Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Már rájöttem az irányjelzõre...
Hol vannak letölthetõ pályák a Rigs of Rods 0.34-hez?
És hova kell õket beilleszteni?
Kössz!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Misi az ezredes
lol hát a " . és a , " ^^ amúgy olvass vissza biztos le van írva valahol...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

RS
Még egy kérdés: hogy lehet az irányjelzõket bekapcsolni?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Oké, köszi luy189 sikerült! <#wink>

Boat név alatt vannak a hajó beállításai, ott kell törölni a joystick beállításait.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

RS
Tölcsd le,csomagold ki!! ami kijöt másold a truck mappába és kész!!!!!
tud még valaki ojan oldalt ahonan tok leszedni vasakat???
RS
Hogy lehet innen: http://repository.rigsofrods.com/ a 0.34-es játékba beilleszteni a jármûveket?
Elõre is köszi!

RS
Helló!

Misi az ezredes
áh sikerül kormánnyal tudom irányítani^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Aha csak nekem a 0.34 -es és annál nem látok külön olyat h Joystick!

Rájöttem, hogy a hajót csak akkor lehet vezetni, ha a beállításoknál kitöröljük a joystick beállításait (Controls menüpont alatt lehet megtalálni). Ha megvan, elmenteni és game start. Utána lehet menni a hajókkal, amerre tetszik.

034 esnél tényleg nem jó a hajó csak elindul elõre teljes gázzal... :/
Csövi Srácok! Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy némlyik verdánál a belsõ kamera teljesen fix,úgy értem,hogy ha belsõ nézetbõl nyomom mint álltalában akkor a nézet a kamera nem dõl együtt a fülkével és úgy olyan érzés mint,ha fel akarna borulni a gép.A kérdésem az,hogy hol lehetne beállítani átírni valamit,hogy fix legyen a kamera.Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Misi az ezredes
de nekem be van dugva kormány nem állítottam semmit és a kormáy a gáz és a fék és nem jöttem rá mi a kormányzás :S medálok sem gombok sem a kormányon bilen sem nagyon akart szal :S

Pedig van kanyar :-) a kurzorrsl kell, csak ugye nem olyan mint a kocsi, hogy egybõl káánnyyáááár :-) Egy kis tehetetlensége van, és ez halmozottan igaz az elõre és hátra haladásra, ill megállásra.
Misi az ezredes
Áh a hajóval nem tudok menni csak elörre + hátra ^^

Köszi!
Dolgozom rajta.
És igen KIRÁLY!
A pályaszerkesztést kellene megtanulni, és lehetne berakni pár objektumot, pl. konténert vagy bármit.

A játékra nem tudok mást mondani, egyszerûen király!

SEGÍTSÉG!
Pár napja játszom ezzel a jó játékkal.
Szeretnék több dobozt és konténert berakni a pályákra, eddig háromszor tettem tönkre a játékot és telepítem újra.
Van valami egyszerû megoldás?
Elõre is hálás köszönet!
Misi az ezredes
uh nagyon sok új cucc van ami még + ba jött lolos nekem tetszik!

Megjelent a legújabb verzió a játékból, a 0.34-es.

Új pályák és jármûvek.

Rigs of Rods Repository

http://www.youtube.com/watch?v=WO4yjCEzq8o&feature=related
helosztok a modolt gépek csinálovial kéne valakinek beszzélni hogy csináljanak ( ha akarnak )egy ilyen gépest egy jó potal aki ezt meg tudná beszélni velük anak nagyon szépen meg köszöném helloszotok http://www.youtube.com/watch?v=mZ_XZpkBoZI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=WO4yjCEzq8o&feature=related
SimaSuna
1es hsz!
hali honan tudom meg szerezni a játékot??

http://img1.auto24.ee/auto24/320/779/6480779.jpg
helosztok egy ilyen gépet keresek valaki készitne ey ilyet vagy ha ár csiáltak el küldené a linkjét köszi szépen http://www.vomarket.com/vehiculos/Homs-MAN%2026.414.jpg
Jobbklikk hivatkozás mentése más néven? Úgyse megy? Nekem simán is meg az elõbb leírt módonis lejön.
ez a neve
sennebogen_orangepeel.truck
helosztok én ezt nem tom le szedni lécci sos vaaki köszielöre is heló alurol az elsõ http://repository.rigsofrods.com/
Sziasztok lenne egy kérdésem objektumot hogy kell berakni a játékba,aki tudja kérem segitsen.

