Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Budakalász és Szentendre között egy Alfa Romeo és egy Daewoo személygépkocsi ütközött össze. Az Alfa Romeo elöl ülõ utasa, egy középkorú nõ, és a Daewoo sofõrje, egy 30 év körüli férfi a helyszínen életét vesztette. A balesetben még öten, köztük többen életveszéyesen megsérültek. Az Alfa Romeóban három amerikai állampolgár ült. "
Az Alfa motorját kb 50mre találták meg a szántóföldön...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Jó hát tulképp én sem írtam baromságokat 😊)))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A Maserati,Ferrari,Alfa,Lancia a Fiat konszern része ergo a Fiat-é.... Akkor most hogy is van?
"...Mûködik automata üzemmódban, de kézzel is kapcsolgathatunk. Az ilyesmit sokan gyûlölik, ugyanakkor hálás vitatéma; ha késelésbe szeretnénk keveredni, alfás társaságban kezdjük bátran szidni a Selespeedet. Mert az alfások lelkesen védik, és általában tényleg idõ kell, hogy valaki megszeresse az ilyesmit..."
Sokat röhögtem ezen 😊))
Maserati (Ferrari) V8-as 400 pacis erõforrása lesz természetesen rwd hajtás Maserati (Ferrari) ból ismert váltóval amit lehet selespeednek hívnak majd😄
Tavaly olvastam hogy az Alfa Romeo és a Maserati közös fejlesztésekbe kezd. Az meg ugye olyan mintha a Ferrarival kötne szorosabb barátságot konszernen belül😊
http://www.origo.hu/auto/ujdonsag/20060414vadonatuj.html
Nekem 145-ösöm van , boxer fíílinggel😛
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
négyszázgát
Forza Alfa Romeo!
BMW 325 iX Rallye Car :)
A másik meg ne hozzuk már fel példának a német autókat...elõbb vennék egy japán autót mint akármilyen németet. (persze most 100ezer km felettirõl beszélünk)
BMW 325 iX Rallye Car :)
2. ezt azért fenntartásokkal kezelem minimum már volt komolyabb alakatrészek cserélye, és felújítás. DE csak akkor tudom elképzelni hogy van ilyen autó.
És nem márkafüggõ!!
Olasz autónál szerintem nagyon fontos hogy mennyire foglalkoztak vele, tehát rendesen volt-e szervizben stb.
Abból meg senki nem csinál titkot hogy az olasz autók nem tartoznak a legmebizhatóbb autók közé. Pláne ha már öregebb.
Miért?
Utána sok a baj??
Így képrõl:
Nagyon szépen egybevan külsõleg és a belsõ is kifogástalan😊
Jó vételnek tûnik.
Ha tényleg tipp-topp mindenhogy akkor azonnal 😄
A V6-nak eszméletlen vadító hangja van 😊)
Mi a véleményetek? Nagyon gondolkodom rajta. Már vagy fél éve eladatlan a gépsárkány...Érdemes lenne megvenni??
http://www.peugeotfabian.hu/index_fv.php?page=used/query
pl.:

négyszázgát
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tetszik a felni 😊
Ha jól emlékszem pár éve valamelyik metro megállóban (vagy aluljáróban) is kiállítottak egy rommá tört 156-ost a gyorshajtás megfékezésére.
Csak képen láttam, de valami magyar szöveg volt körülötte és nekem is nehezemre esett felismerni, hogy egy 56-os.