GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
én is, majd ha lesz normalis DVD5; foglalkozom vele... Ugyis mas game-eket tlok, tudok várni... ha mar a legalisan game-ezök tudnak, en is... Ugy is Test Drive Unlimitedre fogok rásas hamarosan! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
nem multilanguage, downsamplelve vannak a videók plusz kiszedték a 16:9 -es videókat(mivelhogy még azok is külön vannak,szóval 4:3-as képarányossal együtt 2x van rajta minden videnyó a korongon). Van egy olyan verzió aminél még az extrákat is benne hagyták, de kb 1cm*1cm-es pixelekbõl áll a videó, van akkor a normálisabb aminél az extrákat kiszórták(bár még az is eléggé pixeles), akkor van még egy 2*dvd5-ös verzió is,ahol el kell menteni egy bizonyos helyen, reset a 2. lemezzel betölteni azt az állást. Úgyhogy lehet válogatni, én egyelõre hanyagolom a játékot

PSN ID.: Beegabor

dinomano
... Honnan töltötted ezt a DVD5 verziot(amivel ugy nez ki semmi gond?)... Le tudjak venni amugy a videok minösege; ill. kiszedik az extrakat, mint a GoW1-nél... Ha jol tudom vmleiky xenosaganal ill. Rogue Galaxynal is lebutitottak a videokat; igy siekrült meretet csökkenteni... EGyik megoldas lehet, ha multilanguage a DVD; h. csak 1 hangsavot hagynak meg...

nekem a DL verzió egyenlõre még a képemen figyel azt nem tudtam kiírni dl lemez hiányában. Viszontvan egy 59x50 raros verzióm. Az eddig jónak tûnik. Amúgy mit tudnak kirpippelni a 7 gigából? Dolbi digital hangot azt lehet. Az el is foglal sok helyet. De mit még? A grafikát nem butíthatják..átvezetõ vidókat meg kivenni..értelmetlen lesz a story. Jó persze örülök hogy valaki lerippeli azoknak akik nem tudnak dl-t írni.
dinomano
THX a helpet...

kérdezz rá a PS2 DVD írás hogyan? nevû topikban. nem adok linket mert suliban vagyok és lassu a net

Hogy a brébe kell kiírni a dvd9-es verziót? A 624-es hsz-ben leírtakkal nem ment, az író tud dl-t írni (számtalant írtam már), és mégsem. Ötlet? CloneCD-vel lenne a legjobb, de sajna iso, és nincs hozzá .dvd fájl (amiben a layer break helye lenne), és nem akarok eltolni még egy lemezt...
nah üdv,

lejött nekem aztán kiírtam de csak osztálytársamnál próbáltam ki hétvégén mert az én gépem szervízben van:S amíg játszottam nála nem akadt semmit aztán ma hozta vissza és nem akadt neki sehol😄mázlista remélem nálam is mükszik😄

oké bejött, akkor jóra gondoltál.
Köszi.
Szerintem egyre gondolunk, es ki is probalom. Koszike<#vigyor5>
ott nem azt kell csinálni, ha egyazon részre gondolunk 😊 középen állsz, jobbra tõled két kar, balra szintúgy. meghúzod a jobbra lévõt ( jobb belsõ, szóval balról a 3. kar ), és elkezdessz jobbra futni, felmászol a lóra és az R1-gyel aktiválsz valami kis virág szerû izét ( jól fogalmazok ), ami hatására "életre kel a ló", majd ezt megcsinálod a bal belsõ karral is, aztán jöhetnek a szélsõk...nem taglalom jobban, remélem így is érthetõ 😊

Igen, közben rájöttem, de azért köszönöm a segítségedet.
Hellosztok! Kellene egy kis segitseg, el akadtam a jatekban, ott amikor negy darag szines kart kell huzogatni. Valaki segitsen milyen sorrendben kell a szines karokat huzni. Elore is koszi.
Dobd a hullát a vizbe,és kijön a másik oldalon.

