GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
na ez is érdekes, mert Te már rég a 2. layeren vagy, elvileg annak már mûködnie kellene.

akinek régi PS2-je van, annak ajánlom a HDD megoldást, mert úgy látszik csak azzal jön össze gondnélkûl. boltban már nem lehet kapni, de itt van egy olcsó adapter.(#606)

Valóban nem is volt semmi extra, csupán az én verióm szar sikerült tovább menni és az uánna lévõ hac is könnyû volt csak mikor menteni alartam megfagyot. Aszem én tovább nem idegesítem magam áprilisban megvesszük eredetíben aztán kész😊
Afe
basszus esküszöm, hogy nem emlékszem semmi extra dologra, mert hamar lement és utánna egy órát szívtam a következõ harcnál amíg rájöttem mit kell csinálni, de attól még lehet, hogy volt vmi más is.

hmm... nekem mindíg megjelenik felette a O ezek szerint te csak ütötted és kész.
Afe
nem tudom, nállam az hamar lement. nyilaztam amikor távol volt, ha meg odajött szédbarmolni a kardot, akkor csak püföltem oszt vége lett.
az utánnalévõ harc nekem nehezebben ment, mert bénáztam, de az se nehéz.

most nézem a bonus lemezt😊

hali

2 körben mikor a kardon osztod a második nõvért, meddig kell verni a fejét már legalább 100* szétvetrem, de még mindíg nem akar meghalni.
God_Of_War_2_NTSC_PS2DVD5-HYdRO
Mûködõ dvd5 verzió😉
Már csak egy rarfix kell...

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Afe
na csak összejött nagy nehezen😊
most mentettem ,és 17:10:15 az eddigi idõ, és még messze a vége sztem.

Afe
phu tizenakárhány. nem tudom most megnézni, csak ha kilépek, de nem akarok már mert 2 körben legyõztem külön-külön a nõvéreket, de amikor 2-en vannak, egyszerüen nem tom mit kell csinálni. olyan idegesítõ, mert 1 idõ után lefekszik az egyik, de hogy olyankor mit kell tenni.<#confused>
máskor mindíg kiírta minden boss fightnál, hogy mi a picsát kell nyomogni, most meg semmi. kocsog gow2 b@szom ki gépestõl az egészet az ablakon<#idiota>

még csak az elején járok, eddig még nem nehéz 😊
kb hány órája tolod?

Afe
bacsátok meg olyan nehéz ez a game, hogy szerintem nem sokan fogják normálba tolni. vagy én lennék már ennyire béndzsa?!
kb a Fates palotától, majd utánna a templomban olyan harcokat kell vívni, hogy bajd össze sarom magam, pedig fejlesztem rendesen a fegyókat meg a képességeket.
vagy 20x már biztos kiírta ez a mocsok, hogy nem akarok inkább easy-ben próbálkozni.<#mf2>
már eljutottam am nõvérekig, de még nem jöttem rá így 1 óra senyvedés után sem, hogy hogyan lehet lenyomni õket.<#falbav>

minden esetre a történet megint remekre sikeredett, a kivitelezés is jó, bár az elején eléggé belecsöppenünk a dolgok javába ( ami nem árt persze, csak sajnos szokatlan a többi játék tutyimutyi kezdése mellett ), nagyon várom a fordulatokat, és mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot, ezt tényleg megéri megvenni 😊

nekem a "butított" verzió megy rendesen ( DVD5, extrák ki vannak szedve, meg szerintem videók zöme is ), asszem Temple of Euryale résznél járok, videó is volt benne egy pár, amíg nem tudom megvenni addig tökéletes nekem ez a fajta is...

Seth
azzal nem lesz gond, majd meséld hogyan és mivel írtad ki

PSN ID.: Beegabor

Okami Amaterasu
nekem még mega faszán..credits is bejön..majd szolok ha lenne vmi gond..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Seth
Na én addíg sem jutottam, ott fagy le amikor a lovakról visszamegyünk a szigetre.És egy faszi ordibál hogy segítsünk (tologatni kell egy tömböt hogy egy létrára fel tudjunk menni. Aztán onnan ki kéne nyitni egy rácsos ajtót,amikor ahhoz hozzáérek, jön a loading , vártam 10 percet de csak loadingolt

jaja medúza után jóval messzebb vagyok már megöltem már valami szellemszerûséget is és van egy olyan rész amikor sok platform ledöl és neked a láncal átkell ugranod az összesen és beesel egy barlangba ott van még 2 csata pár stirénnel meg minotaurussal kimész belõle gyönyörû táj egy nagy híddal save point(már azis lefagy ha menteni akarok) és egy nagy leszakadt híd nekem itt hal be
Seth
Melyik barlangból?? A medúzát legyaktad már?

