1506
  • RoR zsozso
    Az meik??Én nem láttam.
  • ChuckyHUN
    FlexBody patchet feltette valaki???
    Naddzson komoly
  • bajusza
    igen, elég kihalt a topik, én még a 0.34-essel játszok, a 0.35-öst nem szeretem annyira.
  • RoR zsozso
    Ki jöhetne már egy 0.36-os mert ezzel már nem jáccok meguntam...
  • RoR zsozso
    De kihalt a topik :(
  • XRV
    Most leszedtem én is, de csak 4 kereket tudom élvezni, a többi semmi :)
  • BMW320i
    Köszönöm a segítséget.Sikerült új gépeket raknom.Nekem néha gondol egyet és nem működik a hidraulika (egy járművön sem) ez miért van?Multizni hogyan lehet?
    Tiesto!Igen a Boorat-ból vettem.Jó kis film.
  • 12346
    én leszedtem, de nem igazán van jelen a játékban. kiválasztani ki lehet, csak odarak egy nagy semmit a garázsba.
  • RoR zsozso
    Van itt vki aki letudja szedni repository-ról azt a Citroen GS-t ami legfelül van??Mert nekem kiírja h. 404Not Found
  • RoR zsozso
    Ok,énis csak néha mászkálok fel mert ez így nem jó h. nem lehet egymást 'érezni"
  • bajusza
    szerintem senki.
  • RoR zsozso
    itt vki szokott multizni?
  • RoR zsozso
    Énis leszedtem kb egy hete nekem is teccik
  • bajusza
    Van egy nagyon jó map a Repository-n. Baker Ranch a neve, nagyon jól lett megcsinálva. Ez most a kedvencem. A letöltött ZIP fájlt csak be kell rakni a pack nevű mappába és indulás a ranch-ra.
  • RoR zsozso
    egyébként BMW fogadni mernék h. a Jooó Féleee szöveget a Borat-ból szedted
  • RoR zsozso
    A számból húztad ki a szót bajusza,pont azért jöttem h. megírjam h. műgszik de megelőztél
  • bajusza
    Még valami, megjavult a Repository oldal, mostmár pillanatok alatt bejön, és lehet töltögetni.
  • bajusza
    A járműveket, pótkocsikat, rakományokat a trucks mappába kell berakni, a pályákat a terrains mappába, az pályaobjektumokat pedig a objects mappába.

A packs mappát ne bántsuk, mert ha felülírunk egy járművet, azonnal elszáll a RoR.
  • BMW320i
    Szevasztok!Nekem a 0.34-es verzió van meg.A hivatalos oldalról leszedtem egy csomó járművet , pótkocsit.Hogyan lehet betenni a játékba?A játékban van egy mappa , abban is vannak járművek de azokat sem tudom elérni.Már éjjel újra kellett telepítenem a játékot , mert nem indult el a másolgatások miatt.Joóóó féleee játékocska!!!
  • bajusza
    Jól látod. Nekem se jó az új verzió, inkább maradok a jól bevált 0.34-esnél.
  • RoR zsozso
    Úgy látom nem csak én vok itt aki szerint szarabb a 35ős mint a 34es
  • 12346
    csodás. akkor iktatom.
  • norbi56
    0,35 be sokkal kevesebb a jármű is
  • 12346
    szal akkor tényleg nem túl egészséges a 0.35. fura is volt, hogy nem volt akkora poén vele szórakozni, mint anno a 0.30-al pl. aszittem én változtam:))
  • RoR zsozso
    Ja bocs csak én vok itt az a 14év allatti kis 'sz@r" akinek kell mennie aludni h. feltudjon kelni reggel
  • RoR zsozso
    Most nem az van??
  • bertino
    én már rég nyultam a gamehoz, de majd este ^^
  • RoR zsozso
    amúgy ti szoktatok Multizni??dzolin kívül , mert őt már láttam multin.
  • RoR zsozso
    nekem még a 35-ös olyan sz~rokat is kiírt játék közben h. kattintsak rá az OK-gombra és akkor le tudom tölteni a nemtommijen javítást,rákattoltam erre feltett egy orosz fóromra ahol sehol nem lehet semmit letölteni...
  • RoR zsozso
    Én már régóta a 0.34-es verzióval jáccom nem álltam át a 0.35-ös verzióra,nekem se teccik naon sok hibát találtam benne ami a 34-esbe nem volt...
  • bajusza
    Na én letöröltem a legújabb RoR-t a gépemről, beraktam a Tatra 28 tonnás daruskocsit, nyomok egy gázfröccsöt, elkezd ide-oda dülöngélni, elég egy nagyobb kormánymozdulat és jókora borulás a vége.

Marad nálam a jól bevált 0.34-es verzió, az hibamentes.
  • Gibor
    De lehet.
  • RoR zsozso
    3DsMAX-al nem lehet??Én úgy tudtam...
  • Prézli
    Blender nevű progial lehet tervezni, de Wikipediat érdemes előtte átböngészni.

Amúgy IFA project kicsit szünetel mivel ha azt amivel küszködtem nem volt hajlandó importálni, inkább építek egy alapot kerekekkel kormányal és utána jöhet rá egy kevésbé ennyire kidolgozott kabin.
  • norbi56
    igen arra a műhelyre emlékszem de már nincs sajna
  • bajusza
    Nekem is elég lassan jön be a Repository, hátha kijavítják a hibákat. Kamionkészítésről nem nagyon tudok dolgokat, régebbi verziókban volt egy épület a szerelőműhely mellett, ahová ha belépünk, ott lehetett módosítani a kocsikat, de hogy azt nem tudom.
  • norbi56
    milyen progival lehet kamionokat csinálni?külön modelllező progi kell?
  • norbi56
    kiraaaaaaaaaaaaa de neked működik a repository honlap?mert nekem nagyon lassú
  • Gibor
    Tudtommal alapból benne van a játékban.
  • dzoli93
    ö-ö először h kell pályát építeni,és mien progi kell hozzá (ha kell).