1366
  • LPKENJI
    sziasztok. lenne egy ki gondom:ott akadtam el ahol egy olyan teremben vagyok, amiek a közeép egy befagyott madár vagn mit kell csinálni? lécci segítsetek! köszi
  • Szuperkaraj
    azon elméletileg végig lehet szaladni, egészen a paripákig
  • jamnika
    Sziasztok!Sikerült megint elakadnom a The Garden of Lahkesis pálya azon részén ahol a szirének halálsikolyával kirobbantottam egy falat,kint van négy hatalmas paripa meg egy hosszú lánc amin el lehet menni egy darabig,de nem tudom mit kell csinálnom,hogy tovább mehessek,légyszi segítsetek!Köszi!
  • jamnika
    Közben rájöttem ha gyorsan visszamegyek nem zárul be a rács!
  • jamnika
    Köszi a segítséget! Próbálok pontosítani.A Typon-hoz vezető úton amikor bemész a fej vagy koponya alaku bejáraton az első szakadékon az R1 segítségével rántja át magát és pont az elé a láda elé ami előtt van egy vasrács,ezt nem tudom kinyitni,ehez kellene segítség!Ha tovább megyek itt találkozom először a Medusákkal akik kövé varázsolnak,ezt csak azért írtam hátha segít a pontosításban.Köszi!
  • Afe
    az első ládákhoz úgy tudsz bejutni, hogy amikor felfelé kell mászni egy láncon v kötélen, akkor előszőr lefelé indúlj, és ott lesz a bejárat.
    a többi hely kicsit zavaros és pontatlan.

