1366
  • Ioles
    Okés megpróbálom
  • alkess
    amikor odamész a közelébe, akkor elvileg ki kellene raknia a gomb ikont, hogy melyikkel
    próbáld lassan körbejárni
  • Ioles
    Na azaz :), de én már korábban letoltam a szobrot és szionte gondoltam hogy a pajzsot kell rátenni csak melyik gombbal, mert nekem nem ír ki semmit
  • Ioles
    Igen azt már megcsináltam, aztán bementem abba a mocsaras területre, ott legyőztem a barbár királyt..stb.. most legyőztem Perzeuszt, akinek a láthatatlanná tévő sisakja volt, kinyírtam felnyársaltam arra a kampóra amit egy nagy lánc tart, és most ugyanannál a résznél vok mint amiről te beszélsz, tehát ugyanúgy jön a sugár a szoboról. Na innen nemtom merre menjek.
  • Seth
    Az korábban volt nem? Most rá kell rakni a pajzsot az egyikre,aztán lelökni, ott rátolni egy liftre, felemelni, aztán gyorsan fel kell jutni a bal szem elé és a visszaverős képességgel visszatükrözni a sugarat
  • alkess
    a két pajzsos szobrot amik kétoldalt vannak oda kell húzni a sugarak elé
    az egyiket fel kell vinni a liftel, majd onnan egy nagy rúgással leküldeni
  • Ioles
    Ott járok mikor megöljük Perzeuszt és felnyársaljuk egy nagy kampóra amit egy lánc tart. Na szalé van egy nagy szoborfej aminek a szeméből 2 zöld sugárnyaláb jön ki és egy zöld kaput generál.
  • alkess
    esetleg kicsit bővebben, hogy merre jársz, mert így nem tudom
  • Ioles
    Heló újra!

Kellene egy kis segítség! Ott járok mikor megöljük Perzeuszt és felnyársaljuk egy nagy kampóra amit egy lánc tart. Na onnan merre kell tovább menni?
  • Szuperkaraj
    hát mai gépekre már jobbat is tudnak, csak igen, az irányítás lenne bajos, bár akinek futtya olyan gépre, az vígan beruházhat egy gamepad-re is
  • LPKENJI
    néhány helyen?????
    hol élsz ember??? ilyden gyonyorű grafikát nem sok helyen lehet látni...am gépen elég érdekes lenne az irányítása...:D
  • Kandurex
    Nézegettem videót a játékról és néhány helyen egésszen pofás a grafikája, meg nem mondanám, hogy melyik "gen" -ből való... previous, next ;)

kár, hogy csak only PS2 :(
  • Seth
    oké:)
  • Seth
    jobbra-balra ki tudod ütni a falakat. Mögötte vmi csatorna csörgedezik. Jobbra bedobod a hullát,a sodrás átviszi balra(kicsit várni kel mire átér. Felkapod, rárakod a gombra. Te bemész a középsőre. így lesz majd időd átjutni. Ja és jobbra fenn van cucc, nyilazd le a gazt ,automatán befogja majd
  • Ioles
    Már megoldottam!:)
  • Ioles
    Sziasztok!

Elakadtam egy résznél, vagyok eg teremben előttem egy rácsos kapu, mellettem szintén 2 rácsos kapu az egyikben egy hulla a másikban egy nyomógomb amire ha ráállok kinyit egy nagyobb rácsos ajtó egyik részét, a másik gombra ráteszem(ami a terem közepében van) a hullát az kinyitja az ajtó másik felét csak mire odaérek becsukódik az időlassítást meg nemtudom használni. Ötlet?
  • Szuperkaraj
    hát hogy öszinte legyek nekem a DMC3 abszolut nemjött be, de szerintem csak azér mer nemvagyok elég ügyes hozzá, mindig meghalok :D

a PoP még viszonylag tetszik is, de inkább a GoW, az a tuti :)
  • dinomano
    #1303-hoz:

