1366
-
#1166 Respect! Épp fel akartam vetni az ötletet, hogy a DMC oldal mintájára lehetne ilyen GoW-os is, majd lehet besegítek, ha tudok. A Mail-ra nem biztos, hogy elment a válaszom, megkaptad? -
ballor #1165 köszi, reméljük fejlődik még
lesz még anyag, van rá igéret
és ha lesz igény talán az első szövegkönyve is elkészül...
utána váratjuk a harmadik részt :) -
#1164 Jó lett az oldal! -
#1163 Na szal jó lesz? -
ballor #1162 lehetnek még elírások benne, nagy és sok volt az anyag
ezért kell a több szem ehhez a dologhoz
meg fogom nézni -
#1161 nem rosz
csak az elejét olvastam, de én erre nem emlékszem:
"Egy, a padlón lévő kör alakú alakzathoz közelít, ami őt mutatja egy vad csata közben, amint spártaiként vív hadseregéve"
a csatát a spáraiak vívják Kratos nevében, de Ő nincs jelen:) -
ballor #1160 Készítettem egy God Of War oldalt.
Jelenleg egyelőre a GoW ][ szövegkönyvét (Game Script) olvashatjátok ott magyar nyelven! Reményeim szerint bővülni fog még az oldal új leírásokkal, segítségekkel. Akinek van kedve segíteni, nyugodtan jöhet! ;)
Az oldal címe: God Of War magyar oldal -
#1159 mind1... már rájöttem xD -
#1158 pls segítsen vki.
elakadtam :\ h kell itt tovább jutni?
-
#1157 Akkor ez?:
-
ballor #1156 szerintem magasak
sok a 350 körüli érték -
Szuperkaraj #1155 szvsz nem rossz, de az playstation2 felirat+logó nemkéne oda:) -
#1154 Itt egy 3. variáció, ez kisebb:
-
#1153 Sziasztok!
Csináltam 2 bannert, nemtom hogy jó-e, nézzétek meg, íme:
-
ballor #1152 már meg is csináltam
nagyon jó volt, örülök, hogy nem engedtem a kísértésnek és maradtam normál szinten; a titán érdekes lehet :) -
#1151 már a vége felé tartasz!
felmászol majd egy dagadt "kígyón" aztán jöhet zeusz -
ballor #1150 köszi
időközben megoldottam, az első volt a bajos
a kardos nem, a harmadik sem
egyszer már megjelent a kör, de nem tudtam ráugrani, az ideg tovább evett :) -
#1149 az első küzdelemnél csak az L1-el küldtem vissza neki a saját zőld támadásait, de sokszor Ő is visszalökte.
így el teniszeztünk egy darabig, de a végén mindig megszívta:)
második harcnál, amikor Lakhesis lefekszik megjelenik rajta egy zöld fény amivel tudsz időt lassítani. ekkor kell szétzúzni a tükröket amiben a nővérkéje van. -
ballor #1148 engem most L A H K E S I S idegel
nem bírom letolni (normál)
van ötlet rá? -
#1147 úgy öld a sziréneket,hogy a gombnyomásos módszerrel. Szóval ne gyakd le őket,hanem amikor a kör megjelenik a fejük felett.A halálsikolyuk sebzi Zeuszt,majd amikor középre csap,akkor üsd a kezét. Ezt eljátszod 3-4x -
busman83 #1146 Elakadtam, A szakálas manusnál vagyok fent egy szigeten, és jönnek az ellenfeke, írtom öket de nem tom mit kell csinálni .....
ElQre is köszöntem a segítséget! -
#1145 Szerintem nem fog jönni PS2-re 3.rész, csak PS3-ra... :-| En sem tervezek jó darabig PS3 vetelt, ugyhogy majd csöpögtetem a nyalam (erre is+uj FF-ekre (VII remake, XIII) is sokaig -
megalodon #1144 jók a trailerek!! -
megalodon #1143 Na hát nekem pont ez nem tetszik!!
Nincs vége OK de ennyire??? THE END BEGIN.. na...
És a 3.rész meg ps3-ra jön majd ki (bár lehet kidobják re s,remélem)Még nemszándékozom venni 3-at! Túl nagy! Majd a 2. vagy3.sorozatból! -
#1142 Szerintem is :) -
#1141 sztem az ending muvi kronológiailag jóval korábban van :) -
Szuperkaraj #1140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, az mondjuk furcsa hogy míg Pallasz Athéné egy döféstől meghal, Zeusznak "kutya baja"
-
#1139 én csak azt nem értem a végében, hogy Zeuszt kb 20szor átszúrjuk, majd 3 oszlopot rádobunk, aztán felrepül olümposzra, és leül beszélgetni... -
#1138 EZ egy nagyon nagy videó :D:D -
ballor #1137 nekem nem volt végigjátszási időm :)
első játékom ezzel
még tolódik
bónusz ruhát (pólót) bárhol használhatsz ;) -
#1136 amúgy énis megvettem, pontosabban előrendeltem, és még pólót is kaptam hozzá
a bónusz ruhákat hol lehet használni?
neked mennyi volt a végigjátszási időd? -
ballor #1135 én még csak normális vagyok
de remélem el fog múlni -
#1134 még jó h Mortal xD -
ballor #1133 milyen fokozaton vitted?
én majd tervezem még újra tolni (hiszen megvettem és ki akarom élvezni minden részét, meg a cuccokat is megszerezni) -
#1132 9:49:00 órámba tellett ez a "kis" utazás, "pár" heylen eltököltem... -
#1131 VÉGIGVITTEM!!!!!!
kibaszottjó volt az utolsó videó !!!! -
Gábor #1130 NEm végtelen: 2x katona, 20x szatyor. -
Szuperkaraj #1129 jaja, énis, megpróbáltam egyből hogy egymásra teszem de az elején valamiért leesett róla, ezért azthittem nemugykell...20 percembe tellett:D -
#1128 nincs mit, otténis elakadtam :D -
ballor #1127 na, szinte csak erre nem gondoltam
ki fogom próbálni téháiksz