1366
-
comal #966 nekem 2db dvd5 van az 1., ill. a 2. réteg külön-külön! Meglehet azt csinálni, hogy 1 dvd9-en legyen az egész működőképesen?
-
#965 nem úgy logikus, hogy 2 db dvd5?? mi értelme lenne 2 dvd9-re írni? -
comal #964 Nekem megvan a dvd9-es darabolva 2db dvd5 imagefile-ra. Hogyan lehet ezt megírni, hogy működjön? Dual layer vagy csak 2db dvd5-ös lemez? Ha dl akkor hogy egyesítem? -
#963 szóval amikor még óriási? akkor a sziréneket a gomblenyomásos mozdulattal kell megölni, ilyenkor egy lökéshullámot gerjesztenek. Na 3-4 ilyen után Zeus nagyjából középre csap egyet,félregurulsz, vagy felugrassz hogy ne sebezzen, ilyenkor gyorsnak kell lenni és megsorozni a kezét. Ezt 3-4 eljátszod, aztán emberi méretében kell megküzdeni vele, ilyenkor semmi különösebb trükkje nincs, cvsak kiismerni a támadásait. Majd lesz 1-2 ilyen sorba gombnyomkodós rész, de nem vészes -
Crazy Mate #962 Mi a baj?Nem találod el,vagy nem megy le az élete ha ütöd? -
Turboman #961 Hat senkinem tud nekem segiten?
Hellosztok! Segitsetek nekem, el akadtam ott amikor Zeus-al kell verekedni egy lebego fold darabon, hogy tudom az oreg nagy szakalut meg sebezni? Koszike elore is a segitseget. -
#960 igeeeen... :-P szögény gyerök vagyok én; hááá' tehetek én róóóla? :-P -
#959 warezhuszár -
#958 " de neeeem" -
#957 Vedd meg eredetibe. Nekem is jön már 2-án, vagy 3-án. -
#956 Eh, azota sikerült szereznem még1 DVD5ös verziót; ami ugyszint leáll Zeusz általi lebökés(szobor kinyirasa utan); ill. pokolbol visszamaszas utan...Egyszerüen nem tudok mozogni, csak a pause(a menü) billentyüje aktiv+ a hatterben fightolnak a harcosok...szoval vm script gond...Valakinek van ötlete? Vártam is kb.5percet, hatha eszhez tér a game, de nem... -
Turboman #955 Hellosztok! Segitsetek nekem, el akadtam ott amikor Zeus-al kell verekedni egy lebego fold darabon, hogy tudom az oreg nagy szakalut meg sebezni? Koszike elore is a segitseget. -
#954 eltünteted a tüskéket, lelassítod az időt, odaszaladsz körbetekered a tekerőt(persze előtte már leszedted a hullát), lelassítod az időt, továbbszaladsz átugrálva a gödröt. -
dpetya73 #953 Köszi, de 1 órája próbálom , de nem akar összejönni.A kar gyorsabb forgatására nincs valami trükk mert mindig éppen hogy lemaradok. -
Turboman #952 Jo a meglatasod, es jol csinalod, forgasd el a kart, es akkor lassitd le az idot jo erzek kell hozza de meg lehet csinalni. -
dpetya73 #951 Sziasztok,segítség kellene mert elakadtam. Ott vagyok ahol egy terembe belépek és ember magasságú karók állnak ki a padlóból. Meghúzom a kart, lemennek , szétütöm a falat, mögötte a szobor aminek a segítségével lelassítom az időt,majd egy másik kart kell körbrforgatni.Amint hozzáérek a karhoz a időlassítás leáll. Vagy én vagyok túl lassú v. nem így kell de mire körbeforgatom mindig feljönnek a karók és meghalok.
