Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt szeretném kérdezni h pl van az a nsárga scania aminek van rámpa v mi.de azt nem lehet mozgatni?
az nemlenne rossz... hát haverodnál letöltöd és feltöltöd 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Misi az ezredes
van egy szervergépe havernak feltölteném ha nem ment volna gajra a VINYÓM

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

passatgt
esetleg valaki egy extra.hu-ra feltölthetne pár kamiont, mert repository-ról nem lehet letölteni semmit, sajna lassú a szervere😊

passatgt
te is😊

milyen téket csináltál 😮 o.O eza banner egyenlõre jó lesz. köszi.

passatgt
itt egy banner, amit még ~34 éve csináltam

Megkaptam a jogot... megpróbálom minél hamarabb csinálni a dolgokat. Ha szeretnétek segíteni plz linkeljetek oldalakat ami a játékkal foglalkozik.
Elõre is köszönöm.

már nem kell csak én rontottam el vmit már meg van. király game😄 non tetszik😄 fõleg akkor amikor leborultam az útrol a völgybe xD.
csõsztök.nálam mért van az h mindig este van.ja és nem tok kamiont választani:S
bertino
csak annyi a baj, hogy semmi optimalizácio nincs benne
azt nem tudom, hogy nem tûnt fel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

norbi56
nemtom nekem mi lehet a baj ha minden maxon van akkor is ugyan úgy szaggat áruval a hátamon mintha minimumon lenne

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hátha lehetne...

bertino
😄

ChuckyHUN
Ha úgy érzed vidd a topikot...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SimaSuna
ez a szöveg..feledhetetlen.. 😄
mindörökké Csíkos Csaba 😄
bertino
gazdasági szempontbol ?

Akkor elfogadtok esetleg engem házigazdának? mert higgyetek nekem fellendíteném a topicot.

Verso
Na nekem valami hasonló kellene,mint ami a képen van😊

allock
thx

#hhwnd

itt van pl. az enyém:

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

gumikacsa
teljesen jól írtad, rakoncának hívják.

Renault magnum http://kamionszim.hu

allock
vki kifégyképezné hogy milyen konfiggal játszik?
arra a configos ablakra gonodlok

mert tegnap leszedtem a legújabb változatot és mikor elindítanám bejön egy fekete képernyõ és visszadob az asztalra

#hhwnd

Verso
Néztem repository-n, repository fórumán, caenen oldalán, meg kerestem még csomó helyen, de olyan, amit le lehetne tölteni sehol sincs. Van egy logging pack, ahol ugye a traktort le tudtam szedni a teherautót nem lehet. Aztán találtam egy scaniát is, de azt sem lehet leszedni. Szal ha véletlenül valaki tud ilyet, vagy van neki légyszi szóljon már. Elõre is thx

Verso
Nem akartam írni h FA SZÁLLÍTÓ <#idiota>

SimaSuna
visszaolvasol..van 1 pár link..
bertino
"rakoncákkal" <#idiota>

Verso
Hali! Érdeklõdnék, hogy honnét tudok szerezni valami fás kamiont daruval, rakoncákkal. Van az a 4 tengelyes volvo, de azon kívül kellene valami. Láttam már több képet is ilyenekrõl,csak egyiket sem tudtam letölteni. Esetleg tudna valaki ebben segíteni?

Prézli
Na kész az IFA kabinja, én elégedett vagyok vele, de a Blender nem engedi exportálni. Azt írja: Phyton script error: check console
Keresgéltem console után de sehol nem találtam, úgyhogy nemtudom mi a baja (szerény sejtésem szerint kicsit túlságosan sok a beam meg a node, de hát precíz az ember) Ha van aki tudna segíteni akkor megköszönném neki.

ChuckyHUN
Elkezdtem próbálkozni a daruzással, (csak1 db egyszerre) és hát ez a liebherr nagyon gyenge!!! 21 tonnás fát nem emeli meg, vagy csak én vagyok n00b???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

norbi56
sok szerencsét

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
küldj gumikacsának üzit😊

Ha kell a z UVW mappingot megcsinálom, esetleg ha kiesebb modellezési segítség kell akkor abbanis tudok segíteni.

