RTS - FPS keverve: Field Ops
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát szerintem pont ,hogy ebböl a fajta játékból nemvolt 101,viszont 1001 ugyanolyan rts,1001 lelövöm a terroristát,németet,szörnyet fps is volt stb...
tök birom mindenki leáll itt fikázni mindig mindent. csináljanak õk olyan kurva jó játékot/fejlesztést/stb...<#bdead>#bdead>
Már nem azért, de ez FPS elemeket is tartalmazó stratégia. Azért nem ugyanaz a kettõ.
És erõs multiplayer rész is lesz benne.
És erõs multiplayer rész is lesz benne.
FPS botok ellen a legunalmasabb dolog a világon ( a mateklecke után).
Most mindenki ezzel akarja eladni magát, h stratégiai elemeket is tartalmazó FPSt ad ki.
Szerepel benne az amerikai hadsereg, meg az "ellenséges" nemzetek.
Ezt már az EA megcsinálta ( Battlefield sorozat) a többiek már csak klónok...más stúdiók álltal kitalált dolgokat nem kellene még egy 101. variációban összehozni...
Ha például a Sztrugackij testvérek által megírt
Piknik a senki földjén c . novella világát céloznák meg egy online játszható RTS/FPS kombóban..biztosan nagyot ütne ( A Stalkert úgyse fogják kiadni egyhamar, meg az nem is olyan lesz, mint amilyennek indult)
Szal hajrá magyarok, de valami újat kellene kitalálni ( bár van 1-2 játék ötletem nekem is..)
Most mindenki ezzel akarja eladni magát, h stratégiai elemeket is tartalmazó FPSt ad ki.
Szerepel benne az amerikai hadsereg, meg az "ellenséges" nemzetek.
Ezt már az EA megcsinálta ( Battlefield sorozat) a többiek már csak klónok...más stúdiók álltal kitalált dolgokat nem kellene még egy 101. variációban összehozni...
Ha például a Sztrugackij testvérek által megírt
Piknik a senki földjén c . novella világát céloznák meg egy online játszható RTS/FPS kombóban..biztosan nagyot ütne ( A Stalkert úgyse fogják kiadni egyhamar, meg az nem is olyan lesz, mint amilyennek indult)
Szal hajrá magyarok, de valami újat kellene kitalálni ( bár van 1-2 játék ötletem nekem is..)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Na basszus, biztos kipróbálták az Operation Flashpoint CTI játékmódját, és szépen le is másolják. Ugyanis nagyon hasonlít ehhez, az is rts fps-el keverve.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
brothers in arms is ilyesmi
De ha modern harcteret akarsz akkor csak ezt a témát tudod válazstani.
Ezen kívül van II Világháboró Vietnam és Future III Világháború.
Minden esetre érdekes próbálkozás a grafika kissé mûanyagszerû és elég gáz ez a 2 méteres trkolattûz de attól még lehet ,hogy jó lesz.
Ezen kívül van II Világháboró Vietnam és Future III Világháború.
Minden esetre érdekes próbálkozás a grafika kissé mûanyagszerû és elég gáz ez a 2 méteres trkolattûz de attól még lehet ,hogy jó lesz.
Ez nagyon jónak igérkezik ilyen probálkozásról eddig még nem halottam pedig ötletes,de a témaválasztás a lehetö legrozssab terrorizmus elleni harc nagyon elcsépelt és propaganda szagú dehát ebböl van a pénz sajnos
← ElőzőOldal 2 / 2