Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
beülsz a kamionba..mûszerfalra ki van vésve h Melyik gomb mit csinál..a csónaknál dettó -.-
Misi az ezredes
valaki pls...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
természetesen a hajóval :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
szóval ha vakai leírná hogy lépésenként hogy kell ésmit azt nagyon szépen megköszönném!
Üdv: nevano

SimaSuna
pédzs áp pézsd dán 😊
Misi az ezredes
áh megvan! nah fordulatszámot hogy meg rükverc meg ilyenek?

Misi az ezredes
de nem indul be az S-re se semilyen gombra

SimaSuna
igen..

format c:

be kell indítani a motort..a fordulatszámot növelni kell..és akkor fog elindulni 😊
Misi az ezredes
segítsetek pls... :S nem indul a hajó lehet h valami beállítás gond?

CivicVTi
<#idiota>

Misi az ezredes
kössz de nincs leírva sehol!!!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Misi az ezredes
ÉS HOL TUDOK PLUS DOLGOKAT LESZEDNI?

Misi az ezredes
azzal a nagy komppal hogy tudok meni?

Misi az ezredes
oks aköszi !

SimaSuna
olvass vissza..
Misi az ezredes
Hy honnan lehet leszedni kiegészítõket? naon jó lenne ha találnék amm.. meg letöltöttem be üzemeltem valami pech-et is leszdtem de ott csak az eleje van a teherautónak többi hol van?

SimaSuna
Trucks és terrarin mappákat kell..

Trucks gépjármûvek
Terrarin meg a pályák..ezeket nem értem miért nem lehet felfogni..
+ ott a REAMDME.txt file amit EL lehetne olvasni..
ha angol és nem érted..gugli a barátod..beírod h ONLINE FORDÍTÓ és a 2. linkre kattintva csak a szöveget kell bemásolni és meg is fejti neked a dolgokat..
tams044
de azt mond melyik mapába tegyem

SimaSuna
letöltötted..total commanderben pedig a megfelelõ helyre másolod..
a 5éves kishugom simán megcsinálja..
logika kell hozzá csak 😉
tams044
valaki segítene?

tams044
de azt mondjátok meg hogy kell hozzá csatolni a játékhoz a kiegészítõket

repository.rigsofrods.com - innen gyûjtögess.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

tams044
csá
hogy lehet kiegészítõket hozzá csatolni. valaki seghítsen.és tudtok adi egy oldalt ahonan letöltök

Végre megvan, most szedhetõ :-)
http://repository.rigsofrods.com/ ról am2500HaulerandRVTrailerPack.zip a neve:-) Igaz ez egy pack, de benne van és ez a lényeg :-) Most fogom kipróbálni.
malter
szedd le az uj verziot abban benne van
Szia.Hova kell beteni a toronydarút mert nekem állandoan hibát észlel?Tudnátok hogy hol van ilyen ami jó is?

Ezt a lakókocsit nem találom #827 kép, #825 szöveg :-)
Hoztam én is egy-két újdonságot:

MAN emelõkosaras tûzoltóautó:

Volvo FL12 8x8 konténerszállító és dömper:

DAF 3600 Ampliroll Combo:

Letölthetõ: RoR Repository

hmmm ok,maradok a netbagnál
A kép lemaradt, pedig betettem

Errõl a lakókocsiról tudtok valamit? Ugyanis nem találom.
Sajnos az angolom nem túl jó. Esetleg valaki a fórumban meg tudná kérdezni ezt merre találom? Ez a topik címe: http://forum.rigsofrods.com/index.php?topic=3372.0 és a kép is ott volt.

egy=ez

De kihalt egy a topic:

torque12
Mikor fogtok multizni? mennék én is 😊

bepe79
Mindemellett irtam a hivatalos RoR forumba egy koszonetnyilvanito postot:

http://forum.rigsofrods.com/index.php?topic=3244.0

Amiben leirtam a velemenyem a game-rol es sok sikert kivantam a tovabbi fejleszteshez.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Probaltal uj drivert feltenni? Hatha..
En most vegignyomtam belso nezetben is a truck-os palyat, mindjart toltok fel nektek vezeto-allasbol keszitett kepeket is.

Suzuki Swift GL 1.3

ati raedon 9600xt adrivert nem tom de a directx-ból az van fent amit a game tartalmaz .
bepe79
Milyen videokartyad van es meyik driver van feltelepitve hozza? DirectX-bol a legujabb van fent?

Suzuki Swift GL 1.3

helosztok ,vsync ide, full scren oda a problémán nem javitot semmit ugyan olyan mintmár ahogy irtam elöszöris , azt nem értem hogy miért nem müködök full scren-en a game-m, mert fekete a képernyõ ha fullsren-re van állitva , de ha nincs be kapcsolva ez a funkció akor minden jó müködik minden csaksajnos kicsi a kép nem élvezhetõ
bepe79
Ja, es nem tudom, hogy hogyan kerulte el figyelmed ez:

``Tehat aki csak teheti, annak erdemes vsync-et hasznalni``

Kiemelem neked a ket fontos dolgot: AKI CSAK TEHETI es ANNAK ERDEMES...

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ha elolvastad amit irok, akkor lathatod, hogy egy szoval sem irtam, hogy hasznalom. A gepemrol sem irtam egy arva szot sem, es azt is tudom, hogy az hasznalja csak, aki akarja...

Leirtam, hogy egyaltalan nem igaz az az allitas, hogy a vsync okoz kepugrast. Ennyi.

Suzuki Swift GL 1.3

SimaSuna
te használjad..

én nem használom sehol sem..
neked j h bírja a géped..ügyes vagy...

nekem nem..szal az hasznlálja aki akarja..
bepe79
Ezt cafoljak a kovetkezo mondatok, kulonbozo forumokbol:

``vsync=vertikális szinkron
Célja, hogy a videokari ne küldjön képkockát a monitornak, míg az rajzolja az elõzõt, ezáltal ne csúszkáljon szét a kép.``

``A Vsync a képminõséget nem feltétlenül javítja. Legyszerûsítve ennek a funkciója az, hogy ha a kép vertiákisan szétesik(elcsúszik) egy pillanatra ami észrevehetõ akkor ezt jórészt orvosolja.Pl gyors mozgáskor jelentkezhet. Képjavítók közül közül a konvencionálisak az FSAA(élelsímítás) AF (anizotropic filtering).Vigyázz a VSync a teljesítmény csökkenti!``

Tehat aki csak teheti, annak erdemes vsync-et hasznalni, merthogy az pont a kep szetesese ellen lett kitalalva parasztosan megfogalmazva.

Suzuki Swift GL 1.3

Vsync nem érdemes használni, ugyanis attól lehetséges még képugrás is. Én csak Full Screen és kész.
Serminátor
ok thx

ngcsnet
igen

Serminátor
és a rakoányokat?

Serminátor
helló a hajókat is a data,trucks mappába kell berakni?