GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan spoiler-t kezdõdött hogy egybõl kikapcsoltam és kitöröltem a videót!!!!! amugy a spoiler-ig faxa kombók vannak csak a kolosszus harc közben
MÉGEGYSZER AKI NEM AKARJA MEGTUDNI A SPOILEREKET AZ MEG NE NÉZZE A VIDEÓT!!!
ui: tesóm végignézte mert egy hülye😊 és õ is mondta hogy onnantól még van egy pár spoiler ameddig én néztem:SSZAL TE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!
amugy vazzeg nagyon királyak a videók😄😄😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
fanatifo : neked mi a kedvenc játékod? csak kíváncsi vagyok, mert ha ez egy játszhatatlan fos akkor a te kedvencednek valami überfasza évezred játékának kéne lennie 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
"Essentially what we have here is a third person action game which has more then a passing resemblance to God of War and Capcom's Devil May Cry franchise. I'll say it up front; this game isn't quite as good as those franchises - but it does come closer then most games. "
Hmmm... Most jött ki, én szerintem adok a game-nek egy esélyt... :-
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mi csak késõbb megyünk elvonókúrára <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
március 30 vagy április 10-ig valamelyik nap eu
jah az IGN 9.7-re értékelte a gamet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f**k holy s*it😄😄😄
Cory's blog
1, elindult a hivatalos website: http://www.us.playstation.com/content/ogs/SCUS-97481/site/
2, a játékosok között akik tesztelték a teljes game-t igen faxa dolog jött ki a végigjátszási idõ terén. átlagban normál szinten az 15-17 óra volt a végigjátszás ideje( nem minden titkos helyet találtak meg). volt 1-2 srác aki nagyon alaposan végigjátszotta mindent lehetséges dolgot megszerezve azoknak volt 17-19 óra a végigjátszás. volt 1 srác aki csak végigszaladt a játékon, neki 13 és fél óra kellett.
mindegyik eredményt nagyobb elakadás nélkül teljesítették😄
hát ha csak végigszaladtam az 1-sõ részben az 6-8óra alatt megvolt normálon!!!----->>>itt 13 környékén😄😄😄😄
u.i.: a weboldalon nézzétewk meg a concept artokat mert vannak igen érdekes képek is pl.Zeus, vagy Poseidon vagy Oceanus(titán, tenger)meg stb......
jah és ha a home-ra katt és utána a képernyõ középen de felül van egy god of war embléma amire lehet kattintani. nah ott is qurva jó képek vannak😄😄😄
a demó pedig ezen a héten legkésõbb szerdára már Cory-nál lesznek a tömeggyártásról back, aztán küldik is õket ki😄(tudom minket nem érint vagyis csak a letöltögetõket😊
nah majd reagoljatok 😊 meg irok ha találok valami újjat😄
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
kinek kell?
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Mostmár megvan hová ugrik mikor levágja a szárnyát😄
naon faxa új videó a pegasus harcal😄 kurva jó😄
a pegasus gameplay videó-t nézzétek meg
A baj az, hogy 1400ft és DVD-t se adtak hozzá...