1506
  • bertino
    szerintem biztos azt is megcsinálja a pali, ez csak kezdetleges multi véleményem szerint
    [reménykedik]
  • Ombika
    De engem bosszant,hogy csak versenyzesre jo es pl egymasra pakolni nem lehet stb...,pedig ugy lenne az izgi!!
  • milk41
    hmm,tök jót multiztam:) tetszik a gém
  • SimaSuna #703
    átírjuk a konfigját..
    nem 800kg lesz a pót hanem csak 100 :)
  • bertino
    kétkerekezni a kamionokkal...
    bár ha pótot csatlakoztatok az dőlésirányban még mindig független a vontatótól és amíg a vontató féloldalra dől a pót meg marad vízszintbe, addig nehezen oldható meg de én kísérletezek rajta ahogy csak tudok :A:SD:ASD:
  • bajusza
    lehet jó nagyokat ugratni, farolni stb.
  • SimaSuna #700
    unalmas perceidet jó játék mellett ami kihasználja a 2 CPU-t is akár ellehet tölteni jópár percet/órát..

kicsit játszol a fizikával..konténerezel..daruzol..repülsz :)
  • tams044
    ennek a játéknak mi a lényege.csak kérdem
  • Ombika
    Jo nagy Bannt erdemelnel!!
  • SimaSuna #697
    olvassámá vissza 1 kicsit ^^
  • tams044
    hol lehet letölteni.valaki megmondaná? előre is kösz:}
  • bajusza
    igen, jó lenne.
  • Ombika
    Jolenne ,ha javitana,hogy multiba egymasra lehessen pakolni stb...
  • bajusza
    RoR 0.33 patch:

download
  • bajusza
    Készítettem egy banner-nek is megfelelő képet, csak "csinosítani kellene:

• bajusza
    Én is így jártam, beraktam pár járművet még a game-be, az uninstall meg mindent töröl, nem hagy nyomot.
  • XRV
    Vigyázatok azzal az uninstallerrel! Az előző verziót leszedtem és ugye volt ott nekem egy sajátmappám melyen a netről leszedett apróságnak készítettem, azt is úgy ahogy van ledarálta :-(
  • Ombika
    Sajnos halott ugy ez a multi,nemlehet egymasra raallni, nemlehet sulyt felemelni, meg csak kivalasztani se csak versenyezni,de ki az a marha aki traktorokkal stb-vel versenyezni akar,mert ennek igy semmi ertelme! Remelem hamarosan jon az ujabb javitas..... :))
  • milk41
    engem 10perc után ledob a szerver
  • bajusza
    Már hogyne, valami nagyon jót.
  • milk41
    na töltöm a játékot,utána mehet a multi!
  • norbi56
    kéne csinálni 1 bannert nem?
  • Ombika
    NAh ki jon multizni 1et? :)
  • bajusza
    RoR 0.33
  • bajusza
    Vigyük a harci teherautót komppal:

• cxcm
    Pls vki 1 linket
  • bajusza
    töltöm is lefelé.
  • norbi56
    hivatalos honlapról lehet szedni
  • norbi56
    EMBEREK LEHET TÖLTENI A MULTIT:D:D::D:D:D

RoR 0.33, network!

The first network-able version of RoR is ready!

Apart from network, RoR 0.33 is pretty similar to 0.32, the only new feature being the new variable pressure tires (only the 6x6 DAF Paris-Dakar has it for the moment). Press the "[" and "]" keys to adjust the pressure (for non US keyboard, thats the two keys between "P" and "Enter").

About the network: you have to enable network mode into the configurator (Network tab). Click on the "Update" button to get the list of available servers. Then click on one of the server blue link. This will fill automatically the network parameters settings for you. Don't forget to choose an appropriate nickname. You are ready for network play.
    Network mode is different from normal mode:

You can not leave or change your truck
    There are no loads

There are no truck-to-truck collision, nor locking (but we are working on that one)
    You can chat with others by pressing "Enter", typing your text, and pressing "Enter" again.
    Thats pretty limited for the moment, but its already pretty fun to race. We will try to add more net game modes later...
    As this is the very first real world test of the network code, which is a quite tricky code, I think it is pretty reasonable to expect many stability and availability problems. We will debug servers as you play ;-)
    About bandwidth, netmode requires a good DSL line, with, depending on the number of players :

4 players : at least 240kbit/s of download 60kbit/s of upload
    8 players : at least 480kbit/s of download 60kbit/s of upload
    16 players : at least 960kbit/s of download 60kbit/s of upload
    Regarding the servers, we host a group of differently sized servers, with different terrains. If you know what you are doing you can deploy your own servers, registered to the repository (to help us keep up the load) or not (e.g. for LAN party) . The server binary is included into the install pack, but it will be released Open Source soon, so people can inspect and compile it on whatever platform they like.

So, I cross my fingers, I hope you will enjoy this version if the servers can keep up!

• bajusza
    nincs mit, szívesen.
  • milk41
    aha,kösz
  • bajusza
    A repcsiben rögzíteni kell a jeep-et, úgy biztos nem esik ki.

Ha van kamion választva, elmész ahhoz a mérlegszerű pulthoz, ott tudsz választani trélert.
  • milk41
    kipróbáltam a repülőt,szállok fel kiesik a jeep-em,mondom jó majd vissza megyek érte,száltam volna le és bumm szétesett az egész repcsi
  • milk41
    hi,vki help.kiválaszottam a kamiont de utána mit kell csinálni?
  • bajusza
    Akkor jó.
  • XRV
    de közben jatszadozunk vele :-)))
  • Ombika
    Varjuk a jobb javitott kiadast! :)
  • bajusza
    De kihalt ez a fórum, mindenki punnyad?
  • bajusza
    ugyanoda.
  • bad boy 2
    ok köszi és a műszerfalat ?