RTS - FPS keverve: Field Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34212&mode=thread&order=0
😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
en ezt talaltam rola: "A game with fast action where hand-eye coordination is the primary skill needed to beat the game."
Na most ennek kb az ellentete a realisztikus, vagy mondjuk autos jatek eseten a szimulator.
Persze van atmenet de azert a bf2 kozelebb all az arcadehoz, mint a realis ugymond valoszeru jatekhoz.
(csak ajanlani tudom a Red Orchestra fps-t, hogy ertsd mirol beszelek)
mert ugye a medic cast "Clear! You are good to go..." felkialtasa semmilyen korulmeny kozott sem egy realis jatek erzetet kelto feature.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
plane ha azt mondod, hogy erme gyujtes. az csak fraggelessel nem fog menni!
Pedig sajnos az. 200 ora bf2 es nagyon sok sok egyeb valosabb fps utan ki kell jelenteni, hogy a bf2 arkad jatek.
szerinted a bunny hoping kifejezes veletlenul valt egye a bf2-vel?
persze probaljak kicsit eletszerubbe varazsolni a dolgot a "stamina" rendszerrel, meg a celkereszt "szethuzasaval" de azert meg messze van attol, mint pl. egy red orchestra. vagy mondjuk egy forgotten hope is akar. (csak, hogy a bf vonalnal maradjunk)
persze meg lehet erteni a fejlesztoket, meg legfokepp a kiadot, hogy ilyen popularis arkad ugri-bugri jatekra sokkal inkabb igeny van, mint egy gondolkodosabb, vontatottab jatekmenettel megaldott fps-re.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ezért is van stat rencer, ami persze senkit sem érdekel, a kutya nem gyüjti az érmeket, stb ... elsõ a játék, mi? 😄
nanefárassz... bf2 a stat miatt szinte CSAK a fragekrõl szol 😊
Forza.
Jancsik: btw: AZ OFP kb 2-3 évvel a drága BF-ed elõtt tudta amirõl te most vartyogsz...😛😄
BTW: Én már csak maradok a szimeknél😊 Az arcadiamánia nem érdekel😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szal kinyalhatjátok a ofp seggét 😄
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Persze a BF2 -t nehéz lesz túlszárnyalni. 500 ezer játékos egyidõben ezzel tolta..
Jó, h nem reális, de az árkád játékban csakis lõni kell. A BF2 ben akkor is kapsz pontot, ha senkit sem lõsz le, hanem csapattársaidat segíted ( medic, jármûjavítás , lõszer utánpótlás zászlófoglalás,jármûvezetés, sõt a commander egyáltalán nem harcol mégis gyakran õ nyeri a köröket)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Attól, hogy szerinted a legjobb game attól még csak egy Arcade fos... Alapból csak a realitás teljes hiánya miatt😊
Egyébként ehhez a Field Ophoz kapcsolódóan volt már hasonló game annak az volt a Neve, hogy Savage... megbukott...
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"Timeo Danaos et dona ferentes."
De a Vietnam, az 1942 is nagyon ütõs volt FPS terén. A jó jármûvek irányítása, a légi és földi jármûvek meg a normál fps összeillesztése ebbe van szinte a legjobban megcsinálva.
Battlefield 2 -vel amennyit játszottam, ha jók neteznek a szerveren, és szép 6-os squadok vannak, akikkel lehet mikrofonozni és taktikázni, akkor tényleg isten játék, nagyon sokat bírtam vele játszani. Majd még biztos fogok vele késõbb...
Call of duty meg ilyen pergõs, nem olyan nagy pálya, gyors, inkább ilyen gyors ideglevezetésre jó, a 2-vel még ellehet játszadozni sokáig de nekem már az is uncsi kicsit. 😞 De a CoD 2-nél jobb fps meg sztem nincs... (half life és doom stílusu értelmetlen pifpuf játékokat meg nem kedvelem)
Meg a jó q... a...d. A bf2nél nincs jobb game, mit képzelsz te hogy lelámázod aki bfezik?
Nemtudom te mit játszol, de te akkor olyan láma vagy, és akármikor elverlek abba a játékban is, sõt bármelyikbe
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
az FPSt mint olyat ugye a Doom, a Wolfeinstein stb játékok alapozták meg.
Igen a HL1/ Natural Sel. ben találkoztam ezzel a commander pozícióval, ( toltuk LANon!!! istencsászárság volt!) aztán ott volt/van a Savage, ahol szintén fontos dolga van a commandernek ( bár ott építkeznie/fejlesztenie is kell)
A felrobbanó hordó effektet az EA a HL2-bõl "szerezte".
Igaz, h én is Battlefield fan vagyok, mert itt összeszedték a legjobb dolgokat amit eddig FPS ben kitaláltak.
Szal ekkorát mostanában úgysem tudnak alkotni, akkor mi értelme van gyötörni ezt az USA/ellenség vonalat?
(Jut eszembe még a SWAT sorozat a 4. rész egész jó lett, coopban percek alatt legyaktuk 2en a bootokat, pedig voltak sokan..)
Mert döntsék el: most strategiai elemekkel akarnak FPSt csinálni, ahol vannak botok, és van lehetõség online tolni is?
Mert a botokat nyugodtan kihagyhatnák, mert az FPSben csak mozgó céltábla, akárhogy is agyontápolják és intelligenciát emlegetnek a viselkedésével kapcsolatban...
Magyarul kár a gõzért fejlesztõk...
Inkább csináljanak valami újat..( ötletem van)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
az itt leirt példák erõs marhaságok, a bf2, meg holmi opflash erõsen szimpla kis FPS-ek 😊 ott minden harcos ember, nem AI ... itt ugye TALÁN tényleg te irányithatod a csapataidat, és 1-1 csapattagba beülhetsz 😊
ennyi erõve a Need for speed undergound2 is jo példa 😄
Forza.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebbõl a játékból.
A halál csupán a kezdet...
Játszottál te már RTS játékkal? <#wow2>#wow2>
"de bf2-ben legalább nem a ratyi AI ellen kell harcolni"
Senki sem állította, hogy itt csak AI ellen lehet játszani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az meg a másik hogy a legnagyobb hülyeség sztem ezt a 2 stílust összekeverni ahogy így elképzelem.
Kb ezt képzelem hogy 'Na átváltok rts-be megnézem kik vannak a domb meg ház fal mögött, bedobok egy gránátot, na most jöhet egy kis akciózás, vissza fps-be <#bee1>#bee1>)
Hát majd meglátjuk mit hoznak ki ebbõl 😄
/De még mindig sok a háborús... olyan lerágott dolog ez már./
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki jatszott anno a Battlezone1-2-vel? Nah az FPS és RTS keverék volt! Ezt inkább ilyen Taktikai+FPS kevereknek mondanam. RTS (jo minosegu) mar nem jott ki idotlen-idok ota de azert eleg sokmindenre raagatjak meg ezt a jelzot.