GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pálya neve: The Edge of Creation
úgy kezdõdik, hogy át kell lendülni 3 "láncbeakasztóson" aztán jön rám 4 ellenség, és ott kész, nem tudom merre kell menni😞
Van még ott egy Idõlassító szuobor is de nem tudom mit kezdjek ele!
Valaki segitsen Légyszíves!
.:SOLIDUS:.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Alig tudom letenni a kontrollert...
Odáig jutottam hogy kinyírtam a medúza királynõt.
PSN ID.: Beegabor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
irtom õket rendületlenül de sohe nem akarnak elfogyni.
Az istenben pedig nem tudok kárt tenni. Nem vagyok elég kitartó vagy esetleg a kigyótestû nõk kiirtásán kivül mást is kell csinálni?
köszi az elöbbi segítséget is
Ilyen egyszerû....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
jó persze, az világos nekem is ugye a körökre osztottság, a varázslatok/mágiák, a segítségül hívható szörnyek ( GF-ek/Aeon-ok/akármik ) megidézése és ezeknek lehetõségei, de speciel arra gondoltam hogy a "vadon élõ" szörnyek úgy jönnének mint a GoW2-ben, nem pedig átváltana a képernyõ, és nemcsak simán támadni lehetne a fegyverrel hanem sokkal fontosabb szerepet töltene be, esetleg fejleszteni is lehetne.De inkább privátban beszéljük meg, mert nemakarok offolni 😊
ON
jó kis játék, a végén járok, zeusznál...egyébként úgy vettem észre hogy a csaták nem olyan kemények mint az elsõ részben, hanem a logikai dolgok lettek kicsit nehezebbek...legalábbis én így vettem észre
[email protected] vagy privi
-megveszed a GoW2 NTSC változatát amiben benne van a HD támogatás
-veszel egy NTSC-s PS2-t
-veszel egy jó TV-t és egy jó kábelt
Semmi sem lehetetlen 😊
A híd túloldalán vagyok az épületben ott kinyírok mindenkit meg minden,de amikor kiérek a nagy teraszra,(van két szobor közte egy kar meg idõlasító)nemtom mit kell csinálni.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Legalábbis a X. részig eszt éreztem...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki tudna nekem segíteni?
Annál a résznél ahol van három tukör és kettõbõl kibújkál a nõ meg egy allandóan támad. nemtudom mit csináljak.
mehekkora is lenne egy final játék olyan harcrendszerrel mint a gow....😮 ázzztáá, nyálcsuri
on
Egy 2órás Resident-hez vagy egy 200órás Final-hoz képest???
de most kezdem is elörõl,normálról hardon.nagyon tutti a játék csak kár hogy rövid.
vótmá? 😮 ha igen, sry
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M