1506
-
#786 köcce -
#785 En is,de szerintem csak beallitas kerdese! :) -
#784 jah én is azt hittem valami uj verzio jött ki:DD -
#783 Loll nekem nincs is ilyen novenyzet!:) -
#782 Csinaltam par ingame screenshotot, mert biztos sokan szeretnenek latni ingame shotikat is. Nalam sajna a Core2Duo + Geforce 8600M GT + 2GB DDR2/667 RAM configomat eleg gyorsan lezabalja fullon, az alairasbeli laptopomon nyomom. Igaz, hogy mindent full/high-ra allitottam, 1280x800x32bit + AA + AF + bloom + water reflection + minden full beallitason jatszom.
Ime tehat a shotijaim:
A velemenyem: ahhoz kepest, hogy nem neves fejlesztocsapat keszitit, hanem egyetlen lelkes ember (illetve most mar ketto, ahogy olvastam az angol szovegben a web lapjan) elkepesztoen jo fizikaja van a game-nek (reg lattam manapsag ilyet..), es egesz jo grafika tarsul hozza. -
bajusza #781 nagyon jó lesz.
Kipróbáltam egy új dolgot a Liebherr daruval. A kamionmentővel (Scania) megfogtam a Liebherr-t, majd a darut kitalpaltam, így már könnyebb emelni vele. Azt is megcsinálhatjuk, hogy két kamionmentő fogja a Liebherr, hogy ne döljön fel. -
#780 Hat most vagy negyed orat jatszottam vele, de valami iszonyat feelingje van. Visszahozta a regi Terep2 feelinget, ami anno vitt mindent, mint Kamaz az utkeresztezodesben. Van normalis HUD, vannak normalis hangok, van qrva jo fizika!!! Ha a Haulin alatt es a Bus Driver alatt csak tizedennyi fizika lenne, akkor mar jobb lenne mindketto. Az SCSSoft programozoi tanulhatnanak egy sufnituningos sractol, aki osszedobta ezt a Rigs of Rods-ot. Egyszeruen zsenialis! Az meg, hogy MOD-dolhato, es tobb, mint 500!!! MOD es kieg letezik hozza... hat le a kalappal. -
XRV #779
Ezt majd NgCS csinosítgathatja tovább :-) Mérete annyi ami itt meg volt adva. -
bajusza #778 nagyon jó képek. -
#777 amikor a csapat találkozik:
baleset:
cég:(most a Rig-A Deal tábla helyett a cégnév van ki írva)
pihenő a kikötő felé:(tudom ez nem PTTM-em) -
#776 Mar en is szedem lefele, jo pont, hogy ingyenes game es szabadon letoltheto. En a legujabb, 0.33d verziojat szedem most lefele, ez 57.6 MB.
Amig ki nem jon a Bus Simulator 2008, a Rig `n` Roll, addig elleszek ezzel szvsz. -
bajusza #775 jól néz ki. NGcs-é se rossz. -
#774 az alsó kocsit hol lehe megszerezni?
-
#773 ez jó lesz... -
#772 -
#771 1.HUN:azért mert ez magyar fórum
2.banner by Papi:tudjátok ki csinálta
3.nyújtott kép:nem igaz nem nyújtott -
#770 nem nyújtott kép... -
#769 1. HUN nem kell
2. banner by papi nem kell
3. nyújtott kép..nemjó
minjá mékelek 1et -.- -
#768 nekem tetszett csak nagy.az enyém milyen? -
bajusza #767 az enyém szerintetek jó lett? -
#766 ez az utolsó ötletem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de szép is lenne ha kikerülne...XD -
#765 régen NGCS csinált 1 képet az kellett volna..
de maj du csinálok jobbat -.- -
#764 akkor több ötletem nincs... -
#763 csúnya^^
nem kell minden jármű..
elég pl a konténeres..de te tudod -.- -
#762 akkor ez?
ez picit elmosódik...XD -
#761 nem
méretek 796x220 ez a bannerméret -.- -
ez jó lenne?köcce!
-
bajusza #759 Igen, én is bannernek szántam. -
#758 aki nem látja a műszerfalat:
ezt nézze át alaposan :) -
#757 felhasználhatom a képet egy banner csinálásra? -
#756 nemlehet -
volfika #755 Hy!
Ezt a müszerfalat be lehet épiteni a 18 pttm-be?
Ha igen,hogyan??? -
koma2 #754 már meg van -
koma2 #753 Bocs az értetlenségemért de ez merre van? -
#752 oh 1000 kösz
-
#751 page up / page down -
#750 ok kösz már valamennyire tok daruzni csak szar a felbontás és nem tom leolvasni de még mindíg nem tok tolatni -
bajusza #749 van egy rakományválasztó pult, arra kell az embernek rálépni, és ott válogathatsz a cuccok közül. -
koma2 #748 Hy! Ti hol találtok mondjuk konténert pótkocsikat meg ilyeneket mert én sehol sem találok. Légyszi segítsetek! Köszi!! -
#747 műszerfalon minden hasznos infó fent van..le kell olvasni^^