1366
-
#926 még az elején van,amikor zeusz jól átver azzal a karddal -
Gábor #925 Be kell valljam, hogy hard fokozaton a barbi királynál elakadtam vagy másfél hete. Faq sem segít sokat. Úgy látszik öregszem, hogy ennyire béna vagyok :) -
fanatifo #924 Pedig már a finisben vagy:) -
#923 ..Nem lett jó...3szor töltöttem vissza checkpointot, de egyszer sem lett jo...sztem totalrossz a verziom... -
#922 Igen nekem is ez volt....
Ilyenkor állítsd fel a gépet, vagy fektesd vissza és nyomj Load Last Checkpoint-ot...
És mikor vissza tölti akkor jó lesz...
Nekem a ló kiszabadítása után adta be a kulcsot...
De itt már véglegessen... -
#921 Eh, én szüneteltetem, elakadtam; ill. hibas DVD5 verziomvan... Script gondok vannak az oriasi szobor kinyirasa utan; nehezen adja be a következö jelenetet; amikor Zeusszal kell kardozni...Sokaig csak allnak 1 helyben a harcosok a hatterban..utana; a video beindulasa utan végleg lefagy a karakterem... -
#920 fhm meg a játékértékelők? jaj -
0707 #919 kerdezd meg az FHM jatekkritikusat errol! 3 csillagot adott ra az 5-bol.amikor meglattam elsapadtam. ekkora barmot! -
#918 Persze hogy nem rosz, de akkor is csak esztelen lövölde, mint a RESISTANCE.....
Ismerős a mondat?...:DD -
#917 Nem oly rossz a Gears of War. Az XBOX Live toplistát hónapok óta vezeti. Talán próbáld ki! -
#916 Egyetértek!
Talán a Gears of War ami a mostani játékok közül lefoglalna egy kicsit, de az is csak egy agyatlan lövöldözgetés az egész.... -
zsalesz #915 Végre sikerült játszanom (véleményem szerint) minden idők legjobb játékával! Már az első rész is lenyűgözött de ez a második valami eszméletlen!!! Nem hinném, hogy ennél jobb játék létezik a piacon és bármelyik platformot is beleérthetjük köztük a nextgeneket is! Nem hinném, hogy bárkinek is be kéne mutatnom ezért nem fényezem tovább!
Még annyit, hogy én a játék fejlesztőit a legrangosabb díjjal jutalmaznám, hiszen tisztán látszik ,hogy minden kreatívitásukat és tudásukat belefektették!
Minden elismerésem az övéké!!!
Szenzácios és egyben eszméletelen! Gyönyörű! -
Sumo72 #914 Nagyon Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#913 mikor a repekdőst leütüd és ződ fényt nyomatmagából akkor betudod lassítani az időt. akkor oda mész és puffölöd. -
Sumo72 #912 Sziasztok!
Segítsetek légyszi mert inhüvelygyulladásom lesz.
A vége felé járok hard-ban.
Van 2 csajszi, az egyik bezárva a tükörbe a másik repked. Órákig püfölöm mindkettőt de vért izzadok mert semmi sem történik. Bekéne törni a tükröt, de milyen módszerrel? Aki emléxik rá hogyan nyiffantotta ki a tükrös picsát kérem ossza meg velem!!
Köszönet! -
#911 Ez mi?
God of War-ra hajaz? -
#910 hát ennél többre számítottam, és egy újabb számlálóhoz jutottam :) Mondjuk jól el van dugva a továbbjutásos link -
#909 na, már él a http://www.islandofrhodes.org/index.html link. -
#908 Remélem, de azért aznap reggel rájuk telefonálok. -
#907 Ez kérdés akart lenni -
#906 Május 2-re szállítják ki -
Samanoske #905 Mássz fel a falon és verd le a jégcsapokat hogy beszűrődjön a fény,utána amit elöször felolvasztottál fal mögül húzd ki a szobrot.