köszönettel:szurkolo
nekem az egy bajom van a játékal de sztem sokan másnak s hogy p a kocka ládát el rakom egy platos gép-re elfordulok majd vissza és hop a láda az alváz alat van Miért ? pedig rögzitettem is "o" gombal de ez még nem "nagy" hiba hisz ingyenes igy nem nzem ajándék ló fogát ahogy azt mondani szokás de viszont ez a libegés hogy igy fogalmazak a daruknál nem oly jó dolog de mondom ingyenes és ezeket a játékkat kellene joban fejleszteni egy gyszerû halandó csinálta ha valamelyik nagyob szoftver fejlesztõ fel figyelne ráegész jó ks gémet ki lehetnehozni nem mintha igy nem lenne jó de elég élvezetes lenne ha pl 18 kerekes játékokba nekunk kellene pakolni vagy menteniés egyéb dolgokat mivelni én igy látom remélem senkit nem sértettem a véleményemel . kellemes ünepeket minden rigs of rods rajongonak
Sajni a srác aki csinálja szemernyit sem optimalizál. Meglodás mindenbõl egy picit visszavenni, és vagy kikisérletezni mikor jó neked. Akadozni mindig fog ha sok autó van. Én pl nem használok árnyékot, meg miegymást.
Ombika
En mar nyomtam haverral,de amig egymast fizikalisan nemtudjuk pakolni+emelni nem elveztem annyira! 😊))

Prézli
Láttam szoktatok linkelgetni szép járgányokat, de fõleg a Repository-ról.
Én találtam ott egy frontendloader bin nevû cuccot ami szöget ütött a fejembe. Elkezdtem kutatgatni és egy rendkívül érdkes kis modifikációt találtam, egy elöltöltõs kukásautó és teljesen jól mûködik.
Itt a fórum ahol megtaláltam, kell majd kicsit görgetni, de nekem tovább tartott megtalálni 😄 Valamint Ezis érdekes kis oldal sok jó cuccal.

Cserébe egy idegesítõ kérdésem: Nvidia 8800GTS sok ram meg minden van a gépben, szinte mindent visz röccenésmentesen, de ha itt kivezénylek pár darusautót, targoncát meg miegymást akkor akadozni kezd (fõleg repülõk közelében) erre tudtok vmi megoldást? Sztem a látótér csökkentése segítene mert most ellátok japánig olyan messze van, de ez csak egy ötlet kivitlezni már nemtom. A válaszokat elõre köszönöm.

Még: Ti szoktatot külön szerveren együtt menni?

de akkor kell beraknom vagy hogy??
SimaSuna
olvass vissza és megtod..
sziasztok letzöltöttem a 0.33-at de egyik pályán sinncs pótkocsi miért van ez??
Misi az ezredes
lol nah nem mûködnek a gombok nem tudom mért azért köszönöm a segítségeteket!

SimaSuna
14-18 között..mit vársz?...

Misi...PDF formátumot adobe readerrrel vagy bármilyen PDF viewerrel megtekinthetel 😊
LOL Ember, ballagj már el abba a RoR mappába, ahová telepítetted a játékot, és nézd meg a keysheet.pdf-et. De ezt már mintha írták volna.
Ott gyönyõrûen ki van emelve színekkel hogy mi micsoda, kamionra, repülõre, hajóra bontva

Rigs of Rods 0.33d\keysheet.pdf
A rendes PageUp/PageDown-t használd, ne a numerikus billentyûzeten lévõket.

Misi az ezredes
Page Up = camera közelítés
Page Down = camera távolítás vagy mi!

Misi az ezredes
lol érdekes nekem semmit nem csinál :@ csak lebeg a vízben ugyan úgy

Írásaid közt nem árt olvasni is lásd: #852 <#wow3> Leírták de újfent leírom.
Page UP
Page Down

Ezekkel lehet a motort indításra bírni és ugyenezzel elõre ill hátra is.
Misi az ezredes
kösz tudok

Van két pdf fájl a játék könyvtárában, amikben minden le van írva: "keysheet.pdf" és "Things you can do in Rigs of Rods.pdf". Talán érdemes lenne elolvasnod õket, már ha tudsz olvasni.

Misi az ezredes
köszi a semit! 😞

Misi az ezredes
nem :S lehet el van állítva valami? segíts 1 képpel