177
-
#97 BD ?
Blu-ray roviditeset is megakard magyarazni.
Amugy BR Disc, de ne torodj vele.
En nem erte, hogyan lehet valaki ennyire primitiv, hogy egy egyszeru kerdest is megakar magyarazani es felrebeszel.
Miert nem tudsz a kerdesre valaszolni ? Valaszolok helyetted.
Felrebeszelsz es mas hivatkozasait, hazugsagnak es hulyesegnek nevezed, kozben te akarod utana a marhasagaidat tovabbi marhasagokkal megmagyarazni.
Amugy miert erolteted a Januari pontatlan cikket?
Hiszen a szerint mar piacon kellene lennie az "elso" BR ironak.
Ezzel szemben mar van 4 tipus a piacon, csak a Samsungnak nincs.
Raadasul meg a marciusi cikkek is azt irjak, hogy a Samsung arakat nem mondott az iroval kapcsolatban es ez az osszes ilyen Januari talalgatast megcafol.
Dez:
Az utolso szo jogan, leirok meg nehany marhasagot, de azert nem valaszolok a kerdesre, amire 3 szoban lehet valaszolni. -
dez #96 Mi is a kérdésed: "mennyi lesz a BD [nem BR] írók ára?"
Nos a válaszom: tököm tudja, kérdezd meg tőle! Megfelel?
És hozzátehetjük: a Pioneer első írója állítólag 995 dollár lesz, a Samsunggé pedig a Samsung szerint 500 dollár, a Register szerint 8-900 dollár. (Megj.: Jakuza szerint a Register megbízhatóbb forrás, mint a gyártó.) -
#95 Erdemmi valasz semmi ?
Nem is vartam toled mast, hogy elismerd, hogy mast lehulyezni neked konnyebb mint a realis tenyeket megemeszteni a marhasagaiddal szemben.
-
dez #94 Fogd már fel, hogy értelmetlen a kérdésed! Én a Samsungról beszéltem, mint már 325x leírtam, és az még nem kapható, azaz nincs még tutibiztos, végleges ára. Most akkor egy jövőbeni esemény alapján várod a választ tőlem most???
Ja, és attól, hogy a Pioneer 995 dollár, még lehet a Samsung 500 (mint ahogy a Samsung állította). DVD írók terén is ilyen arány volt egy ideig közöttük.
(Mint ahogy attól, hogy a Pioneer nem kezeli a CD-t, a Samsung meghajtója igen. Hihetelen, hogy nem lehet ezt felfodni.)
A másik: sehol sem írja, hogy a Registerre támaszkodott volna? Akkor ez mi, vakegér: "Forrás: http://www.reghardware.co.uk"??? -
#93 Tudjuk te vagy a bolcs es okos ember csak te nem valaszolsz a kerdesre, amin megbukott a tezised. Mindenki mas hulye es hulyesegeket allit.
Hiszen idezzuk csak vissza a szavaidat.
"© dez 2006. márc. 19. 20:17
""Így a Register 8-900 dollárja hülyeség""
Itt azert elmondhatjuk, inkabb te beszeltel hulyeseget, mint barki mas igy aztan a hulyezesed is csak magadra mutat, hiszen minden hir megcafolt.
De visszaterve az eredeti kerdeshez
Mennyi a lesz BR irok ara ? Valaszolnal vegre, vagy tovabb folytatod a magad lejaratasat ?
Ja hogy egy Aprilisi hir mervadobb, mint egy Januari ?
Ezt azert figyelembe kell venni, foleg azutan, hogy a cikk sehol nem irja, hogy ok a Register forrasara tamaszkodtak volna.
-
dez #92 Na és miben nem mondtam igazat, te hülyegyerek? -
#91 Te se lennel igazmondo juhasz. -
dez #90 Milyen válasz, amikor még nem lehet kapni, nincs tutivégleges ár? Elárulnád???
Meg kurv@ jó, hogy belinkelsz két másik hírt, amiknek a forrása ugyanaz a találgatós Register hír (az egyiknél az SG közvetítésével, a másiknál közvetlenül). Sok értemle van... Írjuk le többször ugyanazt, attól biztos igazabb lesz, ugyi?
