1366
-
#526 oszd már meg velünk hogy mivel és hogyan irtad ki? -
#525 Jó játékot! -
#524 Honnan lehet leszedni a DVD5-ös verziót? Valaki egy privit küldhetne. Mostmár nem érdekel, hogy fagy vagy nemfagy. Vagy megszívom vagy nem. -
fanatifo #523 Nah srácok én kiírtam a dvd9es verziót és működik!Megyek is gémelni -
#522 nemtudja valaki hogy menyi a ps2nél a layerbrake? -
#521 engem nem érdekel én úgyis eredetiben fogom megvenni:)
Mellesleg még DVD íróm sincs -
#520 Eddig nem sok jót hallotta a DVD9-es verzióról sem meg a DVD5-ösröl sem. Vagy nem indúl el a játék vagy meghal és lefagy. Istenem ebböl a hónapból sem lesz már GOW 2. -
Gábor #519 Azt jelenti, hogy a dvd5ös verzió a layer-váltáshoz érkezve meghal, nem megy tovább. Ennyi a történet. De töltsd le, ha akarod. -
#518 ????????? -
#517 Hátha ez neked élvezet! -
#516 Gonosz vagy... hadd warezoljanak, mindehol azt olvasom, hogy sorba cseszik el az 1000-1500 Ft-os DL lemezeket, hadd élvezzem még egy kicsit -
fanatifo #515 vagyis nemsokat ér az egész -
Gábor #514 Tudnám mi a tökömért írtam ide, ha senki nem olvas......
EDIT, yup it's confirmed, it's real. But it won't work completely, you can play until you reach the point where it should go to layer 2.
Same method was used for rouge galaxy. -
#513 Én sehol sem találom DVD5-be, tököm kivan már. -
kriszkrisz #512 megirtam ,nezd meg a privat leveleidet -
fanatifo #511 Seth holkell átállítani azt a booktypot és honnan tudom hogy van patchelve?_És azt hogyan kellene?mivel érdemes kiírni? -
Spaceghost #510 És mégis honnan? -
kriszkrisz #509 a merete 3.97 gb -
kriszkrisz #508 en mar szedem le a dvd5-os verziot -
fanatifo #507 Szal srácok most írom ki a dvd9es verziót!Szerintetek hogy kell kiírni hogy jólegyen? -
Szuperkaraj #506 Szevasztok
Kicsit levagyok maradva, 3 hétig nem voltam gépnél, de majd fokozatosan bekapcsolódok ha rájövök hogy mivan :D -
#505 Egy csávó ezt írta az egyik fórumba nemrég: Szerintem a DVD5-ös verzió csak akkor lesz fent amikor a játék kijön aza március 23.-a. Én úgy tudom, hogy már kintvan, ezt a DVD9-es verzió bizonyítja. -
#504 A DVD5 ös verzió amit magyar torrentre löknek majd fel az tuti jó lesz. Ne roncs el több lemezt sztem. -
#503 looool :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#502 najolvan elvtarsak, akkor a warezt tenyleg abba kene hagyni... -
#501 -
#500 ték :] -
Papesz #499 Most nézem: már patch-elve van. -
Papesz #498 Nem, de külföldi oldalakon is panaszkodnak, hogy nem nagyon megy a játék a régi gépeken. Még megpróbálom egy mínuszos lemezzel, meg egy másik PS2-n, aztán ha nem megy, akkor ennyi. Lehet azt majd kapni boltban is. -
#497 úgy olvastam ezt meg kell csinálni hogy működjön, kivéve a DMS4 modchippel rendelkezőknek,mert abban alapban benne van. Ja és például imgburn-nél a booktype-ot is át kell állítani dvd+ dl -re -
Spaceghost #496 mi az a toxic double layer patcher? -
Spaceghost #495 vááá nem tudom felnyitni. csak félig jöttem rá :S -
#494 patch-elted az iso-t?? toxic double layer patcher-rel? -
#493 Csak tudod normálisan szoktak válaszólni mikor valamit kérdek, nem támadnak. Ennyi nem vitatkozom tovább veled. Nem fárasztom a kezem. -
#492 Így jártál -
Spaceghost #491 ÁÁ már megvan. Trükkös :P -
Spaceghost #490 Ja tényleg ezt már szerettem volna kérdezni, de mégis hogy lehet a régi típusu PS2-t felnyitni?? -
#489 Philips nem nyerő a PS2-nek! -
Papesz #488 Én sem írtam még soha DVD9-re, de azért nem szidom a feltöltőket, mert nem ők tehetnek róla. Ha nagyképűnek tartasz, az a Te dolgod, de szerintem gondold át még egyszer, hogy az-e a hülye, aki figyelmeztet arra, hogy több tiszteletet kellene azok felé tanúsítanod, akiknek az írott játékokat köszönheted/köszönhetjük. Másfelől ha a tapasztalt ember mindig nagyképű és osztja az észt, akkor ne kérdezz meg soha senkit ha valamit nem tudsz, hanem oldd meg a gondodat magad.
A többiek számára lenne némi info-m:
Philips DVD+R-es DL lemezre írtam a God Of War 2-t, de nem működik a 30004 R szériás gépemen. Holnap megpróbálok egy lencsetisztítást, aztán ha úgy sem megy, akkor így jártam. -
Spaceghost #487 Az én PS2-nél a Maxell lemezek a nyerők. Azokat azonnal beveszi. Utána az EMTEC amit még azonnal bevesz viszont a TDK-val és a Verbatimnál igencsak tekeri a lemezt. A Maxell DVD9-nél meg előjön a PS2 felirat el is indul a játék mert vált a TV képernyő, de nem világít a kontroller és sötétség van csak.