1366
-
Samanoske #886 Jó a DVD9es csak patchelni kell! -
Shader #885 Toxic patches verziot keressetek!!! az a tokeletes! -
Ren #884 Ezek szerint az én dvd9-es echelon verzióm sem jó? Az is ugyanott akad el mint tlosz-nak. -
Ronin1350 #883 Érdemes benézni ide is. Vigyázat spoiler veszély!! -
Samanoske #882 Bitsoup.org és a Hursty jó verzió! -
Ronin1350 #881 God of War 2 USA PS2DVD5 PROPER-KuDoS itt
-
fanatifo #880 igen de nemigen fogsz találni vagyis lehet fogsz de azoknak igénytelen szar a videóik mert levannak butítva -
tlozs #879 Köszi!Most kereshetek egy másik verziót!FAQ -
#878 szar verziód van -
tlozs #877 sziasztok!Ott tartok ahol egy hosszú hídon kellene átmennem,csak épp le van szakadva.a túlsó oldalon van egy mentési lehetőség,de nincs semmi,hogy át tudjak jutni.most nem tom,hogy a játékban van-e a hiba,vagy én vaok olyan sík,hogy nem tom hogy kell átjutni. -
#876 esküszöm probáltam azt is, de semmi, mind1, probálkozok. aztem levágja majd. -
bimbi001 #875 senki nem tudj honnan lehet a működő verziót letölteni? -
#874 megpaskolod a karját és gyorsan ráengeded a tüskét. -
#873 az istenit neki, megint sikerült elakadnom.
nővérek után van egy ilyen sok kezes gusztustalan valmai és ott körbe kell tolizni valamit. az egyik kezét bezártam egy ajtóba azt a izékét arréb vonszoltam 1x és ott vége. valami szív alak szerű dolgot letudok engedni ami kb 5 másodpecig van lent, na hogy ott mit kell csinálni azzal vagy hogyan tovább elképzelésem sincs. -
#872 Videók kiszedve.... -
bimbi001 #871 és ezt a verziót honnan tudom letölteni nem tudnátok megmondani,mert nagyon kellene. -
GOD24 #870 De ez csak 2,98 giga az nem kevés...?? -
#869 Igen az! -
#868 Én úgy hallottam, hogy ez a jó a DVD5-ek közül..:
God Of War 2 Ntsc Ps2dvd5 hursty -
bimbi001 #867 valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudom leszedni a jó lemezt? -
#866 aha, kössz, nem vágtam hogy pajzsot tesz rá, aztem arrébb fogja húzni ott ha megnyomom, mert már bevolt téve oda a szobor. -
KaTy #865 nem tudom..de ahogy ismerem a kiadókat szerintem nem:( -
#864 A Zeusz bunyóra. Vagy lehet, hogy csak én vagyok láma? -
Shader #863 ott kell lennie a konek amit kitoltàl! odatolod a làbàhoz a hidnak es felograssz, jobra lesz egy szobor amit letolsz, ràteszed a pajzsot amit szereztel! Aztàn odatolod a helyire beinditod a masinàt hogy felemelkedjen, ezutàn felmàszol a szemmel szembe es nyomsz egy vedekezest amivel visszavered a sugarat a fejibe!!! ennyi -
Shader #862 ezt mire irtad?? -
#861 Hehe, a végén a Parappa the Rapper-z megszégyenítő sebességgel kell bevinni a kombót. Majdnem egy kontrolloerem bánta. -
#860 hali, elakadtam én is sajna. ott vagyok hogy a 2. szemes kitakarást kell megcsinálni a szoborfejnél. 1 csókát átvágtam a falon azt ott lóg 1 kampon a szobor szájja elött, azt mondja nyomjak r1-et de semmit nem csinál, és már menni se tudok semerre se. szal nem vágom tovább itt a helyzetett. -
#859 Szar a lemezed...BIMBI001 -
bimbi001 #858 Hali!
Valaki segíthetne!Elakadtam a leszakadt hídnál ahol elvileg az Ikarusszal kell csinálni valamit!De én nem tudom "előhívni"mit kell csinálni?Vagy rossz a lemezem ?Én mikor átugrom a hídra eltűnik a híd alol a két szárny és elhalgat a zene !!MIT TEGYEK ???????? JÓ a lemezem? -
#857 Jah vágom.... -
Shader #856 ez az amikor mar begvan az Athenas Fate bonusz menupont a& hol tetszolegesen beàllithatsz mindent! es itt lehet 999999 es combot csinalni!! ugy hogy titan erot benyomod es a negyzet tamadassal folyamatosan sebzed! -
#855 Ilyen lesz az Eu-ban is? -
#854 Hol van ez a rész amikor négyzetelni kell?? -
Shader #853 nem kell a negyzetet nyomogatni csak nyomvatartani!!!
en is megcsinaltam ugy mar tok mokas!!! 100 évig tart :D -
KaTy #852 Pénteken megérkezett a 2 lemezes verzió!
Csodás! -
Code92 #851 hű de nhéz lehetett nyomvatartani az l1-et és nyomogatni a négyzetet:D de amúgy gart a figránask akinek volt türelme hozzá -
Shader #850 màsolt amerikai verziot vettem meg!!! europai nincs még! -
#849 mármint az eredetit veszed meg v a másoltat?
Mert az eredeti még nincs , most voltam kint vasárnap:/ -
#848 Jaja...az duplaretegü, DVD9es verzio...Ha tudja az irod+PS-ed, töltsd... :-) -
GOD24 #847 és 6 giga