Húzd az egyik beszűrődő fényhez ami megint felolvaszt 1 falat,ezután 1 másik
fényhez ami leirányítja a fényt a madárhoz,ilyenkor kell a karokat tekerni,hogy
az egyik körbe(amelyikre a fény esik)kirajzolódjon az arany színű kör embléma! -
#904 Nem tudom kapok-e pólót. Az annyira nem érdekel, mint a játék :D
Csak jönne már el a szállítás ideje. Úgy utálom ezt a warezba, hogy mindig később érnek el hozzám a cuccok, őedig én rendes vagyok.
Nah mind1. Nem maradok le semmiről.... -
#903 Mind1, énis előrendeltem -
#902 és kapsz Pólót, mert ha igen akkor énis előrendelem -
#901 Hidden HD Mode Gameplay HD
Apr 12, 2007
Press and hold L1, L2, L3, Square and Circle as you boot up the game to play the hidden HD mode that includes sharper graphics.
http://www.gametrailers.com/player.php?type=mov&id=18545 -
tlozs #900 Ahonnan már nem tudsz tovább előre menni,ott ugorj visszafelé a magasabb sziklára,és utánna a másikra ahol energiát tudsz tölteni -
dpetya73 #899 Sziasztok,megint elakadtam, egy palitól elveszem a szárnyát,majd berepülök egy barlangba ahol megküzdök egy kőszörnyel/itt már kaptam segítséget/,majd a sziget tartója felnyom a felszinre ahol pilléreken kellene ugrálni a szárny segítségével. A 3. ugrás után a pilléről nem tudok tovább jutni.Van 2 lehetőség az egyik balra a másik sréhen előre, de mind a kettő magasabban van így nem tudok felkapaszkodni.
Előre is köszönöm a segítséget, az előzőt is
-
tlozs #898 Sziasztok.Elakadtam,ott ahol egy kör teremben vagyok,és az ajtók le vannak fagyva.Van egy sas a terem közepén egy szintel lejjebb.Lemegyek,meghúzom a kart és felolvasztja az egyik ajtót amiben van egy számomra biztos valami,csak nem tom mit kezdjek vele.Ja és még van 3 kar is amit ha forgatok,a kőfalba vésett jeleket tudom elforgatni.Előre is köszi a Helpet. -
#897 Már elő is rendeltem....már csak pár hét...és végre én is tolhatom. -
#896 AZT A KURVA BÜDÖS ÉLETBE! -
#895 szembe meg lehet mászni a falat (kamera rá is közelít egy pillanatra ha jól emlékszem)Ekkor majd köveket fog feléd dobálni, ide -oda kell csak ugrálni. Aztán majd lejjebb megy a láva megint és folytathatod a puhítását (jó sokat kell, mire szétrobban). -
Szuperkaraj #894 használd a szárnyakat...gondolom :D -
dpetya73 #893 Sziasztok
Elakadtam ott ahol egy szárnyas embertől elvettem a szárnyait, majd késöbb bementem egy barlangba ahol egy kőszörnyel küzdök és közben elsülyed a sziget amin vagyunk. Mit kell csinálni mert meghalok amint a lávába belemerülök.
köszi -
#892 ahhh...örök hála....
thnx!!!!! -
#891 "liftre" rátolod a szobrot, meghúzod a kart, te is felmész vele, aztán a szélére tolod a szobrot és jól elrúgod, így nagyívben elrepül a perem felett -
#890 sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,mert elakadtam ott,ahol a egy női szobor szeme kéken világít,és elé kéne húzni 2 darab kis szobrot,a baloldalit sikerül,de a jobboldalit nem,mert van egy perem ami miatt nem megy.És jobboldalon van egy liftszerűség...
Köszi! -
Ren #889 Shader & Samanoske: Köszönöm, működik! :) -
Samanoske #888 Április vége. -
#887 eu megjelenés?