RTS - FPS keverve: Field Ops

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
és immáron a link is jó.. de rég jártam erre..

field ops preview @ worthplaying

air23
érdeklõdõknek mindenképp:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34212&mode=thread&order=0
😊

Blenda Stompa
Némelyiktek kurvaokos...<#wilting>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Azert nem art tisztani, hogy mi az az Arcade game

en ezt talaltam rola: "A game with fast action where hand-eye coordination is the primary skill needed to beat the game."

Na most ennek kb az ellentete a realisztikus, vagy mondjuk autos jatek eseten a szimulator.

Persze van atmenet de azert a bf2 kozelebb all az arcadehoz, mint a realis ugymond valoszeru jatekhoz.

(csak ajanlani tudom a Red Orchestra fps-t, hogy ertsd mirol beszelek)

mert ugye a medic cast "Clear! You are good to go..." felkialtasa semmilyen korulmeny kozott sem egy realis jatek erzetet kelto feature.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

azert ne essunk tulzasokba.
plane ha azt mondod, hogy erme gyujtes. az csak fraggelessel nem fog menni!

"Még hogy a battlefield 2 Arkád game."

Pedig sajnos az. 200 ora bf2 es nagyon sok sok egyeb valosabb fps utan ki kell jelenteni, hogy a bf2 arkad jatek.

szerinted a bunny hoping kifejezes veletlenul valt egye a bf2-vel?

persze probaljak kicsit eletszerubbe varazsolni a dolgot a "stamina" rendszerrel, meg a celkereszt "szethuzasaval" de azert meg messze van attol, mint pl. egy red orchestra. vagy mondjuk egy forgotten hope is akar. (csak, hogy a bf vonalnal maradjunk)

persze meg lehet erteni a fejlesztoket, meg legfokepp a kiadot, hogy ilyen popularis arkad ugri-bugri jatekra sokkal inkabb igeny van, mint egy gondolkodosabb, vontatottab jatekmenettel megaldott fps-re.

Imádom, amikor a jónépek szénné fikáznak valamit, amit még nem is láttak. Ráadásul magyar cuccos.

dzsuvajoe
Hat ezt bebukta szegény spellbound, Mire kijöttek volna az ilyen stílusú Deperados 2vel addil ez a Hops vagy mi afene learatja a babérjaikat, hat ez nem volt szép. Egyaltalán nem az õ ötletük. Parasztok...😞

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

hiba
uh ugen az durva lenne...

Kezd elegem lenni ebbõl az antiterrorista maszlagból. Ha megjelenik, csinálunk hozzá kiegészítõt, hogy tenoristával lehessen vadászni a megszállókra? Mondjuk olyan Splinter Cell módon 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

arty
bf2 nem a fregekrõl szol LOL ....

ezért is van stat rencer, ami persze senkit sem érdekel, a kutya nem gyüjti az érmeket, stb ... elsõ a játék, mi? 😄

nanefárassz... bf2 a stat miatt szinte CSAK a fragekrõl szol 😊

Forza.

Bucser
Tudom hogy fejlesztik ezért lepõdtem meg. Mivel az elsõ rész nem volt átütõ siker. (mármint nemvolt olyan hangos zajos siker mint vártak tõle mert a játékmenet baromi jó)

Jancsik: btw: AZ OFP kb 2-3 évvel a drága BF-ed elõtt tudta amirõl te most vartyogsz...😛😄

BTW: Én már csak maradok a szimeknél😊 Az arcadiamánia nem érdekel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jancsik
jaja, ez nem a fregekrõl szól, hanem a csapatjátékról, mivel a bf2 egy taktikai fps
Szal kinyalhatjátok a ofp seggét 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Nem tudom, melyik csatornát nézed, de az SG fórumon ( ismered? )olvastam éppen, h fejlesztik a Savage 2-t...igaz, h szarul mozogtak a karakterek, de nagyon népszerû még most is a játék
Persze a BF2 -t nehéz lesz túlszárnyalni. 500 ezer játékos egyidõben ezzel tolta..
Jó, h nem reális, de az árkád játékban csakis lõni kell. A BF2 ben akkor is kapsz pontot, ha senkit sem lõsz le, hanem csapattársaidat segíted ( medic, jármûjavítás , lõszer utánpótlás zászlófoglalás,jármûvezetés, sõt a commander egyáltalán nem harcol mégis gyakran õ nyeri a köröket)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Játszottam már a demójával nem annyira tetszett,de ha megölne az unalom eljátszadoznák vele <#nyes>
Bucser
ahhan te ilyen FPS huszár vagy😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Faki
BIBIBÍÍÍÍ

