1366
  • Afe
    bacsátok meg olyan nehéz ez a game, hogy szerintem nem sokan fogják normálba tolni. vagy én lennék már ennyire béndzsa?!
    kb a Fates palotától, majd utánna a templomban olyan harcokat kell vívni, hogy bajd össze sarom magam, pedig fejlesztem rendesen a fegyókat meg a képességeket.
    vagy 20x már biztos kiírta ez a mocsok, hogy nem akarok inkább easy-ben próbálkozni.
    már eljutottam am nővérekig, de még nem jöttem rá így 1 óra senyvedés után sem, hogy hogyan lehet lenyomni őket.
  • Szuperkaraj
    minden esetre a történet megint remekre sikeredett, a kivitelezés is jó, bár az elején eléggé belecsöppenünk a dolgok javába ( ami nem árt persze, csak sajnos szokatlan a többi játék tutyimutyi kezdése mellett ), nagyon várom a fordulatokat, és mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot, ezt tényleg megéri megvenni :)
  • Szuperkaraj
    nekem a "butított" verzió megy rendesen ( DVD5, extrák ki vannak szedve, meg szerintem videók zöme is ), asszem Temple of Euryale résznél járok, videó is volt benne egy pár, amíg nem tudom megvenni addig tökéletes nekem ez a fajta is...
  • Seth
    azzal nem lesz gond, majd meséld hogyan és mivel írtad ki
  • Okami Amaterasu
    nekem még mega faszán..credits is bejön..majd szolok ha lenne vmi gond..
  • Seth
    Na én addíg sem jutottam, ott fagy le amikor a lovakról visszamegyünk a szigetre.És egy faszi ordibál hogy segítsünk (tologatni kell egy tömböt hogy egy létrára fel tudjunk menni. Aztán onnan ki kéne nyitni egy rácsos ajtót,amikor ahhoz hozzáérek, jön a loading , vártam 10 percet de csak loadingolt
  • fanatifo
    jaja medúza után jóval messzebb vagyok már megöltem már valami szellemszerűséget is és van egy olyan rész amikor sok platform ledöl és neked a láncal átkell ugranod az összesen és beesel egy barlangba ott van még 2 csata pár stirénnel meg minotaurussal kimész belőle gyönyörű táj egy nagy híddal save point(már azis lefagy ha menteni akarok) és egy nagy leszakadt híd nekem itt hal be
  • Seth
    Melyik barlangból?? A medúzát legyaktad már?
  • Freeeee
    Március 23 az a STALKER:) Április a GOW 2
  • fanatifo
    Seth nemtudom neked hol kattant be a játék nekem ott amikor kijössza barlangból és egy hatalmas hídon kéne átmenni nekem ott baszódik el
  • Okami Amaterasu
    de ha lejön a game akkor hogy csináljam..vki mondja már el..h h kell kiirni..mit kell csinálni a neroba vagy alcohlba..??????hozzáértők szoljanak...!!plzplzhelphelp
  • Afe
    mindíg azzal szoktad? gondolom többszáz DL-es PS2 lemezt írtál már, de ez sztem nem ilyen 1szerű. ennél a gamenél meg főleg kényes a dolog, mert a forumokon kb 10ből 1-2nek sikerűl.

