GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah amugy speciell a 2007 február 11-én feltöltött Preview-ról beszéltem lenntebb

meg ne nézdddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMOLYAN!!!!!!!!!!!!!!!
olyan spoiler-t kezdõdött hogy egybõl kikapcsoltam és kitöröltem a videót!!!!! amugy a spoiler-ig faxa kombók vannak csak a kolosszus harc közben
MÉGEGYSZER AKI NEM AKARJA MEGTUDNI A SPOILEREKET AZ MEG NE NÉZZE A VIDEÓT!!!

ui: tesóm végignézte mert egy hülye😊 és õ is mondta hogy onnantól még van egy pár spoiler ameddig én néztem:SSZAL TE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!

nem nézem meg, így több meglepetés ér majd a játékban <#vigyor3>

spongyát rá😄
amugy vazzeg nagyon királyak a videók😄😄😄

...félreértés történ részemrõl, úgyhogy...

nem esik senki se a másiknak, legalábbis nem volt szándékomban, csak érdeklõdtem, de mint kiderült egy félreértés történt részemrõl hogy fanatifo elnézésedet kérem a kellemetlenségekért 😊

Prince of Máté
pontosabban 6 új videó van😄

Prince of Máté
just cause nekem sem tetszik.

igy van!A Gow az isten és alig várom már a 2ik részt!
Csacsi
Itt félreértés van. Fanatifo szerintem a Just Cause-t fikázta, nem pedig a Gow-ot. Mielõtt mindenki egymásnak esne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez nemigaz!Én a fantasyt szeretem azon belül is a final fantasyt de az igényes jó akciójátékokat szeretem ebbe a Just Cause nincs benne!
csák gyüjjön mó kifále a jóték!!!44

fanatifo : neked mi a kedvenc játékod? csak kíváncsi vagyok, mert ha ez egy játszhatatlan fos akkor a te kedvencednek valami überfasza évezred játékának kéne lennie 😊

Laky
ez is egy vélemény, köszi, hogy benézél 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sztem meg játszahatatlan fos😊
dinomano
én mááá' letöltöttem; majd nézem...:-D Vigasztalodom a Ghost riderrel, amig nem lesz kezemben a GoW2; ill. még ugy is Just Cause-t tolok... (nemfikázni, sztem egesz aranyos/jó, helyenkent bug-os/ kis game...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mindenkinek felhívom a figyelmét hogy 4 vadonatúj videó van gametrailersen!!!!!!!!!!!!!!!!nézzétek meg õket

dinomano
Ghost Rider a Game rankings-en:

"Essentially what we have here is a third person action game which has more then a passing resemblance to God of War and Capcom's Devil May Cry franchise. I'll say it up front; this game isn't quite as good as those franchises - but it does come closer then most games. "

Hmmm... Most jött ki, én szerintem adok a game-nek egy esélyt... :-

Csacsi
Bocsi, tudom...tudom olvvasni, de ez a game elveszi az eszemet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Mikor lehet kapni magyarországon?

dinomano
Kepeket/videokat nezek IGN-en...édesjoistenem; durvaszép ez a game..amellett, hogy durvajo... :-D

dinomano
Oh..Yeah!!! Yeah!!! Nemsokara jön, édesjóóóistenem!!!:-P Minnyááá' megõrölük!!! Ide nekem a game-et... Meggajdulok!!! :-D

Laky
nézd a jó oldalát:
mi csak késõbb megyünk elvonókúrára <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lammer
rohatttak 😄
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

pfff nem tudom még, ha keresztapámnak mennie kell amcsiba március közepefele a fõnökével akkor vele behozatom ha nem akkr meg itthon

Prince of Máté
és tehonnan szerzed meg??
USA-ból?
Mennyiért és hol rendeled?

március 13 usa
március 30 vagy április 10-ig valamelyik nap eu

Prince of Máté
mekkora faszság már hogy õk már játszhatnak😞
Mellesleg mikor jelenik meg?
Máec 27??

