1506
-
bajusza #986 itt van pl. az enyém:
-
#985 teljesen jól írtad, rakoncának hívják.
-
#984 vki kifégyképezné hogy milyen konfiggal játszik?
arra a configos ablakra gonodlok
mert tegnap leszedtem a legújabb változatot és mikor elindítanám bejön egy fekete képernyő és visszadob az asztalra -
#983 Néztem repository-n, repository fórumán, caenen oldalán, meg kerestem még csomó helyen, de olyan, amit le lehetne tölteni sehol sincs. Van egy logging pack, ahol ugye a traktort le tudtam szedni a teherautót nem lehet. Aztán találtam egy scaniát is, de azt sem lehet leszedni. Szal ha véletlenül valaki tud ilyet, vagy van neki légyszi szóljon már. Előre is thx -
#982 Nem akartam írni h FA SZÁLLÍTÓ -
#981 visszaolvasol..van 1 pár link..
-
#980 "rakoncákkal" -
#979 Hali! Érdeklődnék, hogy honnét tudok szerezni valami fás kamiont daruval, rakoncákkal. Van az a 4 tengelyes volvo, de azon kívül kellene valami. Láttam már több képet is ilyenekről,csak egyiket sem tudtam letölteni. Esetleg tudna valaki ebben segíteni? -
#978 Na kész az IFA kabinja, én elégedett vagyok vele, de a Blender nem engedi exportálni. Azt írja: Phyton script error: check console
Keresgéltem console után de sehol nem találtam, úgyhogy nemtudom mi a baja (szerény sejtésem szerint kicsit túlságosan sok a beam meg a node, de hát precíz az ember) Ha van aki tudna segíteni akkor megköszönném neki. -
#977 Elkezdtem próbálkozni a daruzással, (csak1 db egyszerre) és hát ez a liebherr nagyon gyenge!!! 21 tonnás fát nem emeli meg, vagy csak én vagyok n00b??? -
#976 sok szerencsét -
#975 küldj gumikacsának üzit:) -
Gibor #974 Ha kell a z UVW mappingot megcsinálom, esetleg ha kiesebb modellezési segítség kell akkor abbanis tudok segíteni. -
#973 Congig-ot megnyitod, Controls részében pedig a Truck részlegben értelemszerűen kitötltöd, újraírod.
Más:
Nekiálltam életem 3 modelljének (mert egyszer volt sótartó, meg egy edény 3DS MAX-ban) ,az IFA-nak. Összeszedtem egy rakás blueprintet meg képet, készítettem tervrajzot. Nagyából beállítottam a méreteit (kb olyan hosszú mint a pótkocsis DAF) Úgyhogy nekiállok megrajzolni Blenderrel. Utána ha jól megy akkor jönnek a felefüggesztések, kerekek, kormányzás, motor és végül az eddig számomra érthetetlen működésű skinelés. (Dejól hangzik ez így felolvasva) Biztos lesz majd szükségem segítségre, mert nálam kezdőbb modellező még nem élt eme bolygón, de hát mindenki elkezdte egyszer. -
#972 Valaki G25 SETET PLS!!!! -
#971 Praz: Egyetertek a multis kodba kellene vhogy belerakni,h egymast ne csak lassuk,hanem erezzuk is! :))) -
bajusza #970 Felvettelek MSN-re, majd átküldöm a kért járgányt. -
#969 jah
bajusza msn-en eltudnád küldeni nekem a tatra darut? -
bajusza #968 Ha már a játékban van MIG-25-ös vadászrepcsi, lehetne MIG-29-es is. IFA teherautó is jól jönne, akár többféle változatban. -
Gibor #967 ha tudsz modellt akkor megcsinálom, mert én nem fogok nekiállni modellezni... van így is elég bajom velük :D -
#966 Én tervebe vettem egy IFA-t hogy megcsinálom (persze csak fejben mradt) de sztem ha lenne egy ember aki ért hozzá és tanítgathatna akkor össze bírnék vmit hozni.
#965: Ez velem is így van, pedig 2 magos proci, Nvidia Geforce 8800 GTS dorombol a gépházamban. -
#965 meg olyn bajom is lenne hogy amikr megyek simán egy kamionnal póttal /pót nélkül nem szaggat de amikor a trailerre ráállok egy valamivel rögtön elkezd szaggatni de csak akkor hogyha már éri a kerék a trailert ha a közalébe vagyok akkor nem pls help
-
#964 Hátha benne leszünk a top10-be XDXD -
#963 Jó lenne banner meg ilyenek -
#962 nálam olyan gond van hogy a liebherr nem tudja felemelni a 20tonnás mammoet rakományt:S ez normális???:S jah és a tatra darut elkezdtem tölteni 10kbps-el jött aztán 1,5mb-nél megállt mi a baj vale? valaki át tudná küldeni a tatra darut msn-en?Címem:[email protected] -
Gibor #961 Egyszer lehetne multiban tolni egy két karistot... Amúgy mit szolnátok hozzá hogy ha kérném hogy házi gazda legyek? Mert kicsit fellehetne lendíteni hogyha abannerba meg ienek kitennék egykét finomságot. Meg elkezdtem moddolni énis a játékot, most megint álhatok át az uj verzióra :( mind1. Majd vlami szépet jót alkotok meg vlami magyart:D -
bajusza #960 Nálam ilyen gond nem volt, jól kitalpaltam a darut, és így emeltem meg a kívánt tárgyat, tegnap a kétmotoros repcsivel szórakoztam, azt emeltem ki a vízből. -
#959 nekem a Tátra eléggé imbolyog...
most pl a Tátrával akartam emelni a sárga Scania-t..de baszta felemelni..
inkább eldült..nem működnek a talpak :C -
#958 ménem ? :|
nem voltál elég erős ? :| -
#957 hajnalba felborítottam a Tátrát..megpróbáltam a Liebherrel felemelni...nemment :C -
#956 Leszedem. Régen szerettem baromkodni ezzel.
-Mennyit bír el a daru meg ilyenek. -
#955 igen peccsben jobb lenne... -
#954 Lassan ki lehetne találni olyat, hogy patch szinten jönnek ezek a frissítések, mert mire az ember összeszed pár-gigányi autót jön egy másik verzió és lőttek a sok cuccnak.
Amúgy egész szép újjítások kerültek bele, főleg a MIG és az óriási pálya ami sokat lendít.
Amiben nagyon bízom, az a multiplayer. Ha lehetne a másikat mozgatni az hatalmas előrelépés lenne. -
#953 EMBEREK VAN ÚJ VERZIÓ!!!) -
bajusza #952 én még nem próbáltam, szerintem 2 Liebherr és 1 Tatra daruval össze lehet hozni. -
levi1989 #951 100 t nehezebb súlyokat hogy lehet emelni, vagy mivel? -
#950 Elküldenéda a g25 ös configod?
nekem valahogy nem sikerült :S -
#949 Az a lenyeg,h ami volt benne az 1 fos volt ,hajlott csuklott ossze vissza,ha ez nem,akkor isten,ha igen akkor 1 fos! -
#948 ezt most tényleg fontos volt beírni:)
meg amit én írok azt is -
#947 jah