GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néztem a bonus discet,és volt olyan része hogy lost levels.Na azok szerintem tök jó pályák,azok kimaradtak a játékból?

hi! és mien íród van?

kis off:
szerintetek Pioneer 110d íróval ki tudom majd írni?
Hellosztok! En is elakadtam de mas hol. <#buck> Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi.
Ok,megvan már.A GOW I bonus discje kellene,meg a bonus moviek.Honnan lehet leszedni?A bonus moviek a fontosabbak,hány bonus movie van összesen?

God of War I-bõl kéne mûködõ változat amibõl nincs semmi kiszedve.A DVD9-es változat megy rendesen?Mire,hogy kell kiírni?

Elakadtam, segítsetek légyszi! Eléggé az elején járok. Zeusz "ledobta" a kardot, ami beleált a földbe. A világító szemü ellenfélnek már az egyik szemét kiszurtam meg minden, a fél keze le van szakadva. A placc közepén ott a földbe szúrt kard, de nem tudom kihúzni, ha megpróbálom lepörög a piros bogyóm, ha a földön fekvõ kezet (de lehet hogy az egy szikla) hozzávágom, akkor megszédül, de utána felébred, és nincs mit hozzávágni. Mit kell itt csinálni?
Elõre is köszi minden segítséget.
Csá,a God of War II bonus discjén tényleg csak videók vannak?Azt olvastam valami plusz pályák is.GOW I bonus discjét honnan lehet leszedni,van egyáltalán?

Csáó!Kérdés a következõ!Letöltöttem állítolag egy tuti dvd 5ös verzát!Gondolom a 2ik layer akkor van amikor átakarunk menni egy nagy hídon de levan szakadva itt fagy le a dvd 9es!Nah most ott folytattam a dvd 5ös verzióval is nem fagy le de hogy a fenébe kell átjutni?Vagy ez egy bug?
DanRyu
Na végigtóltam, megkinlódtam vele.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Afe
pl itt 😊

Afe
miután lent meghúztad a kart, már képes vagy forgatni középen a szerkezetet. odaforgatod a harangokhoz, és a nagy felfüggesztett vmivel megkongatod azt. idõlassitás majd a másikat kézzel. én ennyire emlékszem.
addig harangozol, amíg szét nem törik a szobor.

Victor1103
És azt hol találom??Nagyon kíváncsi lennék a Rogue Galaxy-ra,a grafix nagyon megnyerö.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DanRyu
Help!!!!!!!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Segítsetek már légyszi??

DanRyu
Hi
Elakadtam megint csak. Egy tüzesmadárral elrepülök egy pületbe amiben van 2 harang. Mind a 2-t sikerül megkongattatni, meg is reped a szobor arca, de utána semmi sem történik, lent van egy kar de csak egy kicsit felmegy egy kör alakú valami ha meghúzom és semmi nem történik. Megkongatom megint a 2 harangot de csak a repedt arcú szoborfejet mutatja, be sem tom törni az arcát. Mit kell itt csinálni?? Help!!!

Prince of Máté
énis😊

Csacsi
Ha vkit érdekel, megcsináltam a #641-ben linkelt leírtakat, és haveromnak tökéletesen mûködik. Én még mindig az eredetire várok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ahhoz van egy hibátlan ripkit, milyen leírást akarsz?

Hellhammer
Elméletileg azt is meg lehet csinálni hasonló módszerrel, ahhoz is van valahol egy ilyen leírás. Próbálj meg keresgélni azon a fórumon ahol ez a GoW2 leírás is van.

DanRyu
Hi már megint elakadtam, egy barna lény belsejében vagyok, tudok már repülni is, de van egy kihúzni való barna henger és befelé nem tudom, tólni, hova kell vinni ezt a hengert?