és nézzetek át Cory blogjára is mert van új update!!!!
jah az IGN 9.7-re értékelte a gamet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f**k holy s*it😄😄😄
Cory's blog

nah emberek van egy kecses infóm a számotokra( vagyis inkább kettõ)😄

1, elindult a hivatalos website: http://www.us.playstation.com/content/ogs/SCUS-97481/site/
2, a játékosok között akik tesztelték a teljes game-t igen faxa dolog jött ki a végigjátszási idõ terén. átlagban normál szinten az 15-17 óra volt a végigjátszás ideje( nem minden titkos helyet találtak meg). volt 1-2 srác aki nagyon alaposan végigjátszotta mindent lehetséges dolgot megszerezve azoknak volt 17-19 óra a végigjátszás. volt 1 srác aki csak végigszaladt a játékon, neki 13 és fél óra kellett.
mindegyik eredményt nagyobb elakadás nélkül teljesítették😄
hát ha csak végigszaladtam az 1-sõ részben az 6-8óra alatt megvolt normálon!!!----->>>itt 13 környékén😄😄😄😄

u.i.: a weboldalon nézzétewk meg a concept artokat mert vannak igen érdekes képek is pl.Zeus, vagy Poseidon vagy Oceanus(titán, tenger)meg stb......
jah és ha a home-ra katt és utána a képernyõ középen de felül van egy god of war embléma amire lehet kattintani. nah ott is qurva jó képek vannak😄😄😄
a demó pedig ezen a héten legkésõbb szerdára már Cory-nál lesznek a tömeggyártásról back, aztán küldik is õket ki😄(tudom minket nem érint vagyis csak a letöltögetõket😊
nah majd reagoljatok 😊 meg irok ha találok valami újjat😄

dinomano
Eh, én inkabb neten nézek mindent; a pénzt meg elteszem nyers DVD-kre... Abbol ugy is sok fogy! :-D

alkess
Igazad van, nem olcsó újság, de féléves elõfizetéshez játékot is adnak. 6 példány + 1 PS2 játék 8500 ft-ért megéri. Én megrendeltem a Godfather-rel.

bár mondjuk örültem volna ha télleg igaz lenne amit mondtál😄😄😄

Okami Amaterasu
😄 csak kivi voltaM KI MIT REAGÁL?:d:p

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Prince of Máté
nekem<#idiota>

Prince of Máté
nekem<#idiot>

jah😄 kb ezt csinálhattad mert a teljes game még QA-ban van(Quality Assurance)

dinomano
:-P Fogtad az elsö rész DVD-jét, és a cim utan irtal egy 2-est; ugye?

Okami Amaterasu
én nekem már megvan a a god of 2
kinek kell?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Prince of Máté
márc 23-án....

marcius 3.-an itt lesz ps 3. (irorszag)629 euro es a ficko megigerte, hogy marc vegeig megszerzi a gow 2-t. hat varok.<#szomoru1>
Prince of Máté
lol eyget értek😄

Laky
Sajnos nem tehetem, ez nálam már spoiler kategória 😄

Prince of Máté
basszus ennek nagyobb sikere lesz mint a god of war 1nek!!!
Mostmár megvan hová ugrik mikor levágja a szárnyát😄

Prince of Máté
ok megnézem

god of war II gametrailers

naon faxa új videó a pegasus harcal😄 kurva jó😄
a pegasus gameplay videó-t nézzétek meg

az cumi:S:S:S

Prince of Máté
hát ki tudja, de ezt nem szabadott volna kihagynom.
A baj az, hogy 1400ft és DVD-t se adtak hozzá...

Prince of Máté
hát ki tudja, de ezt nem szabadott volna kihagynom.

ááááááááááááááááááááááááááá :X

Seth
azért vetted csak hátha írnak vmi újdonságot amirõl a neten nem írtak?? jajj

PSN ID.: Beegabor