1506
  • Serminátor
    helló lenne 1 pár kérdésem játékkal kapcsolatban:hogy lehet benne tolatni?:D,hogy lehet pótot húzni a kamion után?,mi a játék lényege?,hogy kell daruzni?
  • bajusza
    szívesen.
  • Ombika
    Hmmm kar,pedig nem sokkal kellene erosebbnek lennie... :S
  • Serminátor
    thx
  • papi08
    köcce
  • dav
    A wiki-ben talán találsz erről információt: http://wiki.rigsofrods.com/

De szerintem sokmindent nem lehet vele kezdeni, ez ilyen, ezt el kell fogadni. A játék fizikai motorja úgy működik, hogy vannak csomópontok, és a pontokat összekötő rugalmas rudak. Tömege csak a csomópontoknak van, a rudak súlytalanok. Tehát minél több rudat kell beépíteni a modellbe, azzal lehet merevebbé tenni. A rudak közönséges rugóként viselkednek, és a rugónak sajnos van egy olyan tulajdonsága, hogy minél hosszabb, annál nagyobb elmozdulásokat enged meg. Magyarán minél nagyobb a modell fizikai kiterjedése, annál jobban fog nyekleni-nyaklani. Ez ellen csak a rugó keménységének növelésével lehetne védekezni, ennek azonban sajnos gátat szab a fizika és a számítógépes szimuláció ténye. Ebbe nem mennék bele részletesen (akit érdekel, az tanuljon szabályozástechnikát), de minél keményebb a rugó, annál instabilabb lesz a szimuláció, és egy bizonyos érték felett az egész begerjed, és a modellben ébredő erők szanaszét tépik a modellt. Ez van.
  • Ombika
    Alvaz merevsegerol vkinek vmi info,vagy tudnatok segiteni irni neki 1 levelet?
  • bajusza
    trucks mappába, ha van pálya, azt pedig a terrains mappába
  • papi08
    tudom betenni (szép anyanyelvük!)
  • papi08
    ha szedek le kamiont akkor azt hova kell bettenni?lécci vki segítsen
  • papi08
    köcce
  • bajusza
    Innen van:

RoR Repository Site
  • papi08
    én sehol nem találok katonai kocsit az hol van????vki segítsen lécci
  • bajusza

• Ombika
    Igen tudom es a kamiont is pl atirtam,marmint motor ertekeket,ratio,valto es ugytudtam az alabi videot elkesziteni ,esetleg nemtudjatok mit kellene atirni,ha lehetseges egyaltalan! Lehet irok a tagnak aki kesziti oket....
  • bajusza
    #710-es hsz.
  • bertino
    talán az internetről
  • Serminátor
    hy all honnan lehet leszedni a játékot?
  • Ombika
    Nem olyan veszes az,a darujat addig forgatod amigg... :)
  • bajusza
    Ha felborul egy jármű, akkor már nem a Liebherr darut választom mentésre, hanem a kamionmentőt, sokkal stabilabb jármű.

Akkor van gond, ha a daru borul fel, és azt kell talpraállítani, a kamionmentővel elég nehéz dolog.
  • ngcsnet
    igen, és ez alapból a járművek szerkezétéből adódik, pl. a kerekek is nagyon könnyen kicsavarodnak a helyükről, túl nagy a súly az alvázon, nem bírja el
  • Ombika
    Picit igazitani kellene,de fejleszto ez nem igazan veszi eszre....
  • SimaSuna #724
    valahogy úgy h gyenge az alváz :)

hirtelen indulásnál elcsavarodik...

nincs rendesen kimerevítve :D
  • Ombika
    Sok jarmunel az a bajom,h nem eleg merev a vazuk vagy hogy is fejtsem ki mondanivalom?! :)
  • Ombika
  • bajusza
    nagyon jó mindkettő
  • Ombika
    Nagyobb táv erolkodve! :)
  • Ombika
    Kis felturbozas,hogy porogjon a topic,csekkoljatok meg erdemes.. :)))
  • bajusza
    az nagyon remek. A Liebherr darun jó lenne valamit fejleszteni, pl. egy kampót kaphatna emeléshez, mint a toronydaru.
  • milk41
    sztem is eléggé jó játék,most pl csak RoR van fenn a gépemen
  • bajusza
    az biztos. Nekem is a RoR a kedvencem már rég. Nagyon jó játék. El lehet vele szórakozni.
  • papi08
    Meglátjátok egyszer jobb lesz a ROR mint a Haulin!!!XDXD
  • SimaSuna #714
    ellehet vele lenni..
    h van 5 percem akkor megyek gyúrok a buszra vagy a konténerre :)
  • Shadow94
    nem.de kiváncsi vagyok hogy milyen de nem akarok játszan ... talán majd
    később az 1.0-ás verziót ...bár az se most lesz ;)
  • passatgt
    40 megába belehalsz?
  • Shadow94
    Legalább érdemes is letölteni ?
  • bajusza
    Tessék a 0.33d verzió a RoR-ból:

RoR 0.33d
  • ngcsnet
    0.33d bugfix is kijött néhány napja, még én sem próbáltam ki, vajon mennyire javítja a multi apróbb hibáit.
  • XRV
    RoRnam sztem nam a száguldás, a farolás, ill a kétkerekezés a lényege. Bár van aki ezért szereti.
    Én speciel helyezteket oldok meg pl ha felborultam, nem nyomok I-t hanem megpróbálom a lehetőségekhez mérten, helyreállítani a dolgot :-) Illetve jól megpalokva végigkínlódok egy utat:-)
  • milk41
    hidd el engem is zavar de ez van,ha találsz egy másik ilyen játékot akkor szólj,meg hozzátenném hogy ez még az 1.0-ás verziót sem érte el.