nyírni..
Van egy csávesz, amit ha rárakok a sárgha ggombra, akkor a pálya közepén kinyitódik a "csatorna" és nagyot tudok repülni, na de hova?

alkess
kicsit pontosabban nem tudnád leírni, hogy hol vagy? Most így hirtelen fogalmam sincs

Na megint Én, nem tom hogy én vagyok ennyire béna de ez a pálya nagyon kifog rajtam, most egy nagy terembe vagyok középen egy kar, tüzsugarat lövel ki a szembelévQ fal, ha rálépek a kQre lejön a himbilimbi de nem tom kinyitni a fenti kaput mert a tqz mindig pinyiffant, ElQre is THX !!
THX !!
És erre büszke is vagy....szánalmas
alkess
elhúzod a kart, lemennek a lándzsák, idõt lassítasz, odafutsz, ahol a katona hever, elforgatod egy fél kört az ottani kart (jobbra felnyílik egy ajtó, és kifutsz a folyosón. Sietni kell, mert a kapu lecsukódik, a lándzsák meg átszúrnak...

Csacsi
Van ott egy "kar", amit elforgatva kinyitsz egy ajtót. Majd idõlassítás, aztán spuri az ajtó felé.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hi all !!
Elakadtam egy résznél, nem tom melyik pálya de ott a lávás pályán, be mek egy terembe ott szuronyok állnak ki a padlóból, meghúzom a kart lemmennek a szuronyok, a halott katonától megszerzem a kristályt szétverem a falat ott van egy idQlassító, és innen nem tom mit kell csinálni. ElQre is köszi!!!
DarkSector
Ez igaz, a GOW3-ig így is marad!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

alkess
Nos befejeztem. Ez a játék mindent visz. A grafika, a harcrendszer, a fejtörõk...
Még sokáig etalon lesz, ebben biztos vagyok. A PS3 játékok csak felnézhetnek rá.<#worship>

Csacsi
Nem...be kell menni a tükörbe. És nekem elsõre sikerült. Idõt megállítod, akkor simán oda lehet érni. Jah, és hogy elszomorítsalak....a játék vége elõtt vagy kb 15 percel 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én egy nagy dagi többkaru szörnynél vok!Megöltem és van egy homoora ami visszaszámol és az idö alatt kell fölérni az emeletre aegy tükörhöz!
Csak egyszer probáltam még mert abba kellett hagynom de gondolom szét kell törni mielött lejár az idö igaz??
Szevasztok!
Afe
egyszerre kell a 2-t kongatni, akkor megreped az arc középen.
kézzel lõköd az egyiket, aztán lelassítod az idõt, majd a kossal meglököd a másikat is.

gondolom eredeti

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

remélem nekem tudsz a harangoknál akadtam el ahol van egy faltörö kos hiába kongatom meg az egyiket vagy másikat semire nem megyek vele a fejet nem akarja betörni😞
szerintem 16999 ft-ot simán megér igaz én 500 ft-ért vettem 😊)))<#vigyor2>
és elolvadnak
plafonon 😊))
figy mász fel a plafonos és lesznek kisseb-naggyobb jégdarabok ha leütödd
bejön a fény és ha rátolod azt a vas akármit akkor rá tükrözi a faggyot bejáratokra
Sziasztok én már végig vittem nem is 1-szer és szívesen segítek nektek
Prince of Máté
na elakadtam hála az égnek 😉
ott tartok, hogy a vérben úszás után, egy fagyasztott teremben egy megfagyott madarat látok, ami tüzet fúj.
Kiolvasztottam egy páncélt, de nem tudok mit kezdeni vele.
Mi a teendõ?

köszi
messze vagyok 😉

Seth
Pápa ^^ De Veszprémben van a központi üzlet
honlap

hol is vagy te? milyen bolt? a 13 jó ár
az MMben 17eFt

Seth
nem érdekel annyira, nem sietem el, a ps2 is másfél éve van meg. ja meg egy hd tv-re is be kéne újítani addíg,azon az igaz ^^

Prince of Máté
2-3 évre jön a GOW3 Csak PS3-ra, és annyi idõ alatt a PS3 ára is szépen lemegy majd.
El tudom képzelni, hogy a PS3 70ezerbe fog kerülni, és részletre 10*7 ezer ft nem nagy ár!

hercules!
Rátesznek az elsö részre egy pár lapáttal! Vedd meg nyugodtan!!
Seth
"GOW3 elõkészétés szagú " mert az is ( hogy szakadjanak meg, nem egyhamar fogok én gow3-azni,mert talán 5-6 év múlva be tudok már ruházni egy ps3-ra, de addígra valszeg ki is növöm a játékmániámat ^^), ja és ugyanaz a vége mindíg

Üdv! Tegnap végre kiakasztottam a GOW2-t hát elég furi a vége.... aki kiakasztotta esetleg több nehézségi fokazaton is segíthetne hogy esetleg változik e a vége mert ez így olyan félbehagyott vagy csak GOW3 elõkészétés szagú 😄 😄 😄 😄 😄
dinomano
Hozza az elsö rész feelingjét, söt még többet is... :-P Az árát megéri, de vegulis te döntöd el hogy chippelsz vagy megveszed originalban...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
nálunk is 12900, ennyire eltérõ lenne az árazás???

Ioles
A platinumshopban 12900Ft, de ahogy nézegetem az üzleteket mindenhol 16990. Akkor várok még vele még lemegy az ára vagy csippelés lesz belõle

Prince of Máté
17 ezer, és alap gém

Ioles
Sziasztok!
Most gondolkodom hogy meg kéne venni a játékot csak soknak tartom ezt a 13-14E FT-ot. Megéri kiadni rá ennyi pénzt? Ennyi az összes pénzem, ennyiért becsippelik a PS2-t 😊, de ha nagyon jó és hozza az 1. rész feelingjét meg még rá is tesz egy lapáttal akkor lehet megvenném.

Tetszik, ahogy önmagadank nyújtasz online support szolgáltatást! <#vigyor>

Prince of Máté
megoldottam 😄

Seth
majd megoldod <#idiota>

Prince of Máté
ááh elakadtam, ott vagyok hogy berepültem a titánba, és rámjön egy csomó denevér, közben át kéne mászni a falakon de nem megy...

Prince of Máté
jól van megoldottam többet nem kérezek

Prince of Máté
Hogyan tovább?
ott világít a kék szeme a szobor fejének.

Prince of Máté
megöltem Perseust 😄

Prince of Máté
áhh hogy lehettem ilyen balek..
Rá kellett állni egy gombra és kijött az út.