az utolsó kérdésedre is csak tippelni tudok, hogy hol lehetsz. ha minden igaz, akkor vissza kell menned a felakasztott hullákat leverni, és az egyiket el tudod majd cipelni és rá kell tenni a gombra.
  • jamnika
    Sziasztok! Valaki tud segíteni a #1269-es kérdésemmel kapcsolatban? Köszi!
  • Szuperkaraj
    én sajnos úgy tudom hogy PS3-ra lesz már, de még semmi infó nincs, csak egy videó amiben ezt kikotyogták, szóval...szinte még semmit nem tudni
  • kicsirobi
    Sikerült végigvinni.
    A segítségeket köszönöm.
    A legjobb játék a világon.
    God of war 3 lesz PS2-re?
    Nem tudja valaki?
  • skeleton01
    Na hájli!Köszi skacok a segítséget túljutottam!
    De már megint majdnem elakadtam!
    Nehezebb ez mint az egy volt sokkal pedig még csak az elején járok és csak normál módon tolom!
    De naon szuper játék GOW 4ever!!!!
  • Szuperkaraj
    éreztem hogy valamit kihagytam, pedig épp itt járok titán fokozatban
  • alkess
    ott vele szemben a nagy placcon lévő sziklát szét lehet verni!
  • skeleton01
    Köszi a segítséget de egy picit pontosabban lehetne mert már 2 órája itt járkálok ahol van a vékony kis híd rendszer és állandóan fúj a nagy izéés csak ott balra lehet menni ott van egy nagyobb plac és hátra a tűz!
    de nincs út a szeme felé meg a kis peremet se találom!pontosabbhelpet légyszike!!!
  • belo4
    Van a szeme felé 1 út.Azon menj.
  • skeleton01
    Megpróbálom!bár nem tudom melyik kis részre gondolsz!
    delegalább egy kis támpont!köszi érte!
  • Szuperkaraj
    Van feljebb egy kis hely ahová fel lehet mászni, biztos te is ott vagy, oda kell állni a szélére, ne hagyd hogy hátrafújjon és ha jól emlékszem R1-et kell nyomni, Kratos majd beleakasztja a pengéjét a szemébe
  • skeleton01
    Hellóka!elakadtam a játékban valaki segítsen!
    az eleje tájékán járok Typhon barlangjában vagyok és valahogy ki kellen ütni a szemét de nem jövök rá hogy!
    Az a rész amikor a nagy titán fújdosna le a kis hidakról!
    És egy csomó fúriát kell behajingálni a tűzbe!
    Poszeidon meg kint lóg a láncon vár rám!ű
  • jamnika
    Sziasztok!Még csak most álltam neki a játéknak de már kérdezősködnék.Az első,a Typhon's Cavernous résszel kapcsolatos ahol megszereztem a titán erejét onnan nem messze egy magaslaton ahol az oszlopon lévő láncon kellet felmászni van egy láda de előtte kőrács van ezt nem tudtam kinyitni jobban mondva hozzá se fértem a másik meg az egyik járatban volt talán az első medúzák előtt ahol meg rendes fémrács akadályoz, ezeket most kellene felszedni vagy később még járok erre?A másik az utána lévő rész eleje,ahol felmendtem a várba hadakoztam valami katonákkal meg négylábuakkal és utána a kar segítségével lemendtem,van itt egy másik kar meg nyomógomg,a kart a gombig húzom kinyílik mind a két ajtó,de sehogysem érek át,még az elsőn sem.Hogy kell?Köszi!
  • Szuperkaraj
    *Challenge
  • Szuperkaraj
    Challange of the Titans-t megcsinálta valaki? ( gondolom sokan is )
    Én az utolsó próbánál, a Perfection of Divine nevűnél járok, eddig nem jött össze. Utánanéztem, és a neten több helyen is azt írják hogy a GoW III 2009-ben jelenik meg, PS3-ra
  • Lara Snake
    Most állíts meg az időt, menj a karhoz és fordíts rajta egy fél fordulatot. Állítsd meg megint az időt, és menj el jobbra, előre. A kapu alatt simán át fosz érni.
  • kicsirobi
    Tiszta ideg vagyok.
    Most meg ott akadtam el ahol a nagykarók állnak ki a földből.Elveszem a tekerőről a kék gyémántot.És széttöröm a falat is.
    De nem tudom eltekerni a tekerőtmert nincs elég idő.
  • Samanoske
    Nekem megvan a hursty és az jó!
  • Lara Snake
    Amint belépsz a szobába, ne csinálj semmit, csak menj a szobor háta mögé és húzd meg a kart. Szemben ki fog olvasztani egy nyílást, ahol találsz egy parabola szerű tükröt. Menj föl a plafonra és a bejára felé verd le a jégcsapot. Húzd oda a parabolát úgy, hogy a fény visszatükröződjön az akna falára. Menj a 3 karhoz, és állítsd be úgy, hogy ahol a fénysugár véget ér, legyen ott egy bronzszínű kerek tükör. Ez fogja kiolvasztani a szobrot, és már forgathatod is.
  • Afe
  • kicsirobi
    Na most ott akadtam el ahol a jégbe fagyott madár van.
    Ott mit kell tenni?
    Bocsi ha ennyire pancser vagyok,de ez a két rész megfogott
  • kicsirobi
    köszike
  • Lara Snake
    Hello!
    Most a karral emeld fel a pajzsot tartó szobrot egészen a "sugarat" kilövelő nagy szobor szemmagasságáig, menj föl és verd vissza a másik szeméből jövő sugarat. Így nincs már ami táplálja az átjáró blokádját, és mehetsz tovább.
  • kicsirobi
    Hali.
    Ott akadtam el,hogy megöltem Perzeuszt,és a pajzsot a szobor kezébe adom.
    Utána mit csináljak?
  • Broafka
    valami PS-hez vehető vinyó, meg valami loader vagy mi
  • Afe
    sztem a HDD-s rendszerre gondolt, de 1szerűbb lenne ha megvenné a gamet:)
  • Seth
    milyen alkatrész kell? :)
  • Broafka
    ti legalább elakadtok valahol! én játszani sem tudok vele! :(

ma este azt álmodtam hogy megvettem minden hozzá tartozó alkatrészt és ezzel játszottam! :(

de mire felébredtem... :_(
  • Afe
    az lesz valami, majd ha TITAN fokozaton lenyomod.

én pár napja megakadtam ennél a résznél, mert a végén a kapunál folyton legyaknak. (már hardon is sokat szívtam itt)
  • Seth
    most gratulálnunk kéne?? :D
  • GOD24
    2007. 07. 02. 19:37 a gémet kiakasztottam...!!!!
  • GOD24
    CSá! Most ott akadtam el ahol a teremben van két nagy harang amivel megleht zörgetni őket azt már kinyitottam. Most mit csináljak...??
  • Lara Snake
    Nem kell végigtekerni a kart. Elég, ha egy fél fordulatot csavarsz rajta, lelassítod az időt és már mész is. Simán át fosz férni a kapu alatt.
  • GOD24
    Csá Cső!
    Nekem is kéne egy kis segítség. Ott vagyok ahol az égész terem tele van ilyen karókkal. Kiszabadítottam az idősassítószobrot , de a tekerőt nem tudom végigtekerni mert mindig leszúrnak azok a karók.
  • alkess
    Mássz fel a plafonra és az ott lévő jégcsapokat törd le! Aztán a madáron lévő karral olvaszd ki a szemben lévő fülkét, ott van egy tükör. A jégcsapok helyén beáramló fénysugarak alá húzva a tükröt ki tudod olvasztani a madarat is.