1366
-
#1206 haladj előre a barlangban hagyd a rákba most azt a gebét. Majd ha prométeuszt elégetted a tűzön, csak utána tudod kiszabadítani -
#1205 sziasztok
segítséget szeretnék kérni
Most ott járok hogy a lovamat elkapta az az oriás kő szobor és tartsa a kezével, akárhogy ütöm vágom az ujjakat, amikor felemeli és gurulnék be alá, nem jön össze, ha lenne olyan kedves valaki és segítene akkro nagyon megköszöném
üdv -
#1204 igen, ott jönne a 2. layer -
sephir #1203 sziasztok tudnátok segíteni a nagy szakadéknál vagyok de nem történik semmi mit kell csinálnom (ugy látom a híd alatt be van ragadva valami szárnyas karakter ,de eltűnik mikor odaérek) ,vagy itt jön a 2 es disc de az meg nem tölt? HELP -
CuccPapi #1202 Jó lett az oldal! Gratula!
Lesz még fent valami újabb is? -
#1201 nem rejtély.
A válasz egyszerű:
Nem volt elég hely a lemezen, mivel ellentétben az NTSC-ssel nem csak angol nyelvet kellett rárakni, hanem spanyol, olasz, francia stb nyelvet is :/ -
#1200 így igaz, de hogy mire fel maradt le ez a pal verzióról az rejtély -
#1199 Igaz hogy a jatek ntsc változata tud HD élményt is nyujtani és a PAL vátozatra ezt nem tették rá? előre is köszönöm :) -
#1198 Hol találtál te patkányt? -
#1197 Menj vissza le a liftel ahol a patkányokkal harcoltál (amik nem patkányok de ez most mind1^^). Szóval ennek a nagy teremnek a végében le lehet vágni az egyik akasztott embert, azt felviszed rárakod a gombra, meghúzod a kart, sprint, bőven beérsz -
Damodarnew #1196 Segítségre lenne szükségem Nagyon megköszönném! Nem tudok továbbmenni! Ott tartok ,hogy lezuhant a pegazusom és le kell győzni patkányokat , az nem is nehéz . Utánna van egy olyan hogy ráállok egy talapzatra és egy ajtó szétnyílik , de nem tudok bejutni mert mire odaérek becsukódik. Légyszi segítsetek. Van valami időlassítás? előre is köszi -
Szuperkaraj #1195 aaahh.. micsoda nyálcsorgatás....:) -
#1194 pár fotó a kihagyott pályákról
-
ballor #1193 halihó
felraktam az God Of War szövegkönyvét, így elérhető lett mindkét játék szövegkönyve magyarul. Az oldal címe a banner alatt!
Ha van benne elírás, és pontosan megmondjátok hol, akkor javítva lesz! -
#1192 Nagyon faszán mutat így a banner alatt! -
ballor #1191 látom bekerült, köszönöm
hamarosan fent lesz az eső rész könyve is -
ballor #1190 halihó
nem tudom van-e házigazdája a topiknak, ha van, akkor kérném, hogy a God Of War lapom linkjét rakja már be a banner alá. [Adatok: God Of War magyar oldal ]
ha nincs, akkor megpályáznám a házigazdaságot itt
(úgy olvastam előnyt jelent ha van oldala a partizánnak a játékról)
előre is köszönöm -
#1189 Na látom betették a bannert
ballor: megkértem hogy a linket is tegyék be de ezekszerint nincs ott, nemtom kinél kell -
ballor #1188 Kit kell megkérni, hogy a magyar oldal linkje bekerüljön a banner alá? Hogy szokott ez történni? -
#1187 jóóó a banner! -
Gábor #1186 Tuti a banner! -
ballor #1185 már van, de a link nincs ott... -
ballor #1184 még nincs banner? -
#1183 OK -
#1182 Ez leygen!
-
#1181 Na most hoztam össze gyorsba egy másikat, de ha jó az 1. akkor az maradjon
-
ballor #1180 galériádban az első nem rossz, kicsit magas, de maradjon akkor -
#1179 Nekem nem jeleníti meg :(, de ott van a galériámban, nézd meg ha jó, megkérem hogy rakják be -
#1178 Így sikerült megcsinálni:
Ha nem nagyon tetszik akkor kereshetek másikat is de olyan enm nagyon van ami jól mutat, már néztem -
ballor #1177 túl magasat nem célszerű
ha találnál harcosabb képet, akkor az sem rossz
link: God Of War magyar oldal, a link URLje meg a gow.ballor.hu
vagy nemtommi -
#1176 Linkeltem már be egyszer egy variációt a nagyobbik fajtából de azt mondtad az meg túl magas, de megpróbálok csinálni egyet, ok az oldal címe mehet a banner alá, mi legyen majd a link neve? -
ballor #1175 a másik inkább
de ven ebből a képből jó nagy a neten
hátha tudsz olyan kivágást cisnálni
és kérni kell a banner berakását? az oldalam címe is felmehetne a banner alá linkként -
#1174 Így lenne jó a magasság meg a szélesség, de ha nem jó, akkor az #1157-es? -
ballor #1173 kratosz össze van nyomva? -
#1172 Bannert?:
-
ballor #1171 ha lesz jelzés, hogy pontosan hol és mit, akkor lesz
egyébként meg majd ha mi is látjuk :) -
#1170 Kibaszott jó a szövegkönyv!
Jópár dolgot onnan tudtam meg!
Egy-két helyesírási hiba kijavításával tökéeletessé válhat! -
#1169 Na szal akkor egy darabig jó lesz ez a banner? -
#1168 Jól van, csak fusson le a vizsgaidőszak... -
ballor #1167 igen, de pontosítani kellene
még nem látom át, mi is kék