1366
-
fanatifo #566 hát majd kiderül egyenlőre csúnyán elakadtam! -
#565 -
fanatifo #564 nálam sem játsza be a credistet
-
#563 elöfordulha ne egy játékot tudok amejiknél a gém diszken fel van tüntetve a bonusz és csak a 2 discröl érhetö el -
fanatifo #562 Nálam eddig faszán ment megnézem énis a treasures menüpontot!JAH ÉS NEKEMIS MEGÍRTA A 2IK LAYERT AZ TUTI -
#561 Azért ne szedd már le a fejem! -
#560 bonus disken aha, azért van ott a menüben -_-
aztán lehet csak pillanatnyi "zavarában" nem töltötte be a masinám,mert magát a játékot se indítja sajna elsőre (5-ből 3x) -
#559 Jól van na, nem tudtam, hogy káros! -
#558 mi lenne ha nem spamolnád tele a topikot a személyes nyavajáiddal barátom?!! -
#557 nem akarlak elkeseríteni, de nálam a winyóról lejátsza, szal valószínű hogy rosz lesz, de azért szurkolok:) -
#556 Hát így az életbe nem jön le ha 5 percenként megszakad a netem, nemértem, ilyet még nem pipáltam. -
#555 lehet hogy az már a bonusz discen van http://search.utorrent.com/search.php?q=god%20of%20war%202&e=http%3a%2f%2fwww%2emininova%2eorg%2fsearch%2f%3futorrent%26search%3d&u=1 -
Papesz #554 Milyen márkájú lemez? Pluszos, vagy mínuszos? Mennyi a PS2 gyári száma? Milyen chip van benne? -
#553 Na én is kiírtam dvd9-esre, úgy tűnik működik. De belenéztem a treasures menüpont credits videóba, azt nem játsza le csak feketeség, lehet az már a 2. layeren van és azért, valszeg mégse jó (pedig tuti megírta mindlkét layert mert fél óráig tartott)NA majd kiderül -
#552 Ahogy töltöm le DVD9-be a játékot 10 percenként megszakad a netem. Ilyet még nem pipáltam. Túlterhelt a torrent oldal szervere sztem. -
fanatifo #551 Első elakadás!Barlang hatalmas óriás fojamatosan fújkál lenne 2 platform amire átkéne ugrani:9Túl messze van hogykell oda átjutni? -
#550 Neroval vagy Alcohol 120-al ugyanúgy ki kell írni a képfájlt, mintha DVD5re írnák? DVD kép felírása, így? -
#549 Milyen DVD9-es lemezt vettél, hogy müködi rajta a game? És mennyiért? -
#548 Jah bocsi de nem vágom nagyon ezt a témát. -
#547 a karaktereknél nincs gond, de ha megfigyeled sokkal töb rece van a belső terek vonalaiban(oszlopok, falak) az első részhez képest.
viszont jóvval részletesebb az egész, így gondolom nem volt rá elég idejűk v vmi, de összeségében még mindig a legszebb PS2-es game amit eddig láttam. -
#546 LOL ezen jót nevettem:DD
a HDloader az a wincesteres témához kell, nem a DVD-hez:) -
#545 A legföbb ellenség sztem vagy a Nagy görög szobor vagy pedig a lovas szakállas csóka, amelyiknek Kratos levágta a háborúban a fejét az 1. rész videójában. -
#544 Majd ha bemegyek a boltba akkor kérjek DVD9-es HDL TDK lemezt pl? Azon jól fog menni a game? -
fanatifo #543 sztem semmi de semmi baj nincs az élsimítással!de ez az én véleményem -
#542 ha a HDL-re gondolsz az tuti, mert én már 6 órát toltam vele.
btw a game nagyon szuper, de azért az 1ből feltünt, hogy most nem fordítottak elég időt az élsimításra. legalábbis nekem az első rész után kicsit szurja a szemem ez a sok recés él :( -
#541 Írj ha müködik! -
#540 semmit nem állítottam be úgy irtam ki mintha simén írnék ki egy mezei lemezt
imádkozz, hogy a 2. réteg is rajta legyen a DL lemezen, mert én a múltkor pont így örűltem a RG kiírásánál, de sajnos a felénél nem talált semmit.
pl az Apache2 nevű progival le tod ellenőrizni, hogy mi van a rétegeken.
HDL-es társaimnak itt egy pachelt loader, ami mindenféle beállítás nélkűl visszi a DVD9-es verziót (: -
#539 Vinyóról a patch-elt hdloader-rel szintén hibátlanul megy. -
#538 addig megőrülök -
#537 április 13 az eu megjelenés -
#536 váááá de jó neked
Mikorra várható a megjelenés magyarországon? -
#535 CD/DVD kép lemezre mentése a Neroval, gondolom ennyi lehet. -
fanatifo #534 Hát igy egy óra gamelés után!
FANTASZTIKUS valami hihetetlen hangulata van! -
fanatifo #533 eskü semmit nem állítottam be úgy irtam ki mintha simén írnék ki egy mezei lemezt -
aussieguy #532 amugy már biztosra tudom h ki a főellenség!mondjuk nem nehéz kitalálni:D -
aussieguy #531 a neronál mit állítottál be???? gondolom a jobb alsó sarokban beállítottad h DVD9???nem???(nem akarom elcseszni a dl lemezeimet:) -
fanatifo #530 sztem ne szedd torentről inkább fizetős sms- oldalról mert életbe nemjön le!
Nemsok reményt láttam amikor beraktam hogy menni fog de meglepetésre beolvasta! -
#529 Inkább DVD9be szedem le, mert ez nem jön, sok a leecher.:D -
fanatifo #528 Eskü semmi extra kicsomagoltam és kírtam néroval lehet tényleg csippfüggő mert egyből beolvasta és simán megy! -
#527 Na megvan már végree DVD5-be, szedem.