Triathlon for life

Segítsetek mert begolyózom😄.
Elakadtam egy résznél (nem tudom a pálya nevét sajna). Egy mocsáros rész, ahhol egy barbárral kell küzdeni (akit az egyben megölt az elején). Egy kör alakú teremben vagyok. Két nyomáskapcsoló van, az egyikre rárakom a hullát, de a másikra mit kell pakolni hogy nyitva maradjon az ajtó?
Például az, hogy még az eredeti lemezek is hibásak. Amennyiben egy hibásról rip-elték le, akkor esélyünk sincs. Pedig nagyon úgy tûnik, hogy ez a helyzet, mert senkinek sem megy végig normálisan.

Papesz

Afe
attól függ, hogy melyik verzióval próbálkoztál, mert ha a rippelt DVD5-sel, akkor az rar hibás azért olyan.
az is lehet, hogy gyorsabban irtad a kelleténél, vagy a haverod gépe szarakszik. én a helyedben kipróbálnám másik PS2-ben, abból leszûrheted, hogy hol a gond.
de kb még ezer féle oka lehet.

Afe
10-11 óra a végigjátszás, ha nem tökölsz különösebben sehol

hát én csak 1 helyen tököltem, de azt is elõrõl kellett mindig kezdenem a halál miatt, így sztem az nem számít bele.
de a 10 óra sztem kizárt. ha legyaksz minden szembejövõt, plusz felszedsz minden ládát, meg nem nyomod el a filmeket( ha lehet ilyet, nem probáltam), akkor össze jön a 18-20 óra.
akik meg a minnél hamarább végig játszásra hajtanak, azokat meg elküldeném melegebb éghajlatra, de GOW2 nem adnék a kezükbe a biztos 😊

Csacsi
Sziasztok. Mi lehet a gond? Haveromnak kiírtam. A játék akadásmentesen megy, de a vidókat teljesen akdozva játsza le. Élvezhetetlenü akadozva. Vkinek van ötlete?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

annál a falnál mit össze szenvedtem, aztán hagytam a francba és jól tettem, mert majd késõbb tudsz ott tovahaladni 😊

DanRyu
Nah megvn már, nálam volt a hiba, ha a szobor szemei elé tolom a pajzsos kis szobrokat akkor videót mutat, hogy a nay kék lészerkapu eltqnik. Hibás a game egy kicsit.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Na elakadtam nagysokára. Ott tartok, hogy van egy nöi szobor és a két szeme kék fénnyel világít, elétolom a 2 szobrot hogy eltakarja a hosszú sugarat, de nem történik semmi. Lent van egy nagy kék lézerfal és egy ajtó amin egy fejminta tüzet köpköd és itt el tudok oldalazni a fal mentén. Mit kell ennél a helységnélcsinálni, hogy vgre továbbjussak?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
Aham...akkor várok még; amig egy biztosan müködö nem lesz, ill. fene tudja hogy lesz-e egyaltalan... Nah mindegy, szedem a DVD9es verziot is... Azt csak siman ki kell irni DL-lemezre, vagy azzal is kell türkközni valamit? Azt sem tudom, a DVD-irom tamogatja-e egyaltalan Dl-lemezes-irast...(PIO111D)

így igaz, DVD5-ös verziót tulajdonképpen végigvittem, mert a The Great Chasm részig van meg...kár érte 😊

Hellhammer
Itt egy leírás, hogy hogyan lehet dvd9-es GOW2-t dvd5-re csinálni. Annyi a lényege, hogy a widescreen movie-kat kiszedte és a maradékot meg downsample (lehet fordítva is, ha valaki widescreen módban akar játszani).
Láttam olyan verziót is amúgy, ami 2 lemezes, mindkét lemez bootolható és a második lemezen nincsenek rajta az elsõ réteg cuccai (gondolom a videók és extrák).

Én is így gondoltam, de eddig 3 lemezem bánta.

Papesz

dinomano
Aham...en meg majd töltök egy müködö verziot, gondolom egy idö utan lesz müködökepes DVD5 verzio is, akarcsak a Rogue Galaxy-bol...

A Bonus Disc-en (ahogy a neve is mutatja) extra tartalom szerepel. Making of, art works, deleted levels, stb.

Nem mûködik a DVD5 verzió, mert bizonyos helyeken nincs ott a híd és nem tudsz továbbmenni, vagy egyszerûen csak indokolatlanul fagy. Ha lesz rarfix, az segíthet, addig csak annak érdemes foglalkoznia vele, aki szereti kínozni magát. Én egyelõre letettem róla, ha megjelenik, megveszem.

