1366
  • DanRyu
    Nah megvn már, nálam volt a hiba, ha a szobor szemei elé tolom a pajzsos kis szobrokat akkor videót mutat, hogy a nay kék lészerkapu eltqnik. Hibás a game egy kicsit.
  • DanRyu
    Na elakadtam nagysokára. Ott tartok, hogy van egy nöi szobor és a két szeme kék fénnyel világít, elétolom a 2 szobrot hogy eltakarja a hosszú sugarat, de nem történik semmi. Lent van egy nagy kék lézerfal és egy ajtó amin egy fejminta tüzet köpköd és itt el tudok oldalazni a fal mentén. Mit kell ennél a helységnélcsinálni, hogy vgre továbbjussak?
  • Csacsi
    google a barátod :)
  • dinomano
    Aham...akkor várok még; amig egy biztosan müködö nem lesz, ill. fene tudja hogy lesz-e egyaltalan... Nah mindegy, szedem a DVD9es verziot is... Azt csak siman ki kell irni DL-lemezre, vagy azzal is kell türkközni valamit? Azt sem tudom, a DVD-irom tamogatja-e egyaltalan Dl-lemezes-irast...(PIO111D)
  • Szuperkaraj
    így igaz, DVD5-ös verziót tulajdonképpen végigvittem, mert a The Great Chasm részig van meg...kár érte :)
  • Hellhammer
    Itt egy leírás, hogy hogyan lehet dvd9-es GOW2-t dvd5-re csinálni. Annyi a lényege, hogy a widescreen movie-kat kiszedte és a maradékot meg downsample (lehet fordítva is, ha valaki widescreen módban akar játszani).
    Láttam olyan verziót is amúgy, ami 2 lemezes, mindkét lemez bootolható és a második lemezen nincsenek rajta az első réteg cuccai (gondolom a videók és extrák).
  • Papesz
    Én is így gondoltam, de eddig 3 lemezem bánta.
  • dinomano
    Aham...en meg majd töltök egy müködö verziot, gondolom egy idö utan lesz müködökepes DVD5 verzio is, akarcsak a Rogue Galaxy-bol...
  • Papesz
    A Bonus Disc-en (ahogy a neve is mutatja) extra tartalom szerepel. Making of, art works, deleted levels, stb.

Nem működik a DVD5 verzió, mert bizonyos helyeken nincs ott a híd és nem tudsz továbbmenni, vagy egyszerűen csak indokolatlanul fagy. Ha lesz rarfix, az segíthet, addig csak annak érdemes foglalkoznia vele, aki szereti kínozni magát. Én egyelőre letettem róla, ha megjelenik, megveszem.
  • Banyapapa
    hát aza bonus disc,sima DVD nem ps2 lemez.
    Mivel tul nagy volt,ezért lehet shrinkelték,és igy jött ki a sima dvd5 verzio (amugy marhajo ,elég sok cucc van rajt)
  • dinomano
    én is DVD5öst kapok le, kérdés hogy müködni fog-e... Lattam a neten(bocsi a warezért...) egy 4,2 gigas (RAR) God of war 2 bonus disc-et...tudja valaki hogy azon mi van, ill. az DVD5 vagy DVD9es szabvanyu-e?
  • Seth
    fasza, még nem nyomtam ki, mivel csak kb feléig jutottam(fórumokon olvasgattam, hogy nem több 15 óránál elsőre), mert nem lett jó a dvd9 kiírása, szedek vmi dvd5öst majd
  • dinomano
    Mennyire jo a game, seth? Habar, ez hüle kérdés; bizti nagyon ütös... :-P Kinyomtad már? :-P Olvasva a kommenteket; mááán én is akarom játszani... ^^
  • Seth
    10-11 óra a végigjátszás, ha nem tökölsz különösebben sehol
  • dinomano
    ...Eh, en is le akarom kpani..milyen verziót töccsek? :-P
  • KaTy
    ajánlott oldal
  • KaTy
    az viszont nem rossz, mert az első részt én 8 óra alatt zavartam le normal fokozaton.
  • tlozs
    Sziasztok!Elkezdtem én is a GOW2-t.A játék csúcsazuper,csak akadozik,főképp a videóknál,és nagyon hosszú ideig szokott tölteni.Szerintetek az írással lehet a baj?Alcohollal írtam ki.Vagy a lemez amire kiírtam gagyi?
  • Seth
    winrarnál be lehet állítani hogy tartsa meg a rossz fájlt is, úgy jó lesz. Magával az iso-val semmi gond
  • DanRyu
    Hi honnan veszed, hogy müködö verzió? Nekem bárhonnan szedem a rar56 os fájl sérült a Hydros verziónál.
  • Afe
    ja én is inkább a hard fokozaton kezdem ujra, talán majd utánna a Titánt.
    ezeket a bonusz ruhákat, hol lehet kiválasztani? meg mi ez az urna dolog?
  • Afe
    na kerek 20óra alatt végig is vittem a játékot.
    belekezdtem Titán(very hard) szinten, de a kolosszus 2x MELLÉM csapott és már feküdtem is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "The End Begins.." kapjákbe :)
  • Okami Amaterasu
    egyszerü..letöltöd kitömörited..veszel egy dupla rétegű dvd-t(nekem verbatin +R-es volt) a kitömöritett iso flt meg patcheled egy toxic patcher nevü programmal.(googleba keresés után az 1.oldalrol szedtem)aztán pedig simán kiirod neroval.2,4-szeresen és ennyi..remélem segitettem (amugy már hardon nyomom a gémet)
  • Szuperkaraj
    április közepe, vége felé szerintem, de rendelni biztos lehet már most is
  • Csacsi
    Haveromnak már szedem le. Nem tudja vki, hogy mikor lehet kapni itthon?
  • Afe
    az jó. akkor meséld el a többieknek pontosan, hogy hogyan készíteted. biztos sokan kiváncsiak rá.
  • Szuperkaraj
    értem, köszönöm a választ, ezek szerint akkor én egy időre végeztem a játékkal :)
  • Okami Amaterasu
    há nekem 30cas széria van oszt megy frankón..annyi h patchelni kell és akkor jó minden..exrták.minden
  • bertifox
    Ha ott nem ment tovább akkor nem is fog már.Ha DVD5-s akkor meg főleg, DVD9-nél lehet még patch-elni az segít rajta.
  • Szuperkaraj
    Sziasztok, lenne egy kérdésem, mégpedig a következő.
    The Great Chasm nevű résznél járok, nincs itt semmi különös, csak egy mentéslehetőség, a távolban mégegy mentőpont, egy nagy templom előtt, csakhogy az odavezető út nincs meg, le van szakadva. Itt mit kellene csinálni? Mert lehet az én játékom itt adja be a derekát, ugyanis ha a szakadékot megközelítem megáll a zene, semmi lehetőséget nem látok a továbbjutásra, és ha leugrom, csak akkor írja ki hogy meghaltam, ha "földet érek", ami számomra érdekes. Ötlet?
  • Afe
    na ez is érdekes, mert Te már rég a 2. layeren vagy, elvileg annak már működnie kellene.

