GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
na meg is vettem, de nem sokat ír róla(2 oldal) ami újdonság az az, hogy a 3-ik része PS3-ra fog megjelenni csak<#szomoru1>

Prince of Máté
megveszem ezt a Playt!

dinomano
Jah, sebaj akkor is jóóó... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
szémvóthír ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

dinomano
szerintem jo, mehet bannernek...

Laky
ne már, ez csúnya 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

alkess
Az új Play magazinban van pár oldal a játékról.
Cím: Minden idõk legjobb és legvéresebb PS2 játéka visszatér! Kratos visszatér és dühösebb, mint valaha.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alapsztori annyi, hogy Kratos nagy genyaként viselkedik, mint a Háború Istene, ezért Athene megharagszik rá, és páros lábbal kirúgja az Olümposzról. Persze, csak hogy ne legyen olyan egyszerû, ráküld üldözõnek egy óriási méretû arcot (asszem talán azt a kék szobrot, amirõl valaki belinkellt pár videót), aki elõl menekülnie kell. Az úticélja a Moirák temploma, valahol a világvégén. Ezek a Moirák valami jósok. Kb. ennyit ír a Play.

Ja és a mellékelt képek alapján lesz néhány igen jó új harci technika!

<#vigyor3>

ez megfelelõ lesz???

csinálok akkor egy pcit kissebbet😄

Prince of Máté
enyém túl kicsi, a tiéd meg túl nagy😄(mármint itt a fórumban pont jó a mérete de ha rákattintasz akkor az eredet méret jön elõ, és az már nagy!

melyiket akarod tiedet vagy az enyimét??? nekem mind1

Prince of Máté
szóljak hogy betegyék?

nah de azért valamelyiket tegyük mán be, nem???

Prince of Máté
nem tom😛

jah értem😛 és azt miért nem tettük be bannernak??

Prince of Máté
én már csináltam egy iet 😛

netrõl szedtem le aztán meg méretre vágtam hogy jó legyen ha esetleg berakjuk😄 miért??

Prince of Máté
te, honnan van meg ez neked?<#awink>

ok thx

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

még nincsen😞 február elsõ heteiben fogják majd kidobni. majd nézegesd ezt a topikot mert én fogok írni ide ha ki küldték a demókat.

a demó már van amcsiban???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Lammer
biztos musza'j? <#bee1>

ez nem lenne jó bannernak????

akkor az enyém támogatja mert én még anno mielõtt megvettem a God of War I-t(nem ismertem aztán elõtte leszedtem mielõtt kidobtam volna rá pénzt de utána megvettem mert ez kell a gyûjteményembe😄!!!)tehát ismerõsöm írta ki nekem a dvd9-s god of war-t(akkor még csak az amcsi release volt asszem 6.76 gb vagy valahogy így) és megcsinálta és nekem vitte de ahogy végigvittem mentem megvenni!!!ezt nem lehet kihagyni😄😄😄

Seth
eredeti és másolt dl közt van különbség ám. Ennyi erõvel az összes ps2 beveszi. De akkor miért rinyálnak sokan hogy nem mennek az írott dl lemezek (most nem itteniekrõl van szó hanem úgy világszerte a fórumokat olvasgatva). A chiptõl függ, hogy támogatja e

PSN ID.: Beegabor

Muszály neki, bevenni, az eredeti GT4 is DL DVD-n van.
nekem is meg van eredetiben mert kell a gyûjteményembe😄
én jáccottam az amcsi meg az európai változatával a God of War I-nek és pici különbségek vannak a pal és az ntsc változat között😊
az írást meg azért vetettem fel mert ugye márciusban jelenik meg USA-ban nem pedig EU-ban, szal az 1 hónap késés minimum:S

Okami Amaterasu
ki akarja megirni..nem azé de egy ilyen gamet illendö minden vmalamire valo gamernek megvennie..én már rég elkeztem rá gyüjteni..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

dinomano
Nah, a LEGOs Kratos legalabb ahhanyos...a masik képen lúúúzer-köcsög eleg szanalmas... Nem menõzzél, Lammer!<#ejnye1><#beka2><#beka2><#beka2>

