1506
-
#1066 Az meik??Én nem láttam. -
#1065 FlexBody patchet feltette valaki???
Naddzson komoly -
bajusza #1064 igen, elég kihalt a topik, én még a 0.34-essel játszok, a 0.35-öst nem szeretem annyira. -
#1063 Ki jöhetne már egy 0.36-os mert ezzel már nem jáccok meguntam... -
#1062 De kihalt a topik :( -
XRV #1061 Most leszedtem én is, de csak 4 kereket tudom élvezni, a többi semmi :) -
#1060 Köszönöm a segítséget.Sikerült új gépeket raknom.Nekem néha gondol egyet és nem működik a hidraulika (egy járművön sem) ez miért van?Multizni hogyan lehet?
Tiesto!Igen a Boorat-ból vettem.Jó kis film. -
#1059 én leszedtem, de nem igazán van jelen a játékban. kiválasztani ki lehet, csak odarak egy nagy semmit a garázsba. -
#1058 Van itt vki aki letudja szedni repository-ról azt a Citroen GS-t ami legfelül van??Mert nekem kiírja h. 404Not Found -
#1057 Ok,énis csak néha mászkálok fel mert ez így nem jó h. nem lehet egymást 'érezni" -
bajusza #1056 szerintem senki. -
#1055 itt vki szokott multizni? -
#1054 Énis leszedtem kb egy hete nekem is teccik -
bajusza #1053 Van egy nagyon jó map a Repository-n. Baker Ranch a neve, nagyon jól lett megcsinálva. Ez most a kedvencem. A letöltött ZIP fájlt csak be kell rakni a pack nevű mappába és indulás a ranch-ra. -
#1052 egyébként BMW fogadni mernék h. a Jooó Féleee szöveget a Borat-ból szedted -
#1051 A számból húztad ki a szót bajusza,pont azért jöttem h. megírjam h. műgszik de megelőztél -
bajusza #1050 Még valami, megjavult a Repository oldal, mostmár pillanatok alatt bejön, és lehet töltögetni. -
bajusza #1049 A járműveket, pótkocsikat, rakományokat a trucks mappába kell berakni, a pályákat a terrains mappába, az pályaobjektumokat pedig a objects mappába.
A packs mappát ne bántsuk, mert ha felülírunk egy járművet, azonnal elszáll a RoR. -
#1048 Szevasztok!Nekem a 0.34-es verzió van meg.A hivatalos oldalról leszedtem egy csomó járművet , pótkocsit.Hogyan lehet betenni a játékba?A játékban van egy mappa , abban is vannak járművek de azokat sem tudom elérni.Már éjjel újra kellett telepítenem a játékot , mert nem indult el a másolgatások miatt.Joóóó féleee játékocska!!! -
bajusza #1047 Jól látod. Nekem se jó az új verzió, inkább maradok a jól bevált 0.34-esnél. -
#1046 Úgy látom nem csak én vok itt aki szerint szarabb a 35ős mint a 34es -
#1045 csodás. akkor iktatom. -
#1044 0,35 be sokkal kevesebb a jármű is -
#1043 szal akkor tényleg nem túl egészséges a 0.35. fura is volt, hogy nem volt akkora poén vele szórakozni, mint anno a 0.30-al pl. aszittem én változtam:)) -
#1042 Ja bocs csak én vok itt az a 14év allatti kis 'sz@r" akinek kell mennie aludni h. feltudjon kelni reggel -
#1041 Most nem az van?? -
#1040 én már rég nyultam a gamehoz, de majd este ^^ -
#1039 amúgy ti szoktatok Multizni??dzolin kívül , mert őt már láttam multin. -
#1038 nekem még a 35-ös olyan sz~rokat is kiírt játék közben h. kattintsak rá az OK-gombra és akkor le tudom tölteni a nemtommijen javítást,rákattoltam erre feltett egy orosz fóromra ahol sehol nem lehet semmit letölteni... -
#1037 Én már régóta a 0.34-es verzióval jáccom nem álltam át a 0.35-ös verzióra,nekem se teccik naon sok hibát találtam benne ami a 34-esbe nem volt... -
bajusza #1036 Na én letöröltem a legújabb RoR-t a gépemről, beraktam a Tatra 28 tonnás daruskocsit, nyomok egy gázfröccsöt, elkezd ide-oda dülöngélni, elég egy nagyobb kormánymozdulat és jókora borulás a vége.
Marad nálam a jól bevált 0.34-es verzió, az hibamentes. -
Gibor #1035 De lehet. -
#1034 3DsMAX-al nem lehet??Én úgy tudtam... -
#1033 Blender nevű progial lehet tervezni, de Wikipediat érdemes előtte átböngészni.
Amúgy IFA project kicsit szünetel mivel ha azt amivel küszködtem nem volt hajlandó importálni, inkább építek egy alapot kerekekkel kormányal és utána jöhet rá egy kevésbé ennyire kidolgozott kabin. -
#1032 igen arra a műhelyre emlékszem de már nincs sajna -
bajusza #1031 Nekem is elég lassan jön be a Repository, hátha kijavítják a hibákat. Kamionkészítésről nem nagyon tudok dolgokat, régebbi verziókban volt egy épület a szerelőműhely mellett, ahová ha belépünk, ott lehetett módosítani a kocsikat, de hogy azt nem tudom. -
#1030 milyen progival lehet kamionokat csinálni?külön modelllező progi kell? -
#1029 kiraaaaaaaaaaaaa de neked működik a repository honlap?mert nekem nagyon lassú -
Gibor #1028 Tudtommal alapból benne van a játékban. -
dzoli93 #1027 ö-ö először h kell pályát építeni,és mien progi kell hozzá (ha kell).