1231
Max Payne - The Movie
-
#1069 mégse -
#1068 világpremier helyet itt mutatták be a legkésőbb.. XD -
#1067 fél ország azt se tudja miaz h max payne, persze hogy elveri egy ilyen nyálgép film, mert arra minden kis picsa beül
legalább a death racet elverte ami miatt halasztották -
#1066 széééégyen...ilyen háj szkúl múzikel....lenyomta a Max Payne-t :'( hát..ez nagyon szomorú...tisztelt john moore...remélem megtiszteve érzi magát a rendező,hogy egyáltalán walhberg jáccott a filmjében...
sztem sokan csak marky miatt nézték meg a filmet..ha nem ő a főszereplő,még ennyien se nézték meg volna,főleg azok,akik nem is hallottak a játékról
tehát a nyereséget...szét lehet osztani a színész gárda között
walhberg,meg nolasco volt a két legjobb az egészbe :D -
#1065 Itthon sem siker a Max Payne -
#1064 Én a BATMANT néztem meg kétszer, mert az nagyon tetszett! Ezt csak egyszer láttam, elég is volt egy jóó ideig! :D
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/63661/max_payne_a_legenda_porba_hullott]SG is "szidja" rendesen [/URL] -
#1063 lehet hog yjó, mindenhol dicsérik, biztos ezért meglesem, de annyir anem érdekel, hogy most megvegyem, moziba nézzem. majd ha kijön dvd-n, "megveszem" és meglesem:) -
#1062 ha a Batman Beginsről van szó, akkor az nekem se jött be, sőt...
de a Dark Knight meg egész jó bejött...... -
#1061 de elhiszem hogy sokaknak tetszik, akik képregényen nőttel fel, és biztos jobban hasonlít is az uj film az eredeti képregényre, de hát nah. a magyar nem képregénynemzet... -
#1060 én mégnem láttam de az előző batmen nekem nagyon unalmas volt. párszor feláltam, csináltam más dolgomat, de nem állitottam le a filmet. ugyanigy supermannel is. sztem szar az új batmen, azzal a trakrorral együtt véve. -
#1059 okés,boccsy,nem szóltam! -
#1058 hát kinek a pap kinek a paplan, sztem meg a dark knight volt unalmas de kinek mi tetszik :) -
#1057 a batmant nézte meg 2x -
#1056 mégis megnézted 2x... :D én,ha szarba lépek,nem lépek bele még1x :D akkor titkon mégis csak tetszett :D -
#1055 Láttam, hogy itt hasonlítgatják páran a Batmant és ezt a filmet... Batman 100-szor jobban tetszett, az nagyon jó film volt!! Azt a filmet egy héten belül kétszer megnéztem a moziba, ezt a filmet egy jóóó darabig nem akarom újra megnézni, mert egyáltalán NEM adott nekem olyan nagy élményt... Batmanbe Joker hatalmas volt és az egész film!!! :) -
#1054 ha nem max payne címmel akarják eladni azt mondom elment, így sajna sz@r...... -
#1053 webfordításba berakod...a lényeget ki lehet venni -
#1052 valaki lefordíthatná -
#1051 I: So how do you see Max Paynes future both in gaming and movies?
SL: Well its perfectly clear how Hollywood machine works. If movie succeeds, there undoubtedly will be sequels. It surely depends on ticket earnings. Rights for the game are owned just by Rockstar Games. I am quite sure that when they see that the time is right, we will see follow-up for the Max Payne games too. -
#1050 SL: Develepment for Max Payne 1 was started in mid 90's, little after midway of 90's and we were looking for inspiration and ideas from the movies a lot. The aim was to start to develop a movie like game from Hong Kong action, classic film noir and American crime movies. Comics were also a great source of inspiration and in the Max Payne there just was comics used. For example the script was originally written in sort of like comic format.
I: Game was made in Espoo at the basement of detached house and now then-
SL: It was such as, sort of like, cellar band/ carage band atmosphere, that we started up with, yes.
I: And now creation of yours was on the silver screen. How do you feel now after the movie?
