1366
  • sacano1
    oszd már meg velünk hogy mivel és hogyan irtad ki?
  • DanRyu
    Jó játékot!
  • DanRyu
    Honnan lehet leszedni a DVD5-ös verziót? Valaki egy privit küldhetne. Mostmár nem érdekel, hogy fagy vagy nemfagy. Vagy megszívom vagy nem.
  • fanatifo
    Nah srácok én kiírtam a dvd9es verziót és működik!Megyek is gémelni
  • sacano1
    nemtudja valaki hogy menyi a ps2nél a layerbrake?
  • Prince of Máté
    engem nem érdekel én úgyis eredetiben fogom megvenni:)
    Mellesleg még DVD íróm sincs
  • DanRyu
    Eddig nem sok jót hallotta a DVD9-es verzióról sem meg a DVD5-ösröl sem. Vagy nem indúl el a játék vagy meghal és lefagy. Istenem ebböl a hónapból sem lesz már GOW 2.
  • Gábor
    Azt jelenti, hogy a dvd5ös verzió a layer-váltáshoz érkezve meghal, nem megy tovább. Ennyi a történet. De töltsd le, ha akarod.
  • DanRyu
    ?????????
  • DanRyu
    Hátha ez neked élvezet!
  • Tinman #516
    Gonosz vagy... hadd warezoljanak, mindehol azt olvasom, hogy sorba cseszik el az 1000-1500 Ft-os DL lemezeket, hadd élvezzem még egy kicsit
  • fanatifo
    vagyis nemsokat ér az egész
  • Gábor
    Tudnám mi a tökömért írtam ide, ha senki nem olvas......

EDIT, yup it's confirmed, it's real. But it won't work completely, you can play until you reach the point where it should go to layer 2.
    Same method was used for rouge galaxy.
  • DanRyu
    Én sehol sem találom DVD5-be, tököm kivan már.
  • kriszkrisz
    megirtam ,nezd meg a privat leveleidet
  • fanatifo
    Seth holkell átállítani azt a booktypot és honnan tudom hogy van patchelve?_És azt hogyan kellene?mivel érdemes kiírni?
  • Spaceghost
    És mégis honnan?
  • kriszkrisz
    a merete 3.97 gb
  • kriszkrisz
    en mar szedem le a dvd5-os verziot
  • fanatifo
    Szal srácok most írom ki a dvd9es verziót!Szerintetek hogy kell kiírni hogy jólegyen?
  • Szuperkaraj
    Szevasztok
    Kicsit levagyok maradva, 3 hétig nem voltam gépnél, de majd fokozatosan bekapcsolódok ha rájövök hogy mivan :D
  • DanRyu
    Egy csávó ezt írta az egyik fórumba nemrég: Szerintem a DVD5-ös verzió csak akkor lesz fent amikor a játék kijön aza március 23.-a. Én úgy tudom, hogy már kintvan, ezt a DVD9-es verzió bizonyítja.
  • DanRyu
    A DVD5 ös verzió amit magyar torrentre löknek majd fel az tuti jó lesz. Ne roncs el több lemezt sztem.
  • Drephis
    looool :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lammer
    najolvan elvtarsak, akkor a warezt tenyleg abba kene hagyni...
  • Davidus
  • Drephis
    ték :]
  • Papesz
    Most nézem: már patch-elve van.
  • Papesz
    Nem, de külföldi oldalakon is panaszkodnak, hogy nem nagyon megy a játék a régi gépeken. Még megpróbálom egy mínuszos lemezzel, meg egy másik PS2-n, aztán ha nem megy, akkor ennyi. Lehet azt majd kapni boltban is.
  • Seth
    úgy olvastam ezt meg kell csinálni hogy működjön, kivéve a DMS4 modchippel rendelkezőknek,mert abban alapban benne van. Ja és például imgburn-nél a booktype-ot is át kell állítani dvd+ dl -re
  • Spaceghost
    mi az a toxic double layer patcher?
  • Spaceghost
    vááá nem tudom felnyitni. csak félig jöttem rá :S
  • Seth
    patch-elted az iso-t?? toxic double layer patcher-rel?
  • DanRyu
    Csak tudod normálisan szoktak válaszólni mikor valamit kérdek, nem támadnak. Ennyi nem vitatkozom tovább veled. Nem fárasztom a kezem.
  • DanRyu
    Így jártál
  • Spaceghost
    ÁÁ már megvan. Trükkös :P
  • Spaceghost
    Ja tényleg ezt már szerettem volna kérdezni, de mégis hogy lehet a régi típusu PS2-t felnyitni??
  • Prince of Máté
    Philips nem nyerő a PS2-nek!
  • Papesz
    Én sem írtam még soha DVD9-re, de azért nem szidom a feltöltőket, mert nem ők tehetnek róla. Ha nagyképűnek tartasz, az a Te dolgod, de szerintem gondold át még egyszer, hogy az-e a hülye, aki figyelmeztet arra, hogy több tiszteletet kellene azok felé tanúsítanod, akiknek az írott játékokat köszönheted/köszönhetjük. Másfelől ha a tapasztalt ember mindig nagyképű és osztja az észt, akkor ne kérdezz meg soha senkit ha valamit nem tudsz, hanem oldd meg a gondodat magad.

A többiek számára lenne némi info-m:
    Philips DVD+R-es DL lemezre írtam a God Of War 2-t, de nem működik a 30004 R szériás gépemen. Holnap megpróbálok egy lencsetisztítást, aztán ha úgy sem megy, akkor így jártam.
  • Spaceghost
    Az én PS2-nél a Maxell lemezek a nyerők. Azokat azonnal beveszi. Utána az EMTEC amit még azonnal bevesz viszont a TDK-val és a Verbatimnál igencsak tekeri a lemezt. A Maxell DVD9-nél meg előjön a PS2 felirat el is indul a játék mert vált a TV képernyő, de nem világít a kontroller és sötétség van csak.