1366
  • Gábor
    Oké, köv nehézség :P
    Vagy rögtön a titan mode? Csak hogy ne körözhess le megint, míg énis végigérek újra
  • DanRyu
    No végiglöktem megint, baszott király egy játék.
  • Gábor
    Én is. Euph-vmidagadtjabbadögnél járok újfent.
  • sacano1
    elöször usd hogy szédüljön el utánna ráugrasz szem kiszur átfog dobni egy másik hejszinre ott megint találkozol mejd vele az lesz a lényeg hogy megint verekedtek elszédöl odaugrasz berántod a kezét a kerékbe és nyomod a gombokat amiket kér eszt két5szer kell eljátszani utánna megint eldob akkor fog jönni a kardos rész.
  • satya26
    Köszi
  • satya26
    Tehát akkor nem kell ráugorni a szoborra?
  • sacano1
    utána továb kell menni lefognak dobni egy kardot ott harcolni kell a szoboral és amikor gyengélkedik oda kell menni a kardhoz probálni kihuzni de az elsö pár alkalomal csak a te energiádat szivja el a kard nem kell megiedni kitudod majd huzni aval a kardal megtudod sebesiteni és be tudsz menni a szoborba ott már adott lesz a hejzet.
  • satya26
    egy követ kilövök rá utánna ráugrok és kiszurom a szemét. ezután meghalok
  • satya26
    a legelején az elsö szobornál
  • sacano1
    pontosan hol tartasz ?
  • Seth
    amit szereztél karvédőt,vissza tudod küldeni a lövedéket. Állj oda ahova "pottyant" a tűzköpő,aztán védekezz mielőtt eltalálna
  • satya26
    sacano a legelején mit kell csinálni a szobornál?
  • sacano1
    help elakadtom anál a résznél ahol egy háromfejü kutyaszerüséget kell kinyirni kinyirom van egy kar asztt meghuzom elkezd tüzet köpködni a szoborfej de sehova nemtudok menni.
  • bigbug1
    Nagyon köszi Seth, már tegnap óta ezen vacakolok.
  • Seth
    menj vissza le a lifttel, lent hátul az egyik hullát le lehet vágni a kötélről, ő lesz majd a nehezék
  • dante3
    100%,vajon miért nem lepődtem meg!
  • bigbug1
    Sziasztok, biztos alap kérdés, de mit kell csinálni, ha van két ajtó egymás mögött, az egyiket egy elhuzandó kar nyitja, a másikat pedig egy padlógomb, elhúzom a kart, ezzel együtt rálépek a gombra, de amint lelépek a gombról az első ajtó becsukódik, esélyem sincs odaérni. nincs kő a környéken amit ráhúzhatnék. mit tegyek?
  • satya26
    Az elején a szobrornál mit kell csinálni?
  • timantes
    Hello!

ICAROS legyőzése után most a THE FACE OF ATLAS-ban vagyok , itt akadtam el a legelején. Az elején végig ugráltam ( repkedtem ) a láncos platformokat és most a testébe ( ? ) vagyok. Minden ellenséget kinyírtam és az UTAMAT EGY DARAB CSONT elálja!!! ha kihúzum akkor áttudok menni az alagúton de nem tudok felugrani , de a csaontot nem tudom teljesen
    áttolni az alagúton !! mit kell itt csinálni.

Ezt írták gamefaqs-on de nem tudom lefordítani normálisan hogy tudjam, plz segítsetek:

Glide to the bottom platform and then glide into an icky cave entrance.
    Satyrs and harpies will appear, so eliminate them with the spear! Once
    the area is cleared, go to the end of the path to a doorway that is
    being protected by tentacles. Attack the tentacles to repel them and
    then grab the large "bone" and pull it BACKWARDS.

Drag the bone to the left of the door and then jump to the hidden ledge
    on the top left side to find a chest with a Phoenix Feather and more
    goodies. Now jump down and drag the bone from the backside into the
    doorway. Make sure to drag it from the other side! Jump on top of the
    bone to the upper ledge and then head down to the next area.
  • satya26
    Az elején mit kell csinálni a szoborral?
  • Prince of Máté
    amikor rádviláítanak a a züld fényükkel akkor mindig gurulj el előlük, vagy ha nem megy már akkor kezd el a bal analogot balra-jobbra mozgatni, mikor még csak kővé dermesztenek.
  • Crazy Mate
    Melyik fegyverrel?A karddal vagy a chaos blades-el?
  • DarkSector
    üsd őket és tépd le a fejüket, és ha kővé változnál, akkor mozgasd az analogot gyorsan...más nincs...
  • Crazy Mate
    ÁÁÁÁ,segítség!Ott vagyok 4 óra és 30 perc után,hogy Artemis(vagy ki) odaadja a karadját aminek tök jó hangja van,ezután kezdődik az Artemis Challenge,na megyek az alagúton,beérek egy szobába,új kard tök jó,irtom vele az undeadeket.És ezután jön kb. 8 medusa,na ők kővé változtatnak és kinyírnak.Velük mit,mivel,és hogy csináljak?
  • DanRyu
    Megint elkezdtem játszani vele, normalon.
  • DarkSector
    Kösz az info-t....:DD
  • DarkSector
    Jah mosmán vágom, hogy az 1-ről van szó.....
  • Gábor
    Ne felejts el törmeléket képezni belőlük, különöben a szoborparkod életre kel ;)
  • Turboman
    Szia! Akkor lesz egy szep szobor gyujtemenyem, ok ezt meg nem probaltam mindjart ki is probalom.
  • Gábor
    Használd az új medusa fejet. Tudod, változtass kővé egy raklapnyit belőlük!
  • Turboman
    Hi! Gondolom ez az elso medusa, ez resz akkor van amikor a csavo oda megy a kolapon levo konyvhoz ahol agy harcos van kove valtoztatva. Itt nyortam ki a medusat, meg szereztem a fejet. nem tudom sehol ki menni a terembol, csak mindig harom ropi jon ram, oket oket kinyirom es jon ujabb harom, de kezd egy kicsit unalmas lenni. Koszi a segitseget elore is.
  • Gábor
    Nekem rövid volt, de easy-n nyomtam (az gow1 miatt kevés hajam maradt, így a sztori és játékélmény miatt levettem a nehézséget, következő végigjátszásra feljebb rakom).
    Az elején vagy még eléggé egyébként.
  • DarkSector
    Nics nagyon messze a 3.....
    És hosszúnak találtad?
    Mert én most szabadítottam még csak ki a repülő lovamat.....
    Sok lehet még vissza??
  • Gábor
    Most vittem végig, durva jó!

Alig várom a köv részt a ps3-ra! Biztos system-seller cím lesz!
    Apropó, mikorra ígérik a hármat?
  • Crazy Mate
    Ott ahol Aphrodité beszélt,ott tudsz tovább menni.
  • DarkSector
    Ez asztán nemsokat mond, melyik rész és nagyjából mikor van ez, mert k...a sok meduza van a játékban, hátmég a 2részben együtt....
  • DarkSector
    Mondom én hogy nem rosz a GoW2
    :DDDDDDDD
  • Turboman
    Hello Fiuk! Nem tud nekem senki segiteni?
    Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi
  • Crazy Mate
    Megnéztem,köszi.Mostmár értem,egymás tetejére.
  • Crazy Mate
    Azért veti magát a vízben,mert szól neki az embere hogy jön az ellenség,és akkor megy segíteni.