akinek régi PS2-je van, annak ajánlom a HDD megoldást, mert úgy látszik csak azzal jön össze gondnélkűl. boltban már nem lehet kapni, de itt van egy olcsó adapter.(#606)
  • bertifox
    Valóban nem is volt semmi extra, csupán az én verióm szar sikerült tovább menni és az uánna lévő hac is könnyű volt csak mikor menteni alartam megfagyot. Aszem én tovább nem idegesítem magam áprilisban megvesszük eredetíben aztán kész:)
  • Afe
    basszus esküszöm, hogy nem emlékszem semmi extra dologra, mert hamar lement és utánna egy órát szívtam a következő harcnál amíg rájöttem mit kell csinálni, de attól még lehet, hogy volt vmi más is.
  • bertifox
    hmm... nekem mindíg megjelenik felette a O ezek szerint te csak ütötted és kész.
  • Afe
    nem tudom, nállam az hamar lement. nyilaztam amikor távol volt, ha meg odajött szédbarmolni a kardot, akkor csak püföltem oszt vége lett.
    az utánnalévő harc nekem nehezebben ment, mert bénáztam, de az se nehéz.

most nézem a bonus lemezt:)
  • bertifox
    hali

2 körben mikor a kardon osztod a második nővért, meddig kell verni a fejét már legalább 100* szétvetrem, de még mindíg nem akar meghalni.
  • BigLuke
    God_Of_War_2_NTSC_PS2DVD5-HYdRO
    Működő dvd5 verzió;)
    Már csak egy rarfix kell...
  • Afe
    na csak összejött nagy nehezen:)
    most mentettem ,és 17:10:15 az eddigi idő, és még messze a vége sztem.
  • Afe
    phu tizenakárhány. nem tudom most megnézni, csak ha kilépek, de nem akarok már mert 2 körben legyőztem külön-külön a nővéreket, de amikor 2-en vannak, egyszerüen nem tom mit kell csinálni. olyan idegesítő, mert 1 idő után lefekszik az egyik, de hogy olyankor mit kell tenni.
    máskor mindíg kiírta minden boss fightnál, hogy mi a picsát kell nyomogni, most meg semmi. kocsog gow2 b@szom ki gépestől az egészet az ablakon
  • Szuperkaraj
    még csak az elején járok, eddig még nem nehéz :)
    kb hány órája tolod?