GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki segíthetne!Elakadtam a leszakadt hídnál ahol elvileg az Ikarusszal kell csinálni valamit!De én nem tudom "elõhívni"mit kell csinálni?Vagy rossz a lemezem ?Én mikor átugrom a hídra eltûnik a híd alol a két szárny és elhalgat a zene !!MIT TEGYEK ???????? JÓ a lemezem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
en is megcsinaltam ugy mar tok mokas!!! 100 évig tart 😄
Csodás!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mert az eredeti még nincs , most voltam kint vasárnap:/
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PSN ID.: Beegabor
Nekem is netrol volt eloszor de amikor meglattam a movikat hat majdnem hanytam! pedig azok nagyon szepek!! Ezk utan egybol mentem megvennni a Pecsaba(petofi csarnok) csao
Nekikezdek a hetekben, és irom majd, h. szuperalnak-e a dolgok... :-|
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
A pecsàban 2000 forintert beszerezheto!
ps: nem vagyok 100%-ig otthon a dologban, majd szerintem valaki szebben és pontosabban is leírja neked 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy miben külömbözik a dvd5-ös és a dvd9-es verzió,mert én a dvd5-set szedtem le de elakadtam a leszakadt hídnál ahol van egy mentõhely a túloldalon egy bazinagy épület meg ott is egy mentõhely és sehogysem tudok átjutni mert belehuzanok a szakadékba.Olvastam hogy,valaki azt írta hogy 2dvd-s a játék és hogy ilyenkor kell berakni a kettes dvd-t,de nekem csak 1 van.
Szedjem le a dvd9-est?
Elõre is köszi!!
Viszi valaki Titan módban?
Elakadtam annál a résznél amikor a csákót kell megvédeni a nagy madár elõtti kis kör teraszon(bennt imádkozik 1 helységben és onnan kell kivinni oda ahol majd bele kell verni a fejét a könyvbe).
Jönnek kutyák,ilyen bárdos ürgék,meg 3 v 4 faszi aki termeli õket.
Van valami ultrakombó erre a részre?
Azt a 999999e kombót hogy csinálta a srác?
Ha valaki tud segíteni írjon pls.
Thxxx!
"Vegyé' egy péeshármat és kapsz még!" 😄
a "Urn of The Fates" kepesseg mit is ad???
angolul ez van rolla irva: "Extends the time it takes for your combo meter to decay".
pontosan nem tom leforditani! hatha ti tudjatok
elore is thx
Hát iszonyatosan várom a folytatást felejthetetlen volt ez a rész is!