1366
-
GOD24 #806 Akkor melyik a jó verzió...?? -
GOD24 #805 Akkor DCD5-ön játszok...!!! -
dreamy #804 Sziasztok!
Kezdő vagyok még, szóval ne nevessetek a kérdésemen, szeretném megkérdezni, hogy az amcsi verziójú NTSC játékkal lehet régi chippelt ps2-n játszani?
Köszi a választ előre is. -
Szuperkaraj #803 ha dvd5-ös verzióval játszol akkor kikapcsolhatod és várhatsz amíg kijön a játék :D, ha dvd9-essel játszol, akkor nem tudok segíteni -
GOD24 #802 Valaki segítsen már elakadtam...!!! Megszereztem a lila botot átmentem az oszlopokon kinyírtam a barlangban mindenkit és ott a végén van egy leszakadt híd ott mit kell csinálni...??? -
Gábor #801 Vazze! Mi ez?! Babelfish fordított vagy mi a manó?? -
Szuperkaraj #800 hhháááá, lol :D -
#799 én borultam a röhögéstől, már az elején "Istenból háború" ^^,meg a Homályosan láthatóvá válik Evezőnyél, Szövőszék, Kiemelkedik, Dereng,Kamra -
#798 én angolul jobban értem mint ezt... -
#797 #790 én szóltam először!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
bogdanypeter #796 ha valaki nagyon el van akadva, próbáljaon magának ebből valamit kibogozni!
nem kell beszólni nekem hogy ez nem ér semmit, csak az használja aki szeretné!
[URL=http://www5.tranexp.com:2000/Translate/index.shtml?from=eng&to=hun&type=url&url=http%3A%2F%2Fwww.gamefaqs.com%2Fconsole%2Fps2%2Ffile%2F932295%2F47572]"fordított" FAQ[/URL] -
Gábor #795 Most mit szeretnél elérni? Origit kínálsz? -
AlfaRomeo #794 Na mi van senki nem akar játszani a GOW2vel? :) -
#793 Te beszélsz? Flémek gyöngye :) -
#792 Ez is igaz.... -
#791 de ez a gow2es fórum! -
#790 Jah nekem... -
Szuperkaraj #789 A ládát odahúzod a lépcsőhöz, a forgóajtó elé, majd rárúgod a nagy gombra, ami aktiválja a forgóajtót. Rúgás után a jobb analóggal az ajtónak gurulsz, amivel így te is átfordulsz. -
Crazy Mate #788 Ott tartok a GoW I-ben,hogy Atlas Challenge,kinyírom a medúzákat,lemegyek kötélen,megszerzem a pajzsot,de még 1 kell.Ott van az a forgós ajtó,de nem tudom mit kellene csinálni.Hol a másik pajzs? -
AlfaRomeo #787 Amugy kell valakinek a játék? -
#786 már megoldottam...
-
#785 Nem tudjátok hogyan kell átugrani a szakadékot amikor az a félszemű isten fújkál. ??? TY előre is!! -
#784 FAQ -
#783 Báze mikor jelenik már meg itthon is??? :/ -
Gábor #782 Apropó, tegnap este elkezdtem god mode-on! -
Gábor #781 Megpróbálhatod, de sokan nem elég jók angolból.
-
#780 Nem elég egy teljes leírásnak a linkje? Ott aztán mindnki megtalálja, amit keres :D -
Gábor #779 Faq-ot a topicba gondoltam :P
Tudod, hogy ne kelljen ugyanannak a puzzlenek a megoldását kismilliószor leírni. -
sirdog #778 2 Steh:
THX!!!! -
#777 a gamefaqs.com oldalon nem egy végigjátszás van fent. -
#776 Sehun sincsen fenn? Nem neztem még faq-t neten..egyelöre még töltöm game-et, lassan csordogal... -
Gábor #775 Lassan kellene egy faq... -
#774 ki lehet ütni az oldalsó falakat 2 oldalt,mögötte folyik vmi csatorna.Ahova be tudod vinni a hullát, rakd bele a sodrásba, menj át a másik oldalra,ahova nem tudtad bevinni, a sodrás odaviszi neked -
sirdog #773 Sziasztok!
Elakadtam a a mocsaras rész után van egy kerek terem ahova le kell ugrani középen egy kerek ajotónyitó gomb, jobbra egy hulla, balra pedig még egy ajtónyító gomb. a hullát a középsö gombra rá tudom rakni de a bal oldali gombra (a nem teljesen lehúzodó rács miatt) nem. -
bogdanypeter #772 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20677
Van pár érdeks dolog...
A játék "isteni" !!!
A figura 999999es megakombót csinált, nézzétek meg a linket! -
Gábor #771 Le van szakadva, csak a "kicsit" bolond Ikarusz bácsival beszélgetnél ott. -
fanatifo #770 Eddig 3 verzióm volt mind a 3 amikor át akarok menni egy nagy hídon ami levan szakadva itt fagy le igaz foggalmam sincs hogy kéne ott átmenni vagy a normál verzióba nincs leszakadva?
-
satya26 #769 Akkor ezzel nem nagyon kell tovább probálkoznom... Köszi -
#768 Hibás verzió, nekem is volt ilyen az elözö DVD lemezemen. -
satya26 #767 Sacano. Nálam ez van: elszédül, majd ráugrok kiszurom a szemét utána elsötétül a kép majd 5 másodperc mulva ki irja hogy you are death.