1366
  • rockerdave
    sziasztok!
    leszedtem a dvd9-es ECHELON-t, toxic patcherrel patcheltem ,ImgBurn-nel kiírtam de az Apache nem ismeri fel,hogy DVD 9 és nincs part 2 :SSSSS
    már a 2. dvd-m b@xtam el,a ps2 fel se akarja ismerni...kezdek bepipulni
  • Afe
    az rendes DVD muvi, tehát viszi az asztali player is.

én is megnéztem a múltkor és van benne néhány érdekes riport, meg marhulnak munka közben, de tetszett a szinkronos rész is.
  • DoNorBi
    most jólértem hogy a toxic-os megoldással működik a dvd9 verzió vagy ugysem?
    egyébként most szedem a bonus disc-et,ez csak ps2vel müxik vagy asztali lejátszó is viszi majd?
  • DanRyu
    ksz
  • Prince of Máté
    áprilisban
  • DanRyu
    Hi mikor lesz müködö verzió, mert a 3. lemezemet rontom sztem el.
  • Seth
    Nem, egy patching OK, vagy vmi hasonló feliratnak kellene előjönnie
  • tlozs
    Sziasztok!Most patcheltem egy DVD9 verziót a toxic patcher progival,és ezt írta ki nekem.Searching: Found IOPRP300.IMG
    Patching: Failed!!Ez most jó vagy nem?Help!!!
  • Turboman
    ok
  • Seth
    R1+L1 asszem és lelassítja az időt. Ha ilyen szobor van a közelben ezt mindíg megteheted
  • Turboman
    Sziasztok! Megint kene egy kis segitseg . Most akadtem el amikor a lava folyamban harom kerek, es csak ugy tuvabb menni a forgatod. Amikor ez mag van akkor egy lava szorny kell kinyirni, utana van egy jo hosszu kotel kinyitod az ajtot es egy szobor van benne. Na itt akadtam el nem tudom mi a fenet csinaljak a szoborral, mert meg fogni nem tudom. Bocs a hosszura sikerult irasnak, csak pontos helyet szerettem volna adni. Elore is koszike a segitseget.
  • Papesz
    Még semmenyibe, hiszen csak április 13-án jelenik meg Európában. De vélhetően 15-16 ezer forint lesz.
  • DanRyu
    Mennyibe kerül eredetibe a játék?
  • Csacsi
    Miért van az, hogy imageburnernél beállítóttam, a booktype-ot a nec írónál, hogy dvd+r DL lemez, és mégsem írja DL lemeznek? Szegény haveromnak már a második DVD-je szál el így. Vki megosztaná magyarul hogy kell megírni pontosan? Nérónál sem írta meg csak a fele lemezt, és a videóknál szaggatott.

Vki help pls.

Ja és magyarországi megjelenést nekem :)
  • Seth
    úgy jártál mint én, dvd9 helyett kaptál egy dvd5-öt az első layerrel, pedig látszólag szuperül megírta mindkét layert. Nézd meg apache2-vel, ki tudod listázni layer 1-2-t, ha nem látja layer 2-t akkor így jártál
  • Csacsi
    Várd meg az eredetit.
  • DanRyu
    Hi nagy baj van, lefagy nagysokára a DVD9-es Gow2-öm. Pedig sokáig semmi baja sincs a játéknak, 7 órát már játszottam vele. Patcheltem a toxic patcherrel az isoját. Most mit csináljak??
  • dinomano
    Köszi az infot... Hogy ne legyen bann+tompitsuk a dolgok élét; ideirom gyorsan, hogy FUJ WAREZ!!! :-P
  • Victor1103
    PS2 God of War 2-DVD5-BOTH LAYERS WORKING-CTS- 3642007 TPB
    Ezt próbálta már valaki?
  • modernslave
    ja azt nem tudtam lehet e ide írni (bár gondolom nem:D ) de: én newzbin-ről szedek. usenext serverről. Az van az infóban h:
    type.................: Game

Platform.............: PS2
    Part Size............: 50MB
    Number of Parts......: 59
    Compression Format...: RAR
    File Validation......: SFV
    Image Format.........: .iso
    Image Created with...: Other (specify)
    Burn Tested..........: Yes

-------------------------------------------------------------------------------
    Post Information
    Posted by............: DjPelle
    Posted to............: a.b.cd.image.playstation2.dvdiso
    News Server..........: usenext.com
    Posted on............: 18.03.2007

Release Notes
    Full working DVD9 to DVD5 Rip
    !Widescreen-Mode also work fine too!
    !!!InGame Movies in great quality!!!

