1366
  • Seth
    na van már vmi hír mi lett kivagdosva? Extrák nem érdekelnek,megnézem őket majd neten, de a sztoris videók remélem mind megmaradtak
  • Tinman #445
    Na... egyre többen jelzik, hogy a DVD5-ös verzsön megy frankón... persze érdekes lesz, majd ha a sztoriban oda érnek ahol ugye a 2. réteg jönne.
    Kíváncsian várom és jól szórakozok, mert a türelmetlenség már most sokaknak sokba került ;-)
  • sacano1
    szori a nagy örömtöl nem is figyeltem
  • Csacsi
    Én ha lenne chippem, akkor is félve szedném akármelyik verziót, mert sok írott verziónál az 1-ben is lefagyott a templomnál.
  • Tinman #442
    Sajna mindenki csak tölti... értékelhető nfo nincs róla, csak a szokásos "leszedték az extrákat, low quality video". Mondjuk egy srác határozottan állította /máshol/, hogy csak pár video teljes kivágásával sikerült lerippelnie, de hát gondolom ő volt a béna... az ügyesebb ripperek, meg megoldották másképp.

Egyébként eldöntöttem, hogy nem szedem le egyiket sem... ez a game megérdemli, hogy ott legyen a polcon eredetiben az 1. rész mellett :-)
  • Tinman #441
    Ezen jót nevettem :-)
  • Seth
    okos, ez az 1. rész :D
  • sacano1
    tt van egy csomo dvd5-ös verzio töltsetek http://www.torrentz.com/669f6992e268b09d1967b6992c0d7c0c216ce061
  • Seth
    engem csak az érdekel,hogy hogy jött össze a dvd5, mit hagytak ki belőle . Vmi infód van erről?
  • Tinman #437
    Aki regelve van a bitsoup.org -ra azoknak hajrá, a többiek meg várnak... órák kérdése szerintem és máshol is fent lesz.
  • sacano1
    pfu eszt hol találtad léci oszd meg velünk
  • Tinman #435
    Táridárámparamparam... /fütyörészik

God.of.War.2.USA.PS2DVD5-Dashing
  • fanatifo
    Nemérdekel mért érdekelne csak amikor ilyet olvasok hogy 20ft-ot sajnálok egy lemezre akkor kicist elgondolkozok hogy basszameg ellehet menni és meglehet venni a boltba 17ért!
  • KaTy
    na megrendeltem:)
    kalap kabát 12k-ból itthon van:)
  • sacano1
    hány kiloval jön nektek? a thepiratebyrol szedem ott ingadozik 15- 80 kb köszt
  • Gábor
    Még végig kellene vinnem az elsőt is, aztán be kell fejezni az okamit, mert jó :). És akkor még a rogue galaxyt nem is említettem. Úgy érzem ráérek még ennek a beszerzésével bármilyen módról is legyen szó ;)
  • dinomano
    Ne füstölögj... :-P Mit érdekel téged, h. én mikor jatszom a game-el, ill. kiirom-e DL-lemezre vagy sem?:-P Amugy még várok, egyelöre töltesi listam is fullon van+van jópár game, amit tolok jelenleg (igaz, ezek közül a GOW2 (lesz) a legjobb; de ugy vagyok vele mint 1 jo sütivel...kiéheztetem magam, h. még jobban essen...) :-P
  • fanatifo
    bennevan ez tény!de neis haragudj én vállaom hogy nem veszek eredetit(jó a klasszikus darabok megvannak mind) 16-17ezerbe kerül egy game nehogymár azon nyavajogjunk hogy elkurtunk pár lemezt egy játékra mert elsőre nemsikerült!!nemhiszem hogy 17Dl lemezt rontanál el érte....
  • dinomano
    Ok...nem sajnalom azt az 1000est; de inkabb varok hogy több verzio legyen... Engem inkabb az a negativ elmeny rettent el, ami akkor érne ha nagy slungal tennem be a gépbe az épp kiirt game-et... :-| ..és nem törtenne semmi...
  • fanatifo
    Nah én befejeztem a letöltést du megyek érte megírják késő este (hajnalba) élménybeszámoló
  • Seth
    én nem sajnálom, csak ebben a kurva városban nincs egyik számtech üzletben sem, és ez a röhej, hogy úgy kell rendelnem. (múltkor is rendeltem 3-at, oszt jól felsültem az összessel:( )
  • fanatifo
    Arra sztem jó sokat várhattok!Eskü nemértelek titeket ezt a játékot vártuk mióta erre 1000ft-ot sajnáltok érte....ez számomra érthetetlen
  • dinomano
    Most neztem IGN-en, lehet h. lesz PSP-s verzio is... :-O
    Én is megvarom a DVD5-ös verziot szerintem...
  • Csacsi
    Kicsit off :

