1506
  • bajusza
    nekem is nagyon tetszik, nagyon eltalálta a készítője. Jobb mint a Liebherr.
  • Misi az ezredes
    Geci jó ez a daru!
  • norbi56
    én ki sem próbáltam a képekből itélve sz*r
  • bajusza
    TATRA 815 CKD AD-28 daru:

Tölthető a Repository-ról.
  • gumikacsa
    És volt itt valaki, aki "nagynak titulálta" a bus sim 2008-at? Mert szerintem nem.
  • Misi az ezredes
    Mert szeretem oltani azokat akik nagynak titulálnak valamit aztán azt aszintet sem üti meg amit pl.: GTA-SA
  • passatgt
    minek beszélsz róla, foglalkozol vele, ha szar?:)
  • Misi az ezredes
    Ugyan már! A Bus szim 2008 az egy akkora szar hogy nem is érí meg beszélni róluk! Sok nob azt hitte esz belölle valami köztük én is és akkora fos lett hogy lehordom minden forumon ! ennyit erről

üdv.: Nevano
  • gumikacsa
    hehe, és a bus sim 2008-at simán kenterbe veri már most...
  • Ombika
    Latom nem birsz magaddal! Nincs no?! :)))
  • Gibor
    hát én 3dsmax skillel rendelkezem...
  • Prézli
    Csinált itt már bárki blenderrel a játékba kamiont? (vagy bármit) A leírás szerint haladok amit a wikipédián találtam, de hátha van itt tapasztaltabb aki kicsit átadná nekem tudását.
    Per pill a rendőrautónak akarok kenguru-rácsot, de eddigi eredményeim addig terjedtek, hogy elcsesztem az autó ablakát. Később hidraulius szerkezeteket szeretnék majd építeni, mert rengeteg lehetőség van ebben a játékban.
  • akyyy
    busz anyád:D még milyenek vannak?:D töltöm is jeah!
  • Misi az ezredes
    asszem az options-ben lesz x]
  • Misi az ezredes
    Ha az ój versio van akkor csak kerezsgezsd külön a teherautónak külön mindennek az irányítását
  • cxcm
    Helló , segitsetek létszi hogy kell kormánnyal játszani? .. mert nem találok semmi jostick vagy vmi beállitást lőre köszi!
  • bajusza
    jó képek. A Repository-n lehet nagyon jó kocsikat találni, van pl. Rosenbauer Simba reptéri tűzoltókocsi is 3 verzióban: 4x4-es, 8x8-as és teleszkópos darus kivitelben.
  • cxcm
    hi nektek a 0.34-es verzioval megy a netes rész?:S
  • XRV
    Akkor következzen egy kis képsorozat.

Kompra várva....

Centizgetés felsőfokon...

Hurrá fent a kompon...

Fordulás a dokk felé..

Ám sajnos a leszállás bug miatt meghiúsult.

Mindezek ellenére jó volt
  • norbi56
    én valahogy a MOMO-val nembirok vele valaogy billel jobb:P
  • gumikacsa
    Kezd alakulni a játék, főleg, hogy a g25-el kurvajó együtt.

• RS

• norbi56
    ok kösz
  • ngcsnet
    Ugyanoda, truck könyvtár. Ugyanúgy működnek, csak .truck fájl helyett .load a fájlnév.
  • norbi56
    az lenne a kérdésem hogy a custom pótkocsikat/rakományokat hova kell bemásolni???mert csak a kamionokat tudom h hova kell a pótokat nem
  • RoBi59
    ui.: Rájöttem, be kell kapcsolni a combined pedált és így működik

Amúgy nem rossz game, bár nem egy lfs de jó. Egyre jobb, ez a 0.34 már nagyon sok előrelépest tett.
  • RoBi59
    Hi!

Hogyan tudom beállítani a kormányt ?(g25) Megvan odaág, hogy hozzáaddolom a gombokat. Majd amikor bekalibrálnám, akkor ami 2-es axisként van az fullon van állandóan, tehát jobbra nemtudok kanyarodni. A balos ami 0-os axis az mükszik, megha jobbra rakom a 0-t. Mi a megoldás v mért érzékeli rosszúl?
    Ha valaki tud plz segítsen...
  • bajusza
    sajnos nem lehet használni.

Ezt kell leszedni , és a vízágyút a G billentyűvel lehet üzemeltetni. Csak akkor működik, ha a beállításoknál be van jelölve a Water Spray beállítás.
  • RS
    Hogy kell a tűzoltó Tátrán használni a vízágyút?
  • bajusza
    na az remek lesz.
  • norbi56
    majd rászánom magam és megcsinálom a bp-bamako rallyn szereplő volvo buszt:D
  • bajusza
    semmi kodek, inkább videokártya-csere javasolt. Nekem Intel Core 2 Duo E4300 1,86 GHz proci, 1 GB RAM, MSI NX7300GS 256 MB VGA van, és simán fut a game.
  • saxooo84
    Sziasztok!

Egy olyan gondom van hogy nem indul el a játék! Xp van a gépemen! Valami errort jelez 2 ablakot dob le egymás után! 2000 procim , 1 GB Ram , 128 MB gforce mx 440 kártya! Mi lehet az oka? Kodek kell vagy valami más? Ha valaki tud valamit kérem jelezze!! Előre is köszönöm!!
  • bajusza
    innen
  • RS
    Ez tényleg jó kérdés...
    Mert ez olyan mintha egy lakatlan szigeten lennék, mert se forgalom, se meló, se semmi nincs ebbe a játékba csak én és a gépek...
    Ez van...
  • rajmi19921222
    Légyszi degítsetek honnan tudnám leszedni?
  • rajmi19921222
    Helosztok.MOst ismertem meg ezt a játékot és ennek a játéknak mi a lényege?
  • bajusza
    nem rossz, nekem egy sor jó tűzoltókocsim is van a játékhoz, a Repository-n van tűzoltóság épület + sok klassz tűzoltójármű. Pl. emelőkosaras, reptéri oltójármű. Ami még a legjobb benne, vizet is spriccel néhányuk.
  • RS
    Az én Tátrám még a vizen is megy... A mögötte lévő kocsival elsüllyedtem...
  • bajusza
    a data/terrains mappába kell rakni.