GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, köv nehézség 😛
Vagy rögtön a titan mode? Csak hogy ne körözhess le megint, míg énis végigérek újra<#idiota>

DanRyu
No végiglöktem megint, baszott király egy játék.<#vigyor2><#buck>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Én is. Euph-vmidagadtjabbadögnél járok újfent.

sacano1
elöször usd hogy szédüljön el utánna ráugrasz szem kiszur átfog dobni egy másik hejszinre ott megint találkozol mejd vele az lesz a lényeg hogy megint verekedtek elszédöl odaugrasz berántod a kezét a kerékbe és nyomod a gombokat amiket kér eszt két5szer kell eljátszani utánna megint eldob akkor fog jönni a kardos rész.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Köszi
Tehát akkor nem kell ráugorni a szoborra?
sacano1
utána továb kell menni lefognak dobni egy kardot ott harcolni kell a szoboral és amikor gyengélkedik oda kell menni a kardhoz probálni kihuzni de az elsö pár alkalomal csak a te energiádat szivja el a kard nem kell megiedni kitudod majd huzni aval a kardal megtudod sebesiteni és be tudsz menni a szoborba ott már adott lesz a hejzet.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

egy követ kilövök rá utánna ráugrok és kiszurom a szemét. ezután meghalok
a legelején az elsö szobornál
sacano1
pontosan hol tartasz ?

Seth
amit szereztél karvédõt,vissza tudod küldeni a lövedéket. Állj oda ahova "pottyant" a tûzköpõ,aztán védekezz mielõtt eltalálna

PSN ID.: Beegabor

sacano a legelején mit kell csinálni a szobornál?
sacano1
help elakadtom anál a résznél ahol egy háromfejü kutyaszerüséget kell kinyirni kinyirom van egy kar asztt meghuzom elkezd tüzet köpködni a szoborfej de sehova nemtudok menni.

Nagyon köszi Seth, már tegnap óta ezen vacakolok.
Seth
menj vissza le a lifttel, lent hátul az egyik hullát le lehet vágni a kötélrõl, õ lesz majd a nehezék

PSN ID.: Beegabor

dante3
100%,vajon miért nem lepõdtem meg!<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sziasztok, biztos alap kérdés, de mit kell csinálni, ha van két ajtó egymás mögött, az egyiket egy elhuzandó kar nyitja, a másikat pedig egy padlógomb, elhúzom a kart, ezzel együtt rálépek a gombra, de amint lelépek a gombról az elsõ ajtó becsukódik, esélyem sincs odaérni. nincs kõ a környéken amit ráhúzhatnék. mit tegyek?
Az elején a szobrornál mit kell csinálni?
Hello!

ICAROS legyõzése után most a THE FACE OF ATLAS-ban vagyok , itt akadtam el a legelején. Az elején végig ugráltam ( repkedtem ) a láncos platformokat és most a testébe ( ? ) vagyok. Minden ellenséget kinyírtam és az UTAMAT EGY DARAB CSONT elálja!!! ha kihúzum akkor áttudok menni az alagúton de nem tudok felugrani , de a csaontot nem tudom teljesen
áttolni az alagúton !! mit kell itt csinálni.

Ezt írták gamefaqs-on de nem tudom lefordítani normálisan hogy tudjam, plz segítsetek:

Glide to the bottom platform and then glide into an icky cave entrance.
Satyrs and harpies will appear, so eliminate them with the spear! Once
the area is cleared, go to the end of the path to a doorway that is
being protected by tentacles. Attack the tentacles to repel them and
then grab the large "bone" and pull it BACKWARDS.

Drag the bone to the left of the door and then jump to the hidden ledge
on the top left side to find a chest with a Phoenix Feather and more
goodies. Now jump down and drag the bone from the backside into the
doorway. Make sure to drag it from the other side! Jump on top of the
bone to the upper ledge and then head down to the next area.

Az elején mit kell csinálni a szoborral?
Prince of Máté
amikor rádviláítanak a a züld fényükkel akkor mindig gurulj el elõlük, vagy ha nem megy már akkor kezd el a bal analogot balra-jobbra mozgatni, mikor még csak kõvé dermesztenek.

Melyik fegyverrel?A karddal vagy a chaos blades-el?

DarkSector
üsd õket és tépd le a fejüket, és ha kõvé változnál, akkor mozgasd az analogot gyorsan...más nincs...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ÁÁÁÁ,segítség!Ott vagyok 4 óra és 30 perc után,hogy Artemis(vagy ki) odaadja a karadját aminek tök jó hangja van,ezután kezdõdik az Artemis Challenge,na megyek az alagúton,beérek egy szobába,új kard tök jó,irtom vele az undeadeket.És ezután jön kb. 8 medusa,na õk kõvé változtatnak és kinyírnak.Velük mit,mivel,és hogy csináljak?