David Jaffe fődizájner a harmadik rész tervezésébe a szuperjó, történet nélküli, emócionális PSP-s tesztprojektjének látványos elhalálozása után fogott bele néhány hónapja. Ettől függetlenül a netes pletykacentrumok megkezdték a nehezen ellenőrizhető információk kipumpálását az éterbe. A God of War 3 tehát 1080p-ben fogja ontani a poligonokat, kihasználja majd a SIXAXIS nyújtotta előnyöket és ami egyesek szívét meleggel árasztja el, mások pedig unottan fogják kikapcsolni, szóval vibrálni is fog. Mint arról pár napja beszámoltunk a rezgő elemek védjegyeit birtokló Immersion és a Sony megegyezett, így akár az is elképzelhető, hogy látunk majd a jövőben rezgő, SIXAXIS Dualshock kontrollereket. Az már külön plusz, hogy pont Kratos következő istengyilkosságához asszisztálhatunk majd vele.

Forrás : Hardwired.hu
  • Csacsi
    hmm...akkor lehet mégis egyszerre kezdjük el? :)
  • fanatifo
    Hát kurvalassan jön felrakhatnák valami fizetős oldalra mert egy éjszaka alatt másfél giga jött le...
  • Csacsi
    Még nem tudom, ahol legelőször lehet kapni :D De már megint itt a rossz hír. Kint van a nem eredeti, mindenki végigviszi, mire nekem meg lessz eredetiben :(
  • fanatifo
    mininovárol
  • Okami Amaterasu
    melyik torrent oldalról szeded?
  • DanRyu
    És ugyanúgy kell a képfájlt írn a DVD9-es lemezre, mint DVD5-ösre?
  • DanRyu
    köszi
  • timantes
    1600 Ft a TDK
  • DanRyu
    És egy jó DVD9-es lemez amin müködik a játék mennyibe kerül?
  • DanRyu
    A DVD5-ös verzióra nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyit kell várni?
  • fanatifo
    Nah ki tudja mikor ér le de már csorog lefelé torrentről...
  • fanatifo
    nemérdekel hogy mekkora!Ha tudsz adni passot leszedem onnan én szívesen 2-3 óra alatt lennvan:)
  • satan71
    fizetős ftp-n fentvan de 6773 MB :(
  • fanatifo
    Hát én még sehol nem látom nekem tökéletes lenne ez a verzió is
  • Seth
    blackcats fórumon írták

de nekem dvd5 kell,asszem arra még várhatok, ha lesz egyeltalán valaha .|
    : _ ___ _________ - E C H E L O N - .:
    ___ ________ _______ __ / ___ ________________ _________ _________
    _____ \/ _/ / _/___ _____ \ /_/ _ \__\ _ \
    _/ / _/ | / \_/ / // / _____ / / / //
    // ____// |_// / // _____/ _/_/ // / / /
    \_________\_________/_____/_____/\_________/\____\______/_____/_____/_____/
    -rtx/art
    __|_________________________________________________________ _____|__
    | |
    `- Proudly Presents:

Game.....: God of War 2 (c) Sony Computer Entertainment America

Origin...: USA - NTSC - Filename.....: e-godwr2.001
    Released.: March 13th, 2007 - Format.......: Primo DVD9 (ISO)
    Platform.: PlayStation 2 (PS2) - DVD(s).......: 1
    Files....: 72 RARS x 100 MB - Ripped.......: N/A

- --- Release Notes ------------------------------------------------>

Kratos, the once mortal warrior turned ruthless god, sits atop his throne
    on Olympus as a threat far worse than his predecessor Ares had ever been,
    striking down anyone who crosses his path or the path of his beloved
    Sparta. The "Ghost of Sparta" sets out to alter that which no mortal or
    god has ever changed. His fate. Facing mythical characters, all bent on
    preventing him from reaching his goal, Kratos' journey brings him to the
    very edge of the Earth. But this is Kratos, and his defiance is filled
    with such arrogance and contempt that all of the ancient world still
    trembles at his name: Kratos, The God of War.

- --- Group News --------------------------------------------------->

For old times sake. DVD9 so buy some expensive media, but you were going
    to buy a legit copy to play on your Playstation3 anyway weren't you?

One of the last great titles for the PS2. We've done this before, but
    this one is dedicated to all of the Kalisto, Echelon and Mode7 of past,
    present and future. You guys make us who we are. See ya in the next
    scene! NEVER FORGET.

Legacy, Loyalty, Love and Respect. F**K THE REST.

Old friendships never die. Remember that.
  • Okami Amaterasu
    seth ez az info honnan van találtál torrentet?