GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Mostmeg vmi olyat írt ki hogy Gaia Has given you oppor***-t would you like to save?

Prince of Máté
Srácok help kellene, már 2 napja nem találom merre kell menni!
A pálya neve: The Edge of Creation
úgy kezdõdik, hogy át kell lendülni 3 "láncbeakasztóson" aztán jön rám 4 ellenség, és ott kész, nem tudom merre kell menni😞
Van még ott egy Idõlassító szuobor is de nem tudom mit kezdjek ele!
Valaki segitsen Légyszíves!

Solidus
Kapcsold ki a widescreent és úgy töltsd be a mentésed,márha sima dvd-és verziód van.

.:SOLIDUS:.

Akkor ugy látszik ráb.....m, keresek egy másikat verziot<#vigyor2>
dinomano
Hmmm... Nekem most nincs idöm tolni a game-et; de egy olyan résznél hagytam abba; ahol egy griffmadarbol kell kihuzni egy vilagito landzsat, ami utana specko fegyverünk lesz... Itt idöbelassitassal lehet bemenni egy ajton; ahol 3 treasure chest van...Kinyirtam Lukreciat, vagy kit; a ronda kövér hydrat... Nah, a tavolban én is latok egy mentesi pontot, egy hidszerüségen... Nahszoval; hogyan tovabb, majd ha hetek mulva tolom a game-et?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
rossz verziód van

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Kéne egy kis segitség a game-be ott akadtam el ahol oszlopokon kell ugrálni utána egy barlangba vagyok ahol kinyirok mindenki kijövök a barlangbol és egy hidra megyek ahol van mentési pont de elfogyott a hid és nem tudok menni semerre.A tuloldalon távolba láttok egy mentési pontot de oda képtelenség átmenni.Ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszöném <#worship>
Prince of Máté
Na elkezdtem 3-kor játszani, és most hagytam abba😊
Alig tudom letenni a kontrollert...
Odáig jutottam hogy kinyírtam a medúza királynõt.

Ioles
Nekem is nagyon tetszett az 1. rész, most van 12E FT-om, nemtom hogy megvegyem-e a 2. részt, vagy inkább becsippeltessem a PS2-t

dinomano
Én is megvennem (ennel a game-nel gondolkodtam el igazan, hogy megérdemelné)...az ams kerdes, h. sajna nem engedhetem meg magamnak; sok kiadasom van mostanaban; és game-re tellik a legkevesbe...

Prince of Máté
576-ban még csak most jelent meg, de meglett!!!
Most hozták ki!!

Seth
Én meg leemelném szívesen a 2 méterre lévõ konzolbolt polcáról ha lenne rá most pénzem ^^ (már tegnap kint volt)

Prince of Máté
Ma jelent meg!
És ma hozzák ki nekem<#beka2>

Seth
Már megjelent

mikor is jelenik meg ez hazánkban?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

én is, mert elég izgalmasan lett vége 😄

Remélem nem kell éveket várni a folytatásra
Seth
igen, vége 😞

köszi a segítséget,létezik,hogy ezután vége a játéknak? Úgy fejezõdik be ,hogy a földanyán elindul zeusz felé? Olyan mintha nem lenne vége, csak félbemaradna a játék.
Afe
igen ott exrta módon kell püffölni, az Rage of the Titans(R3+L3) használatával.

Segítség kellenne, úgylátszik itt nagyon leragadtam, a szakálas istennel küzdök a felhõk felett egy kis szigeten, 2-3 szor legyõzõm , de miután az oszloppal leütöm utánna elveszi a kardot körülötte fények villognak és nem nagyon tudom megsebezni, Valami extra módon kell püfõlni vagy ennyire béna vagyok?
Prince of Máté
csütörtökön meglesz<#eljen>

Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Afe
addig püföld a csajokat amíg a körrel el nem tudod kapni õket.
a halálsikoly sebzi Zeuszt.

