Max Payne - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW Über Alles!
Yo, Bitch!
sejtettem,hogy a storyn változtatnak,de hogy ennyit
de gecci..ez a magyar szinkron stúdió...:'(:'( siralom! monának orosz akcentus :S :S hát hihetetlen
BMW Über Alles!
bár betojás volt,hogy a filmbe a kölykök a hitman-nel játszódtak 😊
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
Yo, Bitch!
és max payne pedig a tömeggyilkos harcos film, ahol mindenkit l ekellet volna mészárolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
igaz lehetett volna benne több akció akkor is, de ez nem csak arról szól...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a megtorló 2 viszont egy hulladék lesz, se a fõszereplõ nem ugynaaz se semmi...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
bár a megtorló játékról nem is hallottam...de nem is baj
várom a megtorló 2 filmet!
a MP sztem egyes részeiben nagyon jól lett felépítve,amit elrontottak az 1ben,azt majd remélem a 2. részben javítják..
pl. több bullettime-ot raknak bele,ami elengedhetetlen egy mp filmben
kár,hogy egy hátravetõdéssel lerendezték az egészet!
a producer üljön le..és két játékot tolja végig,hogy lássa,milyennek is kell lennie
remélem a kritikusok szavait,építõjelleggel felhasználja a 2.részben,és készít egy akciódúsabb filmet,EREDETI elemekkel!
bár,hülyén fog kinézni,hogy mindkét rész ugyanazon színhelyen fog végzõdni...most konkrétan az Aesir pláza helikopter leszállójára gondoltam
BMW Über Alles!
gatyarángatós meg : Rico Muerte
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fogalmam se volt,hogy ott dolgozott...
BMW Über Alles!
amúgy a játékba is Michelle az AESIR-nél dolgozott Horne-nak, és túl sokat tudott azért halt meg ahogy a filmbe is
pnéhány szereplõ,akikkel még lehet kezdeni néhány nyomozást meg leszámolást!
pl:
vinnie gognitti
vladimir lem
angelo punchinello
igen,pl jól mutatott volna a baseball ütõs jelenet is
meg én elnézném vinnie-t is a fejére szerelt baseball bat kapitány jelemezben😊
meg a "gatyarángatós"palit is a hoteles pályáról
meg még lenne jó néhány ötletem,de ezek úgyse jutnak el soha a forgatókönyv íróhoz
még ott van a hajós pályáról az a hosszúhajó fegyverraktáros pali
meg alfred woden...õ nagy pártfogója Maxnek...igaz...a filmbe kb. BB-vel tudtam azonosítani
de ekkora hülyeségeket
Aesir cég Horne-t.. ez így van
michelle payne Horne-nak dolgozott....FAIL!
BB ismerte Horne-t....FAIL!
Alfred Woden dumálta ki Maxet az elsõ játék végén.....itt meg biztos egy csoda!
jahh meg itt meg BB kétszínûsködött,mintha MAx mellett állna...és így játszotta el Woden-t
BMW Über Alles!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://avp2010.b13.hu/
várjuk<#wink>#wink>
amúgy nekem a lefûrészelt csöûpuskás lupinónál..ez a kardos jobban tetszett...
BMW Über Alles!
inkább játszotta volna mila kunis a tesóját is..aki eredetileg lisa,és nem natasha...
amúgy mikor elõször jáccottam a játékkal,feltûnt,hogy a nevük pont mona lisa...de mind1..jáccottak a nevekkel
nem akarok nagyképû lenni...de walhberggel meg 35 millió $-ból..én sokkal jobb filmet csináltam volna...
már nem is reménykedek benne,hogy a (talán lesz) 2. része jobb lesz
bár van még 1 megegyezõ tulajdonság..horne szipirtyó szerepére sikerült egy ideálisan ronda nõt találni...akár a játékba😊 ott is egy csúnya vén asszony volt😊nahh õt eltalálták...
payne is tökéletes volt
max payne 3-ba az õ feje legyen😊 😛
mona is jó volt...csak kevesebb smink kellett volna
lupino nagyon ellett találva
az a colvin...az felesleg volt
bár feltûnt,mikor mutatták a ragnarock-ot,hogy "gognitti's xy"
így,nem csak horne lehetne a 2. részbe
de én még egy 3. részt is eltok képzelni,persze belerakják vlad-et és vinnie-t...
báááár én ezektõl már semmit nem merek várni ezek után
akciófilmnak kiváló volt,de szégyen,hogy a max payne nevet kapta...
ehhez a névhez valami 100x jobb dukált volna
BMW Über Alles!
4/10
Ja az elsõ 1 óra dög unalom.
10/5 az én értékelésem
maga a film jó volt,bár az eleje tök élvezhetetlen,nem tom meddig de olyan 30-45 percig biztos
a noir hangulat az tök hiányzott,a bullettime-ot 1x használták...pont az,amit a trailerben láttunk
a filmnek köze nem volt a játékhoz,ami elég szomorú
tommy emlegette nekem,hogy "nem lehet olyan filmet csinálni,hogy vki végig rohan mindenen és megöl 200 embert"
DEEEE pontosan ez történt...
kurvára elbaszták,hogy valaki bedrogozza magát...aztán golyóálló lesz...ugyanis se shotgun,se mp5 nem fogta...igaz vérzett 100 sebbõl de sebaj...
a magyar szinkronról csak annyit,hogy walhberg-nek elõkeríthették volna az eredeti szinkron hangját...mert leginkább egy serdülõ 15 éves hangjára emlékeztett,nem egy megszomorodott 30-40es zsaruéra...
maga a film jó volt,de a storyn sokat változtattak
kevés volt az akció,ráadásul ezt is bezsúfolták a végére
túúúl sokat adtak a valkûrökre és michelle payne dolgaira,ami sztem tök felesleges
viszont kihagytak egy csomó részt,ami érdekes volt a játékba
aki BB szerepére alkalmaztak,annak kellett volna játszania jim bravúrát...mer jobban állt volna neki
rengeteg fontos dolgot kihagytak,ami érdekes és fontos lett volna a számomra...de hát
EZ VAN...így készítsen olyan játék adaptációt,aki nem játszott egy fél percet sem a játékkal!
tudnám sam lake merre járt...mer,ha ezt meglátja...elsírja magát...hogy erre használták fel a MAX PAYNE nevet
amúgy Walhberg kíválót alakított még a szar magyar szinkronhangjával is
az ukrán csaj felesleg volt...meg monának is az a szar orosz/ukrán akcentus...
BMW Über Alles!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam egy gyenge 7-es a film a vége miatt......a dvd-s extrára maj kiváncsi leszek, me ez nekem attól még kötelezõ lesz dvd-n 😄
10/5-öt adnak. <#nemtudom>#nemtudom>
mi volt a végén???? spoilerbe plz 😄
ha nem is 200 embert, de sok lövöldözést vártam........és mondjuk nem a bullett timenak kéne a lényegnek lennie.... 😄
lehetett volna egy kicsit kevesebb nyomozás és több lövöldözés........
õszintén nem erre számítottam, de utólag visszagondolva kurvanagy volt, a sztorin ennyit muszáj volt változtatni nem lehetett az hogy kinyírok 200 embert karcolás nélkül 1 éjszaka alatt, szal nekem nagyon tetszett kicsit lassan indul be az elején felvezetik a nyomozást aztán bumm, de aki maradt a moziba végig mármint úgyértem megnézte a stáblista utáni extra részt az tudja hogy ez egy elsõ rész volt...
szal sztem 10/8
várom az extra dvd kiadást