GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána mit kell tenni?
Van egy csávesz, amit ha rárakok a sárgha ggombra, akkor a pálya közepén kinyitódik a "csatorna" és nagyot tudok repülni, na de hova?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elakadtam egy résznél, nem tom melyik pálya de ott a lávás pályán, be mek egy terembe ott szuronyok állnak ki a padlóból, meghúzom a kart lemmennek a szuronyok, a halott katonától megszerzem a kristályt szétverem a falat ott van egy idQlassító, és innen nem tom mit kell csinálni. ElQre is köszi!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még sokáig etalon lesz, ebben biztos vagyok. A PS3 játékok csak felnézhetnek rá.<#worship>#worship>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csak egyszer probáltam még mert abba kellett hagynom de gondolom szét kell törni mielött lejár az idö igaz??
Szevasztok!
kézzel lõköd az egyiket, aztán lelassítod az idõt, majd a kossal meglököd a másikat is.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
bejön a fény és ha rátolod azt a vas akármit akkor rá tükrözi a faggyot bejáratokra
ott tartok, hogy a vérben úszás után, egy fagyasztott teremben egy megfagyott madarat látok, ami tüzet fúj.
Kiolvasztottam egy páncélt, de nem tudok mit kezdeni vele.
Mi a teendõ?
messze vagyok 😉
honlap
PSN ID.: Beegabor
az MMben 17eFt
El tudom képzelni, hogy a PS3 70ezerbe fog kerülni, és részletre 10*7 ezer ft nem nagy ár!
Rátesznek az elsö részre egy pár lapáttal! Vedd meg nyugodtan!!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Most gondolkodom hogy meg kéne venni a játékot csak soknak tartom ezt a 13-14E FT-ot. Megéri kiadni rá ennyi pénzt? Ennyi az összes pénzem, ennyiért becsippelik a PS2-t 😊, de ha nagyon jó és hozza az 1. rész feelingjét meg még rá is tesz egy lapáttal akkor lehet megvenném.