GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super DANTE
Respect! Épp fel akartam vetni az ötletet, hogy a DMC oldal mintájára lehetne ilyen GoW-os is, majd lehet besegítek, ha tudok. A Mail-ra nem biztos, hogy elment a válaszom, megkaptad?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

köszi, reméljük fejlõdik még
lesz még anyag, van rá igéret

és ha lesz igény talán az elsõ szövegkönyve is elkészül...
utána váratjuk a harmadik részt 😊

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ioles
Jó lett az oldal!<#eljen>

Ioles
Na szal jó lesz?

lehetnek még elírások benne, nagy és sok volt az anyag
ezért kell a több szem ehhez a dologhoz
meg fogom nézni

Afe
nem rosz<#eljen>

csak az elejét olvastam, de én erre nem emlékszem:
"Egy, a padlón lévõ kör alakú alakzathoz közelít, ami õt mutatja egy vad csata közben, amint spártaiként vív hadseregéve"

a csatát a spáraiak vívják Kratos nevében, de Õ nincs jelen😊

Készítettem egy God Of War oldalt.
Jelenleg egyelõre a GoW ][ szövegkönyvét (Game Script) olvashatjátok ott magyar nyelven! Reményeim szerint bõvülni fog még az oldal új leírásokkal, segítségekkel. Akinek van kedve segíteni, nyugodtan jöhet! 😉

Az oldal címe: God Of War magyar oldal

Drephis
mind1... már rájöttem xD

help

Drephis
pls segítsen vki.
elakadtam :\ h kell itt tovább jutni?

help

Ioles
Akkor ez?:

szerintem magasak
sok a 350 körüli érték

szvsz nem rossz, de az playstation2 felirat+logó nemkéne oda😊

Ioles
Itt egy 3. variáció, ez kisebb:

Ioles
Sziasztok!

Csináltam 2 bannert, nemtom hogy jó-e, nézzétek meg, íme:

már meg is csináltam
nagyon jó volt, örülök, hogy nem engedtem a kísértésnek és maradtam normál szinten; a titán érdekes lehet 😊

Prince of Máté
már a vége felé tartasz!
felmászol majd egy dagadt "kígyón" aztán jöhet zeusz

köszi
idõközben megoldottam, az elsõ volt a bajos
a kardos nem, a harmadik sem

egyszer már megjelent a kör, de nem tudtam ráugrani, az ideg tovább evett 😊

Afe
az elsõ küzdelemnél csak az L1-el küldtem vissza neki a saját zõld támadásait, de sokszor Õ is visszalökte.
így el teniszeztünk egy darabig, de a végén mindig megszívta😊

második harcnál, amikor Lakhesis lefekszik megjelenik rajta egy zöld fény amivel tudsz idõt lassítani. ekkor kell szétzúzni a tükröket amiben a nõvérkéje van.

engem most L A H K E S I S idegel
nem bírom letolni (normál)
van ötlet rá?

Seth
úgy öld a sziréneket,hogy a gombnyomásos módszerrel. Szóval ne gyakd le õket,hanem amikor a kör megjelenik a fejük felett.A halálsikolyuk sebzi Zeuszt,majd amikor középre csap,akkor üsd a kezét. Ezt eljátszod 3-4x

PSN ID.: Beegabor

Elakadtam, A szakálas manusnál vagyok fent egy szigeten, és jönnek az ellenfeke, írtom öket de nem tom mit kell csinálni .....
ElQre is köszöntem a segítséget!
dinomano
Szerintem nem fog jönni PS2-re 3.rész, csak PS3-ra... :-| En sem tervezek jó darabig PS3 vetelt, ugyhogy majd csöpögtetem a nyalam (erre is+uj FF-ekre (VII remake, XIII) is sokaig

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

jók a trailerek!!
Na hát nekem pont ez nem tetszik!!
Nincs vége OK de ennyire??? THE END BEGIN.. na...
És a 3.rész meg ps3-ra jön majd ki (bár lehet kidobják re s,remélem)Még nemszándékozom venni 3-at! Túl nagy! Majd a 2. vagy3.sorozatból!
Csacsi
Szerintem is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Afe
sztem az ending muvi kronológiailag jóval korábban van 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, az mondjuk furcsa hogy míg Pallasz Athéné egy döféstõl meghal, Zeusznak "kutya baja"

Prince of Máté
én csak azt nem értem a végében, hogy Zeuszt kb 20szor átszúrjuk, majd 3 oszlopot rádobunk, aztán felrepül olümposzra, és leül beszélgetni...

