Rigs of Rods
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy!
Ezt a müszerfalat be lehet épiteni a 18 pttm-be?
Ha igen,hogyan???
Ezt a müszerfalat be lehet épiteni a 18 pttm-be?
Ha igen,hogyan???
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
már meg van
Bocs az értetlenségemért de ez merre van?
ok kösz már valamennyire tok daruzni csak szar a felbontás és nem tom leolvasni de még mindíg nem tok tolatni
van egy rakományválasztó pult, arra kell az embernek rálépni, és ott válogathatsz a cuccok közül.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Hy! Ti hol találtok mondjuk konténert pótkocsikat meg ilyeneket mert én sehol sem találok. Légyszi segítsetek! Köszi!!
helló lenne 1 pár kérdésem játékkal kapcsolatban:hogy lehet benne tolatni?😄,hogy lehet pótot húzni a kamion után?,mi a játék lényege?,hogy kell daruzni?
szívesen.
A wiki-ben talán találsz errõl információt: http://wiki.rigsofrods.com/
De szerintem sokmindent nem lehet vele kezdeni, ez ilyen, ezt el kell fogadni. A játék fizikai motorja úgy mûködik, hogy vannak csomópontok, és a pontokat összekötõ rugalmas rudak. Tömege csak a csomópontoknak van, a rudak súlytalanok. Tehát minél több rudat kell beépíteni a modellbe, azzal lehet merevebbé tenni. A rudak közönséges rugóként viselkednek, és a rugónak sajnos van egy olyan tulajdonsága, hogy minél hosszabb, annál nagyobb elmozdulásokat enged meg. Magyarán minél nagyobb a modell fizikai kiterjedése, annál jobban fog nyekleni-nyaklani. Ez ellen csak a rugó keménységének növelésével lehetne védekezni, ennek azonban sajnos gátat szab a fizika és a számítógépes szimuláció ténye. Ebbe nem mennék bele részletesen (akit érdekel, az tanuljon szabályozástechnikát), de minél keményebb a rugó, annál instabilabb lesz a szimuláció, és egy bizonyos érték felett az egész begerjed, és a modellben ébredõ erõk szanaszét tépik a modellt. Ez van.
De szerintem sokmindent nem lehet vele kezdeni, ez ilyen, ezt el kell fogadni. A játék fizikai motorja úgy mûködik, hogy vannak csomópontok, és a pontokat összekötõ rugalmas rudak. Tömege csak a csomópontoknak van, a rudak súlytalanok. Tehát minél több rudat kell beépíteni a modellbe, azzal lehet merevebbé tenni. A rudak közönséges rugóként viselkednek, és a rugónak sajnos van egy olyan tulajdonsága, hogy minél hosszabb, annál nagyobb elmozdulásokat enged meg. Magyarán minél nagyobb a modell fizikai kiterjedése, annál jobban fog nyekleni-nyaklani. Ez ellen csak a rugó keménységének növelésével lehetne védekezni, ennek azonban sajnos gátat szab a fizika és a számítógépes szimuláció ténye. Ebbe nem mennék bele részletesen (akit érdekel, az tanuljon szabályozástechnikát), de minél keményebb a rugó, annál instabilabb lesz a szimuláció, és egy bizonyos érték felett az egész begerjed, és a modellben ébredõ erõk szanaszét tépik a modellt. Ez van.
trucks mappába, ha van pálya, azt pedig a terrains mappába

Igen tudom es a kamiont is pl atirtam,marmint motor ertekeket,ratio,valto es ugytudtam az alabi videot elkesziteni ,esetleg nemtudjatok mit kellene atirni,ha lehetseges egyaltalan! Lehet irok a tagnak aki kesziti oket....
#710-es hsz.
Ha felborul egy jármû, akkor már nem a Liebherr darut választom mentésre, hanem a kamionmentõt, sokkal stabilabb jármû.
Akkor van gond, ha a daru borul fel, és azt kell talpraállítani, a kamionmentõvel elég nehéz dolog.
Akkor van gond, ha a daru borul fel, és azt kell talpraállítani, a kamionmentõvel elég nehéz dolog.
igen, és ez alapból a jármûvek szerkezétébõl adódik, pl. a kerekek is nagyon könnyen kicsavarodnak a helyükrõl, túl nagy a súly az alvázon, nem bírja el
valahogy úgy h gyenge az alváz 😊
hirtelen indulásnál elcsavarodik...
nincs rendesen kimerevítve 😄
hirtelen indulásnál elcsavarodik...
nincs rendesen kimerevítve 😄
nagyon jó mindkettõ
az nagyon remek. A Liebherr darun jó lenne valamit fejleszteni, pl. egy kampót kaphatna emeléshez, mint a toronydaru.
sztem is eléggé jó játék,most pl csak RoR van fenn a gépemen
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
az biztos. Nekem is a RoR a kedvencem már rég. Nagyon jó játék. El lehet vele szórakozni.
nem.de kiváncsi vagyok hogy milyen de nem akarok játszan ... talán majd
késõbb az 1.0-ás verziót ...bár az se most lesz 😉
késõbb az 1.0-ás verziót ...bár az se most lesz 😉
Laci
Legalább érdemes is letölteni ?
Laci
0.33d bugfix is kijött néhány napja, még én sem próbáltam ki, vajon mennyire javítja a multi apróbb hibáit.
RoRnam sztem nam a száguldás, a farolás, ill a kétkerekezés a lényege. <#smile>#smile> Bár van aki ezért szereti.
Én speciel helyezteket oldok meg pl ha felborultam, nem nyomok I-t hanem megpróbálom a lehetõségekhez mérten, helyreállítani a dolgot :-)<#smile>#smile> Illetve jól megpalokva végigkínlódok egy utat:-)
Én speciel helyezteket oldok meg pl ha felborultam, nem nyomok I-t hanem megpróbálom a lehetõségekhez mérten, helyreállítani a dolgot :-)<#smile>#smile> Illetve jól megpalokva végigkínlódok egy utat:-)