btw ezt az írós témát itt kellene folytani, mert jön a jedi(#576) oszt szét csap köztünk :)
  • Spaceghost
    Amúgy akárki aki kiír ilyeneket az Alholol 120%-ot ajánlom. A legegyszerübb kiírási módszer. Képfájl kiírása oszt kész. Mindig azzal szoktam és mindig jó a játék :)
  • DanRyu
    Milyen márkájú DVD9-es lemezt érdemes venni amin müxik is a játék?
  • DanRyu
    Neroval kiírhatom a képfájlt, müködni fog?
  • Prince of Máté
    esetleg lehetséges az hogy mivel amerikában már megjelent, az amcsi gowot megvenni itt maygarországon?
    Pl bolhapiacon?
    Magyar megjelenés áprilisban v március 23 ikán lesz?
    Mert minde a 2ről hallottam már
  • Okami Amaterasu
    játék kiirásánál..mint kell átkalibrálni..nero vagy alcohol..?
  • DanRyu
    Holnap már valószínü, hogy én is tolom.
  • DanRyu
    Hálás köszönet!
  • aussieguy
    leszeded netről, toxic patcher a neve és amikorkibontottad az iso-t egyszerűen elíndítod a programot, kiválasztod a fájlt és ennyi. ilyen egyszerű:D
  • DanRyu
    Ez a progi engem is érdekelne meg a részletes használata. Help
  • Okami Amaterasu
    hogy kell patchelni..hol találom a progit..?
  • fanatifo
    hajaj ott még nemvoltam én most a 3fejű kutyánál vagyok a ketrencben!

Akkor nekemis rosszlesz....
  • Seth
    nekem ott adta be a derekát,amikor már kinyírtam azt a dagadt medúzát, és jöttem visszafelé a mocsaras részből(6 óra körül van a számláló)
  • fanatifo
    Hát én már nemtudom hol járok(kibaszott jó a játék lenyűgöző tényleg! és eddig lekopogom semmi baja!
  • aussieguy
    na nekem még nincs lent (talán majd ma) de viszont "feketemacskán" akiknek müködik azok:
    - patchelték toxic patcher-el az iso-t
    - 2.4x DVD+R DL-re írták(senki nem írta minuszos dl-re!)
    - és mindenkinek müködik normálisan( többen már végig is vitték és nem akad)
    ennyi én majd irok h sikerült-e
    cs
  • DanRyu
    Kint van de ezek szerint nem hivatalosan.
  • Marko001
    Én is tolnám már ezerrel. Asszem amíg kijön megint nekiállok az első résznek. :)
  • DanRyu
    Ajj de tólnám már. Baszott kíváncsi vok, hogy milyen az 1-hez képest.
  • Szuperkaraj
    nem sajnálom, de nem lenne alkalmam használni

Sir Quno Jedi : értettük, elnézést kérek fórumtársaim nevében is
  • Sir Quno Jedi
    Le kéne állni a warezzal, mert kénytelen leszek büntetni! Főleg értem ezt DanRyu-ra!
  • Prince of Máté
    sztem is, én nem sajnálnám azt a +4 gigát mert megéri az extrák miatt
  • Seth
    dvd5-öst meg felesleges,mert nincs meg végig rajta
  • Prince of Máté
    szerinted?
    ha nincs Dl írója akkor a dvd9est szedi?
  • DanRyu
    A DVD5 ös verziót szeded?
  • Szuperkaraj
    Na most látom mi is a helyzet. Nekem ilyen írási problémáim nem lesznek, a tört videó nélküli játékot leszedem, eltöcskölök azzal amíg nemlesz pénzem megvenni eredetiben, ugyanis nemfogok DL lemezekért annyi pénzt kidobni, főleg hogy nincs is olyan írom amivel tudnék írni 2 rétegű lemezeket...nálam ennyi
  • Seth
    végigolvastam, most írtam is oda mi a helyzet, várom az értelmes hozzászólásokat
  • Afe
    fogalmam sincs. eddig 1 dl lemezt írtam, azt is elqtram, pedig pontosan úgy csináltam mint az akinek meg sikerült.
    de imgburn-el szokták, plusz mág abban is át kell allítani, hogy DL-es a media, na meg a Layer Breake-t is érdemes beállítani.
    sztem olvasd végig a BC-s hsz-kat, ott biztos pontosan tudják amegoldást.
  • Seth
    azt írja hogy csak dvd9-nél lehet layert váltani. Ezek szerint nem jól lett kiírva,sima dvd-nek látja.AKkor mi a tökömet írt ennyi ideig?? Hogy kellett volna kiírnom??
  • Afe
    Apache2-ben a lemezen jobbklikk, majd Switch Layers.
    ha van ott egy PART2.PAK 4.2 Gb-os fájl, akkor oké, ha nincs..