Prince of Máté
EZ egy nagyon nagy videó 😄😄

nekem nem volt végigjátszási idõm 😊
elsõ játékom ezzel
még tolódik

bónusz ruhát (pólót) bárhol használhatsz 😉

Prince of Máté
amúgy énis megvettem, pontosabban elõrendeltem, és még pólót is kaptam hozzá<#gonosz1>
a bónusz ruhákat hol lehet használni?
neked mennyi volt a végigjátszási idõd?

én még csak normális vagyok
de remélem el fog múlni

Prince of Máté
még jó h Mortal xD

milyen fokozaton vitted?
én majd tervezem még újra tolni (hiszen megvettem és ki akarom élvezni minden részét, meg a cuccokat is megszerezni)

Prince of Máté
9:49:00 órámba tellett ez a "kis" utazás, "pár" heylen eltököltem...

Prince of Máté
VÉGIGVITTEM!!!!!!
kibaszottjó volt az utolsó videó !!!!

NEm végtelen: 2x katona, 20x szatyor.

jaja, énis, megpróbáltam egybõl hogy egymásra teszem de az elején valamiért leesett róla, ezért azthittem nemugykell...20 percembe tellett😄

Prince of Máté
nincs mit, otténis elakadtam 😄

na, szinte csak erre nem gondoltam
ki fogom próbálni téháiksz

Prince of Máté
lemész a kövekhez egy lejtõn, és az egyik követ feltolod az emelkedõn, a másikat az emelkedõ széléhez, és rátolod, így a 2 kõ egymás tetején lesz, és így elég magasra tudsz majd ugrani.

na én is megakadtam
Atlas körül vagyok, kijöttem belõle, uráglattam a körlapokon, amit láncoktartottak, majd feljutottam egy külsõ részhez, ahol már látszik Atlas arca kívülrõl (a lávás részen túl vagyok), itt találok két követ, ezeket tudom tologatni, de nem jut semmi eszembe mit csináljak velük

ötlet van hozzá?
kép:
itt ha picivel tovább megyek, akkor ott lesz a két kõ

Prince of Máté
sztem meg épp h jó vége lett, nem az az unalmas happy end, hanem még a sztorinak vége sincs.

miért rontaná el? nem értelek...szerintem meg jó lett a vége, így már tuti hogy aki játszott vele, fog a harmadik résszel is ( amugy is 100% hogy játszanék vele, de ígymár 110% )

na végigvittem a játékot! És hogy a végét emlitsem hát az egy NAGY RAKÁS SZ*R!! Akinek nagyon bejön az elsö rész az végig se vigye mert nem jó!
Vagyis hogy a játék nagyon klassz meg a hangok,figurák meg minden,csakhogy a vége az egészet elrontja! 😞((((
Köszöntem 😄
Seth
Ez egy idegesítõ rész szvsz. A terem bejáratánál,asszem bal oldalon van egy tologatható szobor, azt kell magad elõtt tolni, hogy eljuss a karig,azelé kell betolni, így nyugodtan meghúzhatod a kart,nem fog sebezni a tûz. Persze hogy ne legyen könnyû dolgod az ellenfelek végtelen számban termelõdnek újra , a tûz pedig visszafelé tolja a szobrot

PSN ID.: Beegabor

Csacsi
Asszem ott a szoborral kell mahinálni, mert az megvéd a lávatûztõl, ami jön szembõl. Márha ott vagy, ahol gondolom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Egy nagy terembe akadtam el, a terem közepén van egy kar ami szerintem a terem végén egy kaput nyit ki, ott van a pajzs (legalább is úgy néz ki), terem végén van egy láva fojás, a falon egy nagy madár forma, és onnan tüz oszlop jön ki folyamatossan. Én sehogyse tudom meghúzni a kart.
ElQre is köszi!!
Prince of Máté
sztem is
hát szeddle<#gonosz1>