GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
igen, úgy már könnyû lesz.

AAA.........; szoval akkor belassitom az idot es akkor kezdem el csapkodni a masikat???
Afe
ott én is elpöcsöltem egy darabig, míg rájöttem, hogy ha megfekszik a repkedõ nõvér, akkor az a zöld fény a testén egy idõlassító szirszar😊

Afe
ha viszi a DVD játékokat, akkor lehet.

Ja meg annyi hogy ez a Sisters of fate boss harc 4 ik menete
Csao valaki tudna segiteni a GOW 2 ben?? konkretan nem akadtam el csak, van az a resz amikor a sisters ekkel harcolok! Van 3 kapu amin az egyik kinez a masikat meg lehet utni! Mi a jo teknika? Egyszer sikerult az egyik tukornel betorni de nagyon nehez ez a resz!!! (a fo kerdes az hogy erdemes ellenuk harcolni) eloçre is thx!
Valaki tudna válaszolni? #804-es kérdés
Ott nálam a leszakadt híd alatt van az a madár ott mit csinálja....??
Afe
ha ott vagy ahol gondolom, akkor a bejáratnál találsz 1 pillért, amit elõre kell tolnod az 1ik kapcsolóra, a másikra meg értelemszerûen neked kell állnod.

nos...emberek ha valaki a leszakadt hídnál jár az rakja be a 2. dvd-t ugyanis nekem 2 dvd-s a játék és a hídtól jön a 2. dvd amikor az a madár ledob a mélybe na mindegy...szalnekem mind a 2 dvd 4 giga csak mondom. amugy help kéne mikor egy szobába vagyok és egy tûzmadár lehell rám tüzet akkor ott mit kell csinálni mert már mindent megpróbáltam.
Akkor melyik a jó verzió...??
Akkor DCD5-ön játszok...!!!
Sziasztok!
Kezdõ vagyok még, szóval ne nevessetek a kérdésemen, szeretném megkérdezni, hogy az amcsi verziójú NTSC játékkal lehet régi chippelt ps2-n játszani?
Köszi a választ elõre is.
ha dvd5-ös verzióval játszol akkor kikapcsolhatod és várhatsz amíg kijön a játék 😄, ha dvd9-essel játszol, akkor nem tudok segíteni

Valaki segítsen már elakadtam...!!! Megszereztem a lila botot átmentem az oszlopokon kinyírtam a barlangban mindenkit és ott a végén van egy leszakadt híd ott mit kell csinálni...???<#ticking>
Vazze! Mi ez?! Babelfish fordított vagy mi a manó??

hhháááá, lol 😄

Seth
én borultam a röhögéstõl, már az elején "Istenból háború" ^^,meg a Homályosan láthatóvá válik Evezõnyél, Szövõszék, Kiemelkedik, Dereng,Kamra

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
én angolul jobban értem mint ezt...

DarkSector
#790 én szóltam elõször!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha valaki nagyon el van akadva, próbáljaon magának ebbõl valamit kibogozni!

nem kell beszólni nekem hogy ez nem ér semmit, csak az használja aki szeretné!

"fordított" FAQ
Most mit szeretnél elérni? Origit kínálsz?

Na mi van senki nem akar játszani a GOW2vel? 😊

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

ffxi
Te beszélsz? Flémek gyöngye 😊

Fákjúal!

DarkSector
Ez is igaz....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
de ez a gow2es fórum!

DarkSector
Jah nekem...

A ládát odahúzod a lépcsõhöz, a forgóajtó elé, majd rárúgod a nagy gombra, ami aktiválja a forgóajtót. Rúgás után a jobb analóggal az ajtónak gurulsz, amivel így te is átfordulsz.

Ott tartok a GoW I-ben,hogy Atlas Challenge,kinyírom a medúzákat,lemegyek kötélen,megszerzem a pajzsot,de még 1 kell.Ott van az a forgós ajtó,de nem tudom mit kellene csinálni.Hol a másik pajzs?

Amugy kell valakinek a játék?

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

JGTC
már megoldottam...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nem tudjátok hogyan kell átugrani a szakadékot amikor az a félszemû isten fújkál. ??? TY elõre is!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Prince of Máté
Prince of Máté
Báze mikor jelenik már meg itthon is??? :/

Apropó, tegnap este elkezdtem god mode-on!

Megpróbálhatod, de sokan nem elég jók angolból.

Csacsi
Nem elég egy teljes leírásnak a linkje? Ott aztán mindnki megtalálja, amit keres 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Faq-ot a topicba gondoltam 😛
Tudod, hogy ne kelljen ugyanannak a puzzlenek a megoldását kismilliószor leírni.

2 Steh:

THX!!!!
Csacsi
a gamefaqs.com oldalon nem egy végigjátszás van fent.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
Sehun sincsen fenn? Nem neztem még faq-t neten..egyelöre még töltöm game-et, lassan csordogal...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lassan kellene egy faq...

Seth
ki lehet ütni az oldalsó falakat 2 oldalt,mögötte folyik vmi csatorna.Ahova be tudod vinni a hullát, rakd bele a sodrásba, menj át a másik oldalra,ahova nem tudtad bevinni, a sodrás odaviszi neked

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!

Elakadtam a a mocsaras rész után van egy kerek terem ahova le kell ugrani középen egy kerek ajotónyitó gomb, jobbra egy hulla, balra pedig még egy ajtónyító gomb. a hullát a középsö gombra rá tudom rakni de a bal oldali gombra (a nem teljesen lehúzodó rács miatt) nem.
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20677

Van pár érdeks dolog...

A játék "isteni" !!!

A figura 999999es megakombót csinált, nézzétek meg a linket!
Le van szakadva, csak a "kicsit" bolond Ikarusz bácsival beszélgetnél ott.

Eddig 3 verzióm volt mind a 3 amikor át akarok menni egy nagy hídon ami levan szakadva itt fagy le igaz foggalmam sincs hogy kéne ott átmenni vagy a normál verzióba nincs leszakadva?
Akkor ezzel nem nagyon kell tovább probálkoznom... Köszi
DanRyu
Hibás verzió, nekem is volt ilyen az elözö DVD lemezemen.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Sacano. Nálam ez van: elszédül, majd ráugrok kiszurom a szemét utána elsötétül a kép majd 5 másodperc mulva ki irja hogy you are death.