DoNorBi
találtam egy zsírúl mûködõ verziót,nemtom ismeritek-e..: God.Of.War.2.NTSC.PS2DVD5.REPACK.PROPER-TorrentLeech

RLS DATE : 17/03/07
FORMAT : PS2 DVD5
RIPPED : See Notes
RAR SIZE : 65x50mb
HTTP LINK: http://www.ebgames.com/product.asp?product_id=281537

NOTES: Ok lets get down to the nitty gritty
Widescreen movies were relinked to standard movies
standard movies were downsampled as little as possible
cddvdgen doesnt like files above 4gb so the PART1.PAK
had to come in under 4gb. Whilst it did mean some
considerable downsampling all the movies are there
theyre all watchable. And they dont glitch. This rls
has been extensivly playtested. As with the GOW DVD5 rip
there are a couple of bugs we feel we should point out
to everyone. If the game freezes (you cant move kratos),
press start and reload checkpoint. It only happened once in
our playtest but its worth mentioning. If it takes a while to
load a section just be patient it'll load (the famous pause in
GOW1 DVD5 anyone?) This was rebuilt as optimally as humanly
possible all the relinks etc were double checked, the iso was
rebuilt correctly, you have to expect some quirks occaisionally
but its all here.

To boot this 3.X SM users should have no problem
2.0 SM users you need to burn dvdloader7all to boot it
HDD users you're on ur own i dont have it to test

TL NOTES: Props go to HYdRO for their rls, they take all the credit,
we just repacked it and keep it CRC fails clear.Have fun!

Haverok, Buli, Fight Club!

DanRyu
Ok már rájöttem, de azért köszi. Keményebb fejtörök vannak mint az 1-be és nagyon baba a játék.😄

Victor1103
Ez a metódus a Rogue Galaxy-nál is müködik???

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Afe
a másik szemét neked kell eltakarnod a megszerzett pajzsoddal.
felszaladsz aztán L1.

Seth
na addíg szerintem nem jutottam.. ^^

PSN ID.: Beegabor

DanRyu
Azt már megcsináltam, ez a 2. ilyen szobor, csúnya hárpia feje van na itt hogyan kell hárítani a szemeit?

Seth
ha elõször vagy azon a helyszínen akkor azzal még nem kel foglalkoznod. Mássz fel oldalt vmelyik létrán, és a helyszín mindkét oldalán van 1-1 szobor, na azokat húzd a szobor szemei elé, hogy visszatükrözze a sugarat

DanRyu
Ja hés egy kis idö után a híd lejön a magasból, szóval idQre megy a feladat, de nem tudom mit kell csinálni?

DanRyu
Hi

Elakadtam help!!! Van egy nagy szoborfej aminek a két szeme világít kék sugárral és lent van egy forgató kar ami felvisz egy kis híd félét. A kis hídra egy szobrot toltam, ami egy fehér négyzet alakú mélyedésbe helyezödött, utána a kart eltolom míg teljesen fel nem megy a kis híd a szobor rajta van de semmi nem történik. Mit kell itt csinálni?

Hellhammer
Amúgy nem értem miért kínlódtok vele a #641-ben belinkeltem egy tuti leírást, hogy hogyan kell csinálni dvd5-öt a dvd9 iso-ból. Olyanra csináljátok meg magatoknak amilyenre akarjátok (extrákkal, extrák nélkül, widescreen vagy normal stb).

sziasztok!
leszedtem a dvd9-es ECHELON-t, toxic patcherrel patcheltem ,ImgBurn-nel kiírtam de az Apache nem ismeri fel,hogy DVD 9 és nincs part 2 :SSSSS
már a 2. dvd-m b@xtam el,a ps2 fel se akarja ismerni...kezdek bepipulni
Afe
az rendes DVD muvi, tehát viszi az asztali player is.

én is megnéztem a múltkor és van benne néhány érdekes riport, meg marhulnak munka közben, de tetszett a szinkronos rész is.