nekem megy... bár nem volt időm nagyon kipróbálni szala demoban láttott részeken sem jutottam túl.
  • dinomano
    én is, majd ha lesz normalis DVD5; foglalkozom vele... Ugyis mas game-eket tlok, tudok várni... ha mar a legalisan game-ezök tudnak, en is... Ugy is Test Drive Unlimitedre fogok rásas hamarosan! :-P
  • Seth
    nem multilanguage, downsamplelve vannak a videók plusz kiszedték a 16:9 -es videókat(mivelhogy még azok is külön vannak,szóval 4:3-as képarányossal együtt 2x van rajta minden videnyó a korongon). Van egy olyan verzió aminél még az extrákat is benne hagyták, de kb 1cm*1cm-es pixelekből áll a videó, van akkor a normálisabb aminél az extrákat kiszórták(bár még az is eléggé pixeles), akkor van még egy 2*dvd5-ös verzió is,ahol el kell menteni egy bizonyos helyen, reset a 2. lemezzel betölteni azt az állást. Úgyhogy lehet válogatni, én egyelőre hanyagolom a játékot
  • dinomano
    ... Honnan töltötted ezt a DVD5 verziot(amivel ugy nez ki semmi gond?)... Le tudjak venni amugy a videok minösege; ill. kiszedik az extrakat, mint a GoW1-nél... Ha jol tudom vmleiky xenosaganal ill. Rogue Galaxynal is lebutitottak a videokat; igy siekrült meretet csökkenteni... EGyik megoldas lehet, ha multilanguage a DVD; h. csak 1 hangsavot hagynak meg...
  • modernslave
    nekem a DL verzió egyenlőre még a képemen figyel azt nem tudtam kiírni dl lemez hiányában. Viszontvan egy 59x50 raros verzióm. Az eddig jónak tűnik. Amúgy mit tudnak kirpippelni a 7 gigából? Dolbi digital hangot azt lehet. Az el is foglal sok helyet. De mit még? A grafikát nem butíthatják..átvezető vidókat meg kivenni..értelmetlen lesz a story. Jó persze örülök hogy valaki lerippeli azoknak akik nem tudnak dl-t írni.
  • dinomano
    THX a helpet...
  • Szuperkaraj
    kérdezz rá a PS2 DVD írás hogyan? nevű topikban. nem adok linket mert suliban vagyok és lassu a net
  • fozelek
    Hogy a brébe kell kiírni a dvd9-es verziót? A 624-es hsz-ben leírtakkal nem ment, az író tud dl-t írni (számtalant írtam már), és mégsem. Ötlet? CloneCD-vel lenne a legjobb, de sajna iso, és nincs hozzá .dvd fájl (amiben a layer break helye lenne), és nem akarok eltolni még egy lemezt...
  • aussieguy
    nah üdv,

lejött nekem aztán kiírtam de csak osztálytársamnál próbáltam ki hétvégén mert az én gépem szervízben van:S amíg játszottam nála nem akadt semmit aztán ma hozta vissza és nem akadt neki sehol:Dmázlista remélem nálam is mükszik:D
  • Turboman
    oké bejött, akkor jóra gondoltál.
    Köszi.
  • Turboman
    Szerintem egyre gondolunk, es ki is probalom. Koszike
  • Szuperkaraj
    ott nem azt kell csinálni, ha egyazon részre gondolunk :) középen állsz, jobbra tőled két kar, balra szintúgy. meghúzod a jobbra lévőt ( jobb belső, szóval balról a 3. kar ), és elkezdessz jobbra futni, felmászol a lóra és az R1-gyel aktiválsz valami kis virág szerű izét ( jól fogalmazok ), ami hatására "életre kel a ló", majd ezt megcsinálod a bal belső karral is, aztán jöhetnek a szélsők...nem taglalom jobban, remélem így is érthető :)
  • nipponia
    Igen, közben rájöttem, de azért köszönöm a segítségedet.
  • Turboman
    Hellosztok! Kellene egy kis segitseg, el akadtam a jatekban, ott amikor negy darag szines kart kell huzogatni. Valaki segitsen milyen sorrendben kell a szines karokat huzni. Elore is koszi.
  • Freeeee
    Dobd a hullát a vizbe,és kijön a másik oldalon.
  • nipponia
    Segítsetek mert begolyózom:D.
    Elakadtam egy résznél (nem tudom a pálya nevét sajna). Egy mocsáros rész, ahhol egy barbárral kell küzdeni (akit az egyben megölt az elején). Egy kör alakú teremben vagyok. Két nyomáskapcsoló van, az egyikre rárakom a hullát, de a másikra mit kell pakolni hogy nyitva maradjon az ajtó?
  • Papesz
    Például az, hogy még az eredeti lemezek is hibásak. Amennyiben egy hibásról rip-elték le, akkor esélyünk sincs. Pedig nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet, mert senkinek sem megy végig normálisan.
  • Afe
    attól függ, hogy melyik verzióval próbálkoztál, mert ha a rippelt DVD5-sel, akkor az rar hibás azért olyan.
    az is lehet, hogy gyorsabban irtad a kelleténél, vagy a haverod gépe szarakszik. én a helyedben kipróbálnám másik PS2-ben, abból leszűrheted, hogy hol a gond.
    de kb még ezer féle oka lehet.
  • Afe
    10-11 óra a végigjátszás, ha nem tökölsz különösebben sehol

hát én csak 1 helyen tököltem, de azt is előről kellett mindig kezdenem a halál miatt, így sztem az nem számít bele.
    de a 10 óra sztem kizárt. ha legyaksz minden szembejövőt, plusz felszedsz minden ládát, meg nem nyomod el a filmeket( ha lehet ilyet, nem probáltam), akkor össze jön a 18-20 óra.
    akik meg a minnél hamarább végig játszásra hajtanak, azokat meg elküldeném melegebb éghajlatra, de GOW2 nem adnék a kezükbe a biztos :)
  • Csacsi
    Sziasztok. Mi lehet a gond? Haveromnak kiírtam. A játék akadásmentesen megy, de a vidókat teljesen akdozva játsza le. Élvezhetetlenü akadozva. Vkinek van ötlete?
  • Szuperkaraj
    annál a falnál mit össze szenvedtem, aztán hagytam a francba és jól tettem, mert majd később tudsz ott tovahaladni :)