Gyakoroljak még vagy van más megoldás. -
sephir #950 Hello az lenne a kérdésem hogy a dual layares GOW2 ki lehet írni 2 dvd re is ,van valami daraboló progi vagy vegyek dual layert és ha meg patch-eltem akkor jónak kell lenni.Mert letöltöttem a 24 et is és kiírtam Dual lemezre ment is es darabig de kb felénél lefagyott ,vagy azt is kellett volna patchelni?
előre is kösz a segítséget -
Samanoske #949 A dual Layereset patchelni kell és akkor nem fagy le,DVD5-ből pedig
a Hursty verzió jó csak a videók pixelesek.
bitsoup.org -
Turboman #948 Hellosztok! Segitsetek nekem, el akadtam ott amikor Zeus-al kell verekedni egy lebego fold darabon, hogy tudom az oreg nagy szakalut meg sebezni? Koszike elore is a segitseget. -
#947 ha 6.62 giga, akkor az jo, rippeletlen verzio..vagyis dual-layeres DVD verzio... Ha van duallayer lemezed, és ki tudod irni+PS2-öd tamogatja akkor töltsd le ezt...Amennyiben DVD5ös verziot keresel, akkor kérdezz tovabb; azok rippelt verziok; és sok hibas van köztük..nekem is egy ilyen hibas verzio van/volt, amit netröl töltöttem; és kb.masfel orat tudtam tolni a game.-et, mielött leállt... -
GOD24 #946 És 6.62 giga...?? -
GOD24 #945 Ez jó verzió: God Of War II NTSC...?? -
#944 "Európa megint megjárja a szokásos kis körútját: amennyiben PAL PS2-d van és PAL God of War II-vel játszol, le kell mondanod az USA NTSC verzióban megtalálható HD opcióról. A Sony-s Hugo Bastillos állítása szerint az európai kiadás nem élvezheti a fényesebb, nagyobb felbontású textúrás változatot. Az indok: az extra hely, amely szükséges lett volna a HD információkhoz, nem áll rendelkezésre a lemezen, mégpedig a lokalizált idegennyelvű szinkronok miatt.Franciák,olaszok,spanyolok: köszönjük." 576Konzol
Na ezt megkaptuk!!:S -
modernslave #943 köszi szépen.. este neki is ülök . -
#942 Na nekem a "pegazussal továbbmehettek" résznél fagyot le véglegessen a játék... -
fanatifo #941 már 3x végigvittem de nemtudok betelni vele óriási a játék -
#940 az újonnan kapott képességeddel (L3+R3), átváltozol és kitöröd azt az ajtót ahol bejöttél erre a területre. Vissza kell menni egészen pegazusig és átváltozva Typhon újjait megütögetni, és majd felemeli a kezét és pegazus szabad, mehettek tovább -
modernslave #939 visszamentem és le is lőttem prometheust. De nekem nem tünt fel hogy más irányba is lehet menni :( -
fanatifo #938 igen -
#937 Jah vágom...
Akkó Zeus köcsög vót aki a kardot döfte belém?? -
#936 Az nem Zeus hanem Prometheus,aki ellopta a tüzet az istenektől ezért örök időkig kellett volna szenvednie, ha nem jön Kratos és szabadítja meg ettől az átoktól -
#935 Zeus-ra gondolsz a tűz felett? -
fanatifo #934 Jaja én kb egy órát próbálkoztam de aztán rájöttem hogy kikell menni a barlangból és lekell lőni az ijjal a láncon lógó csókát és akkor tudsz továbbmenni! -
#933 nem arra kell menni ^^ engem is megszívatott, ellenkező irányba -
#932 Akkor célozz és lőj a magasban lévő dobozokra ha van mert kiszabadíthatsz amolyan kapaszkodópontokat....asszem.. -
modernslave #931 igen.. -
#930 Az íj nálad van már? -
modernslave #929 szasztok! Én is elakadtam ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném. Az elején vagyok. Ahol egy nagy kő fej fúj szelet felém és át kéne ugrálni egy hídon ahol hatalmas lyukak vannak de az első sem tudok. Nem is a szél miatt hanem mert át sem tudok ugrni olyan messze van a következő épp része a hídnak. -
fanatifo #928 jahhhhh akkkor igen eléggé az elején:))) -
#927 pontosan...sethnél a pont... :-D