1366
-
#486 A tapasztaltabb ember mindíg nagyképü és ossza az észt, hát é erre nem vagyok vevö. -
#485 Oh jajj bocsánat. -
#484 ez azért van mert a moderátorok szarnak a konzolos fórumra -
#483 Én a helyedben Papesszal nem vitatkoznék, sokkal tapasztaltabb mint te. -
#482 És az sem biztos, hogy az 50004es chipelt Ps2-öm viszi a DVD9es lemezeket. -
#481 bazz+ nagy a szád én még sosem írtam DVD 9-re -
#480 800 Ft? Nekem 1600 at írtak amin müködik is TDK. -
Papesz #479 A kényelmes megoldás az, ha az ember elmegy a boltba és megveszi a játékot pénzért. Beteszi a gépbe és probléma nélkül futni fog.
Viszont ha valaki ügyeskedni akar, az ne szólja le azt az embert/kiadói csoportot, aki/amelyik lehetővé teszi NEKI, hogy ügyeskedhessen. Örülnünk kéne neki, hogy vannak olyanok, akik hajlandóak feldobni a játékokat egy-egy torrent oldalra. Ha valakinek nem jó az adott release, az inkább fogja be a száját, de ne kérjen számon. Ilyen egyszerű ez. -
Spaceghost #478 Az ember szereti mindig a kényelmesebb megoldást választani.... ezen soha nem fog tudni senki változtatni. -
KaTy #477 tényleg beszarás...
aztán csodálkozunk hogy mocskos porfészekként vagyunk kezelve a világban. -
Papesz #476 Van pofájuk DVD9be kidobni?
Mi lenne, ha egy kicsit gondolkoznál? Talán inkább köszönet illeti a készítőket, ha már ingyen hozzájutsz. -
Gábor #475 God.of.War.2.USA.PS2DVD5-Dashing
I gotta go to bed. Hopefully this will be here when I wake up.
I don't think that's real, if you heard of it 50 minutes ago, it should be on the scene's sites..
EDIT, yup it's confirmed, it's real. But it won't work completely, you can play until you reach the point where it should go to layer 2.
Same method was used for rouge galaxy. -
#474 és fizetős oldalról miért kellene torrent-tet tölteni,ezt nem értem, épp az a lényege, hogy az nem torrent?namind1, túlleszek rajta -
Angyisz #473 Hihetelen, valamikor kb 1-1.5 éve írogattam gyakran az SG oldalain sok jó arcú gyerek társaságában, akkor is hódított a warez, de ilyen nyíltan nem csináltuk. Itt egy újabb topic a God Of War 2. és az ég világon semmiről nem szól csak hogy honnét lehet letölteni az adott játékot. Hová leszünk........ (még mielőtt valaki válaszolna, tudom nem kötelező itt lenni és olvasni a fórumot)
Üdv mindenkinek -
#472 szerintem az ftps hozáférés a legjobb csorog is lefele 350 kiloval. -
Angyisz #471 Basszus, letöltöd azt a kurva játékot szinte INGYEN aztán sajnálod az a 800-Ft-ot egy DL lemezre, ba*meg nem hiszem el hogy ilyen világot élünk.
Akkor mi a szarnak játszol, ha ennyit sem tudsz rászánni ? -
#470 Így van! -
#469 nem arra gondoltam hanem hogy a fizetős oldalakon nem egy .torrent fájl-t kell letölteni ami tartalmazza majd a rarokat, hanem itt szépen egyenként mind a 70et letölteni.
De Danryu írta hogy Flashgattel meg lehet oldani hogy nem kell külön külön mindet letölteni. -
#468 Nézz már körül #455!!:D -
#467 LOL -
#466 akkor mit kavarsz flashget-tel?? :D -
#465 nyugi, estére,max holnap reggelre mindenhol kint lesz a dvd5, addíg csak végigviszi vki és kiderül van e vmi nyűgje -
#464 tudom bazz -
#463 1 kúrva DVD5 ös lemezem van itthon, na mondom tegnap jó lesz a játékra ha kijön, erre föl van pofájuk DVD9be kidobni. -
#462 arra gondolt, hogy torrenteknél is ugyanúgy rar-okat kell szedegetni,nem pedig egyből az iso-t -
#461 Se lóvém se DVD9es lemezem, kúrva jóóó! -
Spaceghost #460 Ja sorry félreértettelek -
Spaceghost #459 Mert ez fizetős serveren van fent. -
#458 Jah, de DVD9be! -
#457 Nem kell külön tölteni, flashgettel egyben az összes rar fájlt le lehet húzni! -
#456 kacsán(pretorians) már fennt is van. -
#455 azt nem értem miért nem lehet megcsinálni hogy egy torrentet töltesz le és nem kell külön az összes RAR fájlt? -
Spaceghost #454 Ja a DVD9-es-es változatot ITT találjátok. Lehet holnapra a másik is fent lesz :) -
fanatifo #453 Space melyik oladal az mond meg pls
-
#452 Látom most hogy megjelent a neten is jól feldobátotk a topikot :D
De én sem töltöm le,mert ez kell eredetiben.
Katy azt mondta megrendelte 12ezerért.
Na az semmi egy ilyen játékért!
Katy elárulod hol rendelted meg? -
#451 privizd el az oldal cimét lécives mert siralmas a torrent regel ota 10% -
#450 Engem is érdekelne DVD5ös verzsön! -
Spaceghost #449 Én is kiváncsi lennék. Eddig csak egy fizetős oldalt találtam ahol a DVD9-es változat fent van, de az nekem nem jó. -
#448 Aham...tud valaki valami publikus helyet ahonnan müködö DVD5-ös verzio tölthetö? Extrak engem sem izgatnak; de gameplay-hoz hozzatartozo videok igen... -
#447 Van egy csóka aki 5 órája tolja lassan a rippelt verzsönt... azt mondja a videok is benne vannak ^^
Akkor szvsz csak az extrákat dobálták ki, meg gondolom volt benne dummy fájl is.