GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
akkor mit kavarsz flashget-tel?? 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
nyugi, estére,max holnap reggelre mindenhol kint lesz a dvd5, addíg csak végigviszi vki és kiderül van e vmi nyûgje

DanRyu
tudom bazz

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
1 kúrva DVD5 ös lemezem van itthon, na mondom tegnap jó lesz a játékra ha kijön, erre föl van pofájuk DVD9be kidobni.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Seth
arra gondolt, hogy torrenteknél is ugyanúgy rar-okat kell szedegetni,nem pedig egybõl az iso-t

DanRyu
Se lóvém se DVD9es lemezem, kúrva jóóó!<#boxer>

Ja sorry félreértettelek

PS4 ID: Vordengo

Mert ez fizetõs serveren van fent.

DanRyu
Jah, de DVD9be!<#szomoru1>

DanRyu
Nem kell külön tölteni, flashgettel egyben az összes rar fájlt le lehet húzni!

Prince of Máté
kacsán(pretorians) már fennt is van.

Prince of Máté
azt nem értem miért nem lehet megcsinálni hogy egy torrentet töltesz le és nem kell külön az összes RAR fájlt?

Ja a DVD9-es-es változatot ITT találjátok. Lehet holnapra a másik is fent lesz 😊

Space melyik oladal az mond meg pls
Prince of Máté
Látom most hogy megjelent a neten is jól feldobátotk a topikot 😄
De én sem töltöm le,mert ez kell eredetiben.
Katy azt mondta megrendelte 12ezerért.
Na az semmi egy ilyen játékért!
Katy elárulod hol rendelted meg?

sacano1
privizd el az oldal cimét lécives mert siralmas a torrent regel ota 10%

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

DanRyu
Engem is érdekelne DVD5ös verzsön!<#crazya><#vigyor>

Én is kiváncsi lennék. Eddig csak egy fizetõs oldalt találtam ahol a DVD9-es változat fent van, de az nekem nem jó.

dinomano
Aham...tud valaki valami publikus helyet ahonnan müködö DVD5-ös verzio tölthetö? Extrak engem sem izgatnak; de gameplay-hoz hozzatartozo videok igen...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Tinman
Van egy csóka aki 5 órája tolja lassan a rippelt verzsönt... azt mondja a videok is benne vannak ^^
Akkor szvsz csak az extrákat dobálták ki, meg gondolom volt benne dummy fájl is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
na van már vmi hír mi lett kivagdosva? Extrák nem érdekelnek,megnézem õket majd neten, de a sztoris videók remélem mind megmaradtak

Tinman
Na... egyre többen jelzik, hogy a DVD5-ös verzsön megy frankón... persze érdekes lesz, majd ha a sztoriban oda érnek ahol ugye a 2. réteg jönne.
Kíváncsian várom és jól szórakozok, mert a türelmetlenség már most sokaknak sokba került ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sacano1
szori a nagy örömtöl nem is figyeltem

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Csacsi
Én ha lenne chippem, akkor is félve szedném akármelyik verziót, mert sok írott verziónál az 1-ben is lefagyott a templomnál.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tinman
Sajna mindenki csak tölti... értékelhetõ nfo nincs róla, csak a szokásos "leszedték az extrákat, low quality video". Mondjuk egy srác határozottan állította /máshol/, hogy csak pár video teljes kivágásával sikerült lerippelnie, de hát gondolom õ volt a béna... az ügyesebb ripperek, meg megoldották másképp.

Egyébként eldöntöttem, hogy nem szedem le egyiket sem... ez a game megérdemli, hogy ott legyen a polcon eredetiben az 1. rész mellett :-)

Tinman
<#eljen> Ezen jót nevettem :-)

Seth
okos, ez az 1. rész 😄

sacano1
tt van egy csomo dvd5-ös verzio töltsetek http://www.torrentz.com/669f6992e268b09d1967b6992c0d7c0c216ce061

Seth
engem csak az érdekel,hogy hogy jött össze a dvd5, mit hagytak ki belõle . Vmi infód van errõl?