Jancsik
aha, többet játszottam azzal is mint õ

z5oTtu
Nem csipázom az Amcsikat. Mindenkit lezúznak, ha érdekük füzödik hozzá. Ha a Magyaroknak lenne olyan ami az Amcsiknak kell, biztos kitalálnának valmi indokot, csakhogy lerohanhassanak minket. Nem értek egyet a terrorizmussal, de azt én is látom, hogy a szerencsétleneknek nincs sok fegyverük a nagyhatalmak ellen. Amugy jó játéknak tûnik. Várom mikor próbálhatom már ki.
jó de a call of duty 2 jobb<#banplz>
ennek a játéknak is tök amerikai íze lesz
Bucser
JA csak még valami😄Ha fenrir t el akarnád mondjuk verni OFP-ben lehet az elsõ dolog az lenne, hogy lábon lõnéd magadat😄 Vagy csak azt látnád, hogy mindig fejen talál valaki mikor egy fal mögött lapulsz😄 Úgyhogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel😄

Bucser
VÚÚÚÚ😄

Attól, hogy szerinted a legjobb game attól még csak egy Arcade fos... Alapból csak a realitás teljes hiánya miatt😊

Egyébként ehhez a Field Ophoz kapcsolódóan volt már hasonló game annak az volt a Neve, hogy Savage... megbukott...

s1lkforrent
Tehát aki nem szereti a Battlefieldet az nem ember..<#rolleyes>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Mardel
Neked való. Remélem párosul a játék mellé egy nvidia 7800GTX legalább dualban, plussz 2GB ram!!<#idiota><#nyes>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Faki
Giants: citzen kabuto is valami ilyesmi volt, de nem mai darab az se.

Balumann
Imádtam az összes Battlefield játékot, Vietnammal és Battlefield 2-vel is neteznék csak nincs idõm rá mert lassan indul meg 512 memóriám van és elég nehézkes játszanom ez miatt 😞
De a Vietnam, az 1942 is nagyon ütõs volt FPS terén. A jó jármûvek irányítása, a légi és földi jármûvek meg a normál fps összeillesztése ebbe van szinte a legjobban megcsinálva.
Battlefield 2 -vel amennyit játszottam, ha jók neteznek a szerveren, és szép 6-os squadok vannak, akikkel lehet mikrofonozni és taktikázni, akkor tényleg isten játék, nagyon sokat bírtam vele játszani. Majd még biztos fogok vele késõbb...
Call of duty meg ilyen pergõs, nem olyan nagy pálya, gyors, inkább ilyen gyors ideglevezetésre jó, a 2-vel még ellehet játszadozni sokáig de nekem már az is uncsi kicsit. 😞 De a CoD 2-nél jobb fps meg sztem nincs... (half life és doom stílusu értelmetlen pifpuf játékokat meg nem kedvelem)

Jancsik
Még hogy a battlefield 2 Arkád game.
Meg a jó q... a...d. A bf2nél nincs jobb game, mit képzelsz te hogy lelámázod aki bfezik?
Nemtudom te mit játszol, de te akkor olyan láma vagy, és akármikor elverlek abba a játékban is, sõt bármelyikbe

Hajrá magyarok!!!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Nah azért valljuk be:
az FPSt mint olyat ugye a Doom, a Wolfeinstein stb játékok alapozták meg.
Igen a HL1/ Natural Sel. ben találkoztam ezzel a commander pozícióval, ( toltuk LANon!!! istencsászárság volt!) aztán ott volt/van a Savage, ahol szintén fontos dolga van a commandernek ( bár ott építkeznie/fejlesztenie is kell)
A felrobbanó hordó effektet az EA a HL2-bõl "szerezte".
Igaz, h én is Battlefield fan vagyok, mert itt összeszedték a legjobb dolgokat amit eddig FPS ben kitaláltak.
Szal ekkorát mostanában úgysem tudnak alkotni, akkor mi értelme van gyötörni ezt az USA/ellenség vonalat?
(Jut eszembe még a SWAT sorozat a 4. rész egész jó lett, coopban percek alatt legyaktuk 2en a bootokat, pedig voltak sokan..)
Mert döntsék el: most strategiai elemekkel akarnak FPSt csinálni, ahol vannak botok, és van lehetõség online tolni is?
Mert a botokat nyugodtan kihagyhatnák, mert az FPSben csak mozgó céltábla, akárhogy is agyontápolják és intelligenciát emlegetnek a viselkedésével kapcsolatban...
Magyarul kár a gõzért fejlesztõk...
Inkább csináljanak valami újat..( ötletem van)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

