GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PSN ID.: Beegabor
lejött nekem aztán kiírtam de csak osztálytársamnál próbáltam ki hétvégén mert az én gépem szervízben van:S amíg játszottam nála nem akadt semmit aztán ma hozta vissza és nem akadt neki sehol😄mázlista remélem nálam is mükszik😄
Köszi.
Triathlon for life
Elakadtam egy résznél (nem tudom a pálya nevét sajna). Egy mocsáros rész, ahhol egy barbárral kell küzdeni (akit az egyben megölt az elején). Egy kör alakú teremben vagyok. Két nyomáskapcsoló van, az egyikre rárakom a hullát, de a másikra mit kell pakolni hogy nyitva maradjon az ajtó?
Papesz
az is lehet, hogy gyorsabban irtad a kelleténél, vagy a haverod gépe szarakszik. én a helyedben kipróbálnám másik PS2-ben, abból leszûrheted, hogy hol a gond.
de kb még ezer féle oka lehet.
hát én csak 1 helyen tököltem, de azt is elõrõl kellett mindig kezdenem a halál miatt, így sztem az nem számít bele.
de a 10 óra sztem kizárt. ha legyaksz minden szembejövõt, plusz felszedsz minden ládát, meg nem nyomod el a filmeket( ha lehet ilyet, nem probáltam), akkor össze jön a 18-20 óra.
akik meg a minnél hamarább végig játszásra hajtanak, azokat meg elküldeném melegebb éghajlatra, de GOW2 nem adnék a kezükbe a biztos 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Láttam olyan verziót is amúgy, ami 2 lemezes, mindkét lemez bootolható és a második lemezen nincsenek rajta az elsõ réteg cuccai (gondolom a videók és extrák).
Papesz
Nem mûködik a DVD5 verzió, mert bizonyos helyeken nincs ott a híd és nem tudsz továbbmenni, vagy egyszerûen csak indokolatlanul fagy. Ha lesz rarfix, az segíthet, addig csak annak érdemes foglalkoznia vele, aki szereti kínozni magát. Én egyelõre letettem róla, ha megjelenik, megveszem.
Papesz
Mivel tul nagy volt,ezért lehet shrinkelték,és igy jött ki a sima dvd5 verzio (amugy marhajo ,elég sok cucc van rajt)
ezeket a bonusz ruhákat, hol lehet kiválasztani? meg mi ez az urna dolog?
belekezdtem Titán(very hard) szinten, de a kolosszus 2x MELLÉM csapott és már feküdtem is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
The Great Chasm nevû résznél járok, nincs itt semmi különös, csak egy mentéslehetõség, a távolban mégegy mentõpont, egy nagy templom elõtt, csakhogy az odavezetõ út nincs meg, le van szakadva. Itt mit kellene csinálni? Mert lehet az én játékom itt adja be a derekát, ugyanis ha a szakadékot megközelítem megáll a zene, semmi lehetõséget nem látok a továbbjutásra, és ha leugrom, csak akkor írja ki hogy meghaltam, ha "földet érek", ami számomra érdekes. Ötlet?