1506
-
#1106 Hát, az nem kis meló, de aki ért hozzá jobban tudja, addig is segíthetnél az IFA projectben ami kb a fülke elkészüléséig tartott majd leállt mert a játék nem támogatta és nemtudtam, hogy mért. -
#1105 0.35-be én az lfs-ből majd berakom az XRT-t meg a többit :) de ezen a gépen nem fut szal majd szeptember környékén :( -
bajusza #1104 0.34-hez igen. A 0.35-ös verzió támogatja a dds fájlokat is. -
XRV #1103 esetleg a régebbi verziójúba jó? 0,34 -
bad boy 2 #1102 de ennek mi lehet a baja ???
biztos hogy valami egyszerű kis gond
-
bajusza #1101 engem is kidob, nem tudom miért. Próbáltam kicsomagolni a trucks mappába is, vagy simán berakni a packs mappába, de sehogy se jó. -
bad boy 2 #1100 http://repository.rigsofrods.com/ hellosztok erről az oldalrol le lehet szedni egy offroad autot egy toyota hilux-ot én le szedtem be raktam a játékba de ahogy elinditom a gamet és választok autot a toyotat választom rá katintok és ere kidob a játék mi lehet a baj??? -
monyesz #1099 Huu basszus... köszi szépen a segítségedet...Ez jól jött:D
Köszi mégegyszer
csáó
-
#1098 1, Legtöbb pályán van egy beton alapú rész amely előtt egy narancssárga mérleg áll (NHelens pályán a garázzsal szemben például), ha a mérleg elá űllsz ott tudsz cuccokat előhozni
2, Vontatni, emelni úgy tudsz, hogy csatlakoztatod a két dolgot, ez pedig (ha jól emlékszem) L és O betűkkel valósítható meg (mikor melyik, járműfüggő)
Tehát a Scania-val a pótkocsi alá állsz és L gomb, így csatlakozik, ha nem akkor manőverezz picit. -
monyesz #1097 Köszi dav
Lenne itt még egy olyan kérdésem hogy hogyan tudok ládákat, utánfutókat,vontatmányokat megjeleníteni a játékba gondolom vmi egyszerű rá a válasz de nekem sejtelmem sincs...szedtem el hozzá trélereket de ne mtudom h hol lehet megjeleníteni...vki segítene?
Meg ha már itt vagyok azzal a scania-val hogy tudok vontatni akármilyen jármüvet mert se az orránál se nem a faránál ne makad bele...:D
Help!
És ha vmi nagyon "durvát" kérdeztem akkor bocs!
Helló -
dav #1096 Van a játék könyvtárában két darab fájl: keysheet.pdf és "Things you can do in Rigs of Rods.pdf", ezeket érdemes megnézni. Persze némi angol nyelvtudás vagy egy szótár nem árt hozzá. -
monyesz #1095 Köszi szépen a tippeket azért már NAGYON lassan kezdem felfedezni a játékot!
Még egyszer köszi a tippet...!
Helló -
#1094 4 kerekezes kamionnal pottal pl! :)))) -
#1093 Setupban be tudod állítani a vezérlést, és ha bemész a garázs ajtaján az emebereddel akkor tudsz járműveket előhozni ameleket vezethetsz és F1-F12 billenytűkkel hidraulikusan írányíhatsz. Nagyjából ennyi kezdésnek de sokkal több rejlik ebben a játékban pl: repülőzés, hajózás, szállítás, törés-zúzás, sokminden -
monyesz #1092 Helló mindenkinek!
Most jutottam hozzá a játékhoz és hát igen kicsit első látásra elég bonyolult az irányítás és az egész játék...
Valami kezdői tanácsot tudtok adni...?:D
Köszi előre is!!
Helló -
bajusza #1091 de kihalt ez a topik. -
XRV #1090 áhhámm... köszi -
XRV #1089 2,8 fúú :-) -
#1088 2 FPS megvolt ? :D -
#1087 landwirschaft simulator 2008 -
XRV #1086 Ez melyik játékból származhat?
-
XRV #1085 Hmm...a képfeltolto új még nekem
-
XRV #1084 Nah kipróbáltam én is s megspékeltem egy madártávlattal. Osztá' rá akartam zoomolni, a'la bravúr, ment is de a repülő szárnyát sikerült kissé leamortizálni, de ment!
-
#1083 helyenként...:D
-
XRV #1082 Rendesen elvoltál :-D
0,2 FPS? -
XRV #1081 Esetleg nézz meg pár videót. -
XRV #1080 vagy rakodj bele :-) -
#1079 csapjbele.. -
#1078 Addig kell menni amíg defektet nem kapsz! -
#1077 Hy ebbe a játékba van vmi küldtesé vagy csak menni kell eszetlenül? -
bajusza #1076 0.35-öshöz jó -
XRV #1075 Ez működik a 0,34 esben is? Mert nekem nem akar. (Liebherr LTM 1095) -
#1074 Ha lehet magyarul tedd fel a kérdéseidet és kevesebb hibával thx.. -
XRV #1073 Nem burul fel, mert előrefele néz :) -
kitt2000 #1072 Szeintem is a 0.35 rosz.Föleg a daruknál a belsö négyzetbe ahol a fűlke nem követi a fordulást és eldorzitsa. A liebherr LTM daru ninca letámasztva nem borultál fel? -
#1071 0.34-hez nincs flexbody patch??? csak mer a 35 az egy szar sztem -
XRV #1070 Ühhüm, köszi :) -
bajusza #1069 Liebherr LTM 1095-ös daru munkában, épp a Mercedes Citaro K buszt állítja talpra:
Ugyancsak Liebherr közelről:
-
#1068 az autó horpad, nem szögletesen összehajlik:) -
XRV #1067 Mit változtat?