És még1x, utoljára: nem én találtam ki az 500 dollárt, hanem a SAMSUNG.
Nagyon fárasztó vagy... -
#89 Hol a valasz ?
Ne egesd magad raadasul Aprilisi hir, hogy a Samsung is 800-900$ kornyeken hozza ki az irot, ugyhogy ezzel sem tudsz mar terelni.
http://exit.hu/web/webeshir_vegoldal/5077
http://www.netandgame.hu/
Szoval 500$ ahogy te irtad le vagy 800-900 ahogy mas ? -
dez #88 Ki a f..t érdekel, hogy mit ír a Pioneer, és mennyi az ára, amikor én a Samsungról beszéltem?? Mi ezen a félremagyarázás?? -
#87 Itt latszik, milyen ember is vagy valojaban, megint elkezted a terelest.
Nem valaszolsz a kerdesre.
Melesleg, mivel nem vagy tisztaban ez inkompatibilis szoval, igyhat a masik mondatod is csak felremagyarazas.
"S mint mondtam nem kompatibilis a BD az elozo mediakkal.
Leirtam mar vagy 3szor, hogy kulon fejegyseget kell beletuszkolni a keklezer melle, hogy ellassa a regi funkciokat."
Nem veletlen a most kiadott Pioneer BR iro sem irja a CD-t.
"A BDR-101A PC-s meghajtó 2x-es sebességgel lesz képes írni a BD-R/BD-RE lemezeket, 8x-os sebességgel a DVD-R/+R médiákat, és 4x-esen a DVD-RW/+RW lemezeket. A Pioneer készüléke meglepő módon nem lesz alkalmas a CD-lemezek írására (noha a DVD-támogatás ezt egyértleművé tenné), ezt a lemeztípust a később érkező 102A jelölésű meghajtó fogja csak támogatni."
Tovabbra is varom a valaszt, a felrebeszelesek helyett.
Neked lett e igazad az 500 dollaros arrol, vagy az altalad mar szamtalanszor leirt Registernek, aki a 800-900 dollart emlitette meg.
Dehat ismerunk mar teged, nem tudod beismerni, ha masnak igaza van, a magyarazkodason kivul mashoz nem ertesz.
Ezert nem erdemes veled kommunikalni. -
dez #86 "Samsung did not call a price for Europe so far, in the USA is the Sh-b022b 500 US dollar to cost." itt
Tehát az általad idézett mondat téves, legalábbis ami az USA-beli árazást illeti. Stimt?
És mi a csudára akarsz választ, ha egyszer nem lehet még kapni? (A Pioneer az Pioneer, nem Samsung.)
Mellesleg, abban is tévedett a kedves Register, miszerint még olvasni sem tud a drive DVD-t és CD-t - valójában olvasni már akkor tudta őket, és a Samsung állítása szerint a végleges változat írni is tudja őket. Te ezt is kétségbe vontad, majd erről se feledkezz meg... -
#85 "A gyártó részéről egyelőre nem hangzott el hivatalos információ az árazást illetően."
A valaszt varom, nem a magyarazkodasodat a vegeredmenyt illetoen, mar csak azert is mert amikor leirtam, hogy inkabb 800-900 lesz a nyito ar az en forrasaimat, hulyesegnek es rosszul informaltnak nevezted.
Szoval kinek is lett igaza?
Neked az 500as arrol, vagy masnak a 800-900asrol ? -
dez #84 Szerinted az 500 dollárt a kisujjamból szoptam? Hányszor írjam még le, hogy a Samsung nyilatkozta???
Te itt most szándékosan, rosszindulatúan kiforgatod az egész helyzetet! Samsung nyilatkozott egy 500 dollárt, én leírtam, ennyi. Nem esküdtem meg rá, minek tettem volna? A többit majd meglátjuk (mivel a Samsungét még nem lehet kapni). -
#83 Te voltal aki inkabb talalgatott, es ha konzekvens lennel elismerned, hogy te hibaztal nem a Register.