Prézli
Congig-ot megnyitod, Controls részében pedig a Truck részlegben értelemszerûen kitötltöd, újraírod.

Más:
Nekiálltam életem 3 modelljének (mert egyszer volt sótartó, meg egy edény 3DS MAX-ban) ,az IFA-nak. Összeszedtem egy rakás blueprintet meg képet, készítettem tervrajzot. Nagyából beállítottam a méreteit (kb olyan hosszú mint a pótkocsis DAF) Úgyhogy nekiállok megrajzolni Blenderrel. Utána ha jól megy akkor jönnek a felefüggesztések, kerekek, kormányzás, motor és végül az eddig számomra érthetetlen mûködésû skinelés. (Dejól hangzik ez így felolvasva) Biztos lesz majd szükségem segítségre, mert nálam kezdõbb modellezõ még nem élt eme bolygón, de hát mindenki elkezdte egyszer.

ChuckyHUN
Valaki G25 SETET PLS!!!!

Ombika
Praz: Egyetertek a multis kodba kellene vhogy belerakni,h egymast ne csak lassuk,hanem erezzuk is! 😊))

Felvettelek MSN-re, majd átküldöm a kért járgányt.

norbi56
jah
bajusza msn-en eltudnád küldeni nekem a tatra darut?

Ha már a játékban van MIG-25-ös vadászrepcsi, lehetne MIG-29-es is. IFA teherautó is jól jönne, akár többféle változatban.

ha tudsz modellt akkor megcsinálom, mert én nem fogok nekiállni modellezni... van így is elég bajom velük 😄

Prézli
Én tervebe vettem egy IFA-t hogy megcsinálom (persze csak fejben mradt) de sztem ha lenne egy ember aki ért hozzá és tanítgathatna akkor össze bírnék vmit hozni.

#965: Ez velem is így van, pedig 2 magos proci, Nvidia Geforce 8800 GTS dorombol a gépházamban.

norbi56
meg olyn bajom is lenne hogy amikr megyek simán egy kamionnal póttal /pót nélkül nem szaggat de amikor a trailerre ráállok egy valamivel rögtön elkezd szaggatni de csak akkor hogyha már éri a kerék a trailert ha a közalébe vagyok akkor nem pls help

norbi56
Hátha benne leszünk a top10-be XDXD

norbi56
Jó lenne banner meg ilyenek

norbi56
nálam olyan gond van hogy a liebherr nem tudja felemelni a 20tonnás mammoet rakományt:S ez normális???:S jah és a tatra darut elkezdtem tölteni 10kbps-el jött aztán 1,5mb-nél megállt mi a baj vale? valaki át tudná küldeni a tatra darut msn-en?Címem:[email protected]

Egyszer lehetne multiban tolni egy két karistot... Amúgy mit szolnátok hozzá hogy ha kérném hogy házi gazda legyek? Mert kicsit fellehetne lendíteni hogyha abannerba meg ienek kitennék egykét finomságot. Meg elkezdtem moddolni énis a játékot, most megint álhatok át az uj verzióra 😞 mind1. Majd vlami szépet jót alkotok meg vlami magyart😄

Nálam ilyen gond nem volt, jól kitalpaltam a darut, és így emeltem meg a kívánt tárgyat, tegnap a kétmotoros repcsivel szórakoztam, azt emeltem ki a vízbõl.

SimaSuna
nekem a Tátra eléggé imbolyog...

most pl a Tátrával akartam emelni a sárga Scania-t..de baszta felemelni..
inkább eldült..nem mûködnek a talpak :C
bertino
ménem ? :|
nem voltál elég erõs ? :|

SimaSuna
hajnalba felborítottam a Tátrát..megpróbáltam a Liebherrel felemelni...nemment :C