1366
  • GOD24
    Akkor melyik a jó verzió...??
  • GOD24
    Akkor DCD5-ön játszok...!!!
  • dreamy
    Sziasztok!
    Kezdő vagyok még, szóval ne nevessetek a kérdésemen, szeretném megkérdezni, hogy az amcsi verziójú NTSC játékkal lehet régi chippelt ps2-n játszani?
    Köszi a választ előre is.
  • Szuperkaraj
    ha dvd5-ös verzióval játszol akkor kikapcsolhatod és várhatsz amíg kijön a játék :D, ha dvd9-essel játszol, akkor nem tudok segíteni
  • GOD24
    Valaki segítsen már elakadtam...!!! Megszereztem a lila botot átmentem az oszlopokon kinyírtam a barlangban mindenkit és ott a végén van egy leszakadt híd ott mit kell csinálni...???
  • Gábor
    Vazze! Mi ez?! Babelfish fordított vagy mi a manó??
  • Szuperkaraj
    hhháááá, lol :D
  • Seth
    én borultam a röhögéstől, már az elején "Istenból háború" ^^,meg a Homályosan láthatóvá válik Evezőnyél, Szövőszék, Kiemelkedik, Dereng,Kamra
  • Prince of Máté
    én angolul jobban értem mint ezt...
  • DarkSector
    #790 én szóltam először!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bogdanypeter
    ha valaki nagyon el van akadva, próbáljaon magának ebből valamit kibogozni!

nem kell beszólni nekem hogy ez nem ér semmit, csak az használja aki szeretné!

[URL=http://www5.tranexp.com:2000/Translate/index.shtml?from=eng&to=hun&type=url&url=http%3A%2F%2Fwww.gamefaqs.com%2Fconsole%2Fps2%2Ffile%2F932295%2F47572]"fordított" FAQ[/URL]
  • Gábor
    Most mit szeretnél elérni? Origit kínálsz?
  • AlfaRomeo
    Na mi van senki nem akar játszani a GOW2vel? :)
  • ffxi
    Te beszélsz? Flémek gyöngye :)
  • DarkSector
    Ez is igaz....
  • Prince of Máté
    de ez a gow2es fórum!
  • DarkSector
    Jah nekem...
  • Szuperkaraj
    A ládát odahúzod a lépcsőhöz, a forgóajtó elé, majd rárúgod a nagy gombra, ami aktiválja a forgóajtót. Rúgás után a jobb analóggal az ajtónak gurulsz, amivel így te is átfordulsz.
  • Crazy Mate
    Ott tartok a GoW I-ben,hogy Atlas Challenge,kinyírom a medúzákat,lemegyek kötélen,megszerzem a pajzsot,de még 1 kell.Ott van az a forgós ajtó,de nem tudom mit kellene csinálni.Hol a másik pajzs?
  • AlfaRomeo
    Amugy kell valakinek a játék?
  • JGTC
    már megoldottam...
  • JGTC
    Nem tudjátok hogyan kell átugrani a szakadékot amikor az a félszemű isten fújkál. ??? TY előre is!!
  • Prince of Máté
    FAQ
  • Prince of Máté
    Báze mikor jelenik már meg itthon is??? :/
  • Gábor
    Apropó, tegnap este elkezdtem god mode-on!
  • Gábor
    Megpróbálhatod, de sokan nem elég jók angolból.
  • Csacsi
    Nem elég egy teljes leírásnak a linkje? Ott aztán mindnki megtalálja, amit keres :D
  • Gábor
    Faq-ot a topicba gondoltam :P
    Tudod, hogy ne kelljen ugyanannak a puzzlenek a megoldását kismilliószor leírni.
  • sirdog
    2 Steh:

THX!!!!
  • Csacsi
    a gamefaqs.com oldalon nem egy végigjátszás van fent.
  • dinomano
    Sehun sincsen fenn? Nem neztem még faq-t neten..egyelöre még töltöm game-et, lassan csordogal...
  • Gábor
    Lassan kellene egy faq...
  • Seth
    ki lehet ütni az oldalsó falakat 2 oldalt,mögötte folyik vmi csatorna.Ahova be tudod vinni a hullát, rakd bele a sodrásba, menj át a másik oldalra,ahova nem tudtad bevinni, a sodrás odaviszi neked
  • sirdog
    Sziasztok!

Elakadtam a a mocsaras rész után van egy kerek terem ahova le kell ugrani középen egy kerek ajotónyitó gomb, jobbra egy hulla, balra pedig még egy ajtónyító gomb. a hullát a középsö gombra rá tudom rakni de a bal oldali gombra (a nem teljesen lehúzodó rács miatt) nem.
  • bogdanypeter
    http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20677

Van pár érdeks dolog...

A játék "isteni" !!!

A figura 999999es megakombót csinált, nézzétek meg a linket!
  • Gábor
    Le van szakadva, csak a "kicsit" bolond Ikarusz bácsival beszélgetnél ott.
  • fanatifo
    Eddig 3 verzióm volt mind a 3 amikor át akarok menni egy nagy hídon ami levan szakadva itt fagy le igaz foggalmam sincs hogy kéne ott átmenni vagy a normál verzióba nincs leszakadva?
  • satya26
    Akkor ezzel nem nagyon kell tovább probálkoznom... Köszi
  • DanRyu
    Hibás verzió, nekem is volt ilyen az elözö DVD lemezemen.
  • satya26
    Sacano. Nálam ez van: elszédül, majd ráugrok kiszurom a szemét utána elsötétül a kép majd 5 másodperc mulva ki irja hogy you are death.