GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanRyu
köszi

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

1600 Ft a TDK

DanRyu
És egy jó DVD9-es lemez amin müködik a játék mennyibe kerül?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
A DVD5-ös verzióra nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyit kell várni?

Nah ki tudja mikor ér le de már csorog lefelé torrentrõl...
nemérdekel hogy mekkora!Ha tudsz adni passot leszedem onnan én szívesen 2-3 óra alatt lennvan😊
fizetõs ftp-n fentvan de 6773 MB 😞
Hát én még sehol nem látom nekem tökéletes lenne ez a verzió is
Seth
blackcats fórumon írták

de nekem dvd5 kell,asszem arra még várhatok, ha lesz egyeltalán valaha .|
: _ ___ _________ - E C H E L O N - .:
___ ________ _______ __ / ___ ________________ _________ _________
_____ \/ _/ / _/___ _____ \ /_/ _ \__\ _ \
_/ / _/ | / \_/ / // / _____ / / / //
// ____// |_// / // _____/ _/_/ // / / /
\_________\_________/_____/_____/\_________/\____\______/_____/_____/_____/
-rtx/art
__|_________________________________________________________ _____|__
| |
`- Proudly Presents:

Game.....: God of War 2 (c) Sony Computer Entertainment America

Origin...: USA - NTSC - Filename.....: e-godwr2.001
Released.: March 13th, 2007 - Format.......: Primo DVD9 (ISO)
Platform.: PlayStation 2 (PS2) - DVD(s).......: 1
Files....: 72 RARS x 100 MB - Ripped.......: N/A

- --- Release Notes ------------------------------------------------>

Kratos, the once mortal warrior turned ruthless god, sits atop his throne
on Olympus as a threat far worse than his predecessor Ares had ever been,
striking down anyone who crosses his path or the path of his beloved
Sparta. The "Ghost of Sparta" sets out to alter that which no mortal or
god has ever changed. His fate. Facing mythical characters, all bent on
preventing him from reaching his goal, Kratos' journey brings him to the
very edge of the Earth. But this is Kratos, and his defiance is filled
with such arrogance and contempt that all of the ancient world still
trembles at his name: Kratos, The God of War.

- --- Group News --------------------------------------------------->

For old times sake. DVD9 so buy some expensive media, but you were going
to buy a legit copy to play on your Playstation3 anyway weren't you?

One of the last great titles for the PS2. We've done this before, but
this one is dedicated to all of the Kalisto, Echelon and Mode7 of past,
present and future. You guys make us who we are. See ya in the next
scene! NEVER FORGET.

Legacy, Loyalty, Love and Respect. F**K THE REST.

Old friendships never die. Remember that.

PSN ID.: Beegabor

Okami Amaterasu
seth ez az info honnan van találtál torrentet?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Seth
God_of_War_2_USA_PS2-ECHELON DVD9 7,2 Gb

sacano1
etöl lehasaltok http://www.gamekapocs.hu/hir/6799/Elkeszult+a+God+of+War-mozi+forgatokonyve

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Seth
biztos lehetsz benne szerintem, hogy idefirkantja vki ha lát vmit

Okami Amaterasu
sehol semmi ezek szerint..

Okami Amaterasu
ha vki talál vmi oldalt ahol fenn van..szoljon plz😊

Banyapapa
Prince of Máté
én meg nem fogom megvárni a DVD5öst, mivel ki vannak belõle szedve az extrák amik rohadtul sokat jelentenek nekem, mellesleg a játék 2 DVD-s lesz

Prince of Máté
te hol és mikor fogod megvenni?

Szerintem egyszerübb megvárni azt hogy ebbõl is legyen DVD5-ös változat mint a sima GoW-nál és akkor nem kell a DL-el foglalkozni. Én sajnos a Mindight Club 3 új változatával szívtam meg. Vettem DL lemezt kiírtam és a PS eljut a feliratig és onnan tök sötétség.

PS4 ID: Vordengo

Csacsi
Várd meg az eredetit, ahogy én is....azt biztos olvassa a gépem/géped, fõleg mivel az enyém nem chippelt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
Nem az 1000ft-al van a gond, hanem azzal; h. en sem tudom hogy viszi-e a chippem a duallayeres irott cuccokat... Amugy meg eleg sz*r feeling lenne, ha letöltenem a DVD9es verziot (ha van egyaltalan); kiirnam- betennem a PS-be és nem törtenne semmi... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
9.2 pontot kapott a játék gamespot-on. Nincs semmi extra újítás a játékmenetben ez a hibája, annyi baj legyen 😄

Még nem jelent meg a "szokásos csatornákon"

Csacsi
1000 ft egy ilyen játékért húzós? Én ma rohannék megvenni eredetibe, ha lehetne nálunk kapni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
Dl lemez 1000 körül van, eleg huzos...amugy en sem tudom, hogy visz-é egyaltalan DL-lemezeket a gepem... :-|

Okami Amaterasu
torrent oldalt tud vki?

