365
  • totyak
    Ment a privi.
  • sheva94
    privibe valaki tud küldeni olyan oldalt ahonnan le tudom tölteni a játékot?
  • totyak
    Javaslom a www.adventuregames.hu oldal végigjátszások menüpontjába nézz bele. Az oldal tetejénél találod. Sok szerencsét a további játékhoz.
  • Zsé
    szijasztok!
    szeretnék segítséget kérni! már a játék elején elakadtam! nem bírom megfejteni a titkosírást és nem tudom hol kell és hogy kell használni a gyertyát az istenes pincében! lécci segítsetek!
    köszi!
  • TopGun
    Hi! Senki nem kuld mentest nekem a #277-es kereshez? :(
  • bulova
    ziasztok:) Tudna nekem valaki egy mentést küldeni a Gárdonyi ház-ban való beszélgetés utánit mert én nem tudok egyszerűen rájönni, hogy miért nem megy innen tovább(nem tudok beszélni a nénivel). Már frissítettem stb.,de nem. Köszi
  • bulova
    Sziasztok:) Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy eljutottam a Gárdonyi-ház -ban, de itt nem tudok beszélgetni, mert amikor erre kattintok csak egy fekete képernyőt látok és ennyi:(( Pedig már épp megszerettem ezt a játékot!!!! Köszi:)
  • TopGun
    Hi! tudna valaki segiteni, egy mentessel az oreg elotti allassal, hogy ne kelljen ujra kezdenem?
  • Beya
    Amit majd ki kell raknod.
  • danikarate
    Hy! Én a gyűrűék tartok! Már próbáltam mindent megnéztem minden végigjátszást és ezt írják: A gyűrűn öt gombocska van, és a csillagon öt, különböző színű ág. Milyen öt különböző ág? Ezt nem értem:(
  • bagyoro
    Sziasztok! Én elakadtam ott hogy a tetemvárnál kellene megnéznem valami sírokat! felmentem a várba, és bóklásztam egy kicsit, de sok mindent nem találtam Dobó sírján kívül. A végigjátszásban az van, hogy a fűbn kell keresgélni, utánna meg hív Juli! Szal itt elakadtam!
  • Beya
    Segítség! :) Napok óta csak keringek a játékban, a végigjátszás szerint kapnom kellene egy SMS-t Julitól. Megcsináltam eddig mindent, voltam már mindenhol 2X-3X, de nem jön az SMS. :( Ilyenkor mi a teendő? Van esetleg valakinek mentése, amivel ki tudna segíteni?
  • TopGun
    Koszi! Nagyon kiraly vagy! En is epp erre a ladara gondoltam, csak az a baj, hogy mar nem tudok semmit csinalni vele, nem enged semmi interakciot a ladaval es azt mondja, hogy az oreget sem zavarhatom minden apro csepro ugyben! most akkor mi a teendo? :( igy nem tudok tovabb menni.
  • kirol
    Na ezt keresd. Első nyil az eredeti helye, majd másik nyil, ide rakják le.
  • TopGun
    Az kircsi! mert nem enged semmit csinalni vele! :(( esetleg ha felteszem a javitast?
  • kirol
    Aha az.
  • TopGun
    Az a nagy hosszukas lada? mert tovirol hegyire vegig neztem mindent de semmit nem enged semmivel csinalni, lehet, hogy az volt a baj, hogy nem beszelt a csavo elotte a ladarol semmit? :(
  • kirol
    Ott van a csávó mögött, ahogy belépsz a kapun azzal szemben a teraszon.