Sikerült megint elakadnom, a szakállas isten felvitt egy szigetre ahol folyamatossan jönnek elõ a kigyótestû nõk az isten meg üti a földet.
irtom õket rendületlenül de sohe nem akarnak elfogyni.
Az istenben pedig nem tudok kárt tenni. Nem vagyok elég kitartó vagy esetleg a kigyótestû nõk kiirtásán kivül mást is kell csinálni?
köszi az elöbbi segítséget is
DarkSector
Nagyon egyszerû, mert ha nem tudod kiírni a lemezt, akkor az íródat vidd vissza az üzletbe, ha meg ki tudod írni úgy hogy a lemezre írás után a gép azt írja ki, hogy sikeres volt a rögzítés és így sem megy akkor a PS2-õd nem játsza le a dupladvd-ket...
Ilyen egyszerû....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
pörgesd vissza az idõt ameddíg csak lehet, aztán majd idõre gyorsan fel kell futni és beleugrani a tükörbe

Afe
lassíts idõt, szaladj fel a tökörhöz, majd ugorj bele.

Sziasztok,segítség kellene mert elakadtam,Van a polipszerû lény, utánna a tûzmadárral beszálok a nagy kõmadárba , majd egy dagadt "nõszerû"/he,he/ lényt megölök.Felette van egy tükör és több csigát lehet mozgatni amikkel a tükör betörik,de az egyikkel a történetet játszom le, megjelenik egy homokóra, az ídõ pörög visszafelé, de nem jövök rá mit kellene csinálni.
OFF

jó persze, az világos nekem is ugye a körökre osztottság, a varázslatok/mágiák, a segítségül hívható szörnyek ( GF-ek/Aeon-ok/akármik ) megidézése és ezeknek lehetõségei, de speciel arra gondoltam hogy a "vadon élõ" szörnyek úgy jönnének mint a GoW2-ben, nem pedig átváltana a képernyõ, és nemcsak simán támadni lehetne a fegyverrel hanem sokkal fontosabb szerepet töltene be, esetleg fejleszteni is lehetne.De inkább privátban beszéljük meg, mert nemakarok offolni 😊

ON

jó kis játék, a végén járok, zeusznál...egyébként úgy vettem észre hogy a csaták nem olyan kemények mint az elsõ részben, hanem a logikai dolgok lettek kicsit nehezebbek...legalábbis én így vettem észre

szisaztok, vki tudna segíteni, h hogyna tudok mûködõképes formában megírni egy dupla dvd-t a ps2 höz, a god of war 2 õt szeretném, de már 2 db 1000 ft os lemez ment a lecsóba. Aki tud, legyen oly kedves és segítsen nekem! Elõre is köszönöm!

[email protected] vagy privi
Prince of Máté
és ha nyersz a lottón😊

Ioles
Lehet ha:
-megveszed a GoW2 NTSC változatát amiben benne van a HD támogatás
-veszel egy NTSC-s PS2-t
-veszel egy jó TV-t és egy jó kábelt
Semmi sem lehetetlen 😊

Prince of Máté
Miért nem lehet ilyen a kép PS2-n 😞

OK!Má rájöttem 😄
Sziasztok!Légyszi segítsetek!
A híd túloldalán vagyok az épületben ott kinyírok mindenkit meg minden,de amikor kiérek a nagy teraszra,(van két szobor közte egy kar meg idõlasító)nemtom mit kell csinálni.
dinomano
Most szabaditottam meg szenvedeseitöl Prometheust...Überjo a game!!! :-P

Le nyomod a„repkedõ csajt”miko latol egy aurát körülötte le állítod az idõt és akko lehet püfölni a tükrös bigét.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

DarkSector
A harcrendszer a Final-ban jócskán összetettebb mint a God of War-ban.
Legalábbis a X. részig eszt éreztem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Annál a résznél ahol van három tukör és kettõbõl kibújkál a nõ meg egy allandóan támad. nemtudom mit csináljak.
off

mehekkora is lenne egy final játék olyan harcrendszerrel mint a gow....😮 ázzztáá, nyálcsuri

on

Keress meg privátban.Tudok megoldást dvd9-re.Ketté lehet szedni 2 dvd5 lemezre.

DarkSector
Jah mihez képest rövid??????????
Egy 2órás Resident-hez vagy egy 200órás Final-hoz képest???

hello sikerült végigvini
de most kezdem is elörõl,normálról hardon.nagyon tutti a játék csak kár hogy rövid.
dinomano
ok-ok

OK! Rajta vagyok a teman.
Laky
God.of.War.2.Multi5.PAL.PS2DVD-NextLevel

vótmá? 😮 ha igen, sry

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

dinomano
#974 nezd meg ezt a hozzaszolast ebben a topicban; TLOZS által ajanlott verzio nekem total bejött...

Akkor megprobalom leszedni a dvd5 verziot hatha az mukszik.
Seth
pedig tudtommal nincs más