SL:Well there is naturally no way that I can take credit from Max Payne games. Developing games is more than anything a team work. We were doing it with good team. Movie - it's incredibly awesome that circle is in a sense closing. Could't have dreamt it back then when we were seeking inspiration from the movies, that someone would sometime make a movie that is using these games as source work. So it's fine feeling and it's pretty unparalleled situtation here in Finland, that some creation that has been made here ends up in the processing of Hollywood system and there comes action blast of this kind. The thing in the games that was used in the movies pretty slightly, just a little in the beginning and sort of like this one line at the end, was, that was pretty immanent in the games, this kind of Philip Marlowe like narrators voice that shed light on mindset of Max Payne and also created certain pulp-fictio atmosphere, wich we had as target and exemplar in more ways than one. There wasn't so much of that in this movie, so it was left maybe more like open to interpretations that what sort of a person Max Payne is in the end and what motivates him along the way. It has entirely different team making this movie. They have used our source work as material and they have seen this thing through their own lenses and made their own interpretation. And of course also videogame and movie are always two different things, that they have made changes that they have seen as the best so that one can make a movie.
I: So how do you see Max Paynes future both in gaming and movies?
-
#1049 Sam Lake interjú a filmről! -
#1048 azt mondom...hogy jóhogy jobban megnéz az ember olyan filmet,ami régóta létezik,és már volt a moziban előző része...
mint,egy olyat,hogy meghalljha,hogy "mex péjn"..és fel sem rántja rá a fejét..mert fogalma sincs róla,hogy eszik-e vagy isszák -
#1047 ezt már kibeszéltük rég, ne kezdjük előlről...
de az pg nem pegi :D -
#1046 Amerikába pegi 13 -as volt?? őőő.. fokozták az idiótaságot? egy +18-as játékból +13-as filmet csinálni? -
#1045 most usa-ról van szó :) -
#1044 de hát igyis 16 -os volta korhatár?? vagy csak Mo.-n? -
#1043 ezek nem fértek bele a pg-13-ba -
#1042 És akkor ezt a filmet kinek csinálták? Mert ez ami a moziban látható pár embertől eltekintve senkinek nem nyújtott kellemes kikapcsolódást, kulturált szórakozást meg végképp nem. -
#1041 576-ban már volt 100%-os játék :) -
#1040 de lesz, valszeg abba lesz benne minden
pontosabban játékosoknak készített verzió -
#1039 attól h 20 éves a batmen ugyanúgy van 2008-ban készült film :D
the dark knight... -
#1038 lehet lesz rendezői változat is?:D -
#1037 egy rakás eksön ki volt vágva a filmből pl ilyenek hol voltak?
majd a dvd-n lesz több lövöldözés
-
#1036 boccs
javítom magam
PC GAMER UK 95% -
#1035 a batman...vagymi..azt hogy hasonlítjátok össze MP-vel?
még meg sem születtünk,mikor már a szüleink nézték a moziban a batman első részét(eit)...
a Max Payne ahhoz képest,még fiatal...10 éves kb.
a batman,meg vagy 20-25 éves legalább(amjj megkérdem apámat,mikor nézte a moziba,annó '80-as években :) )
nem nagyon szeretem a batman-t...se filmbe,se rajzfilmbe...
a max payne nagy hatással volt rám..az első játékok között szerepelt,mikor gépet kaptam
sok szerencsétlen o.tásunk az első pályát nem bírta átvinni,meg ilyenek ezért rávágták,hogy "az szar játék"..mondom szar vagy te...
pedig ez a játék hatalmasatt ütött..és ha jól emlékszem,a pcguru..95 v. 98%-kot sózott neki:)ami elég jó eredmény..ahhoz képest,hogy 100-ast még senkinek nem adott!! :D -
#1034 szerintem ne hasonlítsátok egymáshoz a 2 filmet... nem ua. a műfaj! -
#1033 Max tényleg jobb, simán agyonlövi a gumiruhás denevért :) -
#1032 Én egész film alatt azt vártam, hogy na most jön az akció, na most, na most ááá hát ez nem jön. -
#1031 hmm. . . szerintem is jobb a Max Payne film mint a Dark knight . . . -
Balin #1030 a megtorló nem játék alapján készült hanem a képregény alapján és a filmből csinálták a játékot...
amúgy meg voltak az MP filkmben jódolgok de amúgymeg annyira nemlett jó!: /