1506
-
#1146 XFirébe bekerült a játék támogatása!!! -
#1145 na ezt jól elbasztam.
na mindegy akkor elmondom. baloldalt megkeresed azt h Addon packs rákattintasz és legalul lesz. -
#1144 ittvan legalul. -
bad boy 2 #1143 na valaki plz -
bad boy 2 #1142 hellosztok
én régebi autokat keresek:
egy csomagban volt 3 gép egy catepillar rakodo egy olyan buildozer szerű középen csuklot és ugy fordult el. egy 4 tengelyes daf ami bilencs volt és volt rajta mankó kerék is ami kormányzot ,emelhető volt és egy daf ami hasonló a bilencshez csak konténeres volt és igy vvoltak ők egy csomagban és kék volt mind a három ezeket keresem az oladalon nemtaláltam köszi előre is sziassztok -
#1141 zsír. köszi:) -
#1140 Flexbody patch kell nekik. -
#1139 bizonyos járgányokkal mi lehet a nyűg? pl a hilux, lexus, a kis sárga bogár... 0.34-be, 0.35-be is bedobáltam őket, packs-ba is tömörítve, meg kicsomizva is trucks-ba, aztán a lexusnak sosincs sehol se kasznija, a hilux kilép, a bogárra meg már nem emlékszem, de az se ment:/ -
bajusza #1138 Járműveket a data/trucks és a data/packs mappába lehet rakni. -
roland987654321 #1137 hogyan lehet betenni járműveket a játékba? -
#1136 a zinternetről -
#1135 nyugi még az nfs korából lábaló gyerek :) -
XRV #1134 Visszaolvasás rulez és nem is kell sokat csak e lap közepéig.
#1108 és erre a válasz a köv. üzi #1109. Hajrá. -
roland987654321 #1133 Honnan lehet járműveket leszedni a játékba? -
#1132 Először is: Nem kültetés,hanem küldetés.
Másodszor: Nem kell tízmillió kérdőjelet tenni,amúgy is megértjük
Harmadszor: Ha visszaolvasnál egy hangyaszarnyit akkor rájönnél h. nincsenek küldetések ebbe a játékba!! -
#1131 köszi szépen -
roland987654321 #1130 Hogy lehet kültetéseket csinálni a játékba??????????? -
bajusza #1129 Tessék, innen -
#1128 valaki tud adni egy linket honnan tölthetem le a gamét? -
XRV #1127 Nekem két fajta RoR van fent a 0.34 és a 0.35 is mert pl.: T815-ad28 a 34-esben jól működik az LTM-1095 meg csak a 35ösben. asszem vagy fordítva :-)
És más dolgoknál is valami ebben jó, valami meg abban.
1095-tel letalpalni a mellékelt pdf szerint:
ALT+F9-F10 Outriggers in/out (press once) egyszer nyomni
ALT+F11-F12 Outriggers up/down (press once) egyszer nyomni
Én most azt mondom lehidalok?! :-) Direkt mellékeltem azt a PDF fájlt, hogy olvasd el.
Ha nem tudod megnyitni, akkor ajánlom neked a Foxit Reader-t ami sokkal gyorsabb a böhöm Adobe Eeadernél és még nagyarul is tud, -
monyesz #1126 A játék az tökéletes én csak hébe hóba játszok vele de super!Nem vaok otthon a játékok terén de jó unalomüző és el lehet vele szórakázni nekem bejött ilyen játékot kerestem csak nem tudtam h van..xD!
Igaz pl az a daru sem mükszik de nem gááz mert van még több száz gépjármű amit be lehet tölteni...szóval az ember nem hal bele 1-2 autóba v akármibe ami nem mükszik!!
Szerintem!!
Nah mmindenkinek jó Ror ozást!!!
csáó -
#1125 Jó csak nem megy el 1-2 dolog!És véletlen írtam mert még fáradt voltam! Túl sokat kamionozok!! -
#1124 értelmesen leírom neked...
egyetemista srác csinálja, ideje alig van...
optimalizálja, csinosítja, stb...
lehetnek benne bug-ok...
