1366
-
#606 bacsátok meg olyan nehéz ez a game, hogy szerintem nem sokan fogják normálba tolni. vagy én lennék már ennyire béndzsa?!
kb a Fates palotától, majd utánna a templomban olyan harcokat kell vívni, hogy bajd össze sarom magam, pedig fejlesztem rendesen a fegyókat meg a képességeket.
vagy 20x már biztos kiírta ez a mocsok, hogy nem akarok inkább easy-ben próbálkozni.
már eljutottam am nővérekig, de még nem jöttem rá így 1 óra senyvedés után sem, hogy hogyan lehet lenyomni őket. -
Szuperkaraj #605 minden esetre a történet megint remekre sikeredett, a kivitelezés is jó, bár az elején eléggé belecsöppenünk a dolgok javába ( ami nem árt persze, csak sajnos szokatlan a többi játék tutyimutyi kezdése mellett ), nagyon várom a fordulatokat, és mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot, ezt tényleg megéri megvenni :) -
Szuperkaraj #604 nekem a "butított" verzió megy rendesen ( DVD5, extrák ki vannak szedve, meg szerintem videók zöme is ), asszem Temple of Euryale résznél járok, videó is volt benne egy pár, amíg nem tudom megvenni addig tökéletes nekem ez a fajta is... -
#603 azzal nem lesz gond, majd meséld hogyan és mivel írtad ki -
#602 nekem még mega faszán..credits is bejön..majd szolok ha lenne vmi gond..
-
#601 Na én addíg sem jutottam, ott fagy le amikor a lovakról visszamegyünk a szigetre.És egy faszi ordibál hogy segítsünk (tologatni kell egy tömböt hogy egy létrára fel tudjunk menni. Aztán onnan ki kéne nyitni egy rácsos ajtót,amikor ahhoz hozzáérek, jön a loading , vártam 10 percet de csak loadingolt -
fanatifo #600 jaja medúza után jóval messzebb vagyok már megöltem már valami szellemszerűséget is és van egy olyan rész amikor sok platform ledöl és neked a láncal átkell ugranod az összesen és beesel egy barlangba ott van még 2 csata pár stirénnel meg minotaurussal kimész belőle gyönyörű táj egy nagy híddal save point(már azis lefagy ha menteni akarok) és egy nagy leszakadt híd nekem itt hal be -
#599 Melyik barlangból?? A medúzát legyaktad már? -
Freeeee #598 Március 23 az a STALKER:) Április a GOW 2 -
fanatifo #597 Seth nemtudom neked hol kattant be a játék nekem ott amikor kijössza barlangból és egy hatalmas hídon kéne átmenni nekem ott baszódik el -
#596 de ha lejön a game akkor hogy csináljam..vki mondja már el..h h kell kiirni..mit kell csinálni a neroba vagy alcohlba..??????hozzáértők szoljanak...!!plzplzhelphelp -
#595 mindíg azzal szoktad? gondolom többszáz DL-es PS2 lemezt írtál már, de ez sztem nem ilyen 1szerű. ennél a gamenél meg főleg kényes a dolog, mert a forumokon kb 10ből 1-2nek sikerűl.
btw ezt az írós témát itt kellene folytani, mert jön a jedi(#576) oszt szét csap köztünk :) -
Spaceghost #594 Amúgy akárki aki kiír ilyeneket az Alholol 120%-ot ajánlom. A legegyszerübb kiírási módszer. Képfájl kiírása oszt kész. Mindig azzal szoktam és mindig jó a játék :) -
#593 Milyen márkájú DVD9-es lemezt érdemes venni amin müxik is a játék? -
#592 Neroval kiírhatom a képfájlt, müködni fog? -
#591 esetleg lehetséges az hogy mivel amerikában már megjelent, az amcsi gowot megvenni itt maygarországon?
Pl bolhapiacon?
Magyar megjelenés áprilisban v március 23 ikán lesz?
Mert minde a 2ről hallottam már -
#590 játék kiirásánál..mint kell átkalibrálni..nero vagy alcohol..? -
#589 Holnap már valószínü, hogy én is tolom. -
#588 Hálás köszönet!
-
aussieguy #587 leszeded netről, toxic patcher a neve és amikorkibontottad az iso-t egyszerűen elíndítod a programot, kiválasztod a fájlt és ennyi. ilyen egyszerű:D -
#586 Ez a progi engem is érdekelne meg a részletes használata. Help -
#585 hogy kell patchelni..hol találom a progit..? -
fanatifo #584 hajaj ott még nemvoltam én most a 3fejű kutyánál vagyok a ketrencben!
Akkor nekemis rosszlesz.... -
#583 nekem ott adta be a derekát,amikor már kinyírtam azt a dagadt medúzát, és jöttem visszafelé a mocsaras részből(6 óra körül van a számláló) -
fanatifo #582 Hát én már nemtudom hol járok(kibaszott jó a játék lenyűgöző tényleg! és eddig lekopogom semmi baja! -
aussieguy #581 na nekem még nincs lent (talán majd ma) de viszont "feketemacskán" akiknek müködik azok:
- patchelték toxic patcher-el az iso-t
- 2.4x DVD+R DL-re írták(senki nem írta minuszos dl-re!)
- és mindenkinek müködik normálisan( többen már végig is vitték és nem akad)
ennyi én majd irok h sikerült-e
cs -
#580 Kint van de ezek szerint nem hivatalosan. -
Marko001 #579 Én is tolnám már ezerrel. Asszem amíg kijön megint nekiállok az első résznek. :) -
#578 Ajj de tólnám már. Baszott kíváncsi vok, hogy milyen az 1-hez képest. -
Szuperkaraj #577 nem sajnálom, de nem lenne alkalmam használni
Sir Quno Jedi : értettük, elnézést kérek fórumtársaim nevében is -
#576 Le kéne állni a warezzal, mert kénytelen leszek büntetni! Főleg értem ezt DanRyu-ra! -
#575 sztem is, én nem sajnálnám azt a +4 gigát mert megéri az extrák miatt -
#574 dvd5-öst meg felesleges,mert nincs meg végig rajta -
#573 szerinted?
ha nincs Dl írója akkor a dvd9est szedi? -
#572 A DVD5 ös verziót szeded? -
Szuperkaraj #571 Na most látom mi is a helyzet. Nekem ilyen írási problémáim nem lesznek, a tört videó nélküli játékot leszedem, eltöcskölök azzal amíg nemlesz pénzem megvenni eredetiben, ugyanis nemfogok DL lemezekért annyi pénzt kidobni, főleg hogy nincs is olyan írom amivel tudnék írni 2 rétegű lemezeket...nálam ennyi -
#570 végigolvastam, most írtam is oda mi a helyzet, várom az értelmes hozzászólásokat -
#569 fogalmam sincs. eddig 1 dl lemezt írtam, azt is elqtram, pedig pontosan úgy csináltam mint az akinek meg sikerült.
de imgburn-el szokták, plusz mág abban is át kell allítani, hogy DL-es a media, na meg a Layer Breake-t is érdemes beállítani.
sztem olvasd végig a BC-s hsz-kat, ott biztos pontosan tudják amegoldást. -
#568 azt írja hogy csak dvd9-nél lehet layert váltani. Ezek szerint nem jól lett kiírva,sima dvd-nek látja.AKkor mi a tökömet írt ennyi ideig?? Hogy kellett volna kiírnom?? -
#567 Apache2-ben a lemezen jobbklikk, majd Switch Layers.
ha van ott egy PART2.PAK 4.2 Gb-os fájl, akkor oké, ha nincs..