Március 23 az a STALKER😊 Április a GOW 2

Triathlon for life

Seth nemtudom neked hol kattant be a játék nekem ott amikor kijössza barlangból és egy hatalmas hídon kéne átmenni nekem ott baszódik el
Okami Amaterasu
de ha lejön a game akkor hogy csináljam..vki mondja már el..h h kell kiirni..mit kell csinálni a neroba vagy alcohlba..??????hozzáértõk szoljanak...!!plzplzhelphelp

Afe
mindíg azzal szoktad? gondolom többszáz DL-es PS2 lemezt írtál már, de ez sztem nem ilyen 1szerû. ennél a gamenél meg fõleg kényes a dolog, mert a forumokon kb 10bõl 1-2nek sikerûl.

btw ezt az írós témát itt kellene folytani, mert jön a jedi(#576) oszt szét csap köztünk 😊

Amúgy akárki aki kiír ilyeneket az Alholol 120%-ot ajánlom. A legegyszerübb kiírási módszer. Képfájl kiírása oszt kész. Mindig azzal szoktam és mindig jó a játék 😊

PS4 ID: Vordengo

DanRyu
Milyen márkájú DVD9-es lemezt érdemes venni amin müxik is a játék?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Neroval kiírhatom a képfájlt, müködni fog?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Prince of Máté
esetleg lehetséges az hogy mivel amerikában már megjelent, az amcsi gowot megvenni itt maygarországon?
Pl bolhapiacon?
Magyar megjelenés áprilisban v március 23 ikán lesz?
Mert minde a 2rõl hallottam már

Okami Amaterasu
játék kiirásánál..mint kell átkalibrálni..nero vagy alcohol..?

DanRyu
Holnap már valószínü, hogy én is tolom.

DanRyu
Hálás köszönet!<#vigyor2>

leszeded netrõl, toxic patcher a neve és amikorkibontottad az iso-t egyszerûen elíndítod a programot, kiválasztod a fájlt és ennyi. ilyen egyszerû😄

DanRyu
Ez a progi engem is érdekelne meg a részletes használata. Help

Okami Amaterasu
hogy kell patchelni..hol találom a progit..?

hajaj ott még nemvoltam én most a 3fejû kutyánál vagyok a ketrencben!

Akkor nekemis rosszlesz....
Seth
nekem ott adta be a derekát,amikor már kinyírtam azt a dagadt medúzát, és jöttem visszafelé a mocsaras részbõl(6 óra körül van a számláló)

Hát én már nemtudom hol járok(kibaszott jó a játék lenyûgözõ tényleg! és eddig lekopogom semmi baja!
na nekem még nincs lent (talán majd ma) de viszont "feketemacskán" akiknek müködik azok:
- patchelték toxic patcher-el az iso-t
- 2.4x DVD+R DL-re írták(senki nem írta minuszos dl-re!)
- és mindenkinek müködik normálisan( többen már végig is vitték és nem akad)
ennyi én majd irok h sikerült-e
cs

DanRyu
Kint van de ezek szerint nem hivatalosan.

Én is tolnám már ezerrel. Asszem amíg kijön megint nekiállok az elsõ résznek. 😊

DanRyu
Ajj de tólnám már. Baszott kíváncsi vok, hogy milyen az 1-hez képest.

nem sajnálom, de nem lenne alkalmam használni

Sir Quno Jedi : értettük, elnézést kérek fórumtársaim nevében is

Sir Quno Jedi
Le kéne állni a warezzal, mert kénytelen leszek büntetni! Fõleg értem ezt DanRyu-ra!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince of Máté
sztem is, én nem sajnálnám azt a +4 gigát mert megéri az extrák miatt

Seth
dvd5-öst meg felesleges,mert nincs meg végig rajta

Prince of Máté
szerinted?
ha nincs Dl írója akkor a dvd9est szedi?<#wilting>

DanRyu
A DVD5 ös verziót szeded?

Na most látom mi is a helyzet. Nekem ilyen írási problémáim nem lesznek, a tört videó nélküli játékot leszedem, eltöcskölök azzal amíg nemlesz pénzem megvenni eredetiben, ugyanis nemfogok DL lemezekért annyi pénzt kidobni, fõleg hogy nincs is olyan írom amivel tudnék írni 2 rétegû lemezeket...nálam ennyi

Seth
végigolvastam, most írtam is oda mi a helyzet, várom az értelmes hozzászólásokat

Afe
fogalmam sincs. eddig 1 dl lemezt írtam, azt is elqtram, pedig pontosan úgy csináltam mint az akinek meg sikerült.
de imgburn-el szokták, plusz mág abban is át kell allítani, hogy DL-es a media, na meg a Layer Breake-t is érdemes beállítani.
sztem olvasd végig a BC-s hsz-kat, ott biztos pontosan tudják amegoldást.

Seth
azt írja hogy csak dvd9-nél lehet layert váltani. Ezek szerint nem jól lett kiírva,sima dvd-nek látja.AKkor mi a tökömet írt ennyi ideig?? Hogy kellett volna kiírnom??

Afe
Apache2-ben a lemezen jobbklikk, majd Switch Layers.
ha van ott egy PART2.PAK 4.2 Gb-os fájl, akkor oké, ha nincs..