1506
  • Prézli
    Hát, az nem kis meló, de aki ért hozzá jobban tudja, addig is segíthetnél az IFA projectben ami kb a fülke elkészüléséig tartott majd leállt mert a játék nem támogatta és nemtudtam, hogy mért.
  • Misi az ezredes
    0.35-be én az lfs-ből majd berakom az XRT-t meg a többit :) de ezen a gépen nem fut szal majd szeptember környékén :(
  • bajusza
    0.34-hez igen. A 0.35-ös verzió támogatja a dds fájlokat is.
  • XRV
    esetleg a régebbi verziójúba jó? 0,34
  • bad boy 2
    de ennek mi lehet a baja ???
    biztos hogy valami egyszerű kis gond
  • bajusza
    engem is kidob, nem tudom miért. Próbáltam kicsomagolni a trucks mappába is, vagy simán berakni a packs mappába, de sehogy se jó.
  • bad boy 2
    http://repository.rigsofrods.com/ hellosztok erről az oldalrol le lehet szedni egy offroad autot egy toyota hilux-ot én le szedtem be raktam a játékba de ahogy elinditom a gamet és választok autot a toyotat választom rá katintok és ere kidob a játék mi lehet a baj???
  • monyesz
    Huu basszus... köszi szépen a segítségedet...Ez jól jött:D
    Köszi mégegyszer
    csáó
  • Prézli
    1, Legtöbb pályán van egy beton alapú rész amely előtt egy narancssárga mérleg áll (NHelens pályán a garázzsal szemben például), ha a mérleg elá űllsz ott tudsz cuccokat előhozni

2, Vontatni, emelni úgy tudsz, hogy csatlakoztatod a két dolgot, ez pedig (ha jól emlékszem) L és O betűkkel valósítható meg (mikor melyik, járműfüggő)
    Tehát a Scania-val a pótkocsi alá állsz és L gomb, így csatlakozik, ha nem akkor manőverezz picit.
  • monyesz
    Köszi dav
    Lenne itt még egy olyan kérdésem hogy hogyan tudok ládákat, utánfutókat,vontatmányokat megjeleníteni a játékba gondolom vmi egyszerű rá a válasz de nekem sejtelmem sincs...szedtem el hozzá trélereket de ne mtudom h hol lehet megjeleníteni...vki segítene?
    Meg ha már itt vagyok azzal a scania-val hogy tudok vontatni akármilyen jármüvet mert se az orránál se nem a faránál ne makad bele...:D
    Help!
    És ha vmi nagyon "durvát" kérdeztem akkor bocs!
    Helló
  • dav
    Van a játék könyvtárában két darab fájl: keysheet.pdf és "Things you can do in Rigs of Rods.pdf", ezeket érdemes megnézni. Persze némi angol nyelvtudás vagy egy szótár nem árt hozzá.
  • monyesz
    Köszi szépen a tippeket azért már NAGYON lassan kezdem felfedezni a játékot!
    Még egyszer köszi a tippet...!
    Helló
  • Ombika
    4 kerekezes kamionnal pottal pl! :))))
  • Prézli
    Setupban be tudod állítani a vezérlést, és ha bemész a garázs ajtaján az emebereddel akkor tudsz járműveket előhozni ameleket vezethetsz és F1-F12 billenytűkkel hidraulikusan írányíhatsz. Nagyjából ennyi kezdésnek de sokkal több rejlik ebben a játékban pl: repülőzés, hajózás, szállítás, törés-zúzás, sokminden
  • monyesz
    Helló mindenkinek!
    Most jutottam hozzá a játékhoz és hát igen kicsit első látásra elég bonyolult az irányítás és az egész játék...
    Valami kezdői tanácsot tudtok adni...?:D
    Köszi előre is!!
    Helló
  • bajusza
    de kihalt ez a topik.
  • XRV
    áhhámm... köszi
  • XRV
    2,8 fúú :-)
  • bertino
    2 FPS megvolt ? :D
  • passatgt
    landwirschaft simulator 2008
  • XRV
    Ez melyik játékból származhat?

• XRV
    Hmm...a képfeltolto új még nekem

• XRV
    Nah kipróbáltam én is s megspékeltem egy madártávlattal. Osztá' rá akartam zoomolni, a'la bravúr, ment is de a repülő szárnyát sikerült kissé leamortizálni, de ment!

• norbi56
    helyenként...:D
  • XRV
    Rendesen elvoltál :-D

0,2 FPS?
  • XRV
    Esetleg nézz meg pár videót.
  • XRV
    vagy rakodj bele :-)
  • gyemant04
    csapjbele..
  • Misi az ezredes
    Addig kell menni amíg defektet nem kapsz!
  • gyemant04
    Hy ebbe a játékba van vmi küldtesé vagy csak menni kell eszetlenül?
  • bajusza
    0.35-öshöz jó
  • XRV
    Ez működik a 0,34 esben is? Mert nekem nem akar. (Liebherr LTM 1095)
  • Misi az ezredes
    Ha lehet magyarul tedd fel a kérdéseidet és kevesebb hibával thx..
  • XRV
    Nem burul fel, mert előrefele néz :)
  • kitt2000
    Szeintem is a 0.35 rosz.Föleg a daruknál a belsö négyzetbe ahol a fűlke nem követi a fordulást és eldorzitsa. A liebherr LTM daru ninca letámasztva nem borultál fel?
  • RoR zsozso
    0.34-hez nincs flexbody patch??? csak mer a 35 az egy szar sztem
  • XRV
    Ühhüm, köszi :)
  • bajusza
    Liebherr LTM 1095-ös daru munkában, épp a Mercedes Citaro K buszt állítja talpra:

Ugyancsak Liebherr közelről:

• passatgt
    az autó horpad, nem szögletesen összehajlik:)
  • XRV
    Mit változtat?