GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy rögtön a titan mode? Csak hogy ne körözhess le megint, míg énis végigérek újra<#idiota>#idiota>
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ICAROS legyõzése után most a THE FACE OF ATLAS-ban vagyok , itt akadtam el a legelején. Az elején végig ugráltam ( repkedtem ) a láncos platformokat és most a testébe ( ? ) vagyok. Minden ellenséget kinyírtam és az UTAMAT EGY DARAB CSONT elálja!!! ha kihúzum akkor áttudok menni az alagúton de nem tudok felugrani , de a csaontot nem tudom teljesen
áttolni az alagúton !! mit kell itt csinálni.
Ezt írták gamefaqs-on de nem tudom lefordítani normálisan hogy tudjam, plz segítsetek:
Glide to the bottom platform and then glide into an icky cave entrance.
Satyrs and harpies will appear, so eliminate them with the spear! Once
the area is cleared, go to the end of the path to a doorway that is
being protected by tentacles. Attack the tentacles to repel them and
then grab the large "bone" and pull it BACKWARDS.
Drag the bone to the left of the door and then jump to the hidden ledge
on the top left side to find a chest with a Phoenix Feather and more
goodies. Now jump down and drag the bone from the backside into the
doorway. Make sure to drag it from the other side! Jump on top of the
bone to the upper ledge and then head down to the next area.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elején vagy még eléggé egyébként.
És hosszúnak találtad?
Mert én most szabadítottam még csak ki a repülõ lovamat.....
Sok lehet még vissza??
Alig várom a köv részt a ps3-ra! Biztos system-seller cím lesz!
Apropó, mikorra ígérik a hármat?
😄DDDDDDD
Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi
De nem tuom....
Majd csinálok 1-2 képet....
Nekem az kegyetlenül bejött mikor egy lóval kell repkedni a szobros rész után és a madarakat úgy kell megölni hogy ráugrasz és levágod a szárnyai, majd mátrix-os módszerrel lehajítod õket a mélybe....
És a környezet is a ott van rendessen....<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
kár vlt elomndanod most mégjobban várom a megjelenést 😄😄
A teljes játék úg kezdõdik mint a demó, hogy lekicsinyedsz és rádtámadnak a katonk?
Csak azért, mert utána még szerzel egy fegyvert, amivel be tudsz menni a belsejébe és fel kell menned a fejéhez...
Nagyon durva....<#vigyor3>#vigyor3>
Miért mindenki GoW 1-et ír, mikor itt a kettõ van....
Vagy az 1 is DL-es lemezen volt régen??????
Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi
volt néhány hangulatos pl a tengerpartos rész, az Etna belseje meg még több repkedõs rész, de a legjobban az Atlantiszos pályát sajnálom, az qrwa jól nézett ki.