Tinman
Aki regelve van a bitsoup.org -ra azoknak hajrá, a többiek meg várnak... órák kérdése szerintem és máshol is fent lesz.

sacano1
pfu eszt hol találtad léci oszd meg velünk

Tinman
Táridárámparamparam... /fütyörészik <#circling>

God.of.War.2.USA.PS2DVD5-Dashing

Nemérdekel mért érdekelne csak amikor ilyet olvasok hogy 20ft-ot sajnálok egy lemezre akkor kicist elgondolkozok hogy basszameg ellehet menni és meglehet venni a boltba 17ért!
na megrendeltem😊
kalap kabát 12k-ból itthon van😊
sacano1
hány kiloval jön nektek? a thepiratebyrol szedem ott ingadozik 15- 80 kb köszt

Még végig kellene vinnem az elsõt is, aztán be kell fejezni az okamit, mert jó 😊. És akkor még a rogue galaxyt nem is említettem. Úgy érzem ráérek még ennek a beszerzésével bármilyen módról is legyen szó 😉

dinomano
Ne füstölögj... :-P Mit érdekel téged, h. én mikor jatszom a game-el, ill. kiirom-e DL-lemezre vagy sem?:-P Amugy még várok, egyelöre töltesi listam is fullon van+van jópár game, amit tolok jelenleg (igaz, ezek közül a GOW2 (lesz) a legjobb; de ugy vagyok vele mint 1 jo sütivel...kiéheztetem magam, h. még jobban essen...) :-P

bennevan ez tény!de neis haragudj én vállaom hogy nem veszek eredetit(jó a klasszikus darabok megvannak mind) 16-17ezerbe kerül egy game nehogymár azon nyavajogjunk hogy elkurtunk pár lemezt egy játékra mert elsõre nemsikerült!!nemhiszem hogy 17Dl lemezt rontanál el érte....
dinomano
Ok...nem sajnalom azt az 1000est; de inkabb varok hogy több verzio legyen... Engem inkabb az a negativ elmeny rettent el, ami akkor érne ha nagy slungal tennem be a gépbe az épp kiirt game-et... :-| ..és nem törtenne semmi...

Nah én befejeztem a letöltést du megyek érte megírják késõ este (hajnalba) élménybeszámoló
Seth
én nem sajnálom, csak ebben a kurva városban nincs egyik számtech üzletben sem, és ez a röhej, hogy úgy kell rendelnem. (múltkor is rendeltem 3-at, oszt jól felsültem az összessel😞 )

Arra sztem jó sokat várhattok!Eskü nemértelek titeket ezt a játékot vártuk mióta erre 1000ft-ot sajnáltok érte....ez számomra érthetetlen
dinomano
Most neztem IGN-en, lehet h. lesz PSP-s verzio is... :-O
Én is megvarom a DVD5-ös verziot szerintem...

Csacsi
Kicsit off :

David Jaffe fõdizájner a harmadik rész tervezésébe a szuperjó, történet nélküli, emócionális PSP-s tesztprojektjének látványos elhalálozása után fogott bele néhány hónapja. Ettõl függetlenül a netes pletykacentrumok megkezdték a nehezen ellenõrizhetõ információk kipumpálását az éterbe. A God of War 3 tehát 1080p-ben fogja ontani a poligonokat, kihasználja majd a SIXAXIS nyújtotta elõnyöket és ami egyesek szívét meleggel árasztja el, mások pedig unottan fogják kikapcsolni, szóval vibrálni is fog. Mint arról pár napja beszámoltunk a rezgõ elemek védjegyeit birtokló Immersion és a Sony megegyezett, így akár az is elképzelhetõ, hogy látunk majd a jövõben rezgõ, SIXAXIS Dualshock kontrollereket. Az már külön plusz, hogy pont Kratos következõ istengyilkosságához asszisztálhatunk majd vele.

Forrás : Hardwired.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
hmm...akkor lehet mégis egyszerre kezdjük el? 😊

Hát kurvalassan jön felrakhatnák valami fizetõs oldalra mert egy éjszaka alatt másfél giga jött le...
Csacsi
Még nem tudom, ahol legelõször lehet kapni 😄 De már megint itt a rossz hír. Kint van a nem eredeti, mindenki végigviszi, mire nekem meg lessz eredetiben 😞

mininovárol
Okami Amaterasu
melyik torrent oldalról szeded?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

DanRyu
És ugyanúgy kell a képfájlt írn a DVD9-es lemezre, mint DVD5-ösre?