1366
-
profi35 #1246 Sziasztok!
Segitség kellene.Egy szobában vagyok ahol minden be van fagyva középen madár amit nem tudok kiolvasztani.Elöre is köszi -
mandiesel #1245 Köszike! -
#1244 a tologatható oszlopot csak félig told a liftbe, így azt elindítva majd megakad és a résen még be tudsz ugrani a liftbe. Aztán húzd be az oszlopt,arról már tovább tudsz jutni -
mandiesel #1243 Nos? -
mandiesel #1242 Nos ott tartok,hogy phoenix madár kiszabaditva a láva fogságábol,a kürttel.Átrepül 1 másik plattformra,közben 2 szobrot ledöntve a helyéről.A feje felett megjelenik a kör,és ott vár rám.Közben én felugrálok átrepülök a lelökött szobrok plattformjain egy ajtó elé.Kinyitom az ajtót és belépek.2 láncon 1-1 kisajtó lóg,a falra majd a plafonra mászva elvágom a láncokat,és lenyilnak az ajtók. Az egyik ajtó mögött egy láda piros nafta,a másik ajtó mögött egy toligálható plattformra teszek szert.Meghúzok egy kart,lejön a lift amit ahhoz kelett felküldeni,hogy feltudjak mászni a plafonra,persze nem üres hanem 4 marcona tűzröll pattant fickó érkezik vele.
Lekaszabolom őket,majd sikoltozva felrobbannak,nos itt megállt a tudományom mert nem tudok kijönni ebből a szobábol,akmit probálok.Sőt gyanitom,hogy a huzigaplatit is kikéne vinnem innen,de eredménytelenek a probálkozásaim! Ha tud valaki segitsen. Előre is köszi -
#1241 Kell lennie egy ajtónak, amin tovább tudsz menni. Később kell majd foglalkozni az emelővel, addig még be kell járnod a környéket. -
#1240 hát ha mondjuk leirnád hogy hol -
mandiesel #1239 Hello! Valaki segitségét szeretném kérni,mert elakadtam a GOW2 egyik részében.
-
#1238 Amúgy mennyire nehéz a játék? -
#1237 Oké kösz a választ! -
#1236 a játék 1 lemezen van, ami DVD9-es.
plusz még van egy bonusz disc, ami tele van érdekes muvikkal. ezt sima DVD playerben is megnézheted. -
#1235 Sziasztok!
Vmikor mostanában fogom beszerezni a gémet és szeretném kérdezni hogy 2 lemezes?vagy az egy külön kiadás? -
snoop dog #1234 Hali help kéne:D
ÖÖ ott járok amikor a nagy szobornak kijön a szeméböl valami sugár, de ez már a második ilyen szobor és be lehet menni egy terembe és látom hogy a másik oldalon harcolnak de ott nincs semmi, kint a téren meg egy kar van és ha meghuzom akkor felemelkedik egy tömb de nem tudok rá felugrani köSZI -
#1233 egyszerre kell hogy szóljanak, használd az időlassítást,először a bal oldalit a lengővel,aztán belassítassz, át a jobb oldalihoz,azt kézzel. Ekkor megreped a szobor feje. Utána középen a vízben úgy forgatod azt a kart, hogy középre vidd a lengőt,azzal betöröd a már repedt szobor fejét -
dedede #1232 na segít valaki?
-
dedede #1231 Helló nem értek egy rész segítetek?
ott van két harang megkonngatom mind2 de nem csdinál seemit! mit kell csinálni?
segítsetek légyszi!
előre is köcce
-
#1230 osztom a véleményt. én is HDD-ről tolom a GOW2-t, és hibátlan folyamatos végig.
normal meg a hard után pár napja belekezdtem a titán fokozatba.
kb 8óránál vagyok, de vmi hihetetle kemény így a game.
az a boss harc ami még hardon is pite volt, ott most vért pisálok mire összejön. be kell tanulni minden mozdulatukat, mert elég 1-2 kisebb sebzés és a oda full hp.
eddig a legkeményebb küzdelmem a barbár király volt, aki ha megnő szinte sebezhetelenné válik.
de aztán 16millió próba után sikerült. na ha azután lett vna egy áramszünet, biztos tökön szúrom magam -
#1229 de az eredeti nagyon drága :-/ -
#1228 vagy hasznaljon HDDt...
nekem az eredeti Dáblléjeres Gowom priman fut a legutolso patchelt hdloaderrel :P
-
#1227 az mitől lehet, hogy mondjuk van a God of War 1 DVD-m és a videókban elkezd lefagyogatni, vagy így beszaggatni, és a hang is így dadogni?
eddig ezt egyszer sem csinálta!
lehet a PS-sel van a baj?
lehet hogy az olvasó fejjel? -
#1226 vedd meg eredetiben, én is azt tettem :)
És még PÓLÓT is kaptam :OOOOOO -
#1225 Lényeg, hogy DL-DVD író legyen....
Leócsóbb az 7-8000ft....
DL-DVD lemez, meg 600-1500-ig lehet találni, csak attól függ, hogy kitől veszed.... -
#1224 a mostani írok mindegyike tud, 1000-től felfelé vannak DL lemezek, és ááá :-/ -
#1223 és olyat tud írni, sima DVD író? és mennyibe kerül? és... áááá :-/ -
#1222 Nagyon gáz warez verziók jöttek ki ebből, úgyhogy jobb ha szerzel eredetiben...egyet...
Jah és jobb ha tudsz szerezni eredeti ntsc verziót..... -
#1221 DVD9 -re?? mivel double layeres :-/ -
#1220 Haveromnál ugyanez volt. Rosszul írtad meg. Vedd meg eredetiben, és nem lesz ilyen gond. -
#1219 nem azért, de ha 6.62 giga, akkor az hogy fér rá egy DVD-re? :-/ -
#1218 segítene nekem valaki?
a játékban úgy miután kinyírtuk a colossust (elsőt?) akkor utána van egy oylan hosszú videó, és állandóan beszaggat, meg meg-meg áll! utána miután visszakapom az irányítást, nem bírom mozgatni Kratost!
van erre valamiféle gyógymód? :( -
#1217 szerintem is mindenképp az első résszel kezd, úgy jobban érthető a sztori -
#1216 Érdemes, mert akkor érted meg a történet
A 2. rész most jelent meg márciusban szal még friss gém, és rádob még vagy 3 lapáttal az 1. részre
Próbáld ki és megtudod :), vagy nézz róla videókat, tessék, válogass -
ballor #1215 mindenképpen érdemes az elsővel
megadja az alaphangulatot és a történetből is kiderülnek dolgok ott -
Antrax #1214 a héten lesz...
Érdemes akkor az elsővel kezdenem?
A 2. rész mivel jobb?
Egyáltalán mitől olyan jó ez a game, mert csak jót hallok róla :) -
#1213 de ha van ps2-d akkor kihagyhatatlan darab mind2 rész -
#1212 kötött -
Antrax #1211 Ez a god of war kötött játékmenetű, vagy van benne valami free roam szerűség??? -
#1210 köszi szépen a segítséget -
Szuperkaraj #1209 gebe, lol :D -
#1208 Magyarul tartJa, nem tartsa, bocs de ezt nem hagyhattam ki -
ballor #1207 ha most érkeztél, akkor hagyd a francba, és mássz fel a falon
szerezni fogsz valamit, amivel hatékonyabban tudod verni
el fogja engedni!
ha még kell segítség, itt vagyunk