1366
  • Prince of Máté
    lemész a kövekhez egy lejtőn, és az egyik követ feltolod az emelkedőn, a másikat az emelkedő széléhez, és rátolod, így a 2 kő egymás tetején lesz, és így elég magasra tudsz majd ugrani.
  • ballor
    na én is megakadtam
    Atlas körül vagyok, kijöttem belőle, uráglattam a körlapokon, amit láncoktartottak, majd feljutottam egy külső részhez, ahol már látszik Atlas arca kívülről (a lávás részen túl vagyok), itt találok két követ, ezeket tudom tologatni, de nem jut semmi eszembe mit csináljak velük

ötlet van hozzá?
    kép:
    itt ha picivel tovább megyek, akkor ott lesz a két kő
  • Prince of Máté
    sztem meg épp h jó vége lett, nem az az unalmas happy end, hanem még a sztorinak vége sincs.
  • Szuperkaraj
    miért rontaná el? nem értelek...szerintem meg jó lett a vége, így már tuti hogy aki játszott vele, fog a harmadik résszel is ( amugy is 100% hogy játszanék vele, de ígymár 110% )
  • megalodon
    na végigvittem a játékot! És hogy a végét emlitsem hát az egy NAGY RAKÁS SZ*R!! Akinek nagyon bejön az elsö rész az végig se vigye mert nem jó!
    Vagyis hogy a játék nagyon klassz meg a hangok,figurák meg minden,csakhogy a vége az egészet elrontja! :(((((
  • busman83
    Köszöntem :D
  • Seth
    Ez egy idegesítő rész szvsz. A terem bejáratánál,asszem bal oldalon van egy tologatható szobor, azt kell magad előtt tolni, hogy eljuss a karig,azelé kell betolni, így nyugodtan meghúzhatod a kart,nem fog sebezni a tűz. Persze hogy ne legyen könnyű dolgod az ellenfelek végtelen számban termelődnek újra , a tűz pedig visszafelé tolja a szobrot
  • Csacsi
    Asszem ott a szoborral kell mahinálni, mert az megvéd a lávatűztől, ami jön szemből. Márha ott vagy, ahol gondolom.
  • busman83
    Egy nagy terembe akadtam el, a terem közepén van egy kar ami szerintem a terem végén egy kaput nyit ki, ott van a pajzs (legalább is úgy néz ki), terem végén van egy láva fojás, a falon egy nagy madár forma, és onnan tüz oszlop jön ki folyamatossan. Én sehogyse tudom meghúzni a kart.
    ElQre is köszi!!
  • Prince of Máté
    sztem is
    hát szeddle
  • Seth
    a balfelső sarokban lévő logót illene leszedni
  • Prince of Máté
    találtam egy tűrhető bannert a játékhoz:
  • Prince of Máté
    ok megfogadom a tanácsod
    u.i. majd holnap kipróbálom
  • alkess
    ha egyszerre kongattad, akkor most vágd pofán a kossal a szobrot
  • Seth
  • Prince of Máté
    ott vok, h van két harang, mindekettőt egyszerre megkongattam és megrepedt a fej.
    Utána mit kell tenni?
  • Prince of Máté
    ok megvan kinyírtam
  • alkess
    annak a dögnek a képéhez repülj, és csapkodd meg
    ott tudod sebezni
  • Prince of Máté
    én ott tartok, h a palace of the fates-ben a térre odajött egy "medúza" és ki akar nyírni..
    Van egy csávesz, amit ha rárakok a sárgha ggombra, akkor a pálya közepén kinyitódik a "csatorna" és nagyot tudok repülni, na de hova?
  • alkess
    kicsit pontosabban nem tudnád leírni, hogy hol vagy? Most így hirtelen fogalmam sincs
  • busman83
    Na megint Én, nem tom hogy én vagyok ennyire béna de ez a pálya nagyon kifog rajtam, most egy nagy terembe vagyok középen egy kar, tüzsugarat lövel ki a szembelévQ fal, ha rálépek a kQre lejön a himbilimbi de nem tom kinyitni a fenti kaput mert a tqz mindig pinyiffant, ElQre is THX !!
  • busman83
    THX !!
  • fanatifo
    És erre büszke is vagy....szánalmas
  • alkess
    elhúzod a kart, lemennek a lándzsák, időt lassítasz, odafutsz, ahol a katona hever, elforgatod egy fél kört az ottani kart (jobbra felnyílik egy ajtó, és kifutsz a folyosón. Sietni kell, mert a kapu lecsukódik, a lándzsák meg átszúrnak...
  • Csacsi
    Van ott egy "kar", amit elforgatva kinyitsz egy ajtót. Majd időlassítás, aztán spuri az ajtó felé.
  • busman83
    Hi all !!
    Elakadtam egy résznél, nem tom melyik pálya de ott a lávás pályán, be mek egy terembe ott szuronyok állnak ki a padlóból, meghúzom a kart lemmennek a szuronyok, a halott katonától megszerzem a kristályt szétverem a falat ott van egy idQlassító, és innen nem tom mit kell csinálni. ElQre is köszi!!!
  • DarkSector
    Ez igaz, a GOW3-ig így is marad!!!
  • alkess
    Nos befejeztem. Ez a játék mindent visz. A grafika, a harcrendszer, a fejtörők...
    Még sokáig etalon lesz, ebben biztos vagyok. A PS3 játékok csak felnézhetnek rá.
  • Csacsi
    Nem...be kell menni a tükörbe. És nekem elsőre sikerült. Időt megállítod, akkor simán oda lehet érni. Jah, és hogy elszomorítsalak....a játék vége előtt vagy kb 15 percel :D
  • megalodon
    én egy nagy dagi többkaru szörnynél vok!Megöltem és van egy homoora ami visszaszámol és az idö alatt kell fölérni az emeletre aegy tükörhöz!
    Csak egyszer probáltam még mert abba kellett hagynom de gondolom szét kell törni mielött lejár az idö igaz??
    Szevasztok!
  • Afe
    egyszerre kell a 2-t kongatni, akkor megreped az arc középen.
    kézzel lőköd az egyiket, aztán lelassítod az időt, majd a kossal meglököd a másikat is.
  • ballor
    gondolom eredeti
  • gerychef
    remélem nekem tudsz a harangoknál akadtam el ahol van egy faltörö kos hiába kongatom meg az egyiket vagy másikat semire nem megyek vele a fejet nem akarja betörni:(
  • djmassive
    szerintem 16999 ft-ot simán megér igaz én 500 ft-ért vettem :))))
  • djmassive
    és elolvadnak
  • djmassive
    plafonon :)))
  • djmassive
    figy mász fel a plafonos és lesznek kisseb-naggyobb jégdarabok ha leütödd
    bejön a fény és ha rátolod azt a vas akármit akkor rá tükrözi a faggyot bejáratokra
  • djmassive
    Sziasztok én már végig vittem nem is 1-szer és szívesen segítek nektek
  • Prince of Máté
    na elakadtam hála az égnek ;)
    ott tartok, hogy a vérben úszás után, egy fagyasztott teremben egy megfagyott madarat látok, ami tüzet fúj.
    Kiolvasztottam egy páncélt, de nem tudok mit kezdeni vele.
    Mi a teendő?
  • ballor
    köszi
    messze vagyok ;)