1366
-
GOD24 #846 Az jó verzió hogy : God Of War II Bonus Disc USA PS2 DVD9-start2...?? -
Shader #845 oks! -
#844 mondtam, hogy a videók és extrák teljes pompájukban vannak meg mindenféle butítás nélkül. 16:9 videók hiányoznak, de nekem arra nincs is szükségem,lévén tvm nem 16:9-es -
Shader #843 Ha igazàn szeretitek es ismeritek a jàtékot akkor teljes es jo minosegbe jatszatok(lehetoseg szerint) mert csak ugy lehet igazàn elvezni!
Nekem is netrol volt eloszor de amikor meglattam a movikat hat majdnem hanytam! pedig azok nagyon szepek!! Ezk utan egybol mentem megvennni a Pecsaba(petofi csarnok) csao -
#842 Hmmm...en valami reloaded verziot szedtem le, filenevet ill.torrentnevet nem tudok; valami DVD5-proper-RESEED-es verzio volt, azt irtak tökeletesen müxik; annyit irt a srac torrent mellé, h. egy helyszinen sokat tölt; várni kell (nem fagy le a game, csak nehezen megy tovabb a cuccos)...valamint 1X elöfordult vele, hogy nem tudta iranyitani Kratost, de egy RESTART C.POINT segit... Remelem igazat irt a srac, és nicns gond a cuccal...Jah, és allitolag 16:9esek a videok, picit butitottak; extrak kiszedve... Sajna a készitö nevet nem tudom...
Nekikezdek a hetekben, és irom majd, h. szuperalnak-e a dolgok... :-| -
fanatifo #841 Sztem nem arra gondolt mert abban bántóan undorítók az átvezető filmek minősége -
#840 A Hursy 100% works-re gondólsz? Az hibátlan verzió. -
Shader #839 csao!! Aki megcsinalta a challangeket Titan minositésre az legyszi irja le hogy a 2. challangnel hogy ajànlatos csinalni hogy titan legyen a minosites!!(ugyanis nekem màr csak ez hiànyzik titanon!! es ha megvan mind akkor megkapja az ember az Athenas Fate-t!!!) thx!!!) thx -
Szuperkaraj #838 hmm...ha már ennyit vártam, akkor már kivárom amíg kijön a játék, és majd eredetivel kipörgetem, amikor már lecsengett a nagy GoW II láz...bár lehet még tartani fog akkor is :) -
#837 igen az -
Shader #836 Szerintem a dvd9 es duplareteguvel jatszatok ( a Toxic patches sel) az tokeletes en mukodik tokeletes videokkal!
A pecsàban 2000 forintert beszerezheto! -
Gábor #835 ps2asker ripje? Igen, nekem is tökéletesen megy! -
#834 blackcats-ről szedtem, de asszem ott csinálta egyik tag, nemtom máshonnan szedhető e, God_of_War_2_USA_PS2DVD5-BLACKCATS a neve -
SERg #833 Köszi -
#832 Melyik verzió ez amit használsz? -
#831 Van egy kiváló dvd5-ös rip. 16:9-es mozik lettek mindössze kiszedve, a 4:3-asak lebutítás nélkül vannak meg, minden extrával egyetemben. Most vittem végig, tökéletes, semmi gondja. -
Szuperkaraj #830 igen, pontosan ebben különbözik, mert a játék dl-lemezen jön majd ki ha minden igaz, és a dvd5-ös próbálkozás nem igazán járt sikerrel. ha tudsz dvd9-es lemezt írni ( duplarétegűt ), akkor szedd le
ps: nem vagyok 100%-ig otthon a dologban, majd szerintem valaki szebben és pontosabban is leírja neked :) -
SERg #829 Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy miben külömbözik a dvd5-ös és a dvd9-es verzió,mert én a dvd5-set szedtem le de elakadtam a leszakadt hídnál ahol van egy mentőhely a túloldalon egy bazinagy épület meg ott is egy mentőhely és sehogysem tudok átjutni mert belehuzanok a szakadékba.Olvastam hogy,valaki azt írta hogy 2dvd-s a játék és hogy ilyenkor kell berakni a kettes dvd-t,de nekem csak 1 van.
Szedjem le a dvd9-est?
Előre is köszi!!