Lammer
hehe "kezdjuk ott"
hogy en nem is irok lemezre <#beka3><#beka3><#beka3>
halozaton attolt iso ps2 vinyojara, aztan go vincsirol jatszas <#vigyor3>

de ugyis majd megveszem a gamezt <#bee1>

Prince of Máté
Utsó napom VIP-ként:S
Mostmá nem lesz ilyen jó kis Kratos-os képberakás mint ez:

igen ez nekem is eszembe jutott hogy beveszi-e egyátalán😄

Seth
íróm tud dual layer-t karcolni, viszont fingom sincs hogy a ps2-m beveszi e egyeltalán

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
kezdjük ott hogy nekem DVD íróm sincs 😄D

rossz hírem van emberek:S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!f*ck
Cory blogsptján van:
The game is on a dual layer DVD...and with this one we are filling up the entire thing with game content, all of the bonus documentary movies are on the second disc.

magyarul aki nem tud dual layer DVD-t írni az beszopta a torrentel meg mindennel nem tudja kiírni mégha letölti akkor sem
a bonusz anyag pedig egy külön DVD-n van
nekem mázlim van mert én hál istennek tudok duplarétegû DVD-t írni!!!😄
aki meg nem tudja kiírni az meg vagy ,megrendeli usaból vagy megvárja az európai startot ami ugye késõbb lesz az tuti:S

Okami Amaterasu
süti oldal most reggeltem én..is...tök jó h egyre több info jön a gameröl..kiváncsi vok--h milyen nagy siker lesz..is valójában..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

amugy bocsi az infóért de a demó nem lesz hosszab 1 óránál:S
csodálkoztam volna én is ha télleg 3 órás lenne a demó

itt van 3 videó ami a demóból mutat részleteket a játék elejétõl kezdve
Demo part 3
Demo part 2
Demo part 1
oppsz fordítva tettem be õket...mind1 természetesen az elõs az elsõ😄😄😄lol

az cumi:S hang nélkül meg nem élvezetes:Svagy ugy is megnézted hang nélkül???

Prince of Máté
honlapon eleve meg sem tudom nézni mert kéne vmi kib*szott bõvítmény amit nem talál, aztán letöltöm megnéztem, de mondom nincs hang sehol...
az egész windowsban elment a hang, nem érzékeli a hangkártyát

de töltsd le õket na a honlapon nézd meg õket ott mindent szar reklámot meg bizbaszt leszed
van a jobb oldalon egymás mellett három kis ikon: QuickTime ikon, Windows media player ikon, meg néha még valami i-pod szerû valami
nah arra katt balgombal aztán válazd ki a formátumot amelyik kell neked és jobb gomb mentés másként 😄
ha meg ezt tudtad akkor semmi baj😄kicsit gépeltem😄lol

Prince of Máté
nem mert elment a hang vmiért...

igen ez az😄
nem tudom miért nem jó a link:Spedig direkt megnéztem és nekem jó volt:S
amugy te láttad a videókat???azt az 5-t amit lentebb írtam😄

Prince of Máté
sõt ezeket nézzétek meg mind:
-Developer Diary
-Blades of Athena Boss Battle Gameplay
-Towering Behemoth Boss Battle
-City Destruction Gameplay
-Game Intro

nem naok a videók. mindegyik 10-25 mb között vannak kivéve a Developer Diary. az 87 mb
üdv

emberek újabb faxa videó😄😄😄
ez a videó jelenik meg amikor elkezded az elsõ pályát😄😄😄
qurva jó
God of War II
az egyik új videó amikor eg animátor beszél a játékról a másik pedig amin nagyban láccik Kratos feje és valami halvány kék cucc látható a feje egy részén😄
üdv és vélemény a videóról😄😄😄???

alkess
Ha...ha...ha!
Ez most nagyon fáj! <#wilting>

dinomano
Bazzeg ekkora 1 kis k*cs*göt... :-D

Prince of Máté
Kratos a God of War 3ban:

Szegényke kijött a formájából<#idiota>

dinomano
Köcce... Picit off; de a kommentem irasakor beugrott a SONIC 2 Sega Mage Drive-on..Hogy az mekkora game volt; te uristen!!! :-D Azota total rossz iranyba ment a game; nekem mar a 3 sem tetszett; Shadows-túl stb... Azota tök gáz a SONIC...

ja akkor tudom, láttam egy videóban...az jó kis cocó, azt hittem valami Barbi féle póni...<#idiota>