DoNorBi
most jólértem hogy a toxic-os megoldással mûködik a dvd9 verzió vagy ugysem?
egyébként most szedem a bonus disc-et,ez csak ps2vel müxik vagy asztali lejátszó is viszi majd?

Haverok, Buli, Fight Club!

DanRyu
ksz

Prince of Máté
áprilisban

DanRyu
Hi mikor lesz müködö verzió, mert a 3. lemezemet rontom sztem el.<#szomoru1><#zavart2>

Seth
Nem, egy patching OK, vagy vmi hasonló feliratnak kellene elõjönnie

Sziasztok!Most patcheltem egy DVD9 verziót a toxic patcher progival,és ezt írta ki nekem.Searching: Found IOPRP300.IMG
Patching: Failed!!Ez most jó vagy nem?Help!!!
ok
Seth
R1+L1 asszem és lelassítja az idõt. Ha ilyen szobor van a közelben ezt mindíg megteheted

Sziasztok! Megint kene egy kis segitseg <#buck>. Most akadtem el amikor a lava folyamban harom kerek, es csak ugy tuvabb menni a forgatod. Amikor ez mag van akkor egy lava szorny kell kinyirni, utana van egy jo hosszu kotel kinyitod az ajtot es egy szobor van benne. Na itt akadtam el nem tudom mi a fenet csinaljak a szoborral, mert meg fogni nem tudom. Bocs a hosszura sikerult irasnak, csak pontos helyet szerettem volna adni. Elore is koszike a segitseget.<#vigyor4>
Még semmenyibe, hiszen csak április 13-án jelenik meg Európában. De vélhetõen 15-16 ezer forint lesz.

Papesz

DanRyu
Mennyibe kerül eredetibe a játék?

Csacsi
Miért van az, hogy imageburnernél beállítóttam, a booktype-ot a nec írónál, hogy dvd+r DL lemez, és mégsem írja DL lemeznek? Szegény haveromnak már a második DVD-je szál el így. Vki megosztaná magyarul hogy kell megírni pontosan? Nérónál sem írta meg csak a fele lemezt, és a videóknál szaggatott.

Vki help pls.

Ja és magyarországi megjelenést nekem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Seth
úgy jártál mint én, dvd9 helyett kaptál egy dvd5-öt az elsõ layerrel, pedig látszólag szuperül megírta mindkét layert. Nézd meg apache2-vel, ki tudod listázni layer 1-2-t, ha nem látja layer 2-t akkor így jártál

Csacsi
Várd meg az eredetit.

DanRyu
Hi nagy baj van, lefagy nagysokára a DVD9-es Gow2-öm. Pedig sokáig semmi baja sincs a játéknak, 7 órát már játszottam vele. Patcheltem a toxic patcherrel az isoját. Most mit csináljak??<#zavart2><#rinya>

dinomano
Köszi az infot... Hogy ne legyen bann+tompitsuk a dolgok élét; ideirom gyorsan, hogy FUJ WAREZ!!! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Victor1103
PS2 God of War 2-DVD5-BOTH LAYERS WORKING-CTS- 3642007 TPB
Ezt próbálta már valaki?

ja azt nem tudtam lehet e ide írni (bár gondolom nem😄 ) de: én newzbin-rõl szedek. usenext serverrõl. Az van az infóban h:
type.................: Game

Platform.............: PS2
Part Size............: 50MB
Number of Parts......: 59
Compression Format...: RAR
File Validation......: SFV
Image Format.........: .iso
Image Created with...: Other (specify)
Burn Tested..........: Yes

-------------------------------------------------------------------------------
Post Information
Posted by............: DjPelle
Posted to............: a.b.cd.image.playstation2.dvdiso
News Server..........: usenext.com
Posted on............: 18.03.2007

Release Notes
Full working DVD9 to DVD5 Rip
!Widescreen-Mode also work fine too!
!!!InGame Movies in great quality!!!

nekem megy... bár nem volt idõm nagyon kipróbálni szala demoban láttott részeken sem jutottam túl.