Megjelent.

sacano1
semit csak gondoltam beirom mert elég drága dl lemez a probálkozáshoz egyébként a ps2 nnél is ez a layerbrake 1913760?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Seth
elhiszem, de ebbõl most mit akarsz kihozni?

sacano1
beirtam googléba aszt találtam hogy lehetséges hogy a palos és az ntsc játékoknál nem egyforma a layerbrake

Seth
meg kell adni igen

sacano1
szerintem meg a ps2-nél is lehet hogy megkéne adni a rétegváltás pontos hejét mint az xbox360-nál

Seth
ps2 természetesen alapból tudja a dvd9 lemezeket,ez tiszta, viszont írott dual layert már nem mindegy milyen chippel akarsz elindítani, tudniillik nem mindegyik viszi. Haverodnak valszeg jó féle van, nekem sajna nincs olyan szerencsém

sacano1
a ps2 chip nélkül is olvasa a dual layert lásd granturismo 4 vagy gyári dvdk na mindegy haverom chipel 1000-el és a ful gagyiu chipel is olvasta simán a dualos tört gt 4-et

Prince of Máté
chiptõl függ a DL lemez olvasása

sacano1
miértis?

Seth
látom nem nagyon vagy képben

sacano1
ahoz neked nemkel különleges chip hogy vigye a duallayert aszt az olvasofejnek kell tudnia de nemigen van ojan játék ps2-re amejik duálos csak talán egy két darab.

Okami Amaterasu
vki válaszoljon plz..

Okami Amaterasu
milyen chpi viszi a dual layert..?én nem tom milyen chip van az anyémbe de az visz mindet,film,ps-2game,ps1-es game,masáolt eredeti,,még ujra irhatot is..ami itt a környékemen egyed eset..

Prince of Máté
De ezt nem hiszem el, MAGYARORSZÁGON HOL LEHET ELÕRENDELNI?

jah lehet de szerintem nem fogunk max 2 hetet mert:
- az elõrendelések számamár múlt héten meghaladta az 1 milliót(asszem õk már 12én megkapják vagy pedig akkor postázzák
- vannak akik startkor veszik meg és szerintem az is még legalább 1 millió fan

2 millió ember között kevés az esélye annak hogy ne legyen valaki aki jól megcsinálja és felteszi bár lehet.aztán még utána jön a szerencse is h hogyan kell kiírni dl-re hogya müködjön is, a másik pedig a chip.(sajna nem mindegyik chip viszi a dl-t:S)

dinomano
Iagzad van, utana még legalabb 3 hetet várhatunk minimum... :-|

Seth
hátmegaztán ki tudja lesz e normális verzió még azon a héten amikor megjelenik, nem vagyok benne biztos

dinomano
mi is(marmint akinek chippelt) várunk; még sehol fullgame...

Csacsi
Már aki, nekem "sajnos" nem csippelt a ps2-m, szal én várok 😊

dinomano
Õk örülnek, mi meg tölthetjük... :-D

Csacsi
Nah ennek én is örülök...volt itt szó 1 évvel késõbbi európai lunchról...de ez azért megnyugtat.

alkess
szuper hír. Még 5 hét
Mindig csak az agyatlan amerikaiak örülhetnek <#violent>

Prince of Máté
új hír a megjelenésrõl<#szomoru1>
God Of War 2: milliós nagyságrend

Kratos kalandjainak folytatását azok a PS2 tulajdonosok is tûkön ülve várják, akik csak hallottak a játék elsõ részérõl. (Van egyáltalán ilyen?) Két héttel a megjelenés elõtt ugyanis az elõrendelések száma már meghaladta az egy milliót, ami igen figyelemreméltó tény, tekintve, hogy március 13-án csak Amerikában fog megjelenni a játék. A God Of War 2 új ellenfeleket, új fegyvereket , új mozdulatokat és fejtörõket tartalmaz, de a készítõk igyekeztek hûek maradni az elsõ részhez is, úgyhogy vérbõl ezúttal sem lesz hiány. Az európai játékosok sajnos még egy hónapig kénytelenek nélkülözni a mészárlást, hiszen kontinensünkön csak április 13-án aktuális a megjelenés.
Írta Papesz a GameCon oldalon.