Papesz

Banyapapa
hát aza bonus disc,sima DVD nem ps2 lemez.
Mivel tul nagy volt,ezért lehet shrinkelték,és igy jött ki a sima dvd5 verzio (amugy marhajo ,elég sok cucc van rajt)

dinomano
én is DVD5öst kapok le, kérdés hogy müködni fog-e... Lattam a neten(bocsi a warezért...) egy 4,2 gigas (RAR) God of war 2 bonus disc-et...tudja valaki hogy azon mi van, ill. az DVD5 vagy DVD9es szabvanyu-e?

Seth
fasza, még nem nyomtam ki, mivel csak kb feléig jutottam(fórumokon olvasgattam, hogy nem több 15 óránál elsõre), mert nem lett jó a dvd9 kiírása, szedek vmi dvd5öst majd

dinomano
Mennyire jo a game, seth? Habar, ez hüle kérdés; bizti nagyon ütös... :-P Kinyomtad már? :-P Olvasva a kommenteket; mááán én is akarom játszani... ^^

Seth
10-11 óra a végigjátszás, ha nem tökölsz különösebben sehol

dinomano
...Eh, en is le akarom kpani..milyen verziót töccsek? :-P

az viszont nem rossz, mert az elsõ részt én 8 óra alatt zavartam le normal fokozaton.
Sziasztok!Elkezdtem én is a GOW2-t.A játék csúcsazuper,csak akadozik,fõképp a videóknál,és nagyon hosszú ideig szokott tölteni.Szerintetek az írással lehet a baj?Alcohollal írtam ki.Vagy a lemez amire kiírtam gagyi?
Seth
winrarnál be lehet állítani hogy tartsa meg a rossz fájlt is, úgy jó lesz. Magával az iso-val semmi gond

DanRyu
Hi honnan veszed, hogy müködö verzió? Nekem bárhonnan szedem a rar56 os fájl sérült a Hydros verziónál.

Afe
ja én is inkább a hard fokozaton kezdem ujra, talán majd utánna a Titánt.
ezeket a bonusz ruhákat, hol lehet kiválasztani? meg mi ez az urna dolog?

Afe
na kerek 20óra alatt végig is vittem a játékot.
belekezdtem Titán(very hard) szinten, de a kolosszus 2x MELLÉM csapott és már feküdtem is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The End Begins.." kapjákbe 😊

Okami Amaterasu
egyszerü..letöltöd kitömörited..veszel egy dupla rétegû dvd-t(nekem verbatin +R-es volt) a kitömöritett iso flt meg patcheled egy toxic patcher nevü programmal.(googleba keresés után az 1.oldalrol szedtem)aztán pedig simán kiirod neroval.2,4-szeresen és ennyi..remélem segitettem (amugy már hardon nyomom a gémet)<#vigyor2>

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

április közepe, vége felé szerintem, de rendelni biztos lehet már most is

Csacsi
Haveromnak már szedem le. Nem tudja vki, hogy mikor lehet kapni itthon?

Afe
az jó. akkor meséld el a többieknek pontosan, hogy hogyan készíteted. biztos sokan kiváncsiak rá.

értem, köszönöm a választ, ezek szerint akkor én egy idõre végeztem a játékkal 😊

Okami Amaterasu
há nekem 30cas széria van oszt megy frankón..annyi h patchelni kell és akkor jó minden..exrták.minden

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Ha ott nem ment tovább akkor nem is fog már.Ha DVD5-s akkor meg fõleg, DVD9-nél lehet még patch-elni az segít rajta.
Sziasztok, lenne egy kérdésem, mégpedig a következõ.
The Great Chasm nevû résznél járok, nincs itt semmi különös, csak egy mentéslehetõség, a távolban mégegy mentõpont, egy nagy templom elõtt, csakhogy az odavezetõ út nincs meg, le van szakadva. Itt mit kellene csinálni? Mert lehet az én játékom itt adja be a derekát, ugyanis ha a szakadékot megközelítem megáll a zene, semmi lehetõséget nem látok a továbbjutásra, és ha leugrom, csak akkor írja ki hogy meghaltam, ha "földet érek", ami számomra érdekes. Ötlet?