arty
igen, a kettõ nekem bejött 😊 mai napig jött hozzá ki peccs ... ott jól megcsinálták még a szinglit is!

az itt leirt példák erõs marhaságok, a bf2, meg holmi opflash erõsen szimpla kis FPS-ek 😊 ott minden harcos ember, nem AI ... itt ugye TALÁN tényleg te irányithatod a csapataidat, és 1-1 csapattagba beülhetsz 😊

ennyi erõve a Need for speed undergound2 is jo példa 😄

Forza.

schrank
ííííí megszólalt a NFS bajnok az aztán az arcade legalja <#mf2> és a másik meg hogy egy WoW-os <#lama> tudja is milyen egy jó FPS ugye <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nagyon, nagyon érdekes! Sztem jó lesz egy esélyt megérdemel!!!!
Szerintem egy esélyt megérdemel a játék.
HöfEE
Én örülök, hogy (ugyan nem világrengetõ ötlet) de mégiscsak magyar fejlesztõknek tudhatjuk be ezt a játékot!

Sanyix
És szerinted a bf2 mibõl lett koppintva? Mert a bf2 készítõinek sem volt semmi új 5lete, -> már más játékban voltak azok a dolgok.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fenrir
Dehogy játszott, õ csak egy bf2 láma, szerinte minden fps a bf2-rõl lett koppintva mert neki az az Isten...Gagyi árkád-fps <#levele>

Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebbõl a játékból.

A halál csupán a kezdet...

nem rossz de a call of duty 2 jobb
Az FPS-RTS keveres egyik legjobb megvalositasa a Natural Selection nevu Half-Life mod.
schrank
de ahhot meg olyan jó FPS hogy a FPS-ként játszanak a kezed alatt harcoló katonák már egyáltalán mindegyik bõrébe bújhat-e valaki-e és az használhat-e jármûvet-e vagy a jármû az csak jármû marad <#fejvakaras>

Fura egy elgondolás,de majd meglátjuk mi sül ki belöle. Én jóra nem számítok!!!
"valljuk be ez full battlefield 2 koppintás commander-kedem (RTS)" <#wow1>
Játszottál te már RTS játékkal? <#wow2>

"de bf2-ben legalább nem a ratyi AI ellen kell harcolni"
Senki sem állította, hogy itt csak AI ellen lehet játszani.

Balumann
nem kell de lehet <#vigyor3>

schrank
valljuk be ez full battlefield 2 koppintás commander-kedem (RTS) hentelek (FPS) de bf2-ben legalább nem a ratyi AI ellen kell harcolni

Tinman
Volt már ilyen csak "fantasy" környezetben = Dungeon Keeper.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Balumann
Ja nem lehet rts-ként így megcsinálni sztem.
Az meg a másik hogy a legnagyobb hülyeség sztem ezt a 2 stílust összekeverni ahogy így elképzelem.
Kb ezt képzelem hogy 'Na átváltok rts-be megnézem kik vannak a domb meg ház fal mögött, bedobok egy gránátot, na most jöhet egy kis akciózás, vissza fps-be <#bee1>)
Hát majd meglátjuk mit hoznak ki ebbõl 😄

Tinman
Hajrá DR!
/De még mindig sok a háborús... olyan lerágott dolog ez már./

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hali!

Valaki jatszott anno a Battlezone1-2-vel? Nah az FPS és RTS keverék volt! Ezt inkább ilyen Taktikai+FPS kevereknek mondanam. RTS (jo minosegu) mar nem jott ki idotlen-idok ota de azert eleg sokmindenre raagatjak meg ezt a jelzot.

NEOreg3
hát akkor ez rohadt szép lesz RTS-ként és bûnronda FPS-ként

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oldal 1 / 2Következő →