Jumurdzsák gyûrûje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házban akadtam el éni nem tudom melyik az a 4 pont amit össze kellene kötnöm.
Valaki berajzolná? <#awink>#awink>
Tudna nekem valaki segíteni én ott akadtam el amikor a második Gárdonyi rejtvényt kellen megfejteni, a leírásban azt írja hogy kombinálni kéne az elõzõ rejtvénnyel, na ez nem megy valahogy de még a többi lapot se tom megnézni csak az elsõt és ott se nagyon tom kivenni a karaktereket, megha le is tudnám fordítani papíron a szöveget honnan az istenbõl tudná a gép hogy megvan a megfejtés és továbbenged. Mit kell itt csinálni hogy a gépen lehessen megcsinálni a rejtvényt???
Elõre is köszi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Sajnos elakadtam, és a végigjátszás sem segít rajtam. Ott tartok, hogy Julit felhívtam, hogy segítsen elõkeríteni a Gárdonyi-hagyatékot. Ezek után akárhova megyek, senki se tud segíteni, semmiben. Mi lehet a következõ lépés? Hova kéne mennem?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tud valaki segíteni hogy kell össze kötni a tárgyakat a Gárdonyi házban?
sátor formában három részre osztva
középen kék, a két felsõ sarkában ezüst=fehér
kék mezõbe: szabjás támadó oroszlán
fehér mezõkbe két kis zárt hordó
szürke, csõrös, balra nézõ sisak
koronában megint szabjás támadó oroszlán
kék és ezüst=fehér fodros lelógó kendõ
fém résszel kiegészülõ talapzat
alatta s-alakban kígyózó tekercs
két oldalán pedig két vörös koszorút viselõ buzogányos vadember
nekem az volt a gondom, hogy mindig sátrat tettem a címerbe, pedig a sátor a címerben levõ felosztást jelenti a többi a versbõl és a könyvõl számomra kitalálható volt
sajnos én csak most jutottam hozzá ehhez a játékhoz, ám nem bántam meg! Tetszik nagyon! De elakadtam <#rinya>#rinya> Nem tudom a címert összerakni úgy, h. a kedves borász elfogadaj azt <#rinya>#rinya>
Segítsetek, kérlek! <#worship>#worship>
Köszoi!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Vista-t használok.
Próbáltam mindenféle compatibility módban indítani, meg adminisztrátorként is, patch is le van töltve, de semmi.
Megoldás van?
Nem tudná valaki megnézni hogy mennyi helyet foglal a teljes verzió???
every damn day
Hát jó lett volna - bár kicsit elfogult vagyok, hiszen olyan jó érzés, hogy magyar hangot hallassz benne -, de kicsit elbonyolították a dolgokat. Túlságosan is ellehetetlenítették a játékosok helyzetét szerintem. Játszottam már ugye pár kalandjátékkal, de a készítõk a meglátásom szerint nem, vagy õk direkt csinálták volna ilyenre?
Na mindegy, ha tényleg lenne folytatás, mármint másik ilyen típusú játék örömmel venném. Bár anno írták is, hogy folytatódik, de azóta sincs semmi hír. Sajna. :(
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagyon durva dolog történt, ugyanis kedves Tollár úr (asszem ez a neve) nekem azt mondta hogy a láda NEM ZÖRÖG!! Ezért nem is tudok vele egyzkedni, a láda pedig ott van a háta mögött de nem tudom megnézni (pedig minden oldalról próbáltam), a pasival pedig nem beszélhetek mert nem engedi...
na, most akkor ilyenkor mizu? :D
légyszi segítsetek!! áááá
szeretnék segítséget kérni! már a játék elején elakadtam! nem bírom megfejteni a titkosírást és nem tudom hol kell és hogy kell használni a gyertyát az istenes pincében! lécci segítsetek!
köszi!
Valaki benyöghetné, hogy hol van a Néprajzi Múzeum.