DanRyu
Megint elkezdtem játszani vele, normalon.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DarkSector
Kösz az info-t....😄D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah mosmán vágom, hogy az 1-rõl van szó.....

Ne felejts el törmeléket képezni belõlük, különöben a szoborparkod életre kel 😉

Szia! Akkor lesz egy szep szobor gyujtemenyem, ok ezt meg nem probaltam mindjart ki is probalom.<#eljen>
Használd az új medusa fejet. Tudod, változtass kõvé egy raklapnyit belõlük!

Hi! Gondolom ez az elso medusa, ez resz akkor van amikor a csavo oda megy a kolapon levo konyvhoz ahol agy harcos van kove valtoztatva. Itt nyortam ki a medusat, meg szereztem a fejet. nem tudom sehol ki menni a terembol, csak mindig harom ropi jon ram, oket oket kinyirom es jon ujabb harom, de kezd egy kicsit unalmas lenni. Koszi a segitseget elore is.
Nekem rövid volt, de easy-n nyomtam (az gow1 miatt kevés hajam maradt, így a sztori és játékélmény miatt levettem a nehézséget, következõ végigjátszásra feljebb rakom).
Az elején vagy még eléggé egyébként.

DarkSector
Nics nagyon messze a 3.....
És hosszúnak találtad?
Mert én most szabadítottam még csak ki a repülõ lovamat.....
Sok lehet még vissza??

Most vittem végig, durva jó!

Alig várom a köv részt a ps3-ra! Biztos system-seller cím lesz!
Apropó, mikorra ígérik a hármat?

Ott ahol Aphrodité beszélt,ott tudsz tovább menni.

DarkSector
Ez asztán nemsokat mond, melyik rész és nagyjából mikor van ez, mert k...a sok meduza van a játékban, hátmég a 2részben együtt....

DarkSector
Mondom én hogy nem rosz a GoW2
😄DDDDDDD

Hello Fiuk! Nem tud nekem senki segiteni?
Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi
Megnéztem,köszi.Mostmár értem,egymás tetejére.

Azért veti magát a vízben,mert szól neki az embere hogy jön az ellenség,és akkor megy segíteni.

DarkSector
Jah egy vidó is van elõtte amiben érdekes módon ugyanúgy veti a mélybe magát, mint az elsõ részben...szerintem ez az elsõ rész elõtti eseményeket tárja fel.....
De nem tuom....
Majd csinálok 1-2 képet....
Nekem az kegyetlenül bejött mikor egy lóval kell repkedni a szobros rész után és a madarakat úgy kell megölni hogy ráugrasz és levágod a szárnyai, majd mátrix-os módszerrel lehajítod õket a mélybe....
És a környezet is a ott van rendessen....<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

mukika
úgy kezdõdik. baszott jó játék.

Prince of Máté
jááj😄
kár vlt elomndanod most mégjobban várom a megjelenést 😄😄
A teljes játék úg kezdõdik mint a demó, hogy lekicsinyedsz és rádtámadnak a katonk?

DarkSector
Bakker.....az de rosz....
Csak azért, mert utána még szerzel egy fegyvert, amivel be tudsz menni a belsejébe és fel kell menned a fejéhez...
Nagyon durva....<#vigyor3>

Miért mindenki GoW 1-et ír, mikor itt a kettõ van....
Vagy az 1 is DL-es lemezen volt régen??????

Prince of Máté
na szal a demó addig tart hogy felmész egy liften és ott van egy ablak, oda néz az a szobor, és csapkodni kell a szemét és sajnos vége mikor betöri a falat 😞

Segítsetek,elakadtam a GoW 1-ben.Athénban vagyok,ott tartok hogy van az a híd,ami elõtt ilyen vas kapu van és másik utat kell keresnem,meg van egy fa ajtó,amin ellenségek próbálnak bejönni,oda is másik utat kell keresnem.Merre menjek?

nemjön
Én is.Remélem a 3 jön ps2-re is.

Hello Fiuk! Nem tud nekem senki segiteni?
Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi
Afe
azt mind kilõték, de én sem értem hogy miért mert a töbségük teljesen késznek tünt. valoszinûleg nem fértek már fel a DVD9-re sem, talán majd a következõ részben felhasználják.
volt néhány hangulatos pl a tengerpartos rész, az Etna belseje meg még több repkedõs rész, de a legjobban az Atlantiszos pályát sajnálom, az qrwa jól nézett ki.