Valaki benyöghetné, hogy hol van a Néprajzi Múzeum.
  • TopGun
    Ott vagyok elakadva, hogy a regisegkereskedonel kell a dobozt felvenni, de sehol nem talalom, tud valaki segiteni, hogy pontosan merre van? Amiben a retesz van a kandallohoz! A leiras pitvart emleget, de nem vagom pontosan mit is jelent ez? :(
  • kirol
    A Néprajzi Múzeum merre van?
  • Casillas
    az ággyal szemben, a másik hosszú fal mellett
  • gamer654
    Ez már sokadik hiba a végigjátszásban. De legalább van:)
  • gamer654
    Nehogy azt mondjátok, hogy az ágy mellett van mer' ott nincs.
  • gamer654
    Az 5. napon járok Jumurdzsák lakásában. Hol találom a lábast és a fedőt?
    A végigjátszásban azt írták, hogy az ágy mellett van. Pedig nincs ott:(
  • Waterhorse
    Na éppen most aktívan végigjátszottam
    Minden elismerésem Pierrot-nak és a készítőknek. Végre megélhettem egy teljesen magyar kalandjátékot, ráadásul élőszereplős, ismert arcokkal, és a valósággal való kacsolat, meg a történelmi és egyéb ismeretek amik elhagzottak, az apró elszórt poénok, a szerelmi szál, hát padlón voltam. Meg szoktam fordulni egerben, de ezek után alig várom, hogy ismét bejárjam, kiváncsi vagyok a dolgokra, olyan helyek és infók jutottak a birtokomra amikről eddig fogalmam sem volt....már várom a folytatást, de legalábbis még több hasonlót

Talán egy kicsit rövid a játék, és így utólag, ha már mindent tudunk, akkor egy délután alatt végig lehet vinni, de sztem se fog elsőre menni végigjátszás nélkül. Még a Gárdonyi házában meg lehet találni a titkos pontot a dolgozóban, de amik utána jönnek. A könyvek keresése én a 2. és 3. könyv szerzőjének a nevére még most se jöttem jöttem rá milyen alapon kéne kitalálni. meg a heraldikánál, a címerrajz.
  • Csabi2102
    Hello!
    Köszönöm a segítséget, most már minden ok! köszi mégegyszer
  • anti101
    Csabi2102! A www.jumurdzsakgyuruje.hu oldalon a Média menün belül van egy Letöltések pont, azon belül pedig Frissítő csomag a teljes verzióhoz:Patch 1.0 (kb. 0,5 MB) Töltsd le és telepítsd fel. Ez ki fogja javítani az össze ismert programhibát a játékban, így már fel tudod venni a kemence patkáról a fát, és a falnál a lábost.
  • Analfabeta
    valaki mindig van.
  • TopGun
    Hi! van itt most valaki aki aktivan jatszik a jatekkal?
  • Casillas
    a lábas és a fedő engem is megszivatott, nem azt kell felvenni, ami a kemence mellett látszódik, hanem az ággyal szemközti fal mellett a földön van mindkettő, ha jól emlékszem....
    tüzifának meg működnie kéne, talán próbáld meg úgyis hogy kinyitod a kemence ajtaját, meg úgyis hogy becsukod, valahogy jónak kell lennie
  • Csabi2102
    Sziasztok!SEGÍTSÉG KELLENE!!!Már a játék végénél tartok Jumurdzsák barlangjában, csak van egy olyan problémám, hogy a bomba alkatrészeit nem tudom felven, sem a fedőt, sem a lábast sem pedig a tüzifát! Hiába kattintok rá nem jelöli ki! Légyszives ha valaki tudja mi leget a probléma segítsen ki mert már nagyon érdekel a végkifejlet, vagy küldjetek egy mentést az ominózus eset utánról a [email protected] e-mail címre. Előre is köszönöm!
  • gigyix
    Megtaláltam.Ha valaki keresi ott van Jámbor lakásában egy szekrény alatt
  • gigyix
    Sziasztok hol találom a kötelet?
  • vmvr
    igen?

és letudnád írni, hogy milyen "taktikát" követtél? mert én hamarosan megőrülök:D
  • Zenty
    nah sikerült! :D
  • vmvr
    ok, még majd ma próbálkozom vele, köszi a segítséget
  • Zenty
    ott én is elakadtam elég bonyának tünik...
  • Casillas
    nem olyan nehéz, ugye 3 betű megvan, próbálj szavakat kitalálni, például ahol csak egy betű van, az nem lehet túl sok minden, a két betűs szavakat is leszűkítheted eléggé, így meg kell lennie
  • vmvr
    még az elején járok a játéknak: a második napon.

elakadtam ott, mikor az öreg fószer házában kell megfejteni egy Gárdonyi
    féle titkos írással írt papírt, de nagyon nem megy, pedig van abc is hozzá, de nem tudom megcsinálni akárhogy próbálkozom értelmetlen dolog jön ki, légyszí segítsen aki tudja! köszi
  • Kongy
    Ez miféle játék?