De te meg ezt sem latod be.
Feheren, feheren akkor megkerdezem toled.
Az uj Blu-ray irokat mennyiert fogjak arulni 500 vagy 800-900 dollarert, tehat neked illetve a Registernek lett igaza ?
Eleg ideirni azt hogy kinek nem lett igaza, minden felremagyarazas nelkul.
Varom valaszodat 3 szoban. (Deznek lett igaza ill. Registernek lett igaza) -
dez #82 A Register csak találgatott. Közben már korábban lehozta egy német, megbízhatóbb lap, hogy a Samsung azt nyilatkozta, hogy 500 dollár lesz az USÁ-ban. Ez egy tény. Ha nem így lesz, akkor hazudtak. Ennyi.
Ja, és te meg már akkor vehemensen "támogattad" ezt a 800-900 dollárt, amikor a többiek még nem jelentettek be árat. Tehát neked kevesebb alapod volt rá, mint nekem az 500-ra.
Lehetséges, hogy úgy van vele a Samsung, hogy először 500 dollárra gondolt, aztán rájöttek, hogy mások kétszer ennyiért akarják adni, és úgy tűnik, sokan ennyiért is megveszik, akkor miért adnák ők jóval olcsóbban. Mindenesetre az utolsó hivatalos ár az az 500 dollár Samsungéknál.
Tök felesleges ezen tovább lovagolni. -
#81 Akkor inkabb neked kellene onvizsgalatot tartani ezen allitasaid miatt:
"Kit érdekel, hogy mit ír a fenti cikk a rosszul informált lap alapján! "
"Így a Register 8-900 dollárja hülyeség" -
dez #80 Akkor reklamálj majd a Samsungnál. -
#79 Ne izgulj egyik se lesz 500 dollar alatti nyitoaru, ha a Panasonic es a Pioneer iroja mind 800$ folott van..
-
dez #78 Kóstolgatsz?
A Samsung írójáról volt szó, és nem az én teóriám, hanem ők nyilatkozták. -
#77 Megint egy megbukott teoria.
Dez 42#-es uzenet:
Továbbá, az USÁ-ban 500 dollár lesz a cucc. (Így a Register 8-900 dollárja hülyeség, vagy arról volt szó, hogy az első napokban pár "nyerészkedő" kereskedő ennyire is felverheti az árát.)
Mai hir:
"Egy tajvani sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan első Blu-ray-íróját az optikai meghajtók piacán etalonnak számított Pioneer. A BDR-101A jelölésű Blu-ray-meghajtó igen borsos, 995 dolláros (~ 210 ezer forintos) áron kerül az észak-amerikai és európai boltokba a nyár folyamán."
-
#76 Csak az a gaz, hogy annyira erkezett meg, hogy majusig kozepeig megint toltak egyet a kiadasan. -
TI #75 Szerintem elég reális ez 800-900 dolcsis ár. DVD-írók még sokkal többe kerültek a megjelenésükkor. -
dez #63 És ezzel most mit akarsz mondani? Ennyi az ára, és ennyi is marad? Mert ha igen, akkor gondold át újra. :)
Ma is igaz, hogy az új technológiákon először "kaszálni" akarnak a gyártók, hogy a ráfordítások gyorsabban visszajöjjenek, sőt még meg is érje az egész. Ha ez megtörtént, már könnyebben csökkenthetik az árakat.
Mellesleg a túlzásba vitt árverseny sokszor oda vezet, hogy azon az áron már nem lehet igazán minőségi terméket gyártani. És már nem is várja senki, hiszen olyan olcsón mit is lehet várni (pl. ma már nem csodálkozunk, ha valami 1 év után tönkremegy). (Bár vannak, akik naívan azt várják, hogy egy 50 dolláros cucc ugyanolyan jó lesz, mint egy 1000 dolláros.) Mit lehet ez ellen tenni? Ne a végletes olcsóság legyen a legfőbb szempont. -
#62 A CD irok is nem kis penzbe kerultek.
Vidszont mar mas vilag van.
Elszaporodtak a gyartok es a hirkolesi es egyeb alkatreszek ara nagyon lezuhant.