-
#828 Én tegnap probaltam ki; elsö chackpointig elvittem...volt 10percem game-ezni...de megint elkapott a "régi" hangulat...full az elsö rész folytatasa; ami jóóóó:-P -
professional #827 Sziasztok.
Viszi valaki Titan módban?
Elakadtam annál a résznél amikor a csákót kell megvédeni a nagy madár előtti kis kör teraszon(bennt imádkozik 1 helységben és onnan kell kivinni oda ahol majd bele kell verni a fejét a könyvbe).
Jönnek kutyák,ilyen bárdos ürgék,meg 3 v 4 faszi aki termeli őket.
Van valami ultrakombó erre a részre?
Azt a 999999e kombót hogy csinálta a srác?
Ha valaki tud segíteni írjon pls.
Thxxx! -
#826 na erre én is kiváncsi vagyok. Tuti nem az új rész,akkor nem lenne ott a plyastation 2 logó, nemhinném hogy arra készül. Esetleg vmi animációs filmecske -
Shader #825 csao amugy az oldalon http://www.islandofrhodes.org/index.html mire szamol vissza ki tudj a hogy mi lessz???
-
Gábor #824 Sony rep válasza ez lenne:
"Vegyé' egy péeshármat és kapsz még!" :D -
#823 Na én is a végére értem, de hogy lehet így vége?? :( akarok még -
Shader #822 csao egykerdesem lenne!
a "Urn of The Fates" kepesseg mit is ad???
angolul ez van rolla irva: "Extends the time it takes for your combo meter to decay".
pontosan nem tom leforditani! hatha ti tudjatok
elore is thx -
fanatifo #821 Nah énis végigtoltam!
Hát iszonyatosan várom a folytatást felejthetetlen volt ez a rész is! -
Shader #820 ja meg megy eggy kerdes, hogy az "Urn of The Fates" kepesseg mit is ad??? -
Shader #819 Csaocazt szeretnem kerdezni hogy a jatek vegig vitele utan, a titan nehezsegnel mikor lehet hasznalni az urn kepessegeket! nekem csak easyn es normalon van kirakva az a kis jel! -
bigbug1 #818 Sziasztok! Segítsetek légyszi, elakadtam. ott vagyok, hogy most értem oda vissza, amikor a nagy női fej elé be kellett tolni a két pajzsos szobrot. 3 ilyen földből kiugró kaszás lény az ellenség, de nem tudom megölni őket, hogy halnak meg? mit kell csinálni? please help! -
Shader #817 thx -
#816 igen, úgy már könnyű lesz. -
Shader #815 AAA.........; szoval akkor belassitom az idot es akkor kezdem el csapkodni a masikat??? -
#814 ott én is elpöcsöltem egy darabig, míg rájöttem, hogy ha megfekszik a repkedő nővér, akkor az a zöld fény a testén egy időlassító szirszar:) -
#813 ha viszi a DVD játékokat, akkor lehet. -
Shader #812 Ja meg annyi hogy ez a Sisters of fate boss harc 4 ik menete -
Shader #811 Csao valaki tudna segiteni a GOW 2 ben?? konkretan nem akadtam el csak, van az a resz amikor a sisters ekkel harcolok! Van 3 kapu amin az egyik kinez a masikat meg lehet utni! Mi a jo teknika? Egyszer sikerult az egyik tukornel betorni de nagyon nehez ez a resz!!! (a fo kerdes az hogy erdemes ellenuk harcolni) eloçre is thx! -
dreamy #810 Valaki tudna válaszolni? #804-es kérdés -
GOD24 #809 Ott nálam a leszakadt híd alatt van az a madár ott mit csinálja....?? -
#808 ha ott vagy ahol gondolom, akkor a bejáratnál találsz 1 pillért, amit előre kell tolnod az 1ik kapcsolóra, a másikra meg értelemszerűen neked kell állnod. -
evil 007 #807 nos...emberek ha valaki a leszakadt hídnál jár az rakja be a 2. dvd-t ugyanis nekem 2 dvd-s a játék és a hídtól jön a 2. dvd amikor az a madár ledob a mélybe na mindegy...szalnekem mind a 2 dvd 4 giga csak mondom. amugy help kéne mikor egy szobába vagyok és egy tűzmadár lehell rám tüzet akkor ott mit kell csinálni mert már mindent megpróbáltam.