GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõ vagyok még, szóval ne nevessetek a kérdésemen, szeretném megkérdezni, hogy az amcsi verziójú NTSC játékkal lehet régi chippelt ps2-n játszani?
Köszi a választ elõre is.
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem kell beszólni nekem hogy ez nem ér semmit, csak az használja aki szeretné!
"fordított" FAQ
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tudod, hogy ne kelljen ugyanannak a puzzlenek a megoldását kismilliószor leírni.
THX!!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam a a mocsaras rész után van egy kerek terem ahova le kell ugrani középen egy kerek ajotónyitó gomb, jobbra egy hulla, balra pedig még egy ajtónyító gomb. a hullát a középsö gombra rá tudom rakni de a bal oldali gombra (a nem teljesen lehúzodó rács miatt) nem.
Van pár érdeks dolog...
A játék "isteni" !!!
A figura 999999es megakombót csinált, nézzétek meg a linket!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung