Jumurdzsák gyűrűje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végigjátszásban azt írták, hogy az ágy mellett van. Pedig nincs ott😞
Minden elismerésem Pierrot-nak és a készítõknek. Végre megélhettem egy teljesen magyar kalandjátékot, ráadásul élõszereplõs, ismert arcokkal, és a valósággal való kacsolat, meg a történelmi és egyéb ismeretek amik elhagzottak, az apró elszórt poénok, a szerelmi szál, hát padlón voltam. Meg szoktam fordulni egerben, de ezek után alig várom, hogy ismét bejárjam, kiváncsi vagyok a dolgokra, olyan helyek és infók jutottak a birtokomra amikrõl eddig fogalmam sem volt....már várom a folytatást, de legalábbis még több hasonlót<#worship>#worship>
Talán egy kicsit rövid a játék, és így utólag, ha már mindent tudunk, akkor egy délután alatt végig lehet vinni, de sztem se fog elsõre menni végigjátszás nélkül. Még a Gárdonyi házában meg lehet találni a titkos pontot a dolgozóban, de amik utána jönnek. A könyvek keresése én a 2. és 3. könyv szerzõjének a nevére még most se jöttem jöttem rá milyen alapon kéne kitalálni. meg a heraldikánál, a címerrajz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Köszönöm a segítséget, most már minden ok! köszi mégegyszer
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
tüzifának meg mûködnie kéne, talán próbáld meg úgyis hogy kinyitod a kemence ajtaját, meg úgyis hogy becsukod, valahogy jónak kell lennie
Vivimos por ti, vence por nosotros.
és letudnád írni, hogy milyen "taktikát" követtél? mert én hamarosan megõrülök😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
elakadtam ott, mikor az öreg fószer házában kell megfejteni egy Gárdonyi
féle titkos írással írt papírt, de nagyon nem megy, pedig van abc is hozzá, de nem tudom megcsinálni akárhogy próbálkozom értelmetlen dolog jön ki, légyszí segítsen aki tudja! köszi
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ugyanez a hiba csak én a kötelet még nem találtam meg.
Én még így sem találom. Pedig szerintem mindent megcsináltam
Elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni! ott járok h a várban bementem a restauráló mûhelybe ahol tök sötét van és azt írták h jobb oldalt keressem ,de egyszerûen nem találom. Segítsetek Pls
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
http://attilahonlapja.uw.hu/brossura.jpg
Ha a családod már iratja neked az orvossal a beutalót a szanatóriumba a címeres rejtvény miatt, akkor kukkants ide:
http://attilahonlapja.uw.hu/cimer.jpg
Kéne egy kis segítség:S Ott akadtam el amikor már az összes deltoid megvan, de nem tudom hogy milyen sorrendben kéne rárakni õket a rajzra...Pls help!!!!
végigjátszás nélkül SZERINTEM lehetetlen megcsinálni, például a Gárdonyi könyveknél a latin szöveges, vagy az utolsó könyv is, hiába vagyok Egerben a hét ~5 napján, akkor se tudtam volna....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Elõre is köszönöm.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
HOgy jelölöm ki a tárgyak helyét? a térképen? ott nem tudom.nincs rá lehetõség nekem. ha nem ott akkor hol?
azt értem mit kéne csinálni csak azt nem tudom hogyan tegyem.
Én ott tartok amikor bekellene jelölni a prospektuson a tárgyak helyét.
Nos ez nekem nem sikerül valamiért.elvileg megtaláltam mind a 4et de sehogysem tudom ogyan kell bejelölni😞
pls hlp
thx