Megérkezett az első PC-s Blu-ray író

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZerintem tényleg okos. Legalábbis nekem is ilyesmi terveim vannak<#hehe>
(na jó esetleg egy PS3 <#rolleyes>)

NEXUS6
Emléxem a PS2 meghajtója volt az elsõ, amiben a két fej-lézer (CD/DVD) egybe volt építve.

Gondolom mire kijön a PS3 addigra abban is megoldják.
Most már marhára ráérnek. Gyak karácsonyig.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

PyRex
"ami mindezen formátumok olvasásával és írásával megbírkózik, méghozzá cirka 30e forint alatt.. azt veszem meg."

okos fórumkommentek elõre...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Akkor szerinted miért van ott két lencse? (Az egyik egy szokásos CD/DVD lencse, a másik meg a Blu-ray-hoz való.) Szerintem is csak a firmware a "hiányos".

Az én 8x cd-íróm meg 120e, igaz már csak a polcot nehezíti...<#wink>

Mire megjelenik a PS3 arra pont elérhetõ áron lesznek ezek egyeseknek, és megkezdõdik a PS3 Blue-ray biznisz. :-D Csak én vok olyan csóró, hogy ebbõl is kimaradok.:-((

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Pharaoh
Az én 12x CD íróm még 70 ezer volt.

takysoft
szerintem nem a firm nem támogatja, hanem még az optika nincs benne. tesztmeghajtó végül is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
CD-R,RW
DVD+-R,W, DL, RAM
Blu-Ray-R,W DL
HDDVD-R,W, DL

ami mindezen formátumok olvasásával és írásával megbírkózik, méghozzá cirka 30e forint alatt.. azt veszem meg.
persze ehhez kell még pár év(szerintem kb 2).
1 év mire egybeimplementálnak mindent(igény lesz rá) + 1 év, mire lemegy az ára.
aki nem hiszi, azzak fogadok is, ha akarja😄

ui: nem lesz benne CD? marhaság... sok adatom van CD-n. másnak is. eleve nem veszek olyan írót, ami nem támogat CD-t. más se. vagyis kevesen. pedig a gyártók nem kevés embrnek akarják eladni.

ha nem fér el, akkor dolgozzanak ki valami univerzális olvasófejet.. õ dolguk.
meg fogják oldani az összes szabványt.

ajánlat mindenkinek: ne vegyetek drágán írót, vagy olvasót egyik szabványhoz se. olcsón vegyetek olyat, ami mindkettöt tudja. jobban jártok.(anno 50e-ért vettem minuszos 2x-es DVD írót, tudom, miröl beszélek)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Én majd remélem a VMD re csaphatok le, annak biztos, hogy olcsóbb lesz a lemeze, és maga a meghajtó is (már a kezdetektõl).

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

grebber
Majd olan 20rugóért dobáljál lecsapok rá.
Addigra talán már olcsok lesznek a lemezek is.

Next PC upgrade: 2022

nyugi, az eredi cikk alapjan keszult, es ott eloben probaltak ki.. Ha nem ment akkor nem ment.
Az hogy mi van rafestve egy masik dolog. Mondjuk en kozelebbrol is megneznem azokat a logokat.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

BuzzFuzz
Anno a DVD író is 200 rugó volt....

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

"A korai prototípus sem a CD, sem a DVD korongokat nem kezeli, ami figyelmeztetõ jel, igaz, a helyzet még változhat a megjelenés elõtt."
1. Két lencséje van (a fotó szerint).
2. Rá van festve a létezõ összes DVD és CD szabvány logója.

Lehet, hogy a firmware még nem támogatja a DVD/CD médiákat, de azért gondolkodni sem volna rossz.
fél év és a felére esik, + jönnek a konkurensek.

zolo
Azta,egy ilyen meghajót drágább lesz mint egy komplett konfiguráció???
Nálunk sok idõ lesz az elterjedése,ha ilyen drága lesz.

http://flickr.com/photos/zolika90/

← ElőzőOldal 4 / 4