De, van még1 hasonlo szinvonalu kaszabolos game: God of war1! :-P

Amugy talan probald meg a Devil may cry3-t...picit oldschool-abb a game; de egesz jo..nicsn anynira szép mint GoW; de jo...
    Amugy ugye a GoW egy picit a Prince of Persiaknak+DMC-knek a koppintasa (vagy inkabb tovabbfejlesztese? :-P); szoval PoP-okkal, DMC-kkel is probalkozhatsz...
  • Checkerboy
    Köszönöm szépen.
  • Seth
    Igen, tudja
  • Checkerboy
    Oké köszi, még1 kérdés: Az én DVD írom tud ilyet írni? Eléggé tapasztalatlan vagyok az 'informatika ezen terén' :D Láthatod a hibaüzenetben, h Pioneer dvd írom van.
  • Seth
    természetesen DVD5-re nem fog felférni egy DVD9-es cucc. Szóval vegyél egy DL lemezt
  • Checkerboy
    Sziasztok, végre valahára rájöttem, h nekem ez a játék KELL, szóval letöltöttem (degonoszvagyok). Látom, h 7,2 Gigás a játék, dvd5re nem fér rá. Azért megpróbáltam ráírni, úgy poénból :D Viszont akkor kijön egy hiba, miután megkérdezte, h akarom-e folytatni az írást pedig nagyobb a fájl mint a lemez. Azért írok mert nem vagyok benne biztos, h ez a lemez hibája (h túl kicsi és nem double-layeres) vagy maga az ISOval van gond...Ezért gondolkozok azon, h vegyek-e double layeres lemezt. Itt a hiba:

I/O Error!

Device: [0:0:0] PIONEER DVD-RW DVR-111D 1.23 (E:) (ATA)

ScsiStatus: 0x02
    Interpretation: Check Condition

CDB:53 00 00 00 00 00 3F 94 B0 00
    Interpretation: Reserve Track - Sectors: 4 166 832

Sense Area: 70 00 05 00 00 00 00 0E 00 00 00 00 21 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    Interpretation: Logical Block Address out of Range

Köszönöm a válaszokat előre is!
  • Balyy
    Picit ideges vagyok mert valószínűleg bugos a játék! Az 1253-as hozzászólásba linkelt résznél tartok pontosabban pont utána ahol vége lesz a videónak! Megint jön az a pajzs szerűség de nem jön egy darab ellenség se! Valszeg azé van mert írott és levan kicsinyítve h ráférjen egy dvdre! Na mindegy!
    Nem tud vki vmi hasonló mászkálós,kaszabolós játékot? :D De hasonló színvonalon!
  • skeleton01
    Igen ha kőbika van ott rajtad kívül egy kőlapon és elmerül a lap a szembe lévő falra kell felugrani és majd vissza, amúgy meg csak nehezebb lesz a játék úgyhogy kösd fel a gatyót!
  • alkess
    ha jól sejtem, hogy hol jársz, akkor a szemben lévő falra fel tudsz ugrani...
  • Balyy
    Az a baj h túlbonyolítom a dolgokat meg mindíg azt hiszem h vmi bonyolult dolgot kell csinálni közbe meg vmi tök egyszerűt! egyébként nem tartom nehéznek csak hiányosak az ismereteim a görög mitológiából! :D
  • Bendy
    Fú, szerintem ez a játék neked túl erős. Nem mindenkinek való a fejtörő
  • Balyy
    Köszi megintcsak rájöttem! :)
    De már megint nem tom mit kell!
    Ott tartok h leütöttem ikarust ugye zuhanás közben és oda kerültünk ahol az óriás tartja a földet (asszem)! Már bent vagyok az óriásba egy helységbe ahol egy kőóriás alszik és amikor meg akarom ölni mindíg ellepi a láva a helységet! fogalmam sincs mit kell!
  • LPKENJI
    majd csak akkor kell oda menned ha megszerezted azt a páncél szerűséget amit majd felrak a kezére
  • Szuperkaraj
    egyelőre nem oda kell menned akkor :)
  • Balyy
    Köszi végülis rájöttem! De már megint elakadtam!
    A hely neve: Destiny's atrium
    Van ott egy helység ahol egy kőfej van és a szájából tűzgolyókat lövöldöz. Na ott a fal mellett be lehet menni a falig de utána nem tom mit kell! Állandóan beesek a lyukba!
  • alkess
    amikor elforgatsz egy kart, akkor az egyik lovon ott a párja, amit szintén el kell húzni. időre megy, de könnyen meg lehet csinálni.
    a lényeg, hogy a sárga karhoz szintén sárgát keress...
  • Balyy
    Pöcs ki van! Jó a játék csak néha felidegel!
    Van négy nagy darab ló! és ott négy darab különböző színű kar! Azokkal mi a lóf.szt kell csinálni? jó elfordítom de azután visszaugrik mind vagy az nem baj? plíííz
  • skeleton01
    Hájlika!Végigtoltam a játékot és leborulok előtte életem legjobb gáméja!
    De nem lehet így vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Most emiatt a játék miatt vehetek majd egy PS3-ast!Ez nem ér!!!!!!!!
  • Seth
    Amilyen szerencsétlen - még halála után is- tuti feltűnik valami abszurd helyzetben :)
  • jaws30
    Ő lesz az egyik boss biztos!!
  • jaws30
    szevasztok!
    GOW 3 -BAN IS BENNE LESZ A HAJÓSKAPITÁNY? XD
  • LPKENJI
    köszike sikerült
  • alkess
    #1263 olvass kicsit vissza, megleled a választ!