Manapsag mar nem lehet eladni semmi ilyen dolgot ennyi penzert.
Igy inkabb azt csinaljak, hogy sokat gyartanak olcson igy nagy a tetelek miatt kulonbsegbol eredendoen nagy haszonnal, minthogy platina aron aruljanak el egy-ket darabot minimalis haszonnal.
(persze ez nem egy termekre ertendo, hanem az osszes eladasbol befolyo haszonra) -
#61 1996-ben, amikor hivatalosan is megjelent az első DVD-író az egyetlen Pioneer DVD-író [2x írás] 1,6 millió Ft-ba került!
Tudom, mert akartam venni, azt hittem, hogy tudok is majd, de a budapesti központtal rendelkező üzletben a megrendelhető alkatrészek listáján ez az összeg szerepelt.
Rákérdeztem az eladóra, de az megnyugtatott: nem elírás volt, valóban annyiért adták!
-
#60 "Considering that the next generation of South Bridge chip from Intel will drop IDE support all together, this seems like a bad move by Samsung"
nem én írtam -
#59 mert te ugye elcseszel egy CD-t egy vacak lowformat miat...
föleg ha nincs is itthon semmi írható, vagy újraírható média, mert elírtam az összeset..
-
#58 Na en azert emlexem meg a Philips altal ellopot kinai CVD specifikaciok atirasara, amibol lett az SVCD.
Barmikor elofourdulhat egy jo otlettel ez ismet. -
strogg #57 Az EVD kiváló lesz arra, hogy újragondolják ezt a másolásvédelem dolgot.:)
-
dez #56 És majd nézheted a kínai filmeket HD-ban. :)
De adattárolásra tényleg jó lehet. -
dez #55 Olvas, és a boltokba kerülő írni is fogja. -
Flashy #54 indulásnak jó, perszehogy drága, mint minden amikor megjelenik, lesznek még alacsonyak a zárak. -
strogg #53 Lassan a forró kásával :)
Lehet olcsó, meg mindent ír. Pontosabban Írna. MErt amíg a másolásvédett lemezeket nem törik meg, addig max backup-ot tudsz írni rá. Az meg megint egy kérdés, hogy pl: milyen isot tudsz rá írni, úgy ,hogy butuljon is róla a géped. Mert én mondjuk K.-ra örülnék, ha 20 GB -os linux iso-m lenne egy BR lemezen, de a gép butulni fog róla? Br: filmekről csinálhatok másolatot? MErt az első dolgom a 900 forintos dvd-ről is másolatot csinálni. (Aki már látta a kedvenc filmjét megrepedve, az tudja miről beszélek...)
Szóval ez még messze van tőlünk. (kb 2év.)
És csatlakozom az elöttem szóló kollegégához. Lehet okosabb EVD -t venni. Ha a kínaiak elkezdik európában is szórni, erősen jó eséllyel indul, mert olcsóbb. A lemezeket meg úgyis a kínai piacon veszi már mindenki,mert senki nem hülye artisjus adót fizetni:DDDD -
Cvd #52 Én nem látok ott audiokimenetet csak egy gombot meg a kék kilágítást "alatta". Ha CD-t nem olvas akkor egyébként sem lenne értelme audiokimenetet tenni rá. -
dez #51 Valóban? Visszanéztem a linkjeidet, de a Registeresen kívül mást nem találtam. -
#50 Kaptal mar tolem linket 3at amiben bele van irva. -
dez #49 Erről hol lehetett olvasni? -
dez #48 "The drive assembly can already describe Blu ray Discs. CDs and DVDs read it only. The sales version is to be able to burn it however also."
Bár ez csak gépi fordítás, és az it egyesszám, de talán fontosabb, hogy hiányzik a latter szó... Azaz szerintem mindkettőre vonatkozik, hogy tudni fogja. Főleg, hogy az egy "hagyományos" CD/DVD optika. -
#47 Az az osszeg egyaltalan nem hulyeseg ugyanis az osszes decemberi, januari bejelentesuk osszeget mar megduplaztak.