+ lehet nem bírja a géped
+ lehet vmit nem jól csináltál... -
#1123 Tanulj meg fogalmazni pls.... -
#1122 Nem a játék az hogy nem jó ötlet? -
#1121 a játék nem szar, vannak hiányosságai...
másnál működik, nálatok nem..ettöl még nem szar game -.- -
#1120 Jah nálam is ez van SZAR!!!!
-
monyesz #1119 Haliak nékem egy olyan kérdésem lenne h letöltöttem azt a darut és amikor belépek a játékba és be akarom tölteni a darut akkor egyszerűen kidob a játékból egy hibajelentéssel de nem ez az első ilyen...:S
Szóval nem tom haxnálni a darut...:D
Vki nem tud vm megoldást!
Jó elyre tömörítettem ki a cuccost!
Köxi előre is csáó -
nemobf2 #1118 nah és még utoljára valami.. már meg vagyok zavarodva h letöltöttem hihi :D ami van a gémnek az oldalára felrakva kis toldalák mág.. azt is rá lehet tenni valahogy?:PP és ha igen akkor hogy?? :P kicsit több funkcsios ez a masina mint a tátra hihi:DD köszike mindent :)) -
nemobf2 #1117 lenne még egy kérdésem :PP hogy lehet a 1095-el letalpalni?:DD mert a simán f1 f2 meg eze, meg még a ctrl+f1 f2 meg ezek is a gémet mozgatják és nem tudok letalpalni hihi :DD még ennyi segitség kellene :))) am köszi mindent :))) -
nemobf2 #1116 igen... z a tatra meg van mert ezt eg találtam :)))
a pirosat nem tudom hogy hova rakták az oldalrol... am fent volt?? és köszi h felraktad :))) örök hála;) -
XRV #1115 Ez lenne?
T815-ad28
A piros meg... nos, ezt tényleg nem találtam feltettem neked a rapidshare oldalra, szedd :-)
http://rapidshare.com/files/129979899/LTM-1095-5.1.rar.html -
nemobf2 #1114 hello monyesz... hát ott se találom akár hogy keresem... de ha mg feltörném az oldalt se hinném hogy megtalálnám....nincs meg senkinek az az egy daru...??? az az egy nagyon kéne ... a ckd utánez a másik egyet len normális daru és nekem ilyenek kellenek--- valaki küldje el valahogy ... -
monyesz #1113 Halika!!
Nemobf2 itt talán találsz magadnak vmit!!:D
http://repository.rigsofrods.com/search/
Am nekem egy olyan kérdésem lenne hogy szedtem le pár autót pl VW Beetlet és hiányosan tölti be pl nincs kereke vagy másnál pl nincs kasztni!!! nem tudtok erre vmi megoldást v csak hiányos a fájl amit leszedtem...?
Köszi előre is!
Heló -
nemobf2 #1112 hát én azt a piros Liebherr darut nem talállom...csak az van ami alapbol benne van a programban.. olyan van ami abbol van kicsit átalakitva.. de más nincs a ckd meg van ... de nekem a piros kéne...valahogy segitsetek léci.. nagyon kéne az a daru ....küldjétek el a file-t vagy valami kérlek -
bajusza #1111 #1109-es hsz. Az oldalon van kereső is, oda beírod és rögtön töltheted is le a darut. -
nemobf2 #1110 helloztok! honnan lehet a Liebherr LTM 1095-ös darut leszedni? mert amit kaptam linket nem találom azon az oldalon:((( nem küldené el nekem becsomagolva valaki?? jo e-mailben vagy msnen is, ugyan za az e-mail meg az msncimem is : [email protected] valaki segitsen...
-
bajusza #1109 repository.rigsofrods.com -
nemobf2 #1108 honnan lehet letölteni ezt a darut...?? meg a többi kiegészitöt -
#1107 Nem értek hozzá gondoltam kis 3 dsmax-al meg tudom csinálni csak a gépem nem alkalmas =-re rá!