GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
God of War 2 DEMO PS2DVD NTSC-ALICE <#finom>#finom><#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Urn of Gaia: ez egy az Urn-ok közül amiket meg lehet szerezni és a második végigjátszásodkor tudod az erejüket használni😄amugy én megtaláltam hol van😛
Lol gow 2ben is lesz szexjelenet 😄😄
amugy fanatifo megtaláltad a Gaia Urn-t???
nem emlékszem pontosan hol van még én is keresem
az extráknál meg nézzétek meg a creditset meg a másik videót😄
na én menek vissza jáccani😄😄😄
jó gamet mindenkinek
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
le tudod fotózni?
én is a mininováról szedem csak az a baj hogy 11 seeder és 44 leecher, bár most2 30al jön ami jó, de nem ártana ha maxxal jönne... (180)
Mininováról töltöttem le!Igaz nekemis jóideig tartott mig lejött
jah kb 20perces a demó az elsõ pálya az óriással való küzdelem kb félig!!!
Beszarás az egész
linkeld már be légyszi mert amelyiket én szedemaz 2-vel jön jóesetbn...
Nagyon várom év játékára tuti pályázni fog
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
http://www.mininova.org/search/?search=god+of+war+2
innen melyiket érdemes leszedni?
keresd meg Gaia Urn-t vagy Urn of Gaia vagy mittomén hogy van benne a játékban😊írj be ide ha megtaláltad😄 jah és midenki aki jáccik vele keresse meg Gaia Urn-t😄😄😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
megjöttt a demoooooooooooooo
de sebaj ha az ha nem akkor is faxa game lesz😄
Ha végigviszed a gémet akkor a treasuresnál ott lenne a a boss fight, vagyis újra harcolhatnánk a fõellenségekkel!
Ez miylen?
Persze nem siettem meg semmi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amugy írtam Cory-nak de még nem írt vissza és a blogján sem volt post az eu-s megjelenés esetleges eltolásáról
szal szerintem ne nagyon higgy nekik de lehet õk tudnak valamit amit mi még nem